دوست عزيز عكسهايي كه تو سايتها به عنوان نمونه مي بينيد نميتونن مقياس مناسبي براي مقايسه باشند...
Printable View
با اجازه انوش خان...
در عجبم وقتی به وضوح مشخصه که اطلاعات درستی ندارید،حتی رده بدنه های مختلف رو نمیشناسید چه اصراری به ادامه بحث با اطلاعات ناقص دارید؟!
ملاک سایتهایی مثل Dxo برای مقایسه موارد دیگری هست.توی همین سایت دی3 با دی 5000 مقایسه میشه،لابد باید بگیم توی یک رده ان؟!!
در نهایت اینکه من نفهمیدم بالاخره این سایت مرجع هست یا نه؟!! توی یه پست تایید میکنید و در دیگری تکذیب!
فروم عکاسی یک محیط تخصصی هست و در اون سعی میشه اطلاعات صحیح به کاربران مشتاق ارائه بشه،لطفا سعی کنید به جای راهنمایی های غلط و متعصبانه کمی مطالعه تون رو در این زمینه بیشتر کنید.
سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی از دوستان با دوربینهای Pentax و بخصوص مدل K-5 آشنایی داره یا کار کرده ؟
و کجا میشه این دوربین رو تهیه کرد تو تهران و خدماتش اینجا چطوره ؟
با تشکر
سلام به اساتید
کسی از دوستان d7000 و یک دوربین دیگر مثل d90 , و یا 550d ویا ... در اختیار داره که تا جایی که امکان داره شرایط یکسان ایجاد کنه و چند عکس بگیره و نتیجه ای که خودش تجربه کرده رو بگه!!!
من فعلا حدود 800 تومن بودجه دارم که می خوام برای اولین بار DSLR بگیرم. البته خیلی وقته یه کامپکت دارم و کلی باهاش عکس گرفتم.
بعد از کلی گشتن به این ها رسیدم:
1100D به همراه لنز کیت و یه لنز 18-55 معکوس
یا یه 500D به همراه همون کیت
البته بعد از مدتی شاید یه 55-250 هم گرفتم.
بیشتر از طبیعت و گلها عکاسی می کنم و ماکرو برام مهمه
دوستان و اساتید محترم در کل چه نظری دارن؟ کدوم رو بگیرم ؟
سلام.با توجه به عکسهای مشابهی که از هر دو دوربین دید ام،1100 بهتر از 500 هستش.
من کارم اول از طبیعت و ساختمان عکس گرفتنه
میشه یک دوربین و لنز خوب پیشنهاد بدید ؟ من خودم 60d را میخوام بگیرم اما لنز نمیدانم
این بهتره یا 60d کنون ؟
سلام
حتما به 1.0.2 آپدیت کنید ضرر که نداره
(لطفا قیمت دوربین و لنز تان را در تاپیک قیمت نیکون بگذارید با تشکر)
درود
هیچ اتفاق افتاده است قبل از خرید میوه از کسی بپرسید سیب بهتر است یا پرتقال؟!
این سوال هم مثل همان بود.
مقایسات این چنینی درست نیست حتی اگر دوتا بدنه در یک رده هم باشند
و همیشه توصیه کرده ام سعی کنید از دیدگاه نیاز خود با ابزار مورد نظرتان آشنا شوید و ببینید کدام برایتان مناسب است. با مطالعه مشخصات هر کدام.
نه اینکه در تاپیک هر کدام از این دوبدنه با یک سوال سه کلمه ای بپرسیم این بهتره یا اون!
اما آنچه که اینجا بیشتر اهمیت پیدا میکند بین این دو بدنه این هست که اینها مشخصات یکسانی ندارد خصوصا در زمینه مشخصاتی که باعث رده بندی دوربین ها و قرار گیری در کلاسهای مختلف می شوند ، با هم فرق دارند.
اگر بنا باشد بدنه ای در کنون که هم رده d7000 باشد بتوان نام برد ، آن 50d بود
و اگر بنا باشد در نیکون بدنه ای هم رده 60d کنون باشد ، آن D90 بود
در واقع تا قبل از معرفی 60d در کنون هیچ بدنه ای نبود که بخواهد باD90 رقابت کند یا یک رده بالاتر از آن وجود داشت( 50d )یا پایین تر ( 500d )
در نیکون هم هیچ بدنه ای موجود نبود که بتواند با 50d رقابت کند یا یک رده بالاتر ازآن وجود داشت ( D300 ) یا یک رده پایینتر ( D90 )
حالا با معرفی D7000 و 60d جای کنون با نیکون عوض شده ،
و انتخاب گذشته از اختلافی که بین خروجی این دو بدنه وجود دارد ، شامل رده ای که این دو در آن قرار دارد هم میشود پس اساسا مصرف کنندگان این دو بدنه با هم یکی نیستند.
و اما شما اگر از نیاز عکاسی خودتان شناخت دارید ، اینکه به چه ژانر هایی از عکاسی قرار است بپردازید ، یا اینکه چند درصد از موارد عکاسی شما ممکن است در شرایط جوی نامساعد انجام شود.....
در نتیجه:
1- شناختن مصرف و نیاز خودتان
2- شناختن ابزاری که برای جنس مصرف شما ایده ال باشد
کارهایی است که باید با مطالعه در تاپیکهای مختلف انجام دهید
موفق باشید
انوش
من دوربین Panasonic Lumix DMC-GF2 را انتخاب کردم به علل زیر
1- اندازه کوچک و سبک بودن (خیلی برای من مهم است)
2- سنسور 3/4
3-لنز 14-42
4-فیلمبرداری full hd 60 فریم
به نظر شما با این خواسته های من بهتر از این دوربین میشه گرفت؟
کیفیت عکس و فیلم دوربینهای mirrorless نسبت به دوربین های dslr معمول تفاوت زیادی دارد؟
با توجه به اینکه در یک رده قیمت باشند
و با توجه به اینکه دوربینهای mirrorless دارای یک مزیت عالی که کوچک و سبک بودن آنهاست دارا هستند
مثلا :مقایسه بین nikon 3100 با panasonic gf1
یا بین nikon 5100 با panasonic gf2 یا olympus epl-1
برای من اندازه و سبک بودن دوربین خیلی مهم است چون میخواهم مثل یک دوربین کامپکت همه جا ببرم
و اگر از mirrorless ها نتیجه نگرفتم مجبورم canon g12 بگیرم
لطفا" بفرمایید دوربین های mirrorless ارزش خریدن دارند و می توان با آنها مثلا مثل nikon 5100 عکاسی حرفه ای کرد ؟
دوستان محترم
اگر بخواهم بین nikon D3100 و canon G12 یکی را انتخاب کنم بدون توجه به تفاوت قیمت
با توجه به اینکه میخواهم در مسافرت و مناسبتها فیلم خوب و عکس خوب بگیرم و بنابراین کوچکی و سبکی دوربین خیلی مهم است
آیا ارزش دارد بجای d3100 یک g12 بگیرم؟
معمولا قشر وسيعي از كساني كه دوربين عكاسي تهيه ميكنند بعد از مدتي وسوسه گرفتن عكسهاي بهتر و تنوع در نحوه عكاسي اونها رو مجاب به ارتقا ميكنه
و بهترين و عاقلانه ترين نوع ارتقا تكميل رنج لنزها و بهتر نمودن لنزها هست ولي از اونجا كه SLR Like ها و Compact ها اين امكان رو ندارند به شدت آدم رو دچار دلسردي ميكنه (براي بنده هم پيش اومده)
پس اگه نيم نگاهي هم به آينده داريد در خريد DSLR شك نكنيد و D3100 هم دوربين جمع و جوريه و با كيفيت خوبش ميتونه هم نياز حال شما رو برآورده كنه و هم در آينده اگه وسوسه داشتن تصاوير بهتر داشتين بتونيد با خريد يه لنز خوب از بدنه خوب خودتون لذت ببريد.
به هر حال نظر من D3100 هست
با تشکر از راهنمایی شما
حال یک سوال دیگری که دارم اگر تصمیم به گرفتن dslr ها بگیرم به نظر شما مثلا nikon d3100 رو بگیرم یا یکی از dslr های mirrorless مثل olympus e-pl1 یا panasonic gf2
با توجه به اینکه در عرایض قبلیم گفتم که سبک و کوچک بودن دوربین برام خیلی مهم است (از نظر بردن دوربین به هر جایی که بخوام)
سلام دوست عزیز
در ادامه ی فرمایشات آقای ماهان ( mahanlive) که کاملا درست می گویند باید بگم که بیشتر ار هرچیز انتخاب بین slr like یا DSLR بستگی به نوع نیاز شما از دوربین و نوع عکاسیتون داره
اگر فقط به دنبال دوربینی برای استفاده ی معمول ( در خانواده ) و یا عکاسی روتین هستید مسلما slr like انتخاب مناسبتری هست چون هم کوچکتر و هم سبکتر و ....
ولی اگر می خواهید بعد ها به دید حرفه ای تری به دوربین نگاه کنید و از آن بیشتر لذت ببرید ، DSLR انتخاب بهتری هست
در هر صورت بستگی به نوع عکاسی شما دارد
در اين مرد بايد انتخابي رو انجام بدين كه با اهداف شما جور باشه، اگه اين مورد كوچكي انقد براتون مهمه خوب ميتونيد از سري NEX سوني هم انتخاب كنيد، به شخصه با پاناسونيك موافق نيستم اگه انتخابتون Mirrorless هستش بهتره بين سوني و المپيوس انتخاب كنيد.
يه راه انتخاب هم خوندن ريويوهاي معتبر از هر محصوله (d3100 & e-pl1 & ...) هستش
بيشتر از همه نياز شما تعيين كننده هست
دوست عزیزم درود بر شما
مگر به صرف اینکه یک فرد بخواد فقط در محیط خانواده عکس بگیرد و نگاه حرفه ای به عکاسی نداشته باشه ، باید شبه حرفه ای یا کامپکت بخره؟ چه اشکالی داره که اگه فردی کار کردن با یه دوربین حرفه ای رو بلد باشه ، بره فول فریم بگیره ؟ البته صحبت من واسه افرادیه که کیفیت عکاسی براشون مهم تر از وزن و سایز دوربینه .
این بدون آینه ها که نام بردید همه سنسورهای 3/4 اینچ دارن و قیمتشونم به نسبت بالاس . تو این رده پیشنهاد میکنم sony nex 5 بگیرید که هم ظریفه هم تو سایتهای معتبر ارزیابی کیفