سلام دوستان
من اگه بخوام d3100 بخرم برای خرید لنز چه محدودیت هایی دارم
مثلا امکانش هست که از لنز های کانن یا مثلا Nikkor 35-70 استفاده کرد؟
ببخشید اگه سوالم خیلی ابتدایی
سلام دوستان
من اگه بخوام d3100 بخرم برای خرید لنز چه محدودیت هایی دارم
مثلا امکانش هست که از لنز های کانن یا مثلا Nikkor 35-70 استفاده کرد؟
ببخشید اگه سوالم خیلی ابتدایی
این روزها دیگه در خرید لنز محدودیتی وجود ندارد و فقط در بودجه اگر محدودیت وجود داشته باشد و باوجود لنز های نیکون دیگه نیازی به لنزهای کانن نیست
در چه ژانری می خواهید کار کنید؟
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
ممنون
من در عکسای دو چیز رو دوست دارم
یکی گرفتن از عکس از حیوانات و طبیعت که تا حد قیمتی که میخوام بدم شارپ باشه
و همین طور میخوام از روش لنز معکوس با استفاده از Nikkor 35-70 ماکرو بگیرم
آیا به نظرتون لنز کیت D3100 در کنار لنز معکوس 70-35 جوابگوی من هست ؟
با تایید فرموده احسان عزیزعکسهای 600دی و 550 دی بهتر هستند اما یه نکته رو هم فراموش نکنید که کمتر پیش میاد عکسی رو در این اندازه کراپ کنید پس زیاد وسواس نداشته باشید.
دوربینهای 60دی و 50دی یک کلاس بالاتر هستن و تنها نویز عکس در اونها مطرح نیست (فکر نکنم بدرد شما بخورد)
یه نکته مهم در خرید دوربینهای slr لنز هست که هرچی با کیفیت تر باشه عکس بهتری ایجاد میشه.
در کل فکر کنم بهتر باشه 600دی رو تهیه کنی و بعد از پیدا کردن سبک عکاسی مورد علاقه نسبت به تهیه لنزهای با کیفیت تر اقدام کنی
این روزها دیگه نویز و رزولوشن و کیفیت (بدلیل استفاده سنسور مشابه)در دوربین های 550 و600و60و7 دی کانن یکسان می باشد وچیزهایی مثل ارگنومیک وسلینیگ وسرعت عکاسی پیاپی و مانیتور چرخان و دیگر امکانات است که کلاس دوربین ها را از هم جدا میکند در دوربین های نیکون هم تاحدودی همین حالت را دارد
پس زیاد خودتون رو درگیر نویز نکنید و طبق نیاز ها تون دوربین رو انتخاب کنید
عکاسی از حیوانات که نیاز به لنز معکوس نداره و نیازمند لنز های تله بلند می باشد.در مورد طبیعت هم می توانید با 18-55 کارتون رو راه بیندازید و بعدا یک لنز یولترا واید خوب بگیرید
لنز 35-70 زاویه دید جذابی ندارد (بدلیل کراپ 1.5 دوربین 3100)بهتر است پول تان را روی لنزی بدهید که بدرد طبیعت و دیگر موارد بخورد
همانطور که گفتم محدودیت فقط در بودجه وجود دارد نه در لنز اگر شما بفرمایید چقدر می خواهید هزینه کنید بهتر میشه نظر داد
من تا 800 تومان
قصد دارم یه نیکون دست دوم D3100 بگیرم
منتهی اگه بدونم لنز کیت خودش کارمو راه میندازه یه آکبند D3100 میخرم
زیاد دنبال معجزه تو عکاسی نیستم
میخوام لنزی باشه که تو 70 درصد مواقع خروجی خوبی داشته باشه چون من واسه دل خودم عکاسی می کنم و شغلم نیست
دوستان از کجا میتونم نمونه عکسایی که کاربرای سایت با نیکون D3100 گرفتن رو پیدا کنم؟
ممنون
عکسهای 600دی و 550 دی بهتر هستند اما یه نکته رو هم فراموش نکنید که کمتر پیش میاد عکسی رو در این اندازه کراپ کنید پس زیاد وسواس نداشته باشید.
دوربینهای 60دی و 50دی یک کلاس بالاتر هستن و تنها نویز عکس در اونها مطرح نیست (فکر نکنم بدرد شما بخورد)
یه نکته مهم در خرید دوربینهای slr لنز هست که هرچی با کیفیت تر باشه عکس بهتری ایجاد میشه.
در کل فکر کنم بهتر باشه 600دی رو تهیه کنی و بعد از پیدا کردن سبک عکاسی مورد علاقه نسبت به تهیه لنزهای با کیفیت تر اقدام کنی
با تشکر از پاسخگویی جنابعالی اگر ممکمه یکم از فرق این دو سری برام بفرماید ممنونم میشم که این اختلاف قیمتیشون و کلاسیشون در چی هستش با سپاس
دوستان آقا وحید فرمودن دوربینهای فول فریم رو برای امثال بنده که عکاسی رو برای علاقه دنبال میکنیم و اوایل راه هستیم توصیه نمیکنن میخواستم دلایلش رو بدونم ؟