نه 550 دی برای آماتورها , حرفه ایست اما برای حرفه ایها، دوربینی مبتدی محسوب میشه. اما برای شروع من 600D را پیشنهاد میکنم . در عکاسی از زوایای سخت , نمایشگر متحرک آن خیلی کمک میکنه. احتمالا تا حدود 2 ماه دیگه با قیمت حدود یک تومن میات تو بازار .
Printable View
نه 550 دی برای آماتورها , حرفه ایست اما برای حرفه ایها، دوربینی مبتدی محسوب میشه. اما برای شروع من 600D را پیشنهاد میکنم . در عکاسی از زوایای سخت , نمایشگر متحرک آن خیلی کمک میکنه. احتمالا تا حدود 2 ماه دیگه با قیمت حدود یک تومن میات تو بازار .
یعنی قیمت دوربینهای نیمه حرفه ای خیلی بیشتره؟
550 و تو لیست حرفه ایها دیده بودم که البته قیمت پایینش(به نسبت حرفه ای ها)کمی به شک انداخت منو
خب فکر میکنید 550 برای شرکت در کلاسهای مبتدی مناسب باشه؟
اصلا انتخابی ندارند .نقل قول:
نمی دانم 500 برای دوربین ولنز هست که در این صورت انتخاب زیادی ندارید
اگر منظورتون 550d است که یک entry level است, بله میتونید کار کنید اما در ابتدا توانایی استفاده از مثلا 10/1 قابلیتهاش را دارید ولی کم کم بقیه را می آموزید. برای شروع و شاید ادامه تا مدتی با اون قیمت مناسبه.نقل قول:
از همون اول میتونم با حرفه ای کار کنم؟
همون قدری که یک کامپکت مد عکاسی آسان دارد، خوب slr هم مد اتومات داره چه فرقی میکنه.حالا شما فرض کن کلی بالقوه هم بیشتر از کامپکت داشته باشه، مشکلی نیست . بی استفاده میمونه تا وقتش برسه.
نیمه حرفه ای میشه mid level و semi-pro تو محدوده 1,300 تا 3,500 با کیتهای لنز مختلف.نقل قول:
یعنی قیمت دوربینهای نیمه حرفه ای خیلی بیشتره؟
واسه کتاب هم اصلا جای نگرانی نیست. احتمال زیاد هرجا دوربین گرفتید کتاب آموزشی دوربین رو هم دارد.
دوستان D3100 رو پیشنهاد ندادن اما من این دوربین رو هم با توجه entry level بودنش برای شما توصیه میکنم
منوی quide دوربین هم برای شما که با عکاسی آشنایی ندارین بسیار کارامد و جالب خواهد بود و شما رو با مفاهیم Iso ، سرعت شاتر، دیافراگم ، تراز سفیدی ، تقدم شاتر و دیافراگم و ... به خوبی آشنا میکنه
خوب من قیمت های روز را ندارم اما منظورم D3000 وِِ 1000D بود
دست دوم هم جای خود
رزولوشن و کراپ بیشتر 550D , یک زوم فرضی 1.2x را نسبت به D3100 ایجاد میکند -بدون تغییر دیاف و افت کیفیت - که در عکاسی حیات وحش فاکتور مهمیست.نقل قول:
دوستان D3100 رو پیشنهاد ندادن اما من این دوربین رو هم با توجه entry level بودنش برای شما توصیه میکنم
شاهین جان حرف شما درباره کیفیت بهتر 550 دی قطعا درسته.اما با توجه به اینکه ایشون تازه کارن و اینکه مایل به هزینه زیاد هم نیستن حداکثر تله ایکه این دوربینها در اختیارشون میگذارن(این روزها اکثرا بالای 700 ) فرصتهای بیشتری رو برای شکار حیوانات فراهم میکنه.تنظیمات دستی و تله بلند هم برای کسب تجربه بسیار مناسبه.مدتی رو با این دوربین به کسب تجربه بپردازن در همین حین هم پس انداز داشته باشن برای تجهیزات حرفه ای...
وگرنه میشد گفت مثلا 7دی با 500 مم کنون!(تا این لنز 500 رو نخرم آروم و قرار ندارم)
دوست(ان) عزیز،
تقاضا می کنم در به کار بردن اصطلاحات و مفاهیم دقت بیشتری به کار گیرید:
* زوم فرضی: تعجب می کنم بر خلاف آنکه این forum مملو از مطالب جامع و مفید در مورد عکاسی و تکنیک های آن است، بسیار از کاربران هنوز در ابتدائی ترین مفاهیم دچار اشتباه می شنود. Crop Factor به معنای بزرگنمای یا zoom یا ... نیست. به این معنا است که به علت قطع کوچک sensor شما قسمتی از تصویر لنز را از دست می دهید و برای درک راحت تر، ضرائب FOV را مطرح می کنند. پرسپکتیو و سایر مشخصات لنز مورد استفاده هیچ تغییری نمی کند؛ حتی بزرگنمایی (با مفهوم magnification) نیز ثابت مانده و تنها زاویه دید کمتر می شود. تصور اینکه با crop factor بیشتر sensor دارای بزرگنمایی بیشتری است کاملا اشتباه می باشد.
* زوم فرضی 1.2x: در دوربین های Canon ضریب برش sensor های APS-C برابر 1.6x و در Nikon معادل 1.5x می باشد. که از تقسیم 1.6/1.5 نسبت 1.06 (که درستی همین محاسبه هم جای بحث دارد) به دست ی آید. شما عدد 1.2X را چگونه به دست آورده اید؟؟ نکند MegaPixel سنسور ها را هم ضرب کرده اید؟؟
* یک لنز 500mm روی Nikon D3100 زاویه دید معادل 750mm و روی Canon 550D زاویه 800mm را شبیه سازی می کند. اختلاف 50mm در این بازه کانونی کاملا قابل چشم پوشی و بی اهمیت است.
به عنوان یک گله کلی: کافی است تا یک سئوال در مورد خرید Canon 1Ds Mark III و یا 1100D مطرح شود تا انبوهی از نظرات (کمابیش درست یا اشتباه) ارسال شوند، اما وقتی بحث کمی فنی یا هنری شود، اسقبال به طرز دلسرد کننده ای کاهش پیدا می کند. حیف این forum و این همه اطلاعات رایگان (و در عین حال ارزشمند) نیست تا اینگونه مورد بی مهری قرار گیرند؟ و یا اکثریت بحث ها حول انتخاب این دوربین یا آن دوربین باشد؟ فکر می کنم آنقدر topic در مورد انتخاب دوربین ها داشته باشیم که جای سئوال برای هیچ تازه واردی باقی نماند. اما افسوس که...
