سلام
گفته بودند EOS مي خواهند.
به نظرم يكي از دوربين هاي سري مقدماتي (Entry Level) كنن، مثلا EOS 550D را بگيريد. بدون لنز حدود 800 هزار تومان قيمت دارد. اگر ارزانتر مي خواهيد يك EOS 1000D با قيمت بدنه حدود 500.000 تومان هم پاسخگوي كارتان خواهد بود.
سلام
گفته بودند EOS مي خواهند.
به نظرم يكي از دوربين هاي سري مقدماتي (Entry Level) كنن، مثلا EOS 550D را بگيريد. بدون لنز حدود 800 هزار تومان قيمت دارد. اگر ارزانتر مي خواهيد يك EOS 1000D با قيمت بدنه حدود 500.000 تومان هم پاسخگوي كارتان خواهد بود.
فرهاد حسيني
سوال های شما یکی یکی جواب داده میشه
البته امیدوارم مدیران پاسخ رو حذف نکنند تا شما سردرگم نشید
1-نمی خوام دوربین از دست رفته ام رو ارتقا بدم می خوام کلا یه دوربین دیگه بخرم البته من دقیقا منظورتون رو از ارتقا متوجه نشدم
2 خب سوال منم همینه چه وربینی بخرم که لنزی که دارم بهش بخوره
3درسته همینو گفت
4گفتم که از دوربین های EOS است فکر کنم دوربین های EOSلنز هایشان یکجور باشد
5چون پدرم هم آماتوره با دوربین ها آشنایی زیادی نداره یک سالی میشه که کم کم به عکاسی رو آورده و منم از وقتی پدرم عکاسی میکنه به این هنر علاقه مند شدم
خیلی ممنون از راهنماییتون من این دوربینی رو که شما گفته بودید رو همین آلان رفتم سایت کام شاپ یه نیگاهیش انداختم دقیقا اونچیزیه که من می خوام واقعا ازتون ممنونم امکاناتش عالی بود فقط فکر کنم ما آماتور ها با یکی از واژه های دوربین حرفه ای آشنا نیستیم دقیقا بفرمایید بدنه چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به چه در می خورد که دوستان اینقدر اسمش را ذکر می کنند
نمیدونم چرا اون قسمت از پست شما رو ندیدم.
از این بابت متاسفم.
در هر حال بهترین و عاقلانه ترین پیشنهاد رو آقا فرهاد دادند.
.
.
.
بدنه همون دوربینه که بدون در نظر گرفتن لنز عنوان میشه.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
سلام.
به نظر من دست کم یک ماهی درباره دوربین ها(بدنه ها لنزها)مطالعه کنید بعد از اون اقدام به خرید کنید.همونطور که خودتون هم فرمودید کاملا مشخصه که اصلا با این وادی آشنایی ندارید.گرچه مسئله مهم عکاسی هست و در نهایت شما هرکدوم از پیشنهادات دوستان رو در برند مد نظر خریداری کنید از اون لذت خواهید برد اما به نظر من بهتره کمی بیشتر جستجو کنید تا پایه قویتری هنگام خرید داشته باشید و خیلی از ابهامات براتون روشن بشه.عدم اطلاعات کافی هنگام خرید اکثر باعث نا رضایتمندی بعد از خرید میشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام به همه اساتید
من می خواستم یه دوربین DSLR بجرم تا 650 هم میتونم هزینه کنم چه برنئ و چه مدلی بگیرم
کیفیت برام مهمه بیشتر هم برای عکاسی در طبیعت و استفاده شخصی میخوامپیشا پیشاپیش تشکر میکنم
سلام
تا اساتید میان
اول مشخص کنید منظورتون از طبیعت منظره هست یا مثلا پرنده گرافی (واید یا تله)
دوم اینکه چند تا دوربین میتونید بگیرید:
1. Nikon D3000 + 18-55
2. Canon 1000D + 18-55
چند تا مدل هم بهتر از اون دوتا می تونید دست دوم بگیرید:
3. Canon 450D
4. Canon 500D
5. CANON 40D
6. Nikon D5000
پیشنهاد خودم همون مورد 5 هست
این هم خوبه:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=13341
ولی سعی کن 40D بگیری
گفت آسان گير بر خود كارها كز روي طبع .. سخت مي گیرد جهان بر مردمان سخت كوش5D MKII+60D+14 2.8L II+35 1.4L+50 1.2L+135 2.0L+300 2.8L II
من بیشتر عکسای واید میگیرم ولی میخوام برای عکس برداری ار سوژه های نزدیک هم خوب باشه