سلام
اتفاقا داريوش جان اگر گفته بودند K20D مي خواهند بخرند به اين محكمي مخالفت نمي كردم ولي من اصولا مخالف خريد دوربين Discontinued شده هستم و توليد K20D هم از پاييز 2009 متوقف شده است. هرچند K20D دوربين بسيار خوبي بود ولي من حتا اگر كسي 40D نو هم پيدا كند مخالف خريدش هستم. خريد دست دوم توجيه هاي خودش را دارد ولي با اينكه قيمتي بابت دوربين نو ولي از روند توليد خارج شده بپردازيم مخالفم به ويژه اينكه قيمت پيشنهاد شده هم بر خلاف تصور دوستمون خيلي وسوسه انگيز نيست چون همه مي دانيم لنزهاي سري 5x-2xx (پنجاه و n -دويست و خرده اي!) همه ي برند ها لنزهاي خيلي معمولي و ارزان قيمتي اند و با اين قيمت مي توانند دوربين هاي خيلي جديد تري بخرند.
سامسونگ و پنتكس در سال 2005 يك قرارداد همكاري امضا كردند كه مشتركا دوربين هاي DSLR با سنسور هاي سامسونگ توليد كنند و پس از آن به ازاي هر مدل پنتكس يك برادر دوقلو هم در سامسونگ توليد شد.
اطلاعات بيشتر:
http://www.dpreview.com/news/0510/05...entaxdslrs.asp
قبلا هم شاهد چنين همكاري هايي مثلا بين فوجي فيلم و نيكن بوديم و فوجي براي چندتا از DSLR هايي كه توليد كرد از بدنه ها نيكن ولي با سنسور خودش استفاده مي كرد و در نتيجه ماونت لنز هم ماونت نيكن بود و فوجي تا به حال خط توليد لنز ديجيتال نداشته است.