بله شما درست می فرمائید ولی فاصله کانونی بیشتر همه چیز نیست و موارد دیگری نظیر کیفیت ساخت بدنه - شارپنس بالاتر - واید بهتر - فوکوس سریعتر و اپتیک بهتر هم در میان است.
شما فرض کنید که به تله بیشتری دسترسی دارید ولی با کیفیتی نه چندان دلچسب. البته دلسرد نشوید دست بالای دست بسیار هست لنزهای چند میلیونی هم خواهید خرید.
البته جناب میری جواب رو فرمودن ولی...
رنج بالاتر به هیچ وجه دلیل بر کیفیت بالاتر نیست(با توجه به لنزهای موجود این مورد تقریبا برعکس هست).
کیفیت بالاتر اون از هر جهت(شارپنس،اعوجاج،فلر و کیفیت ساخت و usm بودن و واید بیشتر و...) باعث این تغییر شد.ضمن اینکه رنج این لنز با احتساب کراپ 136-24 میشه که هم واید مناسبی داره هم برای پرتره رنج کاملا مناسبی ارائه میده که به بیشتر از این نیازی نیست(مگر کارهای خاص که من از اون دسته نیستم).
اون بحث رنج بهتر هم نسبی هست...برای من شاید این مقدار کافی باشه و واید بیشتر هم برام مهمتر اما برای کسی تله بیشتر مهم باشه...در اینصورت انتخابها مشخص هست.ولی تله بیشتر 135-18 چندان چنگی به دل نمیزنه.این لنز از 70 به اونطرف کم کم سافت میشه تا جایی که روی 135 کیفیت قابل قبولی نداره(خصوصا اینکه با بدنه 18 مگا پیکسل هم همراه بشه).مورد دیگه اینکه این لنز کلا گوشه های تصوریر سافتی داره و ویگنتینگ زیاد.اما در عوض بازه نسبتا خوبی رو پوشش میده،فوکوس بسیار سریعی داره(با سرو صدا) و از 24 تا 70 مم واقعا شارپه.
شخصا ترجیح میدم رنج بالاتر رو با لنزهای با کیفیتی مثل 200-70 ها یا 400-100 پر کنم.
در جواب اون سوالتون هم من در زمینه منظره و طبیعت ماکرو ودر نهایت این اواخر در حال تمرین نورپردازی و اندکی پرتره فعالیت میکنم.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام امروز باز هم به سراغ همان مغازه رفتم. لنز 17-70 سیگما کلمه ی OS و DC بر روی اون نوشته شده بود قیمت هم می گفت 550 اما hsm نبود.
kiss x5 هم با 18-55 1.150 تومان بود و 600D با 18-135 1500 بود. لنز سیگما f2.8 داره. حالا من این 600D با 18-135 را بگیرم با1.5 قیمت. یا kissX5 با 18-55 و یک لنز سیگما 17-70 با f2.8 و لرزشگیر که مجموعا قیمتش میشه 1.7
ویرایش توسط drfarahnak : Wednesday 22 June 2011 در ساعت 14:17
اگر قرار باشه 600 دی با 70-17 رو بخرید دیگه به وجود 55-18 نیازی نیست.لنز رو یر ندارید و با اون حدود 80 تومنی که صرفه جویی میشه مموری و سایر ملزومات رو خریداری کنید.
عقیل احمدی
نکته مهم اینکه لنزهای سیگما یکجورهایی شانسی هستن.به خاطر کنترل کیفیت ضعیف سیگما لنزهای مشکل دار وارد بازار میشه و احتمال اینکه لنزی که میخرید مشکل دار باشه هست(معمولا خطای فوکوس).پس بهتره حتما این لنز رو با وجود یک فرد مجرب خریداری کنید که براتون تست کنه.یا توی همین تالار موارد مربوط به تست لنز رو بخونید و لنز رو کاملا تست کنید تا سالم بودنش مطمئن بشید.
ضمن اینکه دیافراگم 2.8 رو فقط در 17 مم دارید.نه کل فاصله کانونی لنز.
عقیل احمدی