بین این دو گزینه(با توجه به اینکه گفتید :"در کل تا مدتها امکان آپگرید ندارم") از نظر من D90+18-105 بسیار عالی هستش
بله بسیارز هم عالی خواهد بود کانن 500دی+15-85 لااقل لنز بسیار خوبی خریداری میکنید که کاستی های احتمالی یک رده پایین تر رو به خوبی خواهد پوشاند
با پوزش از عقیل عزیز، اصلا این کار رو نکنید چون عین دور ریختن پول هستش
ویرایش توسط beh_b7 : Wednesday 1 December 2010 در ساعت 10:25
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
درباره اون پیشنهاد لایک خریدن من فکر کردم ایشون تا حالا اصلا عکاسی نکردن وگرنه خودمم خیلی موافق نیستم با این کار.
با بند دوم پیشنهادات بهنام هم اساسا موافقم...لنز خوب واقعا یکسری از کاستی های بدنه رو به خوبی پوشش میده.وبعید میدونم با اون بدنه با امکانات خوب و لنز با کیفیتی مثل 85-15 تا مدتهای طولانی اصلا نیاز به آپگرید رو احساس کنید.
البته کماکان شاخه ای که مایلید توی اون جدی تر به عکاسی ادامه بدید رو نگفتید...
ویرایش توسط lamagra : Wednesday 1 December 2010 در ساعت 15:24
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
فکر می کنم بیشتر به عکاسی پرتره علاقه مند باشم ...
از جمله تون معلومه که هنوز زمینه کاریتون رو کانالیزه نکردید
عیبی هم نداره چون لنزی که در بالا صحبتش بود (15-85) تقریبا در تمامی زمینه ها میتونه کارتون رو راه بندازه و باعث میشه به راحتی زمینه مورد علاقتون رو پیدا کنید
و این رو هرگز فراموش نکنید که نهایتا دوربین یک وسیله ست و عکاس شما هستید از من میشنوید با توجه به بودجتون یکی از دوربین ها رو با یه لنز نسبتا خوب تهیه کنید و عکس بگیرید
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
بهنام جان از راهنمایتون ممنونم
فقط اگر لنزهایی با قیمت پایین تر از لنز (15-85) یا لنزهای Sigma و همون طور که فرمودید نسبتا خوب باشه، بهم معرفی کنید شاید بتونم با بیشتر هزینه کردن 60D رو هم داشته باشم تا مشکل جنس و وزن بدنه دوربین هم حل بشه
البته به این انتخاب خوب که پیشنهاد دادید خیلی جدی دارم فکر می کنم
من امروز Best Buy بودم و می خواستم کیت Nikon D7000 بخرم (18/105) که بود 1499 $ اما دیدم Canon 7D هست 1799 $ (28/135) ، دست نگه داشتم چون فروشنده می گفت 7d واقعا بهتره و سریعتره و مخصوصا توی نور کم عکسای عالی تری میگیره . نظر شما چیه ؟؟
البته برای بودجه من یه گزینه دیگه هم بهم داد و اونم D90(body only) ($699بود + لنز قوی تر مثل($650) 16-86 . نظر شما چیه ؟؟