همچنین حتما به توصیه شما در مورد "شاید بهتر باشد طریقه کار با نورسنج و هسیتوگرام دوربین را فرا بگیرید " عمل میکنم
Printable View
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت کلیه دوستان
من بودجه ای حدود3تومان دارم ومیخام یک dslr خوب بگیرم که راحت نیازهامو تا3یا4 سالی پاسخگو باشه وقبلا کامپکت داشتم ولی الان میخام برم کلاس و حرفه ای عکس بگیرم
موضوع عکاسیم هم بیشتر عکس هایی از خانواده و طبیعت و گاهی عکس های اتلیه ای .طی تحقیقی که کردم بهم d7200 نیکون با لنز 140-18و 750d کانن را پیشنهاد دادند.
از یکطرفم شنیدم عکس های نیکون کلا نسبت به کانن زنده تر و طبیعتی تر و بهتر
لطفا راهنماییم کنید کدوم مدل را بخرم و با چه لنزی(اگه مدلی بهتر ازاینا هم سراغ دارید بهم بگید)
با سلام
قیاس خوبی نداشتید.
7200 نیکون رو باید یا 70 دی کانن در سبد خریدتون قرار میدادید.750 کانن هم رده دی 7200 نیست.
اگر بین 7200 و 70D بخوایید انتخابی داشته باشید با توجه به این که از هیچ کدوم از برندها اکسسوری هم ندارید و انتخاب اولتونه نسخه نیکونی رو تهیه بفرمایید بهتره.تا چند سال هم به راحتی جواب کارتون رو میده.
در کانن میتونید لنز 18-135 رو انتخاب بفرمایید و در نیکون لنز کیت 18-105 رو.که البته با این لنزها هزینه به حدود 3500 در هر دو برند میرسه.
این دو دوربین در این رنج قیمت اگر میرورلس نخوایید بگیرید بهترین انتخاب هستند.
درود
D7200 و لنز پیشنهادی حدود 1 میلیونی از بودجه شما بیشتر است در ضمن اینکه شما بودجه ای برای خرید6 کارت حافظه کیف سه پایه در صورت نیاز و... باید کنار بگذارید که خودش کم نمیشود
دوربین های مثل 7100 یا 5500 یا 3400 در نیکون و 750 دی یا 70 دی در کنون گزینه هایی خوب هستند
اما توصیه ام به شما که بودجه محدودی دارید سعی کنید بادی ارزونتر و لنز بهتر ی بگیرید هر چند معتقدم در ابتدا با یک لنز کیت شروع کنید تا نیاز خود را بهتر بشناسید و بودجه تان را نگه دارید و در صورت شناخت بیشتر از ابزار و لوازم اقدام به خرید نمایید
و اینکه فلان برند از فلان برند زنده تر عکس میگیرد بیشتر اطلاعات فروشندگان هست که جهت فروش هرگونه حرفی را میزنند شاید در بدنه های هم رده در یکسری از بدنه ها دوربین های نیکون داینامیک رنج بهتری داشته باشد از ان طرف بدنه های نیکون در بعضی از سطوح عملکرد نویزی بهتری دارند که به کل نمیشود تعمیم داد
چ
سلام دوستان عزیز
یه گڕوه تڵگڕامی نمیشناسین کە توش بشه در مورد خرید دورین کمک گرفت؟!
ایدیم توی تلگرام @mgpgraphic
ممنون میشم کمکم کنید
خیلی ضروریه
دوستان درود بر شما .
من هنوز دوربین نگرفتم . شما پیشنهاد تون رنج 11 تومان چی هست .
از لنز تله 70-200 کنون با بادی غیر فول فریم مثل 1300 نظرتون چیه ؟
هر نظر و ایده ای دارید بفرمایید .
عکاسی اماتور . پرتره و نهایتا مسافرت استفاده من هست .
درود بر kato عزیز.
اقا من فکر نمیکنم دوربین 5d Mark III برای عکاسی آماتور مناسب باشه. نمیدونم پست های قبلی دوستمون و راهنمایی هایی که Moty عزیزو بقیه عزیزان بهشون داشتن خوندین یا نه.
فکر میکنم انتخابی که اخرین بار خودشون داشتن خیلی مناسب بود و نمیدونم چرا هنوز مردد موندن.
پیشنهاد بنده هم مثل Moty عزیز و بقیه دوستان، اول بگردین ببینین چرا با با بدنه قبلی تون عکسهایی که مدنظرتون بوده نتونستین بگیرین که مطمئنا یک فاکتور مهمش نور بوده و همینطور عدم ادیت مناسب ( این فاکتور بسیار مهمه ).
اگر خیلی اصرار دارین فول فریم بردارین، من باشم نهایت دوربین D610 (یا معادلش 6d)+ لنز 200 - 70 + مابقی موجودی هزینه در قسمت نورپردازی انجام میدم. اگه مبلغی موند یک لنز اولترا واید(ارزان قیمت) هم برمیدارم برای شات های طبیعت در مسافرت.
ناگفته نمونه اینا بدون محاسبه سه پایه مناسب هست و چون اسمی از اماتوری اومد، حتما یک ریموت هم میخرم جهت اطمینان از عدم لرزش دست هنگام عکاسی.
و باز هم برمیگردیم به راهنمایی دوستان:
ارادتمند
جناب امير كميلى عزيز ، ميدونيد چرا تو شك هستم ؟!
اخه از اينطرف دوست دارم لنز زوم بگيرم كه بتونم از فاصله دور عكاسى كنم از اينطرف هم دوست دارم فول فريم بگيرم .
براى همين 70-200 رو انتخاب كردم ، هم براى پرتره هم استفاده براى طبيعت حالا باز پولى دستم رسيد يه لنز وايد هم بعداً ميگيرم
از اينطرف هم ميترسم 6d بخرم باز 6d mark ll بياد !!!!
براى همين دل دل ميكنم براى خريد ....
كه بعدا پشيمون نشم
درود
بنده هم در کنار صحبت های امیر کمیلی عزیز نکاتی رو براتون می گم
1- شما عکاسی را بعنوان منبع درامد انجام قراره بدید یا تفریح و شخصی؟
2- عواملی که باعث شده فکر کنید فول فریم بیشتر بکارتون میاد چیست؟
3- پیش از این با چه بدنه هایی عکاسی کردید؟
4- چه ابزاری برای عکاسی در حال حاضر در اختیار دارید؟
5- چقدر در زمینه پردازش تصاویر فعالیت کردید؟
6- هدف نهایی شما از تهیه بدنه عکاسی SLR چیه؟
اما فعلا بصورت کلی عرض می کنم
بنده اگر ایقدر بتونم هزینه کنم در مرحله اول کلیه لوازم و لنزهای فول فریم را تهیه می کنم و اگر چیزی باقی ماند یک بدنه فول فریم می گیرم، هرچند که همانطور که اکثر دوستان اطلاع دارم تمایل شخصی بیشتری به یک بدنه کراپ جدید دارم تا یک فول فریم قدیمی
ارادتمند
درود بر شما و تشكر از راهنمايى ....