غرغر های پیرمردی من را به بزرگواری خود ببخشید. کوچک تر از آن هستم که بر کسی خرده بگیرم و یا عیب جویی کنم. اگر این پست خارج از بحث این تاپیک است، مدیران زحمت انتقال آن را بکشند. به هرحال باید یک جا مطرح می کردم.
دوست عزیز با توجه به اینکه در راه یادگیری عکاسی هستین هر دوربینی که دارای تنظیمات دستی باشه میتونه برای شما مفید باشه. اما با توجه به گرایشتون به حیات وحش دوربینهای رده سوپرزوم خیلی به صرفه و کار راه اندازن که در هر برندی میتونین تا 500 هزار تومن یکی از خوبهاشو تهیه کنید.
سلام و درود بر جناب آقاجانی از جمع خوبان
منشاء زوم فرضی 1.2x چه بود ؟
در این مقیاس اصلا کاری به کادر و رزولوشن و ابعاد عکس ندارم. تنها ملاکم، اندازه یک پرنده کوچک ( سوژه یا هدف اصلی ) وسط عکس است که مثلا بالنز سیگما 250-18 در 250 میلی متری گرفته شده.( بر روی 2 دوربین مذکور ) کارم مانند این است که همه فاکتورهای غیر یکسان از جمله کراپ و مگاپیکسل را حذف و تاثیر همگی را روی یک سیستم واحد، نگاشت کرده باشم.
رزولوشن 550D : 5184x3456 و رزولوشن D3100: 4608x3072 هر دو هم در نسبت ابعاد 3 به 2 هستند.
1.6x5184 نسبت تصویر کنون است و 1.5x4608 هم سهم نیکون. حاصل را تقسیم کنیم جواب 1.2 است. در عمل هم بدون شک همین است.
در پرینت با شرایط یکسان، اندازه آن پرنده در نمونه 550D کنون، 1.2 برابر نیکون D3100 است.منظورم از زوم فرضی همین بود . فراموش نکنیم 1.2 برابر، مقدار کمی نیست و فاصله کانونی 250 م.م را به 300 م.م تبدیل میکند. ضمن اینکه یک اکستندر 1.4 مرغوب 500 دلار قیمت دارد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این قسمت به بعد با عرض معذرت و بالاجبار ، آف است:
اگر اطلاع داشتید بنده با چه وسواس و تعهدی روی تک تک کلمات تامل میکنم شاید اینگونه پیش داوری نمیکردید . آیا به نظر نمیرسید بعد از 3 سال آنقدر بافضای سایت آشنا با شم که پستی بی مسئولیت ارسال نکنم؟ از جنابعالی هم انتظار برخوردی بزرگمنشانه تر داشتم. خدای نکرده از روی اعداد زیر آواتار که در مورد دانش اشخاص قضاوت نمیکنید؟ زیاد بودن آن همواره مترادف یک مفهوم است: زحمات زیاد برای سایت اما کم بودن این اعداد الزاما به مفهوم علم ناقص نیست .
اگر منظورتان من هستم باید خدمتتون عرض کنم بنده هیچ چیز را با دیگری اشتباه نگرفتم و لفظ نامرسوم فرضی را برای همین سر راه زوم گذاشتم تا کسی دچار ذهنیت نشود. ظاهرا شما اصل را بر بی اعتمادی بنا نهاده اید مگرنه ابتدا جویای دلیل میشدید...نقل قول:
بسیار از کاربران هنوز در ابتدائی ترین مفاهیم دچار اشتباه می شنود. Crop Factor به معنای بزرگنمای یا zoom یا ... نیست
نه جناب داریوش، بنده اونقدرها هم که شما فکر میکنی حرفه ای نیستم ! بنده چند سال قبل نکاتی رو واسه خودم استنباط کرده ام که ممکن است رایج نباشد ولی قطعا درست است. میتوان گفت یک دوربین 8 مگاپیکسلی با لنز 50 م.م ،تصویری دو برابر بزرگتر از یک سوژه ثابت, به نسبت یک دوربین دو مگا پیکسلی با همان با لنز 50 م.م میدهد !!! مطمئنا اینگونه حساب نمیکنم 4=2/8 چون اونطوری جواب 4 میبود. به این 2 برابر میگم زوم فرضی. شما باشی چه اسم کوتاهی روش میذاری؟نقل قول:
نکند MegaPixel سنسور ها را هم ضرب کرده اید؟؟
بنده ی نوعی در یک سری زمینه ها مطالبی رو آموخته ام و توانایی راهنمایی دوستان دیگر را دارم ولی در بقیه موارد صلاحیت اظهار نظر ندارم و تنها شاگردی میکنم و گوش میدهم به اساتید. از نظر جنابعالی جای دلخوری دارد؟نقل قول:
اما وقتی بحث کمی فنی یا هنری شود، اسقبال به طرز دلسرد کننده ای کاهش پیدا می کند
10-15 سوال و اشکال علمی-هنری تو سر رسیدم دارم که میذارم... امیدوارم خود شما همه رو جواب بدی .
آیا عدم کفاف علم بنده در یک موضوع فنی خاص، که مد نظر شماست باید باعث شود که مثلا در بحث " سوال در مورد خرید Canon 1Ds Mark III و یا 1100D " شرکت نکنم؟ و این سوالات بیجواب بماند؟ نه. روند عادلانه و طبیعیست. اساتید بحثهای بزرگ میکنند و شاگردان می اموزند و شاگردان هم جدیدترها را جواب میدهند و چرخه ادامه دارد. کدامیک از اساتید فعلی در روز اول ورود به اندازه حال معلومات داشتند؟ به عقیده من هر شخصی حتی از فعالان سایت اگر بعد از یک ماه در سایت به سطح معلوماتش افزوده نشده باشد، سطح علمی سایت زیر سوال خواهد رفت. - که الحمدا... اینگونه نیست و دانش روز به تلاش همه دوستان به بهترین نحو اطلاع رسانی میشود -نقل قول:
کافی است تا یک سئوال در مورد خرید Canon 1Ds Mark III و یا 1100D مطرح شود
بنده به دلیل شناخت شما و سطح پستهاتون متعجب شدم با این همه کمال، چگونه از جدل بی سرو صدای عده ای مبتدی -خودم رو عرض میکنم- رنجیده خاطر شدید. اینها را گفتم اما نظر من در مورد شما تغییری نکرده. همچنان برای بنده استاد و پیش کسوت علمی ( نه سنی ) هستید. با تشکر
دوربین D3100 هم می تونه گزینه مناسبی برای شروع باشه ! با کیت لنزش حدود 780 تومن میشه . همین اول کار یه کم بیشتر تحقیق کنید و برندتون رو انتخاب کنید که بعدا دچار مشکل نشید .
