فروشنده d5100 ميگه آكبنده و دو سالم گارانتى داره. ممكنه؟
دلم با ٥١٠٠ هست هنوز.
Printable View
سلام
دقیقا دلتون رو به چی 5100 خوش کردین؟ به اینکه 16 مگاپیکسله و احیانا نویز کمتری نسبت به 24 مگاپیکسلی ها داره؟ اگه اینطوره باید بگم سخت در اشتباهید d5200 علیرغم مگاپیکسل بالاتر هم نویز کمتری داره و هم دینامیک رنج بیشتر. خودتون تو این صفحه میتونید در ایزو ها مختلف این دو دوربین رو مقایسه کنید.
Studio shot comparison: Digital Photography Review
ویرایش
البته الان که خودم نگاه میکردم تفاوت چندانی از لحاظ نویز نداشتند. اما به هر حال از نورسنج و نقاط فوکوس بهتر 5200 نمیشه گذشت.
درود دوست عزیز،
متاسفانه به حرف اکثر فروشنده ها در ایران نمیشه اعتماد کرد و هیچ فروشنده ای هم نمیگه ماست من ترشه.
بنابراین ریسک خرید این دوربین تا زمانی که با یه فرد خبره از نزدیک ندیدید پا برجاست.
شرط عقل هست که 5200 رو بردارید به دلیل اینکه هم امکان مشاهده حضوری دوربین رو ندارید و هم نمیدونید که آیا واقعا آکبند هست یا نه.
سلام من یه دوربین برا مغازه عکاسی میخوام ، زیاد از دوربین و لنز و چیزای دیگش سر در نمیارم اگه میشه راهنمایی کنید چی بخرم بهتره ، یه مدل دسته دو یکی از دوستام داره مدلش اینه canon eos cd با لنز 35.80 میگه یک ملیون و پونصد تومن ، ممنون میشم کمک کنید
با سلام
بله دوربین خوبیه.برای 3*4 میخوایید که عالیه.اما اگر چاپهای بزرگتر از A3 دارید مدلهای جدیدتر رو بگیرید.میگم تا A3 چون تا این اندازه با این دوربین چاپ گرفتم بدون مشکل اما بیشتر جواب نمیده.اما خریدش برای شما که اطلاعاتتون کافی نیست خطرناکه.چون سالم این دوربین خیلی خیلی کم پیدا میشه.
عزیز قیمت این دوربین با لنز نام برده شده نهایت در بهترین حالت 600 تمنه.البته 600 هم زیاده.
1.5 میخوایید هزینه کنید آکبند یه 650D با لنز 18-55 بگیرید.
یا علی.
با سلام خدمت دوستان.
من قصد دارم اولین تجربه ی DSLR رو داشته باشم و به دو گزینه رسیدم 750D با لنز 55-18 و 700D با لنز 135-18 که هر دو تقریبن یک قیمت دارن. حالا سوالی دارم که تفاوت این دو لنز در چه حده برای من مبتدی چون شاید تا مدتی بودجه ی لازم جهت تهیه یه لنز دیگه رو نداشته باشم و هم چنین چند سالی میخوام دوربینم نسبتاً به روز باشه. ممنون
دوستان بهترین کیت برای عکاسی با مود Auto تا 4 تومن چی پیشنهاد میکنین
من پیشنهاد میکنم شما یک گوشی موبایل خوب بخرید. میتونید منتظر galaxy S7 بمونید هفته دیگه معرفی میشه. دوربین عکاسی حرفه ای به درد مود auto نمیخوره.
داستان شما رو تو رووم های دیگه دنبال میکردم، قرار نیست یه شبه اتفاقی بیوفته ، اگر عکاسی رو دوست دارید و حوصله هم دارید ! کافیه آرامش خودتونو حفظ کنید و بجای عجله و یه شبه استاد شدن یه فرصت یک ماهه به خودتون بدید و قدم به قدم مفاهیم ساده رو یاد بگیرید (همیشه بدانید تاثیر چیزی که میآموزید در نتیجه نهایی کار شما احتیاج به زمان ،صبر ،و تمرین دارد)
یک راه دیگر هم وجود دارد اگر حوصله ی هیچ یک را ندارید ،فکر کنید مود Auto در دوربینتان وجود ندارد فراموشش کنید ،با خطا و آزمون سعی کنید به چیزی که میخوایید برسید ،مطمعنا بعد چند ساعت کلنجار با دوربین یه چیزایی دستگیرتون میشه. این خودش باعث میشه که عکاسی واقعی رو شروع کنید.
در حالت کلی 750 دی پیشرفت های مناسبی نسبت به 700دی داشته است که خرید آن را توجیه پذیر می کند و حالت ایده آل این است که بشود 750 دی را همراه با 18-135 اس تی ام خریداری کرد اما از آنجا که ظرف بودجه محدود است ، اگر بخواهیم به خروجی نهایی نگاه کنیم مزیت های لنز 18-135 بر 18-55 که شامل کیفیت اپتیکی بهتر ، دامنه بالاتر(اصطلاحا زوم بیشتر) ، کیفیت ساخت بالاتر، عکس های شارپ تر و با جزییات بیشتر هستند، باعث می شود بتوانیم از مزایای 750دی بر 700 دی چشم پوشی کنیم. البته که اگر امکان آن پیدا شود که ظرف مدت کوتاهی توانایی خرید لنز جدیدی پیدا کنید پیشنهاد می شود 750دی خریداری کنید و بعد لنز در غیر اینصورت بهتر آن است که اولویت را به لنز بهتر اختصاص دهید.
موفق باشید
سلام بر اساتید محترم تصمیم گرفتم یک دوربین بخرم بین این دو گزینه مردد هستم ممنون میشم راهنماییم کنید
1 - Nikon D7200 + 18-140 VR
2 - Nikon D7100 Body + AF Nikkor 50mm f/1.8D + AF-S DX NIKKOR 55-300 mm f/4.5-5.6G ED VR + Nikon AF-S DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR II
اگر مشکلی با تعویض لنز و حمل لنز ها ندارید و خوب به فوکال بلند و لنزی با دیاف باز نیاز دارید گزینه 2 گزینه مناسبی است اگر نه گزینه اول دردسر کمتری دارد و لنز هم رنج مناسبی دارد . و اینکه ایا بودجه ای برای تجهیزات جانبی کنار گذاشته اید . دست کم یک سه پایه و کیف و مموری 300-400 هزار تومان بودجه نیاز دارند
انتخاب بين 750 و 810 و 5dمارک3 !!!!
سلام دوستان، من یه راهنمایی ازتون میخوام ممنون میشم کمکم کنید
من یه ساله d5300 دارم، واقعا از خوش دستی و کاربری نیکون راضیم و یه جورایی دارم اهلیش میشم ;)
حالا به خاطر یه سری مشکلات از جمله نوبز تو ایزوهای بالا و چیزای دیگه میخوام یرم سمت فول فریم. از چند نفر عکاس پرس و جو کردم و با توجه به بودجه ای که دارم 5d مارک 3 رو معرفی کردن بهم تا وقتی که این دوربین رو توی بررسی هام دیدم و کلی نظرات اساتید رو خوندم. حالا از اونجایی ارگونومی و خاص بودن نیکون رو دوست دارم و چندتا لنز نیکون هم دارم، بین این دوربین ، d810 و 5d موندم. بیشتر روی طبیعت، نورهای کم و اجسام کوچیک کار میکنم و حرفه اصلیم هم عکاسی نیست. حالا با توجه به این موارد نیازمند یاری و راهنمایی سبز شما هستم.
سپاس
درود بر شما
با توجه به علاقه تون به طبیعت و اجسام کوچک، شما نیاز به حداقل دو لنز دارید که حدود 4 میلیون باید هزینه لنز کنید.
ضمنأ هر سه بدنه نیاز شما رو بخوبی برآورده میکنند، اما با توجه به علاقه تون به ارگونومی نیکون و قیمت خیلی مناسب تر D750 که تقریبأ نصف دو بادی دیگه ست! و تولید نویز کم حتی در ایزوی 8000 ، همون D750 رو بردارید و با بقیه پول تون لنزهای مورد نیاز رو تهیه کنید.
البته یه پیشنهاد بهتر هم دارم، که با همین بدنه خودتون ادامه بدید ولی لنز های با کیفیتی مثل لنز ماکرو 105 نیکون و یا از سری لنز های الترا واید توکینا برای منظره گرافی تهیه کنید.
تأثیر لنز خوب تو خروجی عکس، خیلی خیلی زیاده.
اما یه مسأله ایی هم هست که شاید ندونید! درسته که فول فریم ها در ایزوی بالا نویز کمتری دارند اما در نظر داشته باشید که هر چه ایزو بالاتر باشه، دیتیل کمتری در عکس خواهید داشت! این موردی است که خیلی ها هنگام کوچ به فول فریم در نظر نمیگیرند.