بدنه قبلى من 70d و 18-135 بود كه يه لنز 85 f1.8 هم تهيه كردم ....
عالى بود براى پرتره اما ضعف لنز فيكس بودن بود ... يعنى ثابت بايد عكاسى ميكردم
نه منبع درامد نيست تفريح و تهيه البوم عكس همين
علم پردازش و فتو شاپ هم ندارم ...
وسليه جانبى هم ندارم اگه چيزى لازم هم بفرماييد ...
شما نظرتون روى چه بدنه و چه لنزى ؟!
درود بر شما
در انتخاب لنزتون درست عمل کردین و لنز بسیار دوست داشتنی هست.
که در این مورد بدنه های کراپ یک امتیاز برای شما محسوب میشه.نقل قول:
اخه از اينطرف دوست دارم لنز زوم بگيرم كه بتونم از فاصله دور عكاسى كنم
من به جای شما باشم، از این میترسم برم 6d mark II بخرم ولی چون دانش ویرایش عکس ندارم و دانش کمتر عکاسی دارم و همینطور با نورپردازی آشنا نیستم، خروجی عکسهام راضیم نکنه و بعد دوستانی رو ببینم که با بدنه های متوسط کراپ و دانش ویرایش و نورپردازی، عکسهای به مراتب قوی تر و بهتر از من بگیرن و از همون بدنه عالی ئی که دارم زده شم!نقل قول:
از اينطرف هم ميترسم 6d بخرم باز 6d mark ll بياد !!!!
این بیشتر پشیمونی میاره به نظرم.
ارادتمند
درود
بدنه قبلی شما و لنزهاتون بسیار با ارزش بود هرچند شاید اگر به جای 85 م م یک 50 م م داشتید شاید تجربه خوشایندتری میداشتید به خاطر فوکال بلندی که 85 م م روی بدنه 70d کنون میدهد
من نظرات خودم را گفتم و دکستان هم و نهایت این شمایید که باید بنا به انچه می خواهید انتخاب کنید
فقط یک نکته عموما 70 200 ها در هر برندی عموما 1.5 کیلوگرم وزن دارند و یک بادی فول فریم حدود 700 تا 900 که این ترکیب وزنی نزدیک به 2.5 کیلوگرم رو به وجود میلرن که عکاسی رو برای کارهای روزمره سفر و خانوادگی حداقل برای من تبدیل به یک کابوس خواهد کرد هم به لحاظ وزن هم به لحاظ اندازه
درود
خوب با این شرایط شم هنوز احساس می کنید نیاز به لنز برای پرتره دارید یا لنز واید نیاز دارید؟
ببینید لنزی مثل 200-70 سری 2 که بنظرم اگر قصد خرید لنز کنونی این فوکال رو دارید تنها گزینه شماست حدود 6.800 قیمتشه
بنده شخصا نمی تونم اینقدر هزینه برای این لنز بگذارم و جای اون ترجیح می دم لنز 200-70 جدید تامرون را تهیه کنم که از نظر کیفیت خروجی اختلاف بسیار ناچیزی با نمونه کنونی و از نظر قیمت اختلاف حدود 2.5 داره با اون!
این اختلاف 2 میلیون هم بگذارید برای یک لنز Walk around، اینطوری رنج لنزهاتون تکمیل می شه.
85 موجود هم نگه دارید تا زمانی که احساس کنید بهش نیاز دارید و یا کلا دیگه نیازش ندارید و بعد تصمیم کامل بگیرید.پ
پردازش را دریابید!نقل قول:
علم پردازش و فتو شاپ هم ندارم ...
وسليه جانبى هم ندارم اگه چيزى لازم هم بفرماييد ...
شما نظرتون روى چه بدنه و چه لنزى ؟!
این بخش خیلی اهمیت داره.
اگر پرتره آتلیه مد نظرتون هست بیشتر، باید به فکر لایت باکس و ... باشید، اگر هم نه، یک فلاش Speedlite را در لیست خریدتون در نظر داشته باشید.
در تمکیل وسایلتون می تونید به سه پایه هم فکر کنید (البته اگر موجود نیست).
مجموع این موارد که عرض کردم تقریبا حدود 8 یا نهایتا 9 میلیون دستتون رو می گیره
حالا وقتی با این ابزار مسلط شدید می توانید برای فروش بادی 70D و تعویض اون با یک بادی فول فریم اقدام کنید. بنظرم بجای خرید یک بادی مثل 60D MII که قیمت بالایی داره می توانید به فکر تهیه همان 6D باشید که قیمتش هم بدلیل موجود بودن در بازار منتطقی تر خواهد بود.
حالا اگر کیف و رم هم نیاز داشته باشید نهایتا تا 1 میلیون هم برای اون می توانید در نظر بگیرد.
برای لنزها هم پیشنهادم تهیه لنزهایی مثل 70-24 F/2.8 تامرون در کنار 200-70 F/2.8 تامرون هست.
هر دو لنز از کیفیت بالایی برخورداره و معادل کنونی این دو لنز حدود 12 میلیون قیمتشه.
در صورت علاقه به تهیه لنز برند کنون، انتخاباتی مثل 70-200 سری 2 به همراه لنزی مثل 70-24 F/4 ترکیب کاملی هست و قیمتش نزدیک به بودجه شماست.
کاربریی شما هم کامل پوشش می ده.
اگر قصد تغییر برند هم داشته باشید با نسخه بالا کمی در خرید بدنه مشکل خواهید داشت.