توصیه میکنم از کلاسهای اموزش عکاسی سایت استفاده کنید خیلی خیلی مفیده.نقل قول:
شما چه دوربین و کتابی رو برای شروع معرفی میکنید که به هدف من نزدیک تر باشه؟
با سلام به همه دوستان
شرمنده ام که مزاحم شدم. با توجه به فعالیت شما در دنیای عکاسی و با توجه به تجربیات شما راهنمایی و کمک برای خرید دوربین و لنز مناسب خواستارم. دوربین 450D با لنز 18-55 دارم البته EF 70-200 L F4 IS داشتم که به علت بی تجربگی فروختم. لنز فعلی 55-18 شارپنس قابل قبولی برای من ندارد بطوری که عکسهایی که با دوربین Powershot S3 IS یا با لنز 200-70 گرفتم و چاپ میکنم دارای وضوح بیشتر و قابل قبولی است.
حالا شرایط من
1- 200-70 را با 320 هزار تومان ضرر فروختم که شاید دوباره بخرم، و شاید 70-200 F2.8 L II.
2- نوع عکاسی من بیشتر از طبیعت ، خانوادگی و بعد پرتره است. درآمد مالی مستقیم از عکاسی ندارم چون مدرس گرافیک کامپیوتری در آموزش و پرورش و دانشگاها هستم و کار چاپ هم انجام میدم. عکاسی مثل نام فامیلی من از سر عشق است
3- لرزش دست دارم ولی خیلی زیاد از سه پایه استفاده میکنم.
4- شارپ بودن و کنترل بر روی عمق میدان برایم مهمترین است.
5- در آینده نزدیک شاید 7D بخرم یا سراغ فول فریم برم.
6- بیشتر عکسهای من از 12000 عکسی که گرفتم بین 30 تا زیر 28 میلیمتر و 200 تا بالای 70 میلیمتر
7- مشکل مالی ندارم چون برای خرید هر قطعه برنامه ریزی میکنم دراز (مدت)
حالا سئوالات
1- چون میخوام بدنه رو عوض کنم 5D MII به جای 7D توجیه کیفی و اقتصادی داره؟
2- از ترکیب زیر کدام پیشنهاد شماست؟(اجباری برای خرید 200-70 نیست مگر برای پرتره)
5D M II + EF 24-70 + 70-200 F 2.8 II + 580 EXII
5D M II + EF 24-70 + 70-200 F4 L IS + 580 EXII
5D M II + EF 24-70 + EF 85 F1.8 + 580 EXII
7D + EF 24-70 + 70-200 F 2.8 II
7D + EF 24-70 + 70-200 F4 L IS
7D + EF 24-70 + EF 85 F1.8
7D + EF-S 15-85 + 70-200 F 2.8 II
7D + EF-S 15-85 + 70-200 F4 L IS
7D + EF-S 15-85 + EF 85 F1.8
و یا پیشنهاد های شما
:::confused2:::
با سپاس فراوان از همه شما
به نظر من هم اصلا سمت اس ال آر لایک ها نروید چون با اینکه زوم هیجان انگیزی دارند کیفیت عکسها اصلا چنگی به دل نمی زند و به زودی شما را مایوس خواهند کرد.
سلام
نميدونم کار درستي کردم که تاپيک جديد زدم يا نه ولي الان چند روزه که فروم رو دارم زيرورو ميکنم ولي در نهايت به نتيجه مشخص و قطعي نرسيدم و الان خيلي گيج شدم ، اگه اشتباهه شرمنده ميتونين حذفش کنين
راستش من ميخوام شروع کنم به يادگيري عکاسي به صورت حرفه اي ( با جديت تمام نه براي سرگرمي :::yess::: ) و تو انتخاب دوربين مرددم ، اولويتم هم اول عکاسي پرتره هست بعدش عکاسي مناظر ، حدودا يک ميليون و سيصد چهارصد هم ميخوام هزينه کنم ، ضمن اينکه با توجه به اينکه الان تازه کارم نميخوام از لحاظ کارايي اونقدر سطح پايين باشه که مجبور شم يه مدت کوتاه که بگذره با يه مدل بالاتر عوضش کنم ، ممنون ميشم کمکم کنين ، اگه اطلاعات ديگه اي هم خواستين در خدمتم
سلام
می دونم که دل تو دلتون نیست که هر چه زودتر تجربه استفاده از دوربین های DSLR رو داشته باشید ولی برای خرید زیاد عجله نکنید.
برای یک عکاسی خوب تنها دوربین کافی نیست . این ترکیب دوربین(بادی) ،لنز و نورپردازی خوبه که باعث میشه عکاس مهارتش رو به طور کامل نشون بده .خصوصا در مورد پرتره استفاده از تجهیزات نور پردازی نکته خیلی مهمی است .
ببینید اگر می خواهید لنز+دوربین+فلاش+... را همین الان با همین بودجه تهیه کنید کمی کارتان سخت می شود
ولی اگر امکان هزینه کردن بیشتری را در آینده دارید خرید یک دوربین خوب در این رنج قیمت با لنزی مناسب که نیاز اولیه شما را بر طرف کند بهترین کار است چون یک دوربین خوب یک پایه مناسب برای افزایش تجهیزات در آینده است و من به شخصه تجربه خودم یعنی D90 nikon+18-105 kit رو به شما پیشنهاد می کنم.
EOS 550D + 18-55 -1حدودا 850 تومان که مبلغی برای خرید فلاش یا یک لنز پرایم باقی میمونه
EOS 50D + 18-200 -2 حدودا 1550000 تومان
EOS 60D -3 تقریبا 1100000 بدنه و یک لنز پرایم. درسته که این ترکیب رنج فوکالی زیادی رو پوشش نمیده اما عکسهای متفاوت و زیبائی با آن میشود گرفت.
سلام
ممنون از شما دوستان عزیز
که برای بنده وقت گذاشتید
دوستان من مد نظر دوربین هست که کیفیت عکاسیش عالی باشه تو این رنج
اولین تجربه SLR هم هست
میخوام علاوه بر قابلیت اصلی که عکاسی هست فیلم برداری هم داشته باشه که در بعضی از مواقع به درد بخور هست
من از عکاسی واقعا لذت میبرم
و حتما بعد ها لنز هم خریداری خواهم کرد
من داشتم خودم تو این رنج رو میدیدم
که D3100 و D550 کنون نظرمو جلب کرد
واقعا تصمیم برام سخت شد
من دوربینهای کامپکتی که داشتم همه کنون بوده و شناختی از Nikon ندارم
ممنون میشم
برام توضیح بدید معایب و محاسن این دو برند و پیشنهاد خودتونو بفرمایید
در ضمن یک سایت معتبر بود که اسمش یادم نمیاد مشد دوربینهای دلخواه انتخاب کرد بعد یه عکس میذاشت که میشد یه قسمت عکس رو انتخاب کرد که نمونه عکس گرفته شده با دوربین هارو نشون میداد
اگه کسی میدونه لطفا بگه سایته چیه که منو یه مقایسه کیفیت عکس هم انجام بدم
ممنون
:::love2:::
Nikon D3100 Kit 18-55mm به قیمت 760 تومان با قیت شما جور در میاد، اگه هزینتون رو بالا ببرید میتونید لنز با رنج فوکال بهتری بخرید.نقل قول:
لطفا من را برای خرید دوربین SLR در حدود 700 تا 800 تومان راهنمایی بفرمائید
قیمت کمتر ، فوکوس پیوسته در فیلمبرداری و نویز کمتر -بنابر تست dxo - دلایل خوبی برای انتخاب 3100 است.
سایتی که گفتید فکر کنم منظورتون این بود:نقل قول:
در ضمن یک سایت معتبر بود که اسمش یادم نمیاد مشد دوربینهای دلخواه انتخاب کرد بعد یه عکس میذاشت که میشد یه قسمت عکس رو انتخاب کرد که نمونه عکس گرفته شده با دوربین هارو نشون میداد
کد:http://www.dpreview.com/reviews/nikond3100/page17.asp
بین کنون و نیکون بحث مقایسه برندی نیست. بلکه صرفا باید دو مدل همرده آنها رو side by side مقایسه کرد.نقل قول:
برام توضیح بدید معایب و محاسن این دو برند و پیشنهاد خودتونو بفرمایید
ممنون دوست عزیز از توضیح و راهنمایی شما
حالا من رتبه و مقایسه عمل کرد این دو دوربین رو دیدم
به نظر شما با اختلاف 100 یا 120 هزار تومانی این اختلاف کیفیت ارزشمند نیست؟ که مثلا D550 رو انتخاب کنم؟
D 3100
http://www.irupload.ir/images/10239189770280765491.jpg
Canon D550
http://www.irupload.ir/images/66771652545505431980.jpg
سلام
دوست عزيز يه تاپيكي داريم در مورد مقايسه ي 3100 و 550. روي هم رفته كفه ي ترازو كمي به سمت 550D سنگين تره مگر اينكه شما به برند نيكن علاقمند تر باشيد و يا در آينده بخواهيد به دلايل ديگري روي اين برند سرمايه گذاري كنيد.
باز هم تاكيد مي كنم كه هردو دوربين هاي بسيار خوبي هستند و از خريد هيچ يك پشيمان نخواهيد شد.
با دقت به فرمایش جناب فرهاد، در آینده نگری برای خرید لنز و تجهیزات جانبی مثل فلاش اگر به سمت خاصی کشش ندارید، محور مقایسه و انتخابتون رو بین :
خروجی 18mp و jpeg با کیفیت تر 550D در مقایسه با فوکوس پیوسته در فیلمبرداری D3100 معطوف کنید. هر کدام براتون مهم تره همون دوربین رو انتخاب کنید.
رفتار نویزی در ایزوهای بالا در d3100 به مقدار خیلی کم از 550D بهتر است. ضمن اینکه دوستمون payman_sh، با اپدیت نرم افزار d3100 پشرفت خیره کننده ای را در af حین فیلمبرداری گزارش کردند.
سلام
همینهایی که انتخاب کردید و دوستان گفتند عالیه تو این رنجنقل قول:
دوستان من مد نظر دوربین هست که کیفیت عکاسیش عالی باشه تو این رنج
پس برای لذت بردنت خیلی سخت نگیر ولی ببین زمینه عکاسیت بیشتر به چه سمتیه. اگر نمی دونی کم کم پیش برو و بعد از اطمینان پولتو فنای لنز کن.نقل قول:
اولین تجربه SLR هم هست
میخوام علاوه بر قابلیت اصلی که عکاسی هست فیلم برداری هم داشته باشه که در بعضی از مواقع به درد بخور هست
من از عکاسی واقعا لذت میبرم
و حتما بعد ها لنز هم خریداری خواهم کرد
سخت نگیر . پیشنهاد کاملا منطقی و دوستانه ای دارم که انتخاب رو برات شاید راحت تر کنه. جفت این دوربین هارو بگیر تو دستت و ببین با کدوم حس بهتری داری.نقل قول:
من داشتم خودم تو این رنج رو میدیدم
که D3100 و D550 کنون نظرمو جلب کرد
واقعا تصمیم برام سخت شد
قسمت اول سوالتون اینه : اونهم یه دوربین چیز خاصی نیست مثل همون یکی. اما به قسمت دوم هم مربوط میشهنقل قول:
من دوربینهای کامپکتی که داشتم همه کنون بوده و شناختی از Nikon ندارم
ممنون میشم برام توضیح بدید معایب و محاسن این دو برند و پیشنهاد خودتونو بفرمایید
قسمت دوم : ترجمه این جمله شما امکان پذیر نیست چرا که طرفدارای بین این دو برند کلی کل کل و دعوا و بحث و جدله که اگه واردش بشی ..... بهتر نشی.
dpreview.comنقل قول:
در ضمن یک سایت معتبر بود که اسمش یادم نم......
به این عکسا دقت بکن اما نه در حدی که ملاک انتخابت باشه. چرا که لنز عامل مهمتریه و ادیت نرم افزاری یا post process
موفق باشی
سلام دوست عزیز.
برای خرید دوربین به چند نکته توجه کنید تا بعدا از خریدتون پشیمون نشید.
نکته اول این هست که در ابتدا هدفتون رو مشخص کنید. 1- ایا برای تفریح و سرگرمی عکاسی می کنید و بعدا هم اغلب عکس هاتون رو روی کامپیوتر نگاه خواهید کرد و سوژه عکسهاتونم بیشتر عکس های خانوادگی خواهد بود . یا اینکه 2- می خواین به شکل حرفه ای تری عکاسی کنید. می خواین در مورد عکاسی مطالعه داشته باشید و عکاسی رو به عنوان یک Hobby ادامه بدید.
در حالت اول بهتون اکیدا توصیه می کنم که سراغ دوربین SLR نرید.
در حالت دوم به این نکات توجه داشته باشید.
1- برای به دست آوردن کیفیت خوب شما علاوه بر دوربین خوب, لنز خوب هم نیاز دارید. و ممکنه که شما یه برند رو انتخاب کنید و اون برند برای عکس هایی که شما می خواین بگیرید لنز مناسبی نداشته باشه یا لنز رقیب کیفیت بهتری داشته باشه یا قیمت بهتری داشته باشه. بیشتر از اینکه بین دو دوربین D550 یا 3100ِD تصمیم بگیرید به این فکر کنید که کنن بگیرید یا نیکون/
2- حالا که می خواین دوربین SLR بگیرید ملاکهایی رو برای خودتون در نظر بگیرید که یه حرفه ای برای خودش در نظر می گیره. اینکه فلان دوربین 2 مگا پیکسل از اون یکی بیشتر داره برای یه عکاسی که حد اکثر می خواد عکساشو در سایز A3 چاپ کنه, اگه نگیم که مسخره هست, دست کم آخرین معیاره. تفاوت های مگاپیکسل دوربین ها موقعی اهمیت پیدا می کنه که اولا شما یه لنز گرون قیمتی داشته باشید که کیفیت اپتیکی بالایی داشته باشه (مثلا لنز های سری L کنن یا لنز های Gold Ring نیکون که قیمت هایی در حد 1 میلیون تومان به بالا دارند) ثانیا بخواین عکس های با سایز بسیار بزرگ چاپ کنید. مگا پیکسل "بیشتر" واسه عوام اهمیت داره.
3- وقتی شما یه ریویو رو می خونید و عکس هایی که توسط دو دوربین گرفته شده رو نگاه می کنید توجه کنید که لزوما عکس بهتر برای دوربین بهتر نیست. این گونه تست ها می تونه معیار مناسبی برای نشون دادن میزان نویز دو دوربین باشه اما واسه نشون دادن میزان شارپنس دو دوربین اصلا خوب نیست. چرا که در میزان نویز لنز بی تاثیر هست اما در شارپنس, تاثیر لنز بیشتره.
4- قبل از انتخاب برند فکر کنید که چه لنز هایی نیاز دارید. بعد ببینید چه برندی لنز مناسب برای کار شما رو داره. اگه می خواین به طور حرفه ای از پرندگان عکس بگیرید کنن انتخاب بهتریه چون لنز های متنوع تری داره. اما اگه شما به یه لنز نرمال خوب نیاز دارید که عمق میدان مناسب بهتون بده و بخواین در جاهای کم نور عکس خوب بگیرید اونوقت شما در برند کنن دیگه لنز 30-35mm با قیمت مناسبی پیدا نمی کنید اما نیکون یه لنز خیلی عالی داره.
5- علاوه بر لنز و دوربین, لوازم دیگه ای مثل فلاش هم هست که ممکنه برای شما مهم باشه. سیستم فلاش D3100 برتری کاملی بر سیستم فلاش 550D داره. امکاناتی بهتون میده که کنن نداره . فرضا برای استفاده از فلاش های کنن به صورت جدا از دوربین (off camera flash ) باید به جز فلاش, قطعات گرون قیمتی تهیه کنید.
6- اینکه رنگ عکسهای فلان دوربین بهتره و JPG فلان یکی با کیفیت تره رو کلا فراموش کنید. اگه SLR بگیرید که فقط باهاش عکس JPG بگیرید مثل اینه که ماشین بخرید و فقط باهاش دنده عقب حرکت کنید. این جور حرفا رو کلا بشنوید و عبور کنید.
7- در انتخاب دوربین هم به همه جوانب دقت کنید. دوربین فقط یک سنسور نیست و فاکتور های بیشتری داره که باید بهش توجه کنید. شما بهترین سنسور رو هم که داشته باشید اما سیستم فوکوس مطمئنی نداشته باشید , خروجی مناسبی نخواهید داشت. همچنین دقت کنید که سیستم فوکوس دقیق رو نمیشه از روی نمونه عکس انتخاب کرد.
بیشتر ریویو بخونید و ببینید سیستم فوکوس نیکون بهتره یا کنن. (منظور 550D هست و D3100) .
سلام آقای ابراهیمی.
بنده slr های entry level و دوربینهای لنز خور- interchangeable lens camera- رو فقط برای اشخاصی توصیه نمیکنم که یا محدودیت مالی دارند یا با اندازه slr مشکل دارند. شما دلیلتون را میفرمایید؟نقل قول:
در حالت اول بهتون اکیدا توصیه می کنم که سراغ دوربین SLR نرید.
دوستان واقعا ممنون
لطف کردید
من دوست دارم کارمو حرفه ای تر بکنم
حتی زمانی که دوربین کامپکت داشتم سعی میکردم بهترین کیفیت با اون دوربین معمولی بگیرم
من علاقه به عکاسی پرتره دارم
که در اتاقم
یه اتلیه کاملا مبتدی دارم که دوست دارم از سوژه و افراد مختلف با بک گراندهای مختلف بگیرم
شما دوستا اطلاعات خوبی بهم دادید
و ازتون ممنون
فکر کنم به این نتیجه رسیدم از حرف هاتون که نمیشه این دو را مقایسه کرد و گفت کدام بهتره
ولی D3100 هم دوربین خوبه که به نظر نمیاد با اختلاف 130 تومانی و 3 مگا پیکسل ارزش پرداخت داشته باشه چون ما خیلی بخواهیم عکس بزرگ چاپ کنیم نهایت سایز A3 هستش.
