ویرایش توسط M. Beyrami : Monday 16 May 2011 در ساعت 03:21
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام
قیمت دوربین های pentax k-x و nikon d5000 را میخواستم. به نظر شما کدامیک بهتر است؟
آیا d5100 nikon در بازار وارد شده است و قیمت آن چند است؟
ممنون
سلام مجدد
یکی از دوستان عزیز فرمودند از خود نورنگار که تو برج بهاره خرید کنم، یعنی اگر از خود شرکت خرید کنم دیگه تعویض کردن باطری و این حرفا تو کارشون نیست و میتونم با خیال راحت به عنوان یه آدم نا وارد خرید کنم و جنس اصل بگیرم؟ خیر سرشون اونجا دیگه مثلاً شرکت گارانتی کننده است دیگه ، درسته؟
اما از طرفی فرقش با بیرون چیه که همه نمیرن اونجا خرید کنن خب ؟!!!!!
و یه سؤال دیگه که یکی از دوستام گفت ازتون بپرسم : لنز دوربین Fujifilm Hs20 عوض میشه یا ثابته ؟
ببخشید از اینکه من و دوستام (بچه های دانشگاه) انقدر تعطیلیم
اول اینکه بهتره با یک فرد مجرب اقدام به خرید کنید.اما اگر در دسترس نیست خرید مستقیم از شرکتها معقولتر هست.
دلیل خرید از بازار هم برای خود من اینه که با گشت وگذار توی بازار محصول مورد نظرم رو با قیمت پایینتری میتونم تهیه کنم تا شرکتها.
درباره سوالتون هم خیر! لنز هیچ دوربین شبه اس ال آری قابل تعویض نیست.
در آخر اینکه نیازی به عذر خواهی نیست.همه ما از همینجا شروع کردیم...یعنی تقریبا صفر!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
اتفاقا جاي نسبتا مطمئنيه...من تا حالا چند تا خريد مثل لنز و فلاش و چتر و ... ازشون داشتم و راضيم.
چندتا مغازه و فروشگاه ديگه هم اونجا هست و كم كم اين مكانو دارن تبديل به مركزي براي خريد تجهيزات عكاسي ميكنن...البته فعلا خيلي زوده.
اينكه همه نميرن اونجا به نظر ميرسه بخاطر اينه كه وقتي كسي قصد خريد داره ترجيح ميده چندين مغازه لوازم و تجهيزات عكاسي رو هم ببينه قيمت بگيره و سبك سنگين كنه...خلاصه يه فري تو تجهيزات بخوره يه جايي مثل ناصر خسرو و جمهوري.برج بهار هنوز اين حالت رو نداره و يه خرده هم از لحاظ جغرافيايي اونورتره...
HS20 داري لنز ثابت هست.
شما از هر شركت گارانتي اي خريد كنيد خيالتون بابت لوازم راحته ولي به چه قيمتي؟ بايد اين رو بررسي كنيد!
شما ميتونيد راه اول رو انتخاب كنيد و مثلا از جمهوري و با گش و گذار خريد كنيد و سپس متحمل زحمت بشيد و به ميدون هفت تير (دفتر نمايندگي ايدهآل) مراجعه و اصل بودن لوازم مطمئن بشيد و سپس با خيال راحت به منزل تشريف ببريد.
راه دوم هم خريد از شركتي كه نام برديد هستش كه يه حسن خواهد داشت و يه بدي! و اون بدي هم قيمت بالاترش نسبت به بازاره! به عنوان مثال زماني كه D7000 در بازار رو 1750 خريداري كردم شركت نورنگار به قيمت 1870 يفروخت! يا مثلا لنز 18-105 كه تو بازار 350 قيمت داره نورنگار ميده 450!
به هرحال من به شخصه راه اول رو بيشتر ميپسندم! زحمت رو به جون ميخرم تا سود اين زحمت تو جيب خودم حفظ بشه تا بخواد بره تو جيب ديگران! به هر حال تو نزديكي شما كسي بايد باشه كه بتونه باهاتون همراه بشه و حتي اگه هم نشد خودتون ميتونيد مراقب باشيد.
اين نظر بنده بود، موفق و سلامت باشيد
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
دوستان امروز یه دوربین Canon 550D kiss x4 از نورنگار خریدم 1.020.000 تومان
البته قیمت اصلیش 1.050.000 تومانه که به خاطر نمایشگاه تا 10 خرداد به اکثر جنساشون 10٪ تخفیف تعلق میگیره.
یه کارت حافظه ی Transcend 8GB Class10 20MB/s هم ازشون خریدم 20.000 تومان
از راهنمایی همه ی دوستان در این مدت صمیمانه سپاسگذاری می کنم ♥♥♥
سلام
خواهشن یک راهنمایی
تا یک میلیون تومان چی بخرم برای پرتره میخوام با چه لنزی
تشکر از شما
سلام دوست عزیز
دقیقا همانند همین تاپیک در فروم موجود میباشد بهتر است مطالعه و سوالاتتان را در ان بپرسید
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=14909