درود سهیل عزیز
خوشحالم که می بینم نگاهی هم به دوربین های DSLR دارید .قبل از هر چیزی به این نکته اشاره کنم شما هر انتخابی از هر برندی داشته باشید (در این رنج قیمت)در نهایت تفاوت بادی ها و برند های مختلف اینقدر زیاد نیست که بخواهددر خروجی ثبت شما ، تاثیر شگرفی بگذارد.اما حس میکنم در آینده ی جنبه ی اقتصادی قضیه بسیار برای شما اهمیت دارد و مخصوصا قیمت لنز های کنون و نیکون باعث شده است نیم نگاهی به برند های دیگر هم داشته باشید.
اما جنس عکاسی شما همانطور که فرمودید بیشتر به سمت پرنده گرافی و تله های بلند می باشد که جدا از بحث لنز شما به یک DSLR با سرعت بالای عکاسی پیوسته نیاز دارید که pantex k-5 هم از این لحاظ یک سرو گردن از 550D و D5100 بالاتر قرار میگیرد(با سرعت 7.0 fps).رفتار نویزی این دوربینم آنطور که بنده اطلاع دارم در حد معقول و مناسبی میباشد.
همچنین سیستم فکوس این دوربین به مراتب سریعتر و دقیقتر از pentax k-7 میباشد(البته به گفته ی کمپانی ) اما در مورد لنز اگر به عنوان مثال در آینده Pentax 300MM F4 ED(IF) SDMرا که لنز بسیار مناسبی است را بخرید برای شما بالای 1200 دلار آب میخورد که تفاوت چندانی با مشابه کنونی و نیکونی ندارد.
اما با خرید برند کنون و نیکون شما لنز های بیشتر و فوق العاده تری را در اختیار دارید.که البته انگار برای شما نبود IS (لرزه گیر ) خیلی مهم می باشد . به نظر من داشتن یا نداشتن لرزه گیر در سری لنز های متوسط(از لحاظ قیمت) یک برند ملاک منطقی و مناسبی برای انتخاب یا عدم انتخاب یک بادی از همان برند نمی باشد .اینکه عدم وجود لرزه گیر در بادی کنون و نیکون و بالا بودن قیمت لنز های IS باعث شود شما از این دو برند دست بکشید منطقی به نظر نمی آید.
بنده ابدا به این مساله اعتقاد ندارم که بادی های برند های دیگر (از جمله pentax ، Sony و ...)از لحاض کیفی سطح پایینی دارند یا با کنون یا نیکون قابل مقایسه نیستند ، اما وقتی صحبت از تنوع لنز شود به هیچ وجه با دو برند فوق قابل قیاس نیستند.هدف از این پست این بود که اشاره کنم حتی انتخاب برندی مانند پنتاکس هم می تواند انتخاب هوشمندانه ای باشد اما در نهایت شما دست بازتری در انتخاب لنز های گوناکون و تجهیزات جانبی نخواهید داشت.(این را هم در نظر بگیرید با انتخاب کنون یا نیکون شما علبوه بر لنز های ارزشمند این دو برند میتوانید از لنز های ارزان تر تامرون و سیگما هم استفاده کنید)