ارادتمند
اقای کمیلی فرمودید یه امتیاز محسوب میشه 70-200 روی بدنه های کراپ ... منظورتون رو میتونید توضیح بدین ؟
بعد لنز تامرون یا سیگما یا کنون 70-200 بگیرم ؟ کدام برند ؟
بدنه کراپ چی پیشنهاد میدین ؟
درود
من فکر می کنم کمی دچار وسواس شدید
اگر کراپ تهیه می کنید و قصد تعویض ندارید بدنه کراپ رو به نظرم یک 50 100 سیگما و یک لنز واید بگیرید و لذت ببرید که هم کیفیت هم فوکال بلند رو ازش لذت ببرید
منظور جناب کمیلی این بود که 70 200 روی کراپ در عدد کراپ در نیکون 1.5 و در کنون 1.6 ضرب میشود و فوکال بلندتری میدهد که برای شما که می گویید قدرت زوم برایتان مهم است جذاب تر است
اگر فول فریم میگیرید بدنه ای مثل 610 یا 6دی بدنه هایی خوب هستند که با لنزی مثل 70 200 ترکیبی عالی میشوند و جناب مصطفی عزیز کامل فرمودند
و اینکه به نظرم اینکه کاش بیشتر از دوربین قبلی خود کار میکشیدید تا نیاز و علاقه خود را در عکاسی بیابید
بنده خودم انقدر موبایلگرافی کردم هرگاه دوربینی به دستم میرسد اگر لنز پرایم داشته باشد بسیار برایم ساده تر است و اگر قصد تهیه دوربین داشته باشم یک لنز 50 م م هم برایم کافیست یا حتی یک 35 م م
منظورم شناخت نیاز خودتون و علاقتون مهم اینه با خودتون روراست باشین
یک نکته جذاب اینکه در مورد خیلی از دوستانم که از من کمک برای خرید دوربین و تجهیزات می خواهند دوربینشون بیشتر دست من است تا خودشان چون فقط به دلیل تصوری که دوربین حرفه ای تر و تجیهزات گرانتر تصاویر خارق العاده ای قرار است خلق کند و وقتی با این واقعیت روبرو میشوند که دوربین فقط ثبت می کند نگاه شما مهم است کمی زیاد در ذوقشان می خورد و من دوستانی دارم که هنوز بعد از خرید دوسال از دوربین حتی از مد اتو انوتر نرفته اند و خب چه کاریست یک کامپکت به نظرم اینجا ارزشش معلوم میشود
یا در سفری که در کیش بودم با یک دوربین w500 دوست داشتنی کامپکت و بسیار ثبت های جذابی داشتم در کنار کشتی یونانی یک زوج با دوربین کنون مدلش را خاطرم نیست مشغول عکاسی بودند به چه مشقتی و هیچ بار دوتایشان با هم نبودند چند بار بنا بر اصرار گفتم دوربین را بدهید بگیرم که هردو باشید قبول نکردند ماشین تور که راه می افتاد ناراحت بودند که یک عکس خوب نگرفتند به خاطر غروب خورشید گفتم یک بار هم بدهید من خراب کنم و خب نتیجه با یک نور سنجی ساده هم خودشان در عکس بودند هم غروب هم کشتی یونانی و عکس های قبلی یا اور بود یا اندر
سرتان را درد نیارم بحثم اینست که شما بهتر از هرکسی راهنمای خودتان هستید و می توانید درست انتخاب کنید فقط به شرطی که با خودتان روراست باشید
در نهایت امیدوارم زودتر خرید کنید و از عکاسی اینبار لذت ببرید و شاهد عکسهای خوبتان در فروم باشیم
درود
خواهش می کنم
اگر سری g2 پیدا بشه بخاطر قابلیت اتصال به Dock بهتره! اما همان نسل اول در تست ها تفاوت بسیار ناچیزی با لنز تایپ 2 کنون همتای خودش داره! البته از نظر خروجی
از نظر ساخت هم دوستانی که داشتند به اتفاق تاییدش کردند. این مسئله ویدیوها هم دقیقا همین هست و درسته.
لنز 70-24 تامرون را هم که بنده شخصا استفاده کردم و بسیار لنز خوش ساخت و با کیفیتی برای فول فریمه.
اما اگر قصدتون خرید بدنه کراپ باشه می شود به لنزهای دیگه فکر کرد.
.نقل قول:
شما تامرون یا سیگما یا کنون رو پیشنهاد میدین ؟
در ضمن من بدنه و لنز قبلی رو ندارم فروختم
.
.
این دو بخش پست هاتون را با هم جواب می دم.نقل قول:
درست فرمودید من وسواس گرفتم ....
حالا من لنز رو همین تهیه میکنم . بادی چه پیشنهاد میدین ؟
کنون یا نیکون ؟
میخوام هم wifi داشته باشه هم نمایشگر لمسی باشه .....
به غیر از بادی و بدنه چه چیزهایی بخرم
ببینید وسواسی نباید باشه!
شما بدنه 70D را تجربه کردید و Wifi هم داشته، نمایشگر لمسی هم در اختیار شما بوده، دلیل فروشتون اگر مسائل شخصی بوده که هیچ، اما اگر صرفا برای ارتقاع به فول فریم بوده بنظرم خیلی عجله کردید.
بعنوان پیشنهاد شخصی، بنده شخصا بدلیل ماهیت پیگیری عکاسی ای که دارم و اینکه درامدی از این راه برای بنده وجود نداره ترجیح می دم بجای هزینه بالا برای بدنه، لنزهای با ارزش تهیه کنم.
سرعت تغییر فناوری و تکنولوژی لنزها به سرعت بدنه نیست! بنابراین ماندگاری لنز برای شما بیشتره،
پیشنهاد شخصی ای که قبلا داشتم برای ترکیب فول فریم با لنزهای 200-70 و 70-24 بود که خاطرتون هست.
اگر قرار باشه با شرایط شما و باتوجه به توضیحاتی که فرمودید شخصا خرید کنم، لیست زیر را پیشنهاد می دم
1- Canon EOS 80D و یا Nikon D7200
2- Tamron 70-200 F/2.8 + Sigma 18-35 F/1.8 و یا بجای لنز سیگما، 55-17 دیافراگم F/2.8 (متناسب با بدنه)
3- فلاش اسپیدلایت که بنده فقط مدل کنونی را خاطرم هست و نظرم روی 580EX هست که افت قیمتش را هم کرده
4- سه پایه (بنرو، Sirui اگر گیر بیاد، مانفرتو)
اینکه بین نیکون و کنون کدام، باور کنید تفاوت چندان زیاد نیست، این شما هستید که باید بدنه را دست بگیرید ببینید از کار کردن با کدام یک لذت بیشتری می برید؟
ولی طبق قاعده کلی، اگر فیلم برداری هم در نظر دارید، کنون بهتره اما اگر عکاسی باشه نیکون توسط دوستان پیشنهاد می شود. اما در واقعیت، تفاوت بدنه ها به قدری نزدیک به هم هست که نقاط ضعف قوت هم را پوشش می دهند.
در حوزه فول فریم، دست شما در برندی مثل نیکون بازتره ولی باز هم انتخاب بر اساس سلیقه باید انجام شود.
قراره شما با بدنه کار کنید نه من که کنون کار کردم یا دوستی که نیکون کار کرده! شاید شما اصلا بدنه های سونی و یا المپیوس را بپسندید! این دلیل بر انتخاب غلط شما نیست!
بنابراین وسواس را کنار بگذارید! اول تکلیف فول فریم یا کراپ را مشخص کنید! یکی از ملاک های خوب این کار سطح مورد نظر برای چاپ تصویر خواهد بود! تا چه ابعادی تصویر قرار است چاپ شود؟
بنده تصویر بدنه 8 مگاپیکسلی قدیمی Canon EOS 30D را تا 40x60 چاپ کردم و افتی در خروجی ندیدم!
حالا که دیگه سنسورها به تراکم بالای 16 رسیده اند و وضعیت به مراتب بهتر شده!!
بنابراین اگر در همین ابعاد و یا اصطلاحا غیر تبلیغاتی قراره کار کنید، بنظرم کراپ کاملا پاسخگوی شماست
بعد از انتخاب قطع سنسور، برای انتخاب برند می توانید اقدام کنید!
شاید دوستان بگویند این دو جابجا توضیح داده شده! ولی بنظرم این روش بهتر خواهد بود چون شما بدون در نظر گرفتن محصولات برند انتخاب صحیح خواهید کرد.
بعد از مشخص شدن برند نوبت بدنه است (برای انتخاب برند و بدنه، 50 درصد انتخاب را بر اساس سلیقه شخصی و یا اینکه از دست گرفت کدام لذت می برید قرار دهید و 50 درصد نکات فنی؛ پر واضح است که اگر در سلیقه شخصی بدنه ای امتیاز کمتر بیاورد در بخش فنی علی رغم هم امتیاز بودن به راحتی کنار گذاشته می شود)
و در نهایت لنزها و در مرحله آخر لوازم جانبی
ارادتمند
تفاوت زیادی بین بوکه لنز 100-50 سیگما و 200-70 بنظر بنده وجود نداره
ولی بدلیل اینکه 200-70 لنزی هست که بر روی فول فریم بسته می شه و فوکال بلندتری داره مقرون به صرفه و دارای دید آینده نگری بهتری نسبت به 100-50 هست
100-50 برای زمانی مناسبه که هدف شما صرفا بادی کراپ باشه.
اگر دید آینده نگری برای بدنه فول فریم در کار باشه، بنظرم بهتره دنبالش نروید!
فلاش رو شخصا یپشنهاد می کنم از برند خود دوربین تهیه کنید.نقل قول:
فلش رو نميدونم از كدام مدل تهيه كنم ؟! چه برندى چه نوعى !!؟
حالا اگر کنون خواستید بخرید speedlite 580 بنظرم مناسبه
برندهای دیگه مثل فوتیکس و ... هم هستند که با توجه به برند قابل تهیه اند و قیمتشون مناسب تره
در خصوص برند نیکون و مدل فلاشها بنده سر رشته ای ندارم.
ارادتمند
خوب 70-200 تامرون g2 رو نميدونيد از كجا ميشه تهيه كرد ؟!
اين لنز 70-200 قديم هم سايت ديجي كالا ١ تومان اختلاف قيمت داره با همه سايت ها ى فروش دوربين يه چك بكنيد
https://www.digikala.com/Product/DKP.../tab-comments/
با سلام خدمت اساتید بزرگوار . عرض کنم خدمتتون که بعد از تقریبا 2 سال !!! مطالعه و تحقیق در مورد انتخاب دوربین دیجیتال هنوز هم به نتیجه ای نرسیدم .
زیاد با عکاسی غریبه نیستم و یه دورانی با دوربینهای آنالوگ و عکاسی سیاه و سفید و ظهور در تاریکخانه کار کردم . هدفم از خرید دوربین ، عکاسی خانوادگی در محیط منزل و بیرون و گهگاهی طبیعت و به طور کلی عکاسی آماتور به طور نیمه جدی و صرف هزینه اندک برای لنز و سه پایه در آینده . هر دوربینی هم داشته باشم بسیار علاقه مندم که تمام تنظیمات و حالت های غیر اتومات عکاسی و ریزه کاریهاش رو در بیارم و بلد باشم. البته از سهولت و تکمیل بودن حالت اتومات هم غافل نیستم .
در تحقیقاتم ابتدا از کامپکتها شروع کردم ( به دلیل سهولت حمل و نقلشون) بعد رسیدم به کامپکتهای پیشرفته ( به خاطر کیفیت تصویرشون) . بعد کیفیت تصویر اینها هم منو راضی نکرد و از DSLR های سطح پایین شروع کردم ولی امکاناتشون راضیم نکرد تا اینکه رسیدم به 70 دی کنون و اخیرا 80 دی و حتی تا 6دی هم بالا رفتم ولی دیدم ارزش نداره برای عکاسی آماتوری اینهمه هزینه کرد فقط به این دلیل که 2-3 استاپ نورگیری زیادتری داره. همین شد که توقعاتم رو پایین آوردم .
.
حدود بودجه برای لنز اولیه و بادی نهایتا 4 تومن در نظر گرفتم . لنزهای مورد علاقه ام هم 10-18 و 18-55 یا نمونه بلند ترش 18-135 و پرایم 50 اس تی ام هستش . و یا نمونه های نیکونی در صورت خرید بادی نیکونی.
الان هم کاملا گیج هستم و گزینه های مختلفی رو جلوم دارم . از 3400 دی خوش قیمت نیکون گرفته تا 80 دی کنن با اون اتوفوکوس بینظیرش.
تا حد امکان قصد دارم هزینه کمتری بکنم و 3300 یا 3400 نیکون بگیرم ولی میترسم بعدا بخاطر کم بودن دکمه ها و تنظیمات در دسترسش و همینطور اتوفوکوس ضعیفش پشیمون بشم و از عکاسی باهاش لذت نبرم.
و اینکه در صورت خرید هر دوربینی شاید تا چندین سال نتونم عوضش کنم . دوربینی میخوام که رفیق چندساله بشه برام.
میبخشید که سرتون رو به درد آوردم . از شما اساتید گرامی خواهشمندم که من رو راهنمایی بفرمایید.
یه سوال دیگه اینکه در مسافرت و طبیعت گردی همراه بردن dslr ها چقدر اذیت میکنه ؟ نسبت به کامپکتها
سلام شبتون به خیر
عمر مفید عکاسی هر شخص نهایتا ۴۰ سال است بعد شما دو سال در حال تصمیم گیری هستید؟
ضعیفترین دوربینهای عکاسی dslr فعلی از بهترین دوربینهای ۱۰ سال قبل امکانات و قدرت بیشتری دارند شک را کنار بگذارید و بخرید
اگر بودجه شما حدود ۴ ملیون است با توجه به لنزهایی که نام بردید بادی گران قیمت نمیتوانید بخرید
بنده از کنون سر رشته چندانی ندارم دوربین دی ۳۳۰۰ یا دی ۵۳۰۰ نیکون هر کار آماتوری تا نیمه حرفه ای را انجام میدهند و باقی پول را نگه دارید تا لنز های حرفه ای تر مورد نیاز را تهیه کنید
هزینه هایی مثل کیف و رم و مخصوصا اسپید لایت و سه پایه را هم در نظر داشته باشید
در مورد مسافرت بردن دوربین سنگین قطعا راحت نیست ولی دوربینی مثل ۵۳۰۰ با لنز ۱۸-۱۴۰ به خوبی جوابگو است و خیلی هم سنگین نیست
درود
چرا همه درمورد این لنز این مورد رو عرض میکنن؟
توی این یک ماهی که مشغول به کار در آتلیه هستم و با فول فریم ها سروکار دارم، توی تنظیمات D610 گزینه ای دیدم که دوربین رو از یک دوربین FX به DX تبدیل میکرد! حالا نمیدونم تا چه حد ارزش داره و اصلا سخت افزاری هست یا صرفا کراپ عکسه. اما هرچه که باشه خطای vignetting رو برطرف میکنه.
به نظر من این لنز چه روی فول فریم چه روی کراپ باید عالی باشه،درمورد شارپنس و مشخصاتش که هیچ نمیگم و سایت های معتبر زیادی لنز رو بررسی کردن(تاریک شدن گوشه ها روی فول فریم اصلا فکر کنم به درد ما هم بخوره! چون عمدا اینکارو برای تاریک شدن گوشه های پرده انجام میدیم)
حداقل به نظرم برای ما آتلیه کارا خیلی لنز به درد بخوری باشه! و همینطور روی فول فریم فکر کنم لنز خیابونی خیلی خوبی هم باشه!
چرا که لنز های کیت شارپنس کافی ندارن و لنز های پرایم دست و بال مارو برای کادربندی میبندن و خلاصه مسئله شده برامون...
تقریبا لنز 50، 85 و 105 رو در قالب یک لنز ارائه میده، البته من هیچوقت تستش نکردم، ندیدمش از خطا های فوکسش و ناسازگاری هاش خبر ندارم، اما اینجور که آمارش نشون میده باید لنز خیلی به درد بخوری باشه!
اگه تجربه ای دارید و نکته ای هست که تقریبا به هیچکس این لنز پیشنهاد نمیشه خوشحال میشم با بنده در جریان بذارین
فکر میکنم ترکیب 18-35 سیگما، که اپرچر 1.8 داره
با همین 50-100 که مجدد اپرچر 1.8 داره
با لنز 70-300 AFP جدید نیکون
بهترین ترکیب عکاسی که بنده همیشه آرزوش رو داشتم هست!
اول از همه با نظر دوستمون موافقم که هر چه سریعتر نسبت به شروع عکاسی به صورت جدی اقدام کنید. با اینکه در این مسئله چیزی به اسم اشتباه وجود ندارد و ضرر و زیان در آن بسیار ناچیز است، بعضی وقتها اشتباه کردن هم جزیی از مسیر هست و کلی از یادگیری در اشتباهات به دست می آید.
با توجه به توضیحی کاملی که از خودتون و نیازهایتان دادید من پیشنهادم بدنه های سری مشابه d7100 یا d7200 و یا در کنون 70d و 80d هست. در این بدنه ها برای کنترل تنظیمات همچون ایزو، سرعت شاتر و دیافراگم دکمه ها و wheel(چرخانک!) های جدا وجود دارد که کار را در بسیاری از موارد راحتتر می کند. بسیاری از دوستان از جمله خود بنده با خرید بدنه های سری پایینتر به سرعت به سمت بدنه های با قابلیتهای بیشتر آمده ایم.
در مورد انتخاب بین نیکون و کنون، من صد درصد کنون را به شما توصیه می کنم؛ چون خود شما اول اسم کنون و لنزهایش را آوردید. همین گرایش حتی اگر در ناخودآگاهتان است را در پیش گیرید و وقت خود را با اختلافهای جزیی بین نیکون و کنون تلف نکنید. پیشاپیش 70d یا 80d مبارکتان باشد.
در مورد مسافرت و طبیعت گردی خوب برای من حمل و نقل dslr در روزهای اول اذیت کننده نبود و با علاقه فراوان آن را حمل می کردم. ولی بعدا در بسیاری مواقع که عکاسی جدی نبود و صرفا هدف ثبت خاطرات بود از گوشی خود استفاده می کردم. با گذشت زمان کم کم تعادلی بین استفاده از دوربین بزرگ و دوربین کوچکترمان ایجاد می شود.
در حال حاضر اختلاف بین کامپکتها و دوربینهای موبایل ها بسیار کم شده است و به نظر من خرید دوربین کامپکت آن هم با سنسور زیر 1 اینچ کاملا اشتباه است. البته بعضی وقتها عکاسی با سنسورهای با سایز زیر دوربینهای کراپ را هم به صرفه نمی بینم.
یادمان نرود که تعویض لنز قابلیت مهمی هست. مثلا لنز 10-18 در هیچ دوربین کامپکت و در هیچ برند dslr دیگری مشابه ندارد.
با سلام و احترام
بنده در حال حاضر یک عدد دوربین نیکون دی 5100 دارم که از عکاش راضیم ولی اندازه و حمل و نقلش خیلی سخته.
میخواستم بدونم دوربین کامپکت حرفه ای که کیفیت و امکاناتش در حد DSLR باشه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
درود
ببینید صحبت سر سرمایه و هزینه است.
شاید فکر کنید کاربری آتلیه برای شما باعث می شه این لنز روی فول فریم کاربرد داشته باشه ولی وقتی درگیر پردازش و یا گرفتن یک تصویر بسته از صورت شوید چه اتفاقی برای گوشه های کادر خواهد افتاد؟
از این بگذریم
شما معادل یک لنز 200-70 دارید هزینه می کنید و یک لنز با فوکال پایین تر می خرید فرای بحث فوکال، اگر قرار به فروش باشه بنظرتون این لنز به راحتی فروش خواهد رفت.