در مورد فیلم برداری چطور این مدل نیکون چه طور عملکردی داشته
درود
بله سیستم محبوب CLS در مدلهای d3000 و d5000 و d3100 گذاشته نشده اما این بدان معنا نیست که با فلاش های نیکون مثل Sb700 Sb800 و Sb900 با این سه دوربین امکان وایرلس فلاش میسر نیست ( بدون اینکه لازم باشه تریگر جداگانه تهیه کنیم)
اتفاقا من با d3000 که دوربین شما هم هست حسابی از عکاسی به صورت وایرلس در مد Su4 فلاشهای نیکون لذت بردم و از خروجی آن هم خیلی راضی بودم
موفق باشید
انوش
درود
یعنی با 1000d و 500d و یک عدد فلاش کنون میشه بدون وسیله دیگری آفکمرا کار کرد؟ :::confused2:::
با سپاس
انوش
سلام
یکی از دوستان می خواد دوربین DSLR بگیره. تا حالا نداشته ولی کلاس عکاسی شرکت کرده و آشنا هست به همه چیز.
حد اکثر قیمت خرید 1700-1800 هست که من توی با این قیمت D7000 کیت رو پیشنهاد دادم.
اما خوب دیگه با این دوربین و کیتش پولی نمی مونه برای لوازم جانبی.
پیشنهاد شما چیه؟
نیکون یا کنون فرقی نداره.
قبل عید قصد خرید دارن ولی اگه واقعا چیز خوبی قرار باشه بعدش بیاد می تونند صبر کنند.
نظرتون در مورد 60D با 18-200 چیه؟ (امروز برای اولین بار این موجود رو دیدم، حس اسباب بازی بهم دست داد)
تارا خان!شما خروجی 60دی را هم در نظر بگیر اما 18-200 را فراموش کن.15-85 گزینه ی بهتری است اما کمی از بودجه میزنه بالا.
یک فلاش 500 تومنی و یک فیلتر 30 تومنی هر دو لوازم جانبی اند...منظورت از لوازم جانبی چیه؟
من تازه شروع کردم به عکاسی
می خواستم دوربین بخرم
معلمم گفت دوربین EOS450D رو بگیرم
با لنز 18-200
می خواستم ببینم برای شروع خوبه ؟
و همین که من بعدش می خوام عکاسی مدلینگ کار کنم . به درد این کار می خوره ؟
اگه می شه زور جواب بدین من باید هفته دیگه دوربین داشته باشم . tnx ! :)
دوست عزیز Frantic Tic Toc
برای شروع انتخاب خیلی خوبیه ولی مسلما در آینده هزینه مضاعفی برای هدفتون باید بپردازید . مضاف ر اینکه 18-200 به جز رینج خوب چندان چنگی به دل نمیزند و مسلما به درد مدلینگ هم در آینده نخواهد خورد . بودجه ای که برای خرید کنار گذاشته اید را بفرمایید تا پیشنهادات دوستان را ببینید .
چون عکاسی نکردند زمینه خاصی ندارن.
علیرضا صدام کنید راحت ترم :::happy:::
15-85 که قیمتش می زنه بالا.
کیف، مموری، فیلتر و باتری اضافه ...
بنده 1 سال بدون 3پایه عکاسی کردم آسمون به زمین نیومد اما بدون فلاش بودن خیلی اذیتم می کرد. به فرد بستگی داره. که برای ایشون فلاش مهم تره (احتمالا)
ترجیحا به روز باشه. 600دی که تا عید نمیاد.
---
لنز 18-135 کنون چطوره؟ فرق 28-135 و 18-135 چیه؟ از لحاظ کیفیت.
سلام.
علیرضا جان بالاخره به یک شاخه ای بیشتر علاقه دارن;)پرتره ماکرو پرنده ....
اما اگه اینجوری نیست و یک لنز همراه میخوان همون دی7000 با 18-105 خوبه.مگه اینکه بعدا الویت مشخص
کنند و بخوان لنز بخرن که شاید اون موقع جریان فرق کنه...خوبیه این ست اینه که خیالشون از بابت بادی راحته.
28-135 لنزی معمولی است و عمده مزیتش اینه که مخصوص فول فریم طراحی شده.روی کراپ واید رو به طور
کامل از دست میدید.18-135 لنز جدیدی هست اما کیفیتش چنگی به دل نمیزنه و بیشتر رنجش هست که
خوبه.
60دی 1060 قیمت داره و 15-85 750(حداقل).ولی مجموعه ی ارزشمندی است.مورد بعدی لنز 17-85 هست
که اینجا اصلا طرفدار نداره;) اما موتور فوکوس سریع کیفیت ساخت معمولی-خوب متال مونت و نمایشگر فاصله
فوکوس باعث شده به عنوان لنز همراه روی 7دی هم استفاده بشه(فروم های خارجی نمونه ها را ببینید و
نظرات را بخوانید)
550دی هم بادی خوبیه ولی با گریپ;)
به نظرم شما لنزهای هر دو برند رو به ایشون نشون بده و بزار انتخاب درستی داشته باشه.
موفق باشی
چه نیازی به باتری اضافه هست علیرضا جان؟! اونهم در همین ابتدا؟
پیشنهاد من 550 دی یا اگر میتونن صبر کنن 600 دی هست به علاوه 85-15
من چون معلوم نیست ادامه بدم یا نه نمی خوام زیاد خرج کنم
1 - 1.5 اینا بیشتر نمی خوام بشه
کامپکت ؟ چه جور دوربینیه ؟ قیمتش چنده ؟
خب اون که مسلمه ! اما برای اول کار . زیاد فک نکنم باید دوربین حرفه ای باشه
چون ممکنه اصلا ادامه ندم
من خودمو می شناسم :دی
سلام
کامپکت همان دوربینای هستند که ابعاد کوپک و معمولا مستطیل شکل دارند و جلوی اکثر مغازه ها هم است ( البته از لحاظ ظاهری عرض کردم )قیمتشونم از 100 تا حدودای 560 است و با توجه به نوع کار و علاقه می تونه جوابگوی بیشتر عکاسی های خانوادگی و تازه کارها باشه ( البته جسارت نباشه خدمت شما ) اما در همین کامپکتها دوربنهای با ارزش مثل G11 , G12 است که در نوع خود بی نظیرند.در ادامه عرض کنم اگر شما بر این عقیده هستید که با عکاسی مدت کوتاهی سر و کار دارید خوب چه کاری که می خواید اینقدر هزینه کنید شما می توانید همان G11 یا G12 را بگیرید و تا عمری باهاش عکاسی کنید و مطمئنا جوابگوی شما میشه با کلی امکانات که در این بدنه ها کار گذاشته شده است
با تشکر
فعلا کامپکت به دوربینهایی اتلاق میشود که لنزشان قابل تعویض نیست و معمولا سنسوری با سایز کمتر از 3/2 اینچ دارند. بعضی هاشون - معدودی که slr like خوانده میشوند - از یک DSLR هم درشت ترند مثل رب النوع sony F828 که زمانی 1 میلیون قیمتش بود. تا چند وقت دیگر این تقسیم بندی ها با ورود mirrorless های کنکو و پنتاکس با سایز سنسور 2.3/1 باید بازبینی شود. در حال حاضر زیر 550 قیمت دارند و اگر قصد خریدشون رو کردید حتما یک مشورت مجدد از دوستان بگیرید.
سلام.
به نظر من برای یاد گیری عکاسی اصلا به دوربین عکاسی کامپکت فکر نکنید.
تعجب می کنم با کامپکت چطور میشه تکنیکهای مختلف رو (مثل پنینگ، فریز ، بلاب ، کتترل عمق میدان و ... ) رو مشق کرد ؟!
با توجه به توضیحات بعدی شما ، یک SLR کارکرده تمیز 1000D یا 450 یا 500 همراه با 55-18 یا 135-18 از کنون و یا D60 و مشابه آن از نیکون می تونه برای شما مناسب باشه تا در صورت انصراف و فروش دوربین زیاد هم ضرر نکنید.
با بعضی لایکها از جمله s100 بنده میشه همه مواردی که فرمودید رو یاد گرفت و در شرایط مناسب کارهای خوبی هم ثبت کرد اما همیشه نمیتوان روی آن حساب باز کرد.نقل قول:
تعجب می کنم با کامپکت چطور میشه تکنیکهای مختلف رو (مثل پنینگ، فریز ، بلاب ، کتترل عمق میدان و ... ) رو مشق کرد ؟!
دوست عزیز
درسته که در خیلی از جاهای دنیا به دوربینهای غیر از SLR کامپکت میگن ولی در اینجا منظور همان دوربینهای جیبی کوچک است.
این دوربین شما که ماشالله از لحاظ وزن و قیمت از آنهایی که معرفی شد چیزی کم ندارد، فروختنش هم به سادگی آنها نیست.
اتفاقا دوربین شما با آن تقسیم بندی مورد نظرتان جزو معدود کامپکتهایی است که شباهت زیادی به slr دارد. ولی شما یا معنی عرایض من رو متوجه نشدین، یا دوربین خودتون رو هنوز نشناختین.
اینکه روی این دوربین Aperture Priority وجود دارد، درست (به قول دوستای عزیز شیرازی: خیلی هم خوب) . ولی از لحظه چکاندن دکمه شاتر تا ثبت عکس (برای ثبت پنینگ یا فریز یک موقعیت) چقدر طول می کشد؟ سرعت فکوس چطور ؟ اصلا این دوربین Bulb دارد؟ ویوفایندر الکترونیک آن قابل مقایسه با شرایط دوربین SLR است؟ و ...
حالا دیگه بحثی راجع به کیفیت نداریم و همان الفبای عکاسی مورد نظر است.
اشتباه نشه، اتفاقا دوربین شما تقریبا دوربین مناسبی است ولی همانطور که خودتان هم فرمودید همیشه نمی توان روی آن حساب باز کرد و برای دوستمون انتخاب بهتری هم وجود دارد.
سوء تفاهم نشه. بنده اصلا قصد پیشنهاد دوربین بی زبون خودم رو به هیچ وجه نداشتم. تنها برای فرموده های شما ایراد دلیل شد. بحث بر سر " پنینگ، فریز ، bulb ، کنترل عمق میدان" بود که بنده به نمایندگی از کامپکتها عرض کردم همه آنها رو حداقل برای تمرین در اختیار دارم اما نه قابل اطمینان در همه وضعیتها. در موارد دیگه از جمله سرعت فوکوس و ویزور که عرضی نکردم. این مدل shutter lag بدی نداره اما سرعت فوکوس در 400 م.م افتضاح است ( زمان فوکوس مثلا روی پرنده ی در حال پرواز بیش از یک ثانیه ست و آخر سر 50% موارد هم اشتباه فوکوس میکند)
مرسی . من منظورم اینه که ممکنه تحصیلات دانشگاهی رو ادامه ندم . چون من دارم الان دیپلم عکاسی می گیرم
و مگه دیونم دیپلموشو بدم کلی چیز یاد بگیرم بکنم تو مغز خنگم اونوخت استفاده نکنم ؟ :دی
بعدشم می خوام یه زره خانواده رو تیغ بزنم . همون دوربین خوب در حد 1 - 1.5 خوبه !
اونجور که tati گفت چه جوریه .
خب من نمی خوام که مصرف خونگی بکنم .
من اگه بخوام چیزی رو بخرم خوبشو می خرم !
چون ممکنه بعدم حال کردم تحصیلات دانشگاهی رو هم عکاسی انتخاب کردم
من یه چیزی قیمتش تو مایه های 1- 1.5 باشه . که بعد هم بتونم باهاش غیر از عکس هایی که همه می گیرن طبیعت و اینا مدلینگ هم کار کنم
کلا می خوام بیشتر مدلینگ کار کنم !
مرسی . اونوخت قیمتش چنده ؟
برای کار طبیعت باید فوکال حداقل 18 م.م - و ترجیها 15- که معادلشون میشه 28 و 24 م.م رو داشته باشید . حالا اینکه در چه سطحی میخوای کار رو شروع کنید به خودتون مربوط میشود. بنده این انتخابها رو با بودجه 1.5 پیشنهاد میکنم:
550D با 55-18 و 250-55 تا اینجا شد 1.100 با کیفیت معمولی . بقیه هزینتون هم واسه تجهیزات نورپردازی
550D با 85-15 پر طرفدار در این سایت که میشه 1.5 و خرید تجهیزات نورپردازی میره واسه بعد
اما اینکه برای مدلینگ، چه فوکال و دیافی مطلوب است رو باید آقایون دیگر نظر دهند..
tnx ! فقط چرا 2 لنز قیمتشون کمتر از یه لنزه ؟ :دی
من زیاد حالیم نیس ولی این 2 لنز می تونن بیشتر تله و واید کنن ؟ چون عدد هاشون کوچیک تر و کمترش بیشتر از اون تک لنزه ؟!
تجهیزات نور پر دازی دیگه چو هس ؟ اونا فک کنم واسه آتلیس ! هاون ؟
یعنی این دوربینی که گفتی بهتر از اونی هس که معلمم گفته ؟ چون گفته اگه دوربینه بد بخرم می کشم :دی
سلام
می خواستم یه پیشنهاد بدم . همانطوری که بارها دوستان در این فروم گفتن , تقریبا به جرات میشه گفت که بهترین لنز Walk Around برای دوربینهای کراپدار کنن , 15-85 هست . به نظرم با هر بادی , اگه این لنز رو میدونید در مدت کمتر از 2-3 ماه آینده نمیتونید بگیرید , یه 18-55 کار راه انداز بگیرید و بعدا سر فرصت سراغ بهترین گزینه برید . با این کار نه پولتون رو برای 18-200 و لنزهای مشابه اون خرج کردید , نه بعدها پشیمون خواهید شد و همچنین در فرصت مناسب بهترین خرید را خواهید کرد . لنز 18-55 هم بار مالی چندانی برای شما نخواهد داشت .
موفق باشید .
سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان و اساتید گرامی.
منو به عنوان یه عضو جدید و تازه کار و آماتور..... اصلا هرچی که دوست دارین بپذیرین...
من کلی تو این تاپیک جست وجو کردم خیلی هم استفاده بردم ولی به جوابم نرسیدم.
ازهمه دوستان خواهشم اینه که مثل راهنمایی استاد به شاگرد منو راهنمایی کنن . خیلی صحبت نمیکنم. و میرم سر اصل مطلب.
واقعیت امر اینه که من عکاسی رو با دوربین سایبرشات سونیw120 شروع کردم و اوایل خیلی ازون راضی بودم. عکسهای فوقالعاده و تاپی رو باهاش میگرفتم که هیچکس باورش نمیشد مال اون دوربین باشه.
بعد یه مدت انتظاراتم رفت بالا و یه کانن G9 خریدم. خیلی واسم جالب بود تجربه ی یه دوربین قویتر. الان هم بنا به دلایلی قصد خرید دوربین جدید دارم و علاقه ی خاصی به دوربین های SLR پیدا کردم.
نوشته های دوستان رو که میخونم یه جاهایی تشویق میشم به خریدش یه جاهایی میخوره تو ذوقم ولی عزممو جزم کردم به خرید.
اینم بگم بودجه ی من واسه خرید تا سقف500_600 تومنه.
ولی با یه سری اصطلاحاتی مواجه میشم که هیچ جوابی تو تاپیکها واسش پیدا نکردم تا الان. میخوام مطرحش کنم جواب بگیرم. ممنون میشم جوابمو بدین .
1_این بدنه ی دوربینی که میگن هیچ لنزی رو خودش نداره؟ لنز کیتی که میگن یعنی چی؟ اگه داره کیفیت لنز کیت معمولی که رو خود دوربینه بیشتر از دوربینهای کامپکته یا کمتر؟
2_لایو ویو یعنی چی؟ متوجه نمیشم اینو.
3_چون علاقه ما خونوادگی به عکاسی زیاده و در آینده هم میتونیم واسش لنز هزینه کنیم. بهتره SLR بگیریم یا SLR LIKE؟
4_بیشتر عکسهای ما طبیعت(ماکرو و واید) و خانوادگیه. باید بگم خیلی عکس میگیرم.
فیلمبرداری هم مهمه واسمون.
باتوجه به سخنرانیهای بالا میتونین راهنماییم کنین که چی بگیرم؟
آلفا230 یا جی 12 کانن یا D1000 کانن یا SX30کانن یا......؟
از اساتید عذر میخوام که خیلی حرف زدم.:confused::confused::confused::::confused2: :::::angry:::
سلام
اگر بفرماييد كه چه انتظاراتي داشتين كه مثل G9 برآورده نكرد شايد بشه راهنماييتون كرد. درسته كه كنن از G11 به بعد پيشرفت چشمگيري توي سري G مثلا توي رفتار نويزي داشته ولي اگر G9 راضيتون نمي كنه بعيده G12 يا SX30 بتونه راضيتون كنه. از طرفي بودجه اي كه در نظر گرفتيد خيلي كمه و فقط باهاش مي شه مثلا يك Canon 1000D با لنز كيت (لنزيه كه معمولا با بدنه ي دوربين در يك بسته بندي ارائه مي شه و براي دوربين هاي رده پايين معمولا 55-18 است) خريد كه البته براي شروع خوبه ولي چيزي كه من از صحبت هاي شما برداشت كردم همون كامپكت يا Slr Like براي منظورتون مناسب تره.
در واقع دوربین G9 من به کل خراب شد و غیر قابل استفاده. واسه همون تصمیم به خرید دوربین جدید گرفتم و میگم حالا که میخوام یه دوربین جدید بگیرم یه پیشرفتی داشته باشم.
نظرتون چیه؟
من گفتم میخوام در آینده ارتقاش بدم. مسلما سری کامپکت و ... همچین قابلیتی نداره.
یعنی با 500_600 نمیتونم SLR با لنز روش بگیرم؟
چرا هیچکس از A230 سونی اینجا چیزی نمیگه. خوب اونم محدوده ی قیمتش دور و بر 500 هست هم SLR
یعنی خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟
با نهایت احترام و ممنون از پاسختون.
آخه اونها قابلیت ارتقا ندارند. مشکل من این بود.
سلام
تا منظور از ارتقا چي باشه؟ بايد يك نقيصه اي يا مشكلي در دوربين يا هر وسيله اي باشه كه انتظارات را برآورده نكنه كه آدم به فكر ارتقا باشه. اگر منظور از ارتقا خريد لنزهاي اضافه باشه كه بايد بدونيد مثلا براي رسيدن به محدوده اي معادل لنز SX30 در دوربين هاي DSLR بايد ميليون ها تومان (چندين برابر قيمت بدنه دوربين) خرج كنيد.
اگر خيال داريد وارد محدوده ي حرفه اي عكاسي شويد و توان مخارج بالاي آن را در آينده داريد (و ازاون مهمتر علاقه اش را در خود مي بينيد) بسم الله كه در اينصورت خيلي زود احساس خواهيد كرد به يك بدنه ي بهتر هم نياز داريد و در غير اينصورت يك slr like كارتان را راه خواهد انداخت.