یا حق
بله خواهش میکنم.
منظورم اینه که عکسی که با ایزوی 100 گرفته میشه در صورت بزرگنمایی زیاد ( مثلأ در حد پیکسل یا کمی کمتر!) جزئیات ریز واضح تری دارد تا عکسی که با ایزوی 3200 یا 6400 گرفته شود.
فرضأ اگه از یک گل دو تا عکس مشابه بگیرید اولی با ایزوی 100 و دومی بعلت نور کم با ایزوی 3200 ، موقع بزرگنمایی در عکس اول تمام جزئیات ریز گلبرگ ها رو واضح میبینید اما در عکس دوم همون جزئیات، وضوح عکس اولی رو ندارند و اندکی مات ثبت میشوند.
البته این مسأله برای کسی که چاپ در حد عکسهای خانوادگی داره یا مثلأ دو یا سه برابر، مشکلی نیست اما در چاپ های بزرگتر خودشو نشون میده. به همین خاطر هست که عکاسان حرفه ایی همیشه دغدغه نور دارند ولی ما آماتوران دغدغه تجهیزات گرانقیمت!
اگه جایی اشتباه نوشتم دوستان لطفأ اصلاح بفرمایند.
ارادت
سلام دوستان ایا حالا دوربین بخرم بهتره یا سال اینده؟ منظورم از لحاظ قیمته. ممنون میشم کمک کنید.
سلام.
من واقعا تا حالا به غیر از فیلمبرداری با گوشی قدیمی سامسونگم تجربه دیگری ندارم. و اصلا نمیدونم دوربین خوب یعنی چی !؟!
اما یه پروژه ای بهمون خورده حتما باید چند تا فیلم کوتاه با کیفیت خوب (تجاری) و قابل پخش در لپ تاپ بسازم . و با این دوربین قراره انشالله ازین دست پروژه ها باز هم بسازم.
بنظرتون چه دوربینی بخرم که در محیط خونه کیفیت چشم نوازی ارائه بده :
1) تو رنج زیر 2 میلیون
2) تو رنج زیر 10 میلیون
پیشاپیش از همه بزرگواران تشکر میکنم
موضوع: خرید تجهیزات عکاسی برای کاربرد صنعتی
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم
مدتی هست برای عکاسی از تجهیزات الکترونیکی ( کوچکترین: به اندازه یک موبایل و بزرگترین: به اندازه یک کوله پشتی) به این نتیجه رسیدم که تجهیزات عکاسی خریداری کنم.
موضوعی که لازم دیدم عرض کنم اینه که اصلا سواد عکاسی ندارم ولی اهل مطالعه هستم و شروع کردم به مطالعه درین زمینه.
حال چند تا سوال دارم با توجه به اینکه
1-عکس هایی برای قرار دادن در سایت و کاتالوگ لازم هستش که جزئیات کوچک هم نمایش داده بشه
2-بودجه ای حدود 3 تا 3.5 میلیون مخصوص دوربین و لنز در نظر گرفتن
3-بودجه ای حدود 2 میلیون برای نور و پایه و لوازم وابسته
4-گاهی هم نیاز به عکس نرمال از اشخاص مختلف وجود داره
می خواستم لطف کنید برای انتخاب و خرید، نظرات کارشناسی خودتونو بهم بیان بفرمایید. با توجه به اینکه این هزینه درامد یکسال گذشته ام بوده دارم تمام تلاشمو میکنم یک انتخاب مناسب انجام بدم.
سپاسگذارم
درود
دوست عزیز به نظرم شما اولویت رو برای نورپردازی در نظر بگیرین که در این مورد بنده اطلاعات کاملی ندارم
اما در مورد بدنه بنظرم شما یک بدنه مبتدی یا حتی یک دوربین سوپرزوم تهیه کنید (در مورد دوربین سوپرزوم،به شرطی که نورپردازی خوبی تهیه کنید) و اقدام به کار کنید
از دوربین سوپرزوم هم در ژانر شما امکان گرفتن خروجی خوب وجود داره
در غیر این صورت و تمایلات شما، میشود به این نتیجه رسید که 1200دی کنون با 18-135 و یا 3300 نیکون با 18-140 را تهیه کنید و الباقی مبلغ رو پس انداز کنید و در صورت استفاده های دیگر، صرف خرید لنز های مورد نیاز کنید
موضوعاتی که در بالا به آن اشاره شده نظر شخصی بنده میباشد و اگر بنده نیازی،برابر با نیاز شما داشتم .... وسایل نورپردازی مناسب و یک دوربین رده پاینن برای کارم تهیه میکردم
موفق باشید
درود
دوست عزیز بودجه های اعلامی شما در زمینه عکاسی تقریبا میشه گفت بهم مرتبط نمیباشند
بنظر بنده برای شروع کار شما یک بدنه سطح پایین با یک لنز متوسط تهیه و بعد از آشنایی بیشتر و شناخت نیاز های خود اقدام به تهیه تجهیزات مختص خود کنید
برای شروع کار و فیلمبرداری مناسب که از اولویت های شماست، بنده بدنه 700 دی کنون را با لنز 18-135 پیشنهاد میکنم که هم فیلمبرداری مناسب رو دارا میباشد و هم از نظر اپتیکی رنج مناسبی را در اختیار دارید
موفق باشید
سلام
من میخوام عکاسی رو حرفه ای شروع کنم و کلاس برم.میخواستم یه دوربین DSLR بخرم خودم تحقیق کردم به دوربین 750d یا یه لنز 18-135 رسیدم.اما یکی از دوستام بهم گفت که حدود 2800 هزینه کردن برای یه دوربین dslr آماتور برا کسی که تازه میخواد عکاسی یاد بگیره زیاده و گفت یه دوربین 1200d بگیر با یه لنز خوب حالا بعدا بادی خیلی بهتری میخری.
سوال اول خواستم ببینم به نظر شما حرفش منطقیه؟
سوال دوم لنز 135 stm روی بادی 1200d نصب میشه؟ چند در میاد رو هم؟
سوال سوم پیشنهاد بهتری دارین؟ بودجم همون 2800 هست ولی خب دانشجوییه دیگه :)) اگه ارزون تر دربیاد طبیعتا برام بهتره.
ببینید دوست عزیز
شما با یک سوپر زوم حدودا 1 ملیونی هم میتونید کار خودتون رو راه بندازید.
اگر تصمیم به خرید بدنه هایی که بهتون معرفی کردین به همراه لنز ماکرو داشته باشید،بودجه ای برای تهیه ادوات نورپردازی برایتان نخواهد ماند
درسته خروجی سوپرزوم ها به پای بدنه های اس ال آر نخواهد رسید
اما در عوض شما با نورپردازی مناسب و لنز همه کاره ی سوپر زوم ( ماکروی مناسب و عمق میدان زیاد) به نظرم به نتیجه خوبی میرسید
اصراری در اینکه شما سوپرزوم تهیه کنید نیست.
اما بدنه هایی که بهتون معرفی شد برای کاربری شما چندان تفاوتی با بدنه ای مثال 1200دی کانن وجود نداره.
موفق باشید
دوستان برای نیکون 5100 که جعبش گم شده چقدر هزینه بابت جعبه کم کنم؟البته طرف کپی کارت ملی بهم میده
با سلام.
داشتن کپی کارت ملی فروشنده نه جای جعبه رو میگیره و نه زمانی که شما میخواهید دوربین رو بفروشید به کار کسی میاد چون در اون زمان این شمایید که فروشنده اید و باید نظر خریدار رو جلب کنید.
به نظر من کلا نباید سمت یه همچین مواردی رفت چون وقتی میخواهید دوربین رو بفروشید دردسر داره و سخت فروش میره مگر اینکه بخواهید برای مدت زیادی ازش استفاده کنید و یا به قیمت معقول خریداری کنید که در اونصورت مهم نیست.
اما اگر 20درصد از قیمت کارکردش کسر کنید معقوله.
یا علی.
ممنونم به خاطر راهنمایی ارزشمندتون
امکان داره در مورد خرید ادوات نورپردازی هم (برای این عکاسی صنعتی و تبلیغاتی) بهم پیشنهادات خوبتون رو ارائه بدین؟
دوست عزیز آیا شما خودتون 60 دی داشتید و باهاش کار کردید؟؟؟ این تجربه نزول اجلال اجسام زمینی و آسمانی رو بر چه پایه و اساسی فرمودید؟؟
بنده سه سال این دوربین رو داشتم و 90% عکسهام رو هم در دل طبیعت و دشت و صحرا و کوه گرفتم و بارها و بارها برای عکاسی حیات وحش ازش استفاده کردم ...شرایط عکاسی حیات وحش هم که بر دوستان و اساتید پوشیده نیست ! تعدادی از بهترین عکسهای حیات وحشم رو با همون 60 دی فقید ثبت کردم( مثل آواتارم) و خم به ابرو نیاورد! حتی در طی سه سال آینه اش رو هم تمیز نکردم !
بهتره نظرات بر اساس تجربیات و مدارک مستند ارائه بشه و نه فقط بر پایه شنیده ها !!
به هر حال این دوربین از دور خارج شده و خوب نیست پشت سر مرده حرف بزنیم.. ولی انصافا دوربین خوبی بود و من همه جوره ازش رضایت داشتم..
دوست عزیز از لحن نوشتار بنده مشخص بود اندکی چاشنی مزاح رو به نظرم اضافه کردم.ولی در هر صورت درز بندی مناسبی نداره.بنده نسبت به موقعیت جغرافیایی عکاسی شما اطلاعی ندارم ولیکن در اغلب سفرهای عکاسی با دوستان در منطقه خوزستان شخصا مشاهده میکردم مواردی رو که با غبار و بخار مشکل داشتند.البته ناگفته نماند که خوب هم رطوبت و هم ذرات معلق در جنوب به طرز غیر معمولی زیاده.ولیکن تجربه دوستانی که دارنده این بدنه بودند بر نظر بنده مرجح است.
سلام
من در عسلویه با رطوبت نسبی بالای 90% و در دمای بالای 45 درجه سانتیگراد و با وجود ریزگرد با 60D نازنین ساعتها عکاسی کردم و هیچ مشکلی برای دوربین پیش نیامد (تازه لنزهای سری L و اینترنال فوکوس هم نداشتم). مشکل ورود گرد و غبار بیش از آنکه مربوط به درزبندی بدنه باشد به درزبندی و ساختار فوکوس و زوم لنز و همچنین میزان دفعات باز و بسته کردن لنز در شرایط نامطلوب بستگی دارد. اگر روی سری 1D کانن که بهترین درزبندی را دارند یک لنز با درزبندی بد ببندید یا لنز دوربین را در آب و هوای پر از گرد و غبار عوض کنید مسلماً گرد و غبار وارد دوربین می شود.از سوی دیگر اگر شما یک لنز سری ال با اینترنال فوکوس و اینترنال زوم روی 60D ببندید و لنز را هم در شرایط پر گرد و غبار باز نکنید می توانید مطمئن باشید که هیچ مشکلی از بابت ورود گرد و غبار به دوربین پیدا نمی کنید.
ارادت
سلام دوستان من تصمیم گرفتم از یک فروشگاه اینترنتی d7200 نیکون رو بگیرم پیشنهاد میکنید چه چیزهایی همراه دوربین سفارش دهم؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
در تکمیل فرمایش داریوش عزیز:
یکی از بهترین (یا شاید بهترین) لنز واک اروند سریع برای بدنه های کراپدار کنون 17-55 است که مشکل بلع شدید غبار به خاطر سیستم قوی فوکوس و زوم اکسترنال و درزبندی بد (نسبت به سری ال) دارد.
و برای شرایط خوزستان نیز طبق تجربه شخصی که با 40 دی ریش سفید و 17-85 و 55-250 دارم توجه به این نکته را لازم میدانم:
هرگز لنز را بیرون از منزل و یا خارج از خودرو تعویض نکنید و اگر این نکته را رعایت کنید نه از شرجی بترسید و نه ریزگرد (البته در شرای نرمال آب و هوایی خوزستان که میشود شرجی 60 درصد و ریزگرد 4-5 برابر حد استاندارد) و برای شرایط وخیم (شرجی 100 درصد و ریز گرد 20 برابر استاندارد به بالا) بهترین کار نشستن زیر کولر و استفاده از قابلیت های دوربین در ایندور است
سلام قصد خريد ١٢٠٠با لنز ١٣٥ دارم.نظر دوستان چيه. لنز stm روي ١٢٠٠ همان عملكرد ٧٠٠dرا داره؟
عمومي عكس ميگيرم مثل محفل يا كوه و دشت و بچه
با سلام من تازه با این انجمن آشنا شدم
به عکاسی علاقه ی زیادی دارم همچنین ادیت عکس های پرتره
چندتا سوال داشتم:
بدنه گران قیمت با یه لنز معمولی برای عکاسی پرتره و خانوادگی بهتره یا یه بدنه ی معمولی با یه لنز خیلی خوب
کلا کدوم یکی توی کیفیت نهایی عکس بیشتر تاثیرگذار هست،بدنه یا لنز؟
یه دوربین میخوام برای عکاسی از مجالس و کودک و همچنین پرتره،حالا با بودجه مثلا چهارمیلیون چه بدنه ای با چه لنزی خوبه؟
میخوام تمام جزئیات ثبت بشه،حتی مویرگ داخل چشم ها
بهترین لنز برای پرتره چه لنزی هست؟
ممنون میشم راهنمائی بفرمایید.
در مورد لنز این تاپیک را اگر با حوصله مطالعه کنید اطلاعات شما تکمیل خواهد شد :
http://forum.akkasee.com/f61/t6330.html
سلام ، یه دوربین برا مغازه عکاسی میخوام ، بیشتر برا عکس 4*3 ، میشه راهنمایی کنید چی بخرم
دوستان اون مورد نیکون 5100 رو که جعبه نداره،تعداد شات 3000 تا و لنز 18_55 و لوازم همراه هم فقط یه کیف داره.قیمت 650 مناسبه؟
دوربين هايی که برندگان world press 2016 استفاده کرده بودند :::whistling:::
فایل پیوست 75303
سلام دوباره 1200d با لنز ١٣٥-١٨ بگيرم يا ١٠٠dبا لنز 55-18
با سلام.
به وضوح داره مورد استفاده قرار گرفت دوربین های کانن رو در بین کاربران حرفه ای نشون میده.
اصلا بحث برتری دادن کانن به نیکون یا مباحث از این دست نیست چون دامن زدن به این حرفها کار بیشتر افرادیه که جز بادی در دستشون تا به حال دوربین دیگه ای رو در دست نگرفتن و فقط از روی مقایسات سایتهای مختلف و توانایی های دوربینهای در روی کاغذ به ابراز نظر درباره برتری های مختلف یک برند بر برند دیگری بالاخص کانن و نیکون میکنند.
این حرف رو میزنم که این روزها زیاد شنیده میشه که کانن در فیلمبرداری داره پیش میره و در عکاسی عقب افتاده و از این قبیل حرفهایی که دوستان فقط در دنیای ورلد واید وب مطالعه میفرمایند و به شدت با نظرات پیچیده ی کارشناسانه بهش پافشاری میکنند اما در عمل ماجرا طور دیگه ای هست.
اگر این حرفهایی از این دست در عمل صحت داشت که دیگه در کنار هیچ زمین ورزشی در حرفه ای ترین سطحش ما لنز سفیدی نمیدیدیم و تمام عکاسان حرفه ای دنیا که کانن دارند از کانن کوچ به نیکون میکردند.این پیش پا افتاده ترین سوالیه که در لابلای حرف برتری عکاسی نیکون بر کانن پیش میاد.عکاسی ورزشی رو مثال زدم چون دوستانی که از این قبیل حرفها میزنند بیشتر به مدیا علاقه دارند و مسالعاتشون بیشتر در منزل محدود میشه و مطالع میدانی از برتری فلان بادی از رقیب مستقیمش ندارند.
سالهاست که همه به این نتیجه رسیدیم که دوربینهای عکاسی کانن و نیکون در بادی های هم سطحی که ارائه میدهند به طور بارزی در یک سطحند.حالا هزاری هم فلان منتقد بزرگ و فلان عکاس بزرگ بگه x خوبه و y بده.
هرچند در جداولی از این دست که هرساله در دوربینهایی که باهاشو عکس های برتر سال رو میگیرند کانن بیشترین میزان استفاده رو داراست(این حرف به معنی اینکه دوربین باعث برتری عکس میشه نیست و فقط اشاره به این دارم که کاربران حرفه ای مطمئنا شناخت و انتخاب حرفه ای تر دارند) اما باز هم همچین چیزهایی نشون میده که تمام حرفهایی که در این باره درمورد عکاسی کانن زده میشه فقط روی کاغذ صحت داره و در عمل ماجرا چیر دیگه اییه.
یا علی
در این سطح که بحثش را انجام دادید اصلا معیار های انتخاب تجهیزات به این شکل که تصور می کنید نیست. دلیل اینکه استفاده از کنون بیش از نیکون صورت می گیرد فقط بحث امکانات تجهیزات نیست بلکه بازاریابی و قیمت و تجهیزات فعلی رسانه خبری و نوع قرارداد با سازنده ها ... هم در این وضعیت دخیل است.
موفق یاشید