و در نهایت وقتی می شود با هزینه یک سان لنزی گرفت که تمام کادر را در اختیار شما قرار می دهد چرا یک لنز تهیه شود که عکاس را مجبور به استفاده از کراپ نماید؟
در بسیاری از موارد همان کادر حذف شده ارزش زیادی برای عکاسی خواهد داشت. بخصوص در عکاسی از طبیعت . اگر قراره چنین اتفاقی رخ دهد بهتره یک بدنه کراپ تهیه شود و این لنز روی آن سوار گردد تا حداقل کادربندی شما در هنگام عکاسی دستخوش تغییر نشود.
ارادتمند
دوستان من رفته بودم واسه خرید D3300 که یه دفعه از خریدش منصرف شدم و تصمیم گرفتم سراغ fz-1000 برم.
نظر شما چیه با توجه به سنسور یک اینچیش و عکسبرداری فضاهای باز و طبیعت و خانوادگی؟
خوب الان یدونه کامپکت کنون دارم که کیفیت عکسهاش و تواناییش هنگام عکس گرفتن در شرایط نوری سخت ضعیفه.
به همین خاطر تصمیم گرفتم dslr بخرم و از اونجایی که زیاد بیرون میرم و بیشتر تو طبیعت هستم هم لنز واید و هم لنز تله نیازدارم که حمل و نقل و هزینه هاش بالا میشه
اما دیدم دوربینی مثل fz1000 که سنسور یک اینچی داره و یه لنز ۲۴-۴۰۰ نیازهامو پوشش میده و میتونم خروجی نزدیک به d3300 داشته باشم و از دردسر و هزینه های dslr و لنزهاش و غیره راحت بشم و حالا نمیدونم چه چیزهایی رو ازدست میدم.
درود
fz 1000 در سوپر زومها دوربین ارزشمندیست به خاطر سنسور 1 اینچی در نقد و بررسی هایی که خوندم امتیاز بالایی رو گرفته و در عملکرد ایزو نسبت به سایز سنسورش خوب عمل کرده و از dpreview امتیاز 82 رو گرفته https://www.dpreview.com/reviews/pan...mix-dmc-fz1000
توصیه میکنم این بررسی رو یک نگاهیی بندازید البته این دوربین واقعا همرو سوپرایز میکنه
اما تفاوت اندازه سنسور دوربین 3300 یا 3400 نیکون با این دوربین 3 به 1 هست یعنی سه برابر بزرگتر و خب طبیعتا نورگیری بیشتر و عملکرد بهتر در شرایط نوری سخت که مد نظر شماست
اگر براتون مهم نیست که دوربین جذابیست که البته من قیمت این دوربین رو نتونستم پیدا کنم ولی فکر کنم بین 700 تا 900 دلار قیمت داشته باشد
پیشنهاد من به شما تهیه دوربین مثل d3300 یا 3400 نیکون با لنزی مثل 18 140 هست که از واید تا تله معقولی را پوشش میدهد و یا ترکیب یک 18 55 afp و 70 300 afp که خیلی بیشتر از دوربین پاناسونیک پوشش میدهد فقط دردسرتعویض لنز و حمل و نقل خواهید داشت و قیمتش زیر 3 تومن میشود
وگرنه در این بررسی نونه عکسهای این دوربین هست اگر راضی کننده بود برایتان بگیرید چرا که نه
ولی اگر قیمتش بیش از 2 میلیون باشد من به شخصه ترجیح میدهم یک dslr تهیه کنم
تفاوت بین خروجی jpeg سنسورهای بزرگ و کوچک مثل 1 اینچ و aps-c ناچیز است. الان خروجی jpeg دوربین موبایلها از نظر رنگ و داینامیک رنج از dslr ها هم بهتر است. ولی خوب خروجی jpeg نمی تواند چیزی که عکاس در ذهن خودش دارد را به نمایش بگذارد. معمولا کسی که dslr یا دوربین های با سایز سنسور بزرگ می خرد به دنبال کار با فایل خام عکسها است.
و دقیقا تفاوتها زمانی آشکار می شود که شما قرار است فایل raw دوربین را در نرم افزار camera raw تحت فشار قرار دهید. مثلا کنتراست قسمتی از عکس را بالا ببرید یا قسمتی از عکس که تاریک هست را روشن نمایید. یا قسمتی که بیش از حد روشن هست را تاریک نمایید. تمام این مسائل در عکاسی در نور کم بیشتر خودشان را نشان می دهند.
بهترین کار این هست که فایل نمونه عکسهای دو دوربین را دانلود کنید و کمی روی آنها کار کنید. و اگر قرار است از خروجی jpeg استفاده کنید که دیگر فقط کافی هست نمونه عکسهای jpeg دوربینها را مقایسه کنید.
سلام وعرض ادب.اکثر دوربینهای باسنسور1اینچی ازجمله FZ1000پاناسونیک قابلیت عکاسی با فرمت RAWرو دارن.سپاس
سلام و وقت بخیر. دوستان کسی ممکنه بگه در تهران کجا میشه دوربین و تجهیزات رو مطمئن و مناسب خریداری کرد؟( تقریبا تمامی سایت ها رو چک کردم که نمیشه اسم آورد طبیعتا)
با تشکر
سلام و خسته نباشید
قصد خرید یک دوربین 5DMIII با لنز کیت 24-105 برای روابط عمومی شرکت رو دارم. از طرف دیگه دوربین Canon 7DMII چون برای خبرنگاری ساخته شده هم سرعت شاترش بیشتره و هم خیلی ارزونتر و اگه لنز مد نظر من 15-85 گیر بیاد با باطری یدکی و مموری و سه پایه مناسب، بازم حدود 3 میلیون کمتر میشه، منتها لنز مناسبش که لنز 15-85 هست دیگه تولید نمیشه و گیر نمیاد. فروشنده ها پیشنهاد لنز 18-135 همراه یک لنز 10-18 رو میدن.
الآن بین این دو موندم، از یک طرف 5DMII فول فریم با لنز 24-105 با ایزوی خیلی خوب و کیفیت بالا اما خیلی گرون، از طرف دیگه 7DmII که خودش فلاش داره و نیازی به فلاش نیست(تو محدوده کاری من) ، قیمت خیلی خیلی مناسب منتها بدون لنزی که خودم میخوام.
نظر دوستان و صاحب نظران تو این زمینه رو شدیداً نیاز دارم. آیا لنز 15-85 نو سراغ دارید؟ اگه دارید ممنون میشم معرفی کنید. اگه نیست آیا با جایگزینش یعنی دو لنز 18-135 و 10-18 میشه به کارآیی لنز 15-85 دست یافت؟
یا اینکه اصلاً بی خیال بشم و دوربین معرکه 5DmIII که تقریباً بصورت اختصاصی برای عکس آتلیه ای ساخته شده رو بگیرم؟
یا اصلاً هیچکدوم اینا و یه گزینه بهتر.
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
با سلام و تشکر. یکی از کارهای مهم روابط عمومی تهیه گزارش و خبر از مراسمات، بازدیدها و .... هست که به همین علت هم 7D MII رو انتخاب کردم، چون هم سرعت شاترش بیشتره و عکسهای پیاپی بیشتری میگیره. از طرف دیگه گاهی نیاز هست که از سالن تولید، تجهیزات، ماشین آلات و دستگاه ها(حتی گاهی یه درز کوچیک توی یه دستگاه، یا یک فریم از نحوه کار کردن دستگاه) رو ثبت کنم. امروز رفتم بازار. تقریباً همه فروشنده ها نظرشون روی 7D با لنز کیت خودش (18-135) بود. فقط یکی شون گفت که اگه میخوای به شارپنس مشابه لنز 15-85 برسی لنز USM بگیر.
نظر شما در این خصوص چیه، آیا لنز USM همونطور که فروشنده گفت میتونه از لحاظ کیفیت و شارپنس تصویر به لنز 15-85 برسه؟
سرعت شاتر 7دی مارک2 هیچ تفاوتی با بقیه دوربین های عکاسی ندارد، تنها چیزی باعث می شود سرعت عکاسی بالاتر برود استفاده از لنز های سریع تر با روزنه باز و استفاده از حساسیت بالاتر هست، سرعت عکاسی پیاپی 8فریم بر ثانیه با 7فریم بر ثانیه (برفرض کاربرد داشتن) عملا تفاوتی ندارد. فکر میکنم شما برای عکاسی همیشه از مود اتوماتیک استفاده خواهید کرد لذا عملا خرید دوربین 7دی مارک2 برای شما اتلاف هزینه است (چه از جیب خودتان چه از منابع شرکت و چه از بیت المال) . دلیل اینکه فروشنده ها به شما این ترکیب را پیشنهاد کرده اند حاشیه سود بالاتر این گزینه برای آنهاست وگرنه همانطور که عرض کردم در ایده آل ترین حالت، همه چیزی که شما برای انجام دادن پروژه های عکس و فیلم روابط عمومی نیاز دارید یک دوربین 70دی (یا 80دی) همراه با لنز 18-135 STM ( یا USM) با یک فلاش اکسترنال میان رده 430ExIII ، یک رم 32 گیگ پرسرعت و یک سه پایه معمولی با پایه تفنگی است. خاطرم هست که همین چند وقت قبل مسئول روابط عمومی یک جایی با افتخار دوربین فول فریم و انواع تجهیزات از جمله 70-300ی که را که برای سازمان شان سفارش داده بود نشانم می داد در حالی که تابحال حتی یک بار لنز 70-300 را روی دوربین نبسته بودند چون در مراسمات شان فرصت چنین کاری را نداشتند ... و فقط اتلاف منابع کرده بودند آن هم از جیب مردم.
سلام به همه دوستان،اميدوارم حال همگى خوب باشه،
از دوستان عزيز ميخوام كه بنده رو راهنمايى كنيد،دوستان من ميخوام اولين دوربين dslr خودم رو بخرم و ميخوام اين دوربينى كه بخرم دوربينى باشه كه تا چند سال آينده بتونم فقط با تغيير لنز ازش نهايت استفاده رو كنم...
نظر خود من دوربين هاى nikon d5300 18mm-140mm يا nikon d5500 18mm-140mm يا canon 700d 18mm-135mmياcanon750d18mm-135mm
هست اما من نميدونم كدوم رو انتخاب كنم و تجربه استفاده ازشون رو نداشتم لطفا كسايى كه داشتن يا اطلاعى دارن از اين دوربينا بنده رو راهنمايى كنن يا اگه كه تو اين رنج قيمت يا پايينتر دوربين خوبى ميشناسن بهم معرفى كنن....با تشكر از همه دوستان....
سلام
دوستان من مدتیه با 7100 عکاسی میکنم و ابتدای صحبتم بگه که راه زیادی تو کسب تجربه و یادگیری بیشتر پیش رو دارم و شخصاً دوربین ندارم.
مسئله ای که هست اینه که تصمیم دار-م یه دوربین بگیرم و مسیری که در پیش دارم پیش ببرم. و با اشخاص زیادی صحبت کردم و به جمع بندی نرسیدم.
از طرفی تصمیم داشتم 7200 با یه لنز 18-140 بگیرم و یکی دو سالی باهاش عکاسی کنم که با 7500 آشنا شدم. از طرفی برخی دوستان میگن فول فریم بگیرم و گزینه هایی مثل pentax k1 یا سونی آلفا سون رو پیشنهاد می کنن. منی که تجربه ام به نظر خودم ناکافیه چه تصمیمی به نظر شما بگیرم ؟
با سلام.
فعلا برای ورود به وادی فول فریم براتون زوده و باید کسب تجربه کنید تا نیازهاتون رو بیشتر بشناسید تا در اینده با دانش کامل به سمت تجهیزات گران قیمت فول فریم کوچ کنید.
برای ابتدا همون 7200 و البته لنز 18-105 جوابگوی کارتون هست و تا چند سال دیگه که نیازهاتون رو شناختید میتونید تصمیم برای هزینه های بیشتر هم بفرمایید.
درود
تمام گزینه هایی که گفتید برای شروع کار بسیار مناسب هستند هرکدوم روبگیرید پشیمان نمیشید
با توجه به بودجه و دیدن از نزدیک گزینه ها انچه که که به سلیقه شما نزدیکتر است را انتخاب کنید
چند وقت که با دوربیم کار کنید نیازتون رو میشناسید اونوقت در صورت لزوم میتونید لنزهای مورد نیاز رو تهیه کنید
سلام دوستان
یه دوربین dslr خوب با لنز و محدوده ی قیمت 3 میلیون چی پیشنهاد میدید؟
نظر خودم 5500 هست لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید
بنده هیچ اطلاعی در مورد عکاسی ندارم میخام دوربین dslr بگیرم هدفم بیشتر سرگرمی است یه سرگرمی برای خودم ایجاد کنم
به نوع خاصی از عکاسی هم علاقه ندارم صرفا میخام شروع کنم
بودجه من زیر دو ملیون تومان است
از نظر مالی مشکلی ندارم میتونم حتی لنزها و دوربین گرون هم تهیه کنم ولی فعلا میخام شروه کنم و علاقه م رو پیدا کنم
کلا برای شروع پیشنهاد چه دوربینی پیشنهاد میدین با چه لنزی
چه کتاب رو برای شروع استفاده کنم تا بصورت مبتدی یادبگیرم
خرید اینترنتی چه سایتی رو پیشنهاد میدید
لوازم جانبی چی بخرم
هر توصیه ای اگر دارین استقبال میکنم
درود
از تجربه ی خریدی که برای دوستان انجام دادم باید بگم ابتدا همشون خیلی ذوق و شوق برای خرید داشتن اما تعدادیشون بعد از چند روز دوربینی که با هزینه میلیونی تهیه کردن توی کمد جا خوش کرده! البته تعدادی هم با پیگیری که داشتن از خریدشون راضی هستن و ازش لذت میبرن
شرایط و تجربیات مشابه خودتون رو درنظر بگیرید اگر فکر میکنید این قابلیت رو دارید از طریق تحقیق و مطالعه شخصی با دوربین کار کنید حتما یک دوربین dslr یا میرورلس از سریهای ابتدایی برای ورود به دنیای عکاسی بگیرید چون ابزار این کار است، برای شروع یکی از دوربین های 3 رقمی کنون مثل 700d، 750d یا مدلهای مشابهش در کنون و همچین نیکون بنا برسلیقه خودتون و تجهیزاتی که لازمه مثل مموری کارت و کیف و... با حدود 2 تا 3تومن میتونید تهیه کنید به مرور با آشنایی بیشتر با تجهیزات و کشف علایق و نیازمندیهاتون میتونید به سمت تجهیزات گرانبهاتر برید.
موفق باشید.
سلام
با این شرایط قطعا ۵۵۰۰ با لنز ۱۸ - ۱۴۰ انتخاب بسیار مناسبی است البته با نصف این هزینه میتوانید ۳۳۰۰ با لنز ۱۸ -۵۵ تهیه کنید که کیفیت عکس آن تفاوت چندانی با ۵۵۰۰ ندارد
فقط صفحه لمسی و قابلیت خم کردن صفحه را از دست میدهید بقیه امکانات ۵۵۰۰ برای سطح مبتدی تفاوت چندانی با ۳۳۰۰ ندارد
از نظر بنده خرید ۳۳۰۰ همراه با فلاش اسپید لایت sb700 امکانات عکاسی بیشتری را برایتان مهیا میکند و قطعا در آینده میتوانید تجهیزات خود را ارتقا دهید
موفق باشید
با عرض سلام و خستخ نباشید خدمت کلیه دوستان
من دوربین کامپکت داشتم و الان میخام برم سراغ dslr . همه بهم پیشنهاد d7200 نیکون را دادن که میگن در رده خودش بی نظیر عکسبرداریش وفیلم برداریشم خوب ولی در حد عکسبرداریش قوی نیست
من کاربردم بیشتر خانوداگی و طبیعت.البته الان چون میخام کلاس برم نظرم روی عکسبرداری اتلیه ای هم هست
لنز هم بهم 18/140 را بهم پیشنهاد دادن
لطفا راهنمایی کنید که دوربین و لنز مناسب کارم هست یا خیر واگه نیست توی همین رده چه پیشنهادی میدید؟
درضمن فیلتر و هود که اختصاصی همین دوربین باشه مدل و قیمتشو بهم بگید.ممنون
سلام
دوست عزیز d7200 جزو بهترین بادی های حال حاضره و مطمئنا برای اهداف شما در عکاسی هم کاملا جوابگو خواهد بود. (حداقل تا یه مدت طولانی!)
اما به غیر از این به نظرم دوربین های کامپکت پیشرفته و میرورلس برای کاربرد عکاسی "خانوادگی" مناسب تر هستند، توجه کنید که ترکیب d7200 و 18-140 حدودا 1 کیلو و 165 گرم وزن دارند! حالا در نظر بگیرید که آیا به غیر از خود شما کسی در خانواده (فرضا بچه های کوچکتر) میتونند و حاضرند که با همچین دوربینی عکس بگیرند؟ چون معمولا عکاس ترجیح میده توی تعدادی از عکس ها، خودش هم حضور داشته باشه! در مسافرت هم که معمولا سبکی حرف اول رو میزنه، مخصوصا وقتی به مدت طولانی در حال گشت و گذار و پیاده روی هستیم. البته بازم هرطور خودتون صلاح میدونید و فقط در حد یه توصیه بود که سعی کنید دوربین رو از نزدیک ببینید و بعد سفارش بدین.
در کنار این به نظرم به میرورلس m3 کنون هم نگاهی داشته باشید.
ارادتمند
درود
صدای فوکوسیکه در فیلم صدایش شنیده میشود به خاطر تلاش لنز برای فوکوس کردن که در لنز 18 140 که یک لنز عمومی و لنز کیت برای این دوربین هست نه بهترین لنزش در دوربین می افته که با تولید لنز هایی با موتور فوکوس بی صدا این مشکل تا حد زیادی برطرف شده که در برند کنون با stm و در لنزهای نیکون با afp شناخته میشوند شما یک لنز 18 55 afp بگیرید کلی از مشکلات حل میشود
و اینکه دوربین های slr برای عکاسی طراحی شده اند و عموما در فیلم برداری طولانی مدت به علت داغ شدن بیش از حد سنسور احتمال اسیب به سنسور و پیکسل سوخته وجود داره که شرکت ها یک محدودیت نرم افزاری روی ان می گذارند که با بعضی فرم ویر ها این مشکل قابل حل است
البته در دوربین های جدید نمی دونم این محدودیت چه قدر هست
مثلا در دوربین 5300 نیکون ایم محدودیت 25 الی 30 دقیقه هست
با سلام و تشکر فراوان
من چندین جا دیدم لنز 18-140 بهتره و کاربرد بیشتری داره تا 18-55 برای ما که یه لنز کلی میخوایم بخریم چیز دیگه ای نیست واسط این دو لنز باشه؟
میشه لنز کنون رو روی 5500 استفاده کرد؟
در مورد زمان خیلی خوبه من فکر کردم فقط یکی دو دقیقه میشه فیلم گرفت :::whistling:::