رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
تارا خان!شما خروجی 60دی را هم در نظر بگیر اما 18-200 را فراموش کن.15-85 گزینه ی بهتری است اما کمی از بودجه میزنه بالا.
یک فلاش 500 تومنی و یک فیلتر 30 تومنی هر دو لوازم جانبی اند...منظورت از لوازم جانبی چیه؟
سیروان خوشبین
Canon 1DsIII+24-70+100-400-Canon 400D+10-22
من تازه شروع کردم به عکاسی
می خواستم دوربین بخرم
معلمم گفت دوربین EOS450D رو بگیرم
با لنز 18-200
می خواستم ببینم برای شروع خوبه ؟
و همین که من بعدش می خوام عکاسی مدلینگ کار کنم . به درد این کار می خوره ؟
اگه می شه زور جواب بدین من باید هفته دیگه دوربین داشته باشم . tnx ! :)
دوست عزیز Frantic Tic Toc
برای شروع انتخاب خیلی خوبیه ولی مسلما در آینده هزینه مضاعفی برای هدفتون باید بپردازید . مضاف ر اینکه 18-200 به جز رینج خوب چندان چنگی به دل نمیزند و مسلما به درد مدلینگ هم در آینده نخواهد خورد . بودجه ای که برای خرید کنار گذاشته اید را بفرمایید تا پیشنهادات دوستان را ببینید .
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
چون عکاسی نکردند زمینه خاصی ندارن.
علیرضا صدام کنید راحت ترم
15-85 که قیمتش می زنه بالا.
کیف، مموری، فیلتر و باتری اضافه ...
بنده 1 سال بدون 3پایه عکاسی کردم آسمون به زمین نیومد اما بدون فلاش بودن خیلی اذیتم می کرد. به فرد بستگی داره. که برای ایشون فلاش مهم تره (احتمالا)
ترجیحا به روز باشه. 600دی که تا عید نمیاد.
---
لنز 18-135 کنون چطوره؟ فرق 28-135 و 18-135 چیه؟ از لحاظ کیفیت.
عليرضا تارا
سلام.
علیرضا جان بالاخره به یک شاخه ای بیشتر علاقه دارن;)پرتره ماکرو پرنده ....
اما اگه اینجوری نیست و یک لنز همراه میخوان همون دی7000 با 18-105 خوبه.مگه اینکه بعدا الویت مشخص
کنند و بخوان لنز بخرن که شاید اون موقع جریان فرق کنه...خوبیه این ست اینه که خیالشون از بابت بادی راحته.
28-135 لنزی معمولی است و عمده مزیتش اینه که مخصوص فول فریم طراحی شده.روی کراپ واید رو به طور
کامل از دست میدید.18-135 لنز جدیدی هست اما کیفیتش چنگی به دل نمیزنه و بیشتر رنجش هست که
خوبه.
60دی 1060 قیمت داره و 15-85 750(حداقل).ولی مجموعه ی ارزشمندی است.مورد بعدی لنز 17-85 هست
که اینجا اصلا طرفدار نداره;) اما موتور فوکوس سریع کیفیت ساخت معمولی-خوب متال مونت و نمایشگر فاصله
فوکوس باعث شده به عنوان لنز همراه روی 7دی هم استفاده بشه(فروم های خارجی نمونه ها را ببینید و
نظرات را بخوانید)
550دی هم بادی خوبیه ولی با گریپ;)
به نظرم شما لنزهای هر دو برند رو به ایشون نشون بده و بزار انتخاب درستی داشته باشه.
موفق باشی
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro