سلام
خوش اومدید
با این بوجه باید نظرتون رو D90 باشه . که میشه گفت دوربین خوبیه.
در مورد انتخاب برند باید به قیمت لنز های اون برند توجه کنید. مثلا به این نکته که نیکون توی لنزهای واید لنزهای خوب؛متنوع و به خصوص باقیمت مناسب زیادی داره ولی در عوض کنون تو رنج های بالا (لنزهای تله ) دارای این وضعیته .
من خودم یه مدتیه دی 90 دارم ازش راضیم ولی باید به این نکته اشاره کنم که من بعد از خرید دوربین فهمیدم که با حیات وحش بیشتر از هر چیزی علاقه دارم و رفتم یه لنز نیکور 70-300 گرفتم که با لنز کیت ترکیب بدی نیست . قیمتش توی این رده مناسبه(ارزونترینه (570 تومنه)) لنز بدی نیست ولی خیلی هم عالی نیست و به لنز های کنونی نمی رسه و اگه بخواید لنز دیگه ای انتخاب کنید باید بودجتون بیشتر از دوبرابر این مقدار باشه. البته میشه از لنز های تله sigma هم استفاده کرد. ولی میگن عکس این وضعیت برای کنون وجود داره (یعنی واید های با کیفیت اونها گرونتره ). ولی اگه بتونید هزینه خرید لنز را در آینده تامین کنید دیگه نیازی به این بحث ها نیست.
یه نکته دیگه دست گرفتن دوربینه مثلا من با دی 90 خیلی راحتم ولی وقتی کنون 50دی عموم رو باهاش مقایسه می کنم می بینم که برای دستهای من که کمی کوچک است خیلی بزرگ به نظر می آد. ولی در کل دی 90 نویز خیلی کمتری داره.