با توجه به تجربه ای که با EOS500D داشتم پیشنهاد میکنم مدلهای بالاترشو که 550 و 600 هستند بگیری چون تو کیفیت تصویر چه عکاسی و چه فیلمبرداری خیلی پیشرفت کردن حالا اضافه شدن امکاناتش بماند.
با توجه به تجربه ای که با EOS500D داشتم پیشنهاد میکنم مدلهای بالاترشو که 550 و 600 هستند بگیری چون تو کیفیت تصویر چه عکاسی و چه فیلمبرداری خیلی پیشرفت کردن حالا اضافه شدن امکاناتش بماند.
درود
در دیجیتال چنین چیزی مثل دوران آنالوگ ممکن نیست ، یک بدنه بیشتر از 3 یا 4 سال مهمان شما نخواهد بود ، با عرضه نسل جدید تر و تفاوتهای چشمگیر کیفیت خروجی و کارایی با همان قیمت قبلی کسی نیست که بدنه قبلی را آپدیت نکند. اینجاست که همه میگویند بدنه ها می آیند و می روند اما لنز ها هستند که اگر گزینه معقولی انتخاب گردد برای شما میمانند و روی بدنه های بعدیتان نیز بخوبی انجام وظیفه خواهند کرد. اگر در انتخاب لنز دقت لازمه را به عمل نیاوریم و گزینه ای باشد که صرفه رنج زیادی رو پوشش داده باشد و کیفیت لازمه رو نداشته باشه ، با گذشت اندکی و کسب تجربه لنز تهیه شده را نیر مثل دوربینتان عوض خواهید کرد پس حداقل لنز بهتری انتخاب کنید و اینطور نباشد که به محض کسب تجربه مجبور باشید تمام لوازمتان تعویض کنید و از روی سنگینی هزینه این تغییرات مجبور باشید با همان لوازم موجود ادامه دهید.
برای مصارف مختلف لنز های مختلفی ساخته شده است ، در سطوح کیفیتی مختلف از کاملا اقتصادی گرفته تا کاملا حرفه ای.
ممکن است لنزی مثل 18-200 کل رنج را یکجا با شما بدهد اما لنزی مثل 24-70 هست که در رنج کمتر بالاترین کیفیت را دارد که برای کامل کردن باقی رنج آن میشود لنز 70-200 را با همان کیفیت تهیه کرد ترکیب این دو تقریبا همان رنج را پوشش داده اما فرق بین 18-200 و این دو فرق بین کمیت و کیفیت است. و بسته به جنس عکاسی مورد نظر هر کدام کارایی های خود را خواهند داشت و بین آنها نیز لنز های دیگری قرار دارند.
اینها را گفتم که چون فرمودید قرار است یکبار اقدام به خرید کنید هر چند که زهی خیال باطل ، اما گفتم مواردی را که بعدا باعث میشود متوجه شوید تا این کار میشر نیست همین الان نسبت به آنها آگاهی پیدا کنید.
موفق باشید
انوش
من یکی که وظیفمه ، چون قبلا هم که من می خواستم دوربین انتخاب کنم بچه های همین فروم بهم کمک کردن تا یه انتخاب خوب داشته باشمممنونم از همتون که وقت میزارید و به بقیه کمک میکنی
پس مبارکهخوب حق با شماست و نیکون 3100 بهترین گزینه اس ال آر برای منه
دوست من شما که عشق فلو شدن پشت سوژه ای مثل من باید بیخیال کامپکت بشیتنها مسئله ای که الان ذهنم رو مشغول کرده اینه که فعلا این نیکون با لنز روش میتونه کاری که میخوام رو بهتر از s200exr با حدود نصف قیمت بکنه یا نه
البته بدون شک بهتر هستش فقط نمیدونم بدون لنز خوب متناسب با قیمتش از S200هم بهتره یا نه
این رو هم بدون فردا روز شاید یکم پول دستت اومد و 2 تا لنز خوب گرفتی ولی اگه کامپکت دار شدی در بهترین حالت می تونی کیف دوربینت رو عوض کنی
طبق معمول یه جمله که من نفهمیدم یعنی چیمن دوس دارم عکس طبیعی باشه
دوست من ، داخل بدنه D3100 موتور فکوس نیست ولی اگه از لنز هایی که خودشون موتور فکوس دارن استفاده کنی دیگه مشکلی نخواهد بودراستی نیکون 3100 اتو فوکوس داره؟
تمام لنز های جدید نیکون موتور فکوس دارن
قدیمیا هم دارن آپدیت می شن
من که فکر نمی کنم به خاطر این موضوع به مشکل بخوری
گویا یه عالمه خط رو خط شده
شرمنده
ویرایش توسط lamagra : Tuesday 19 July 2011 در ساعت 13:49
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بنظرتون برای یک آماتور D3000 با لنز 105-18 بهتره یا D3100 با لنز کیتش؟
دوست خوبم اگر به اون عکس ها توجه یا بهتره بگم بیشتر دقت کرده باشی متوجه میشی که اون عکس ها با هزار و یک ترفند گرفته شده حتی اگه به صورت دیجیتالی پردازش هم نشده باشه
در مورد عکس طبیعت با اون رنگ بندی زیبا ... فکر نمیکنید فیلترهای پلارایز(CPL) یا GND و به کمک عکس اومده باشند؟؟؟
فکر نمیکنید سه پایه های گران قیمت دخیل باشند؟؟؟
فکر نمیکنید رفلکتور و ... در کار باشه؟؟؟
فکر نمیکنید یک عکاس زبردست این عکس هارو گرفته باشه که امثال من و شما حالا حالاها باید تجربه کسب کنیم تا شاید بتونیم در آینده همچین عکسهایی بگیریم؟؟؟
به زیر عکس ها که اصطلاحا اگزیف عکس نامیده میشه دقت نکردید؟؟؟تو اگزیف که نمی نویسه Includde CPL Filter With 3 person to hold reflectors
در همون عکس طبیعت اگزیف رو مشاهده بفرمایید.از لنز 10-22 کنون استفاده شده.لنزی که حدود 900 هزار تومان قیمت داره.و یا در عکس های دیگر از لنزهایی مثل 50م.م اف 1.8 یا 18-200 یا 18-55 گرفته شده که هر کدوم نقاط قوت و ضعف خودشون رو دارند
باور کنید من فقط میخوام شما رو از خواب و توهم بیارم بیرون که شما هرگز نمیتونید بلافاصله بعد از خرید دوربین و لنز چند میلیونی چنین عکس هایی بگیرید
این قدر دور و برم دیدم که بعد از خریدن و خرج آنچنانی تازه از خواب خرگوشی بیدار میشن ... ولی دیگه چه فایده ...
به قول معروف عکس رو عکاس میگیره نه عکس ...
یا به درک این قضیه برسید که هر لنزی رو بهر کاری خواستند یا یه 18-200 بگیرید و طبیعت رو تا حد زیادی فراموش کنید ... برای کیفیت بالا و شارپنس دست تکون بدید ... توقعتون رو از پشت بام به کف حیاط و یا حتی زیر زمین بیارید ... به خطاهای اپتیکال سلام کنید ...
ضمنا علی رغم تجربه خیلی کمی که در عکاسی دارم و در حال درس یاد گرفتن از دوستان خوب این فروم هستم این قضیه به طور 100 درصد برام روشن شده که وقتی صحبت از کیفیت و یا همون خروجی دوربین میشه به تعداد انسانهای روی کره ی زمین نظر و توقع متفاوت وجود داره ...
با توجه به نوشته های شما و شناخت خیلی خیلی کمی که ما در فروم از شما داریم از الآن بگم اگه معیار یا همون توقعتون از کیفیت اون عکس هایی هست که تو سایت ها دیدید بازنده نهایی شما خواهید بود ...
ارادتمند
--------------
در پناه اورمزد
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
d3100 پیشرفت زیادی نسبت به d3000 دارد.اما اگه دست دوم بگیرید چون هزینه کمتری میکنید خوب هست . لنز 18-105 کیفیت خیلی بهتری از 18-55 دارد.اگر هردو به یک قیمت هستند خرید d3000 و لنز18-105 بهتر هست چون بعدا با فروش d3000 ضرر زیادی نکرده و لنز رو هم نگه میدارید تا با بدنه بهتر بعدی استفاده کنید
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
به نظر می رسه لنز 70-200 mm f/4L USM برای همه ی موارد جز مناظر طبیعی عریض مناسب باشه، با اینکه از بودجه ی بنده بیشتره.
در مورد بدنه دوربین هم اگه حرف فروشنده که می گفت «جنس مقاومی نداره» اشتباه باشه تصمیمم به خرید 600D هستش؛ با راهنمایی دوستان فکر می کنم گزینه ی مناسب همین باشه.
من محو این ادبیات شما شدم که کلاً یادم رفت تو این فروم چی کار می کنم!
از حسن نیتتون ممنونم؛ اما من در مورد کیفیت دوربین، از کیفیت خام صحبت می کنم. یعنی منظورم کارایی با کاربری حرفه ای. مطمئناً خیلی زمان می بره تا شخص مبتدی بتونه حرفه ای شه اما آیا یک شخص حرفه ای با این دوربین و این لنزها هم می بایست با کیفیت بالا و عکاسی از طبیعت و... خداحافظی کنه؟ خوب اگه اینطور باشه اون دوربین و لنزش کلاً بی مصرف خواهد بود.
خواهش می کنم یک عکاس حرفه ای رو با بنده جایگزین کنید و به جای شخص عکاس روی قابلیت و خروجی دوربین تمرکز کنید و فیلترها و جلوه های کامپیوتری و... رو کنار بذارید.
همونظور که عرض کردم بنده مجاب شدم که 600D رو انتخاب کنم اما برای خرید لنز مناسب دچار تردید هستم:
Canon EF 70-200mm f/4.0 L USM Lens
Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS Lens
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS Lens
حالا اگه با توجه به شرایطی که عرض کردم راهنمایی بفرمایید و ممنون می شم اگر نوع لنز مناسب تری وجود داره معرفی کنید.
من تاپیک ها رو خوندم و به دنبال تجربه هستم که کدام یک برای فاصله نزدیک تا چند متری بهتره. فضای عریض و مناظر و فواصل زیاد به اندازه فواصل نزدیک اهمیت نداره.
ممنون و سپاسگزارم.
به نظر من هیچکدانم از اون لنزها رو نگیرید!
70-200 که برای شروع اونهم به عنوان تک لنز در موارد بسیاری شما رو محدود خواهد کرد و دستتون رو کاملا میبنده.
میمونه 135-18و200-18 ...گزینه اولی رو داشتم چند ماهی و اصلا رضایت بخش نیست.بعد از 70 مم شروع میکنه به سافت شدن.در135 به شدت سافته(با بستن دیافراگم اوضاع بهتر میشه ولی کماکان رضایت بخش نیست) خصوصا اینکه بدنه یاد شده هم 18 مگا پیکسل هست.
من یک مورد دیگری رو هم اضافه میکنم در این بین اونهم لنز بسیار محبوب و با کیفیت 85-15 هست.
رقابت اصلی بین 85-15 و 200-18 هست به نظر من.باید ببینید کیفیت برتر 85-15 براتون مهمتر هست یا رنج گسترده تر 200-18 ؟ البته اگر من بودم با توجه 3مم وایدتر بودن 85-15 و کیفیت بهترش اون رو انتخاب میکردم.بعدها اگر احساس میکردم به تله نیاز دارم هم یک تله با کیفیت تهیه میکردم.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی