با سلام به همه اساتید
گاهی خود آدم جواب سوالش رو میدونه ولی چون از جوابش خوشش نمیاد دنبال یه جواب دیگه میگرده.
ما یه دوربین 5DMKII داریم به همراه لنز های 70-24 و 200-70 و Macro 100 که در حال حاضر در آتلیه توسط خودم و بیشتر همسر گرامی در حال استفاده است.
تا چند وقت پیش یه دوربین 400D هم داشتیم که با لنزکیت و یه 300-75 ازش استفاده میکردم.که فروختمش . دوربین خوبی بود و 7 سالی برامون کارکرد هرچند شاترش به 10K هم نرسید.
حالا دنبال یه دوربین به عنوان دوربین دوم هستم که هم بشه در کنار MKII درآتلیه ازش استفاده کرد هم خارج از آتلیه در طبیعت و حتی برای عکس های روزمره و خانوادگی.
به خاطر لنز هایی که داریم قطعا انتخاب از برند کنون هست. و ترجیح میدهم که دوربین کراپ دار باشد.
انتخاب اول و شاید از نظر هزینه منطقی تر دوربین 60D است که هم کارایی خودش رو نشون داده هم در حال حاضر قیمت مناسبی داره.
انتخاب دوم دوربین 70D است که در کنار سنسور جدیدتر و وضعیت فوکوس حتی بسیار بهتر از MKII امکانات بسیار عالی در حیطه تصویربرداری داره که برای آتلیه شاید بسیار کار آمد باشه. خوب قیمت یک و نیم برابری رو هم باید در نظر گرفت.و اینکه شاید اگر 90% کاربرد عکس گرفتن باشه تفاوت آنچنانی با 60D نداشته باشه ( من که با 400D هم مشکلی نداشتم بس که قانع هستم
)
انتخاب سوم تهیه دوربینی سبک و جمع و جور هست بدون در نظر گرفتن نیازهای آتلیه (ما تنها دوربینمون غیر از همین MKII در حال حاضر دوربین موبایله فکر کنید همیشه و همه جا که نمیشه MKII و یا حتی 60D رو آدم با خودش ببره) دوربینی مثل 100D که با یه لنز 135-18 STM به عنوان دوربین دوم همیشه همراه آدم باشه ( با M زیاد میونه خوبی ندارم )
از نظر دوستان کدوم منطقی تره و شما اگر بودید کدوم رو انتخاب میکردید.