من کارم اول از طبیعت و ساختمان عکس گرفتنه
میشه یک دوربین و لنز خوب پیشنهاد بدید ؟ من خودم 60d را میخوام بگیرم اما لنز نمیدانم
این بهتره یا 60d کنون ؟
سلام
حتما به 1.0.2 آپدیت کنید ضرر که نداره
(لطفا قیمت دوربین و لنز تان را در تاپیک قیمت نیکون بگذارید با تشکر)
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
درود
هیچ اتفاق افتاده است قبل از خرید میوه از کسی بپرسید سیب بهتر است یا پرتقال؟!
این سوال هم مثل همان بود.
مقایسات این چنینی درست نیست حتی اگر دوتا بدنه در یک رده هم باشند
و همیشه توصیه کرده ام سعی کنید از دیدگاه نیاز خود با ابزار مورد نظرتان آشنا شوید و ببینید کدام برایتان مناسب است. با مطالعه مشخصات هر کدام.
نه اینکه در تاپیک هر کدام از این دوبدنه با یک سوال سه کلمه ای بپرسیم این بهتره یا اون!
اما آنچه که اینجا بیشتر اهمیت پیدا میکند بین این دو بدنه این هست که اینها مشخصات یکسانی ندارد خصوصا در زمینه مشخصاتی که باعث رده بندی دوربین ها و قرار گیری در کلاسهای مختلف می شوند ، با هم فرق دارند.
اگر بنا باشد بدنه ای در کنون که هم رده d7000 باشد بتوان نام برد ، آن 50d بود
و اگر بنا باشد در نیکون بدنه ای هم رده 60d کنون باشد ، آن D90 بود
در واقع تا قبل از معرفی 60d در کنون هیچ بدنه ای نبود که بخواهد باD90 رقابت کند یا یک رده بالاتر از آن وجود داشت( 50d )یا پایین تر ( 500d )
در نیکون هم هیچ بدنه ای موجود نبود که بتواند با 50d رقابت کند یا یک رده بالاتر ازآن وجود داشت ( D300 ) یا یک رده پایینتر ( D90 )
حالا با معرفی D7000 و 60d جای کنون با نیکون عوض شده ،
و انتخاب گذشته از اختلافی که بین خروجی این دو بدنه وجود دارد ، شامل رده ای که این دو در آن قرار دارد هم میشود پس اساسا مصرف کنندگان این دو بدنه با هم یکی نیستند.
و اما شما اگر از نیاز عکاسی خودتان شناخت دارید ، اینکه به چه ژانر هایی از عکاسی قرار است بپردازید ، یا اینکه چند درصد از موارد عکاسی شما ممکن است در شرایط جوی نامساعد انجام شود.....
در نتیجه:
1- شناختن مصرف و نیاز خودتان
2- شناختن ابزاری که برای جنس مصرف شما ایده ال باشد
کارهایی است که باید با مطالعه در تاپیکهای مختلف انجام دهید
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Friday 6 May 2011 در ساعت 18:36
من دوربین Panasonic Lumix DMC-GF2 را انتخاب کردم به علل زیر
1- اندازه کوچک و سبک بودن (خیلی برای من مهم است)
2- سنسور 3/4
3-لنز 14-42
4-فیلمبرداری full hd 60 فریم
به نظر شما با این خواسته های من بهتر از این دوربین میشه گرفت؟