من هم با خرید دوربین ولوازم جانبی از یکجا موافق نیستم.
ولی ترجیح میدم خریدمو از پایتخت انجام بدم اختلاف قیمتی هم نداره.
من هم با خرید دوربین ولوازم جانبی از یکجا موافق نیستم.
ولی ترجیح میدم خریدمو از پایتخت انجام بدم اختلاف قیمتی هم نداره.
علیک سلام
جواب سئوال ها :
- در فیلمبرداری سرعت ذخیره بالاتر به معنی از دست ندادن جزییات در حرکات سریع و قابلیت ساختن اسلو موشن در مرحله ادیت است. (استاندارد هالیوود 24f/p )
- کمپانی های سازنده برای اینکه به سنسور دوربین استراحت بدهند و از وارد شدن لطمه به سنسور و پردازشگر جلوگیری کنند محدودیت در زمان فیلمبرداری را ایجاد کرده اند - حالت فیلمبرداری تعبیه شده در این دوربین ها همانند دوربین های فیلمبرداری معمولی نبوده و شما همانند فیلم سازان حرفه ای می بایست از تنظیمات دستی برای فوکوس ، تنظیم نور و ... استفاده کنید.
- در دوربین های کنون عبارت های Kiss و یا Rebell نامی تجاری برای عرضه محصول در اروپا و امریکا است و تفاوتی با هم ندارند.
- وجود لرزشگیر در بدنه برای لنزهایی است که فاقد این قابلیت هستند البته بنده از وجود این قابلیت در این دو دوربین اطلاعی ندارم
- وجوه افتراق و برتری 550D بر 500d :
18 مگاپیکسل در مقابل 15 مگاپیکسل
طراحی و چینش مجدد دکمه ها
رفتار نویزی به مراتب بهتر و قابلیت تنظیمات شخصی در auto ISO
بهبود سیستم فوکوس و نورسنجی
بهبود کیفیت Screen از زاویه افزایش پیکسل
پشتیبانی از کارت حافظه SDHX
بهبود کیفیت فیلمبرداری
افزایش سرعت عکاسی پیاپی 3.7 در مقابل 3.4
نتیجه : در واقع 550D جایگزین 500d است و معایب و کاستی های آن اصلاح و بهبود یافته است .
عملکرد 550D در محیط های تاریک به طور محسوس از 500D بهتر بوده و به خاطر 18 مگاپیکسل بودن آن امکان چاپ عکس در سایزهای بزرگ تر وجود داشته و سیستم metering آن در حد تیم ملی ( EOS7D ) است. 550D نسخه کوچک شده 7D است.
درباره خرید و قیمت :
value یا ارزش خرید هر کدام نسبت به قابلیت های آنان یکسان است
خوب است بدانید که سایت حرفه ای و مرجع Dpreview به دوربین 550D امتیاز 77 در مقابل 74 برای 500D قایل شده است و 550D را برای تازه کاران دوربینی دانسته است که به این زودی ها قصد تعویض ندارند و برای حرفه ای ها به عنوان دوربین دوم پیشنهاد داده است.
در پایان متذکر شوم که لنز را هم باید مهم دانست و آن را مانند چشم دوربین تلقی کرد پس روی لنز هم حساس باشید .
اگر برای خرید عجله ندارید در این بازار آشفته دوربین فعلا خرید نکنید. و الا با گارانتی ایده آل و یا نورنگار
موفق باشید.
ویرایش توسط Miri : Tuesday 10 May 2011 در ساعت 01:56
اوکی به توصیه ی دوستان عزیز دوربین 550D می خرم اما دو تا سؤال دیگم داشتم :
1 - کارت حافظه چی بخرم ؟ اصلاً مهمه یا فرقی نداره هر مارکی باشه ؟
2 - ظاهراً دوربین های بدون گارانتی یک مقدار ارزون تره ! اگر بدون گارانتی بخرم مشکلی پیش میاد ؟ دوربین که همون دوربینه فقط گارانتی نداره ، درسته ؟ آخه من تا به حال از هیچ گارانتی استفاده نکردم و فقط بیخودی به پاش پول دادم!
انتخاب خوب و بجائي هست
1- در اين مورد اصلا كوتاهي نكنيد، مخصوصا اينكه شما از فيلمبردازي زياد استفاده خواهيد كرد مموريهاي سرعت پايين اصلا جواب كار شما رو نخواهند داد، از برندي خوشنام خريد كنيد. تاپيك مربوط به مموري كارت رو مطالعه كنيد ميتونيد اطلاعات خوبي دريافت كنيد. ولي به طور خلاصه عرض ميكنم مموري كلاس 10 بخريد از برندهايي مثل توشيبا، لكسار، ترانسند
بيشتر هم هزينه كنيد جاي دوري نميره
2- اين ارزونتر اصلا چشمگير نيست كه بخوايد ريسك خريد بدون گارانتي رو انجام بديد، هرچند كه تو ايران هيچ گارانتي خوبي ارائه نميشه و خدمات لازمه رو به خوبي ارائه نميدن ولي از اونجا كه اين تفاوت ناچيزه (شايد 20 تومن) نمي ارزه آدم بخواد قيدش رو بزنه
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
دوستان عزیز من تو همین یکی دو روز میرم که دوربین رو بخرم ، فقط قبل از خرید از اونجایی که من نا وارد هستم یکی دو تا سؤال دیگم داشتم از حضورتون!
پک دوربین به چه شکله؟ آیا ممکنه چیزیش رو عوض کنن ؟ این لنز 55-18 که روشه که مدلهای خاصی نداره که یه وقت چیز دیگه جاش بذارن ؟
ببخشید از سؤالهای خنده دارم بی تجربگی همینه دیگه !
ببخشيد اگه تصوير بزرگتري پيدا نشد
اول از همه موقع خريد از تمام فروشگاهها قيمت بگيريد و بعد ارزونترين اونها رو انتخاب كنيد براي خريد
بعد حتما موقع خريد شرط كنيد كه در فاكتور اصل بودن وسايل جانبي رو شرط صحت معامله قرار بده (لنز رو بعيد ميدونم ولي بعضي از با انصافها (!!!) باتري رو تعويض ميكنند)
در مورد اصل بودن وسايل ديگه ميتونيد از شركت گارانتي استعلام بگيريد (در اولين فرصت انجام بديد و نذاريد كه دير بشه)
شماره سريال Body و لنز رو حتما با ليبل روي كارتون چك كنيد و اگه سريال لنز درست بود از اصل بودن اون مطمئن شديد
اما مهمترين تذكر: معمولا فروشندهها قيمتي كه ميدن بالا و پايين داره و پايين گفتن قيمت بعضيا با تفكر فروش لوازم جانبي (كيف و محافظ و پايه و مموري و ...) و سود بيشتر و دو چندان پايين تر از بقيه هست پس به طور جدي توصيه ميكنم از فروشگاه فقط دوربين رو تهيه كنيد و كوچكترين جنس اضافه اي خريد نكنيد و پس از اطمينان و يا استعلام يه روز ديگه رو به گردش و خريد لوازم جانبي اختصاص بديد.
ولي در صورت امكان با كسي به خريد بريد كه تو اين بازار آشفته تجربه خريد داشته باشه، اينطوري خيالتون راحت تره
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
دوستان 31 اردیبهشت نمایشگاه دوربینهای دیجیتال برگزار میشه ؟ برگزاری نمایشگاه تأثیری تو قیمتها نداره ؟ منظورم اینه که پایین نمیاد قیمتها ؟ و یه سؤال دیگه اینکه تو نمایشگاه دوربین هم می فروشن یا فقط تبلیغاته ؟
یه دوربین میخوام بخرم انگار میخوام آپولو هوا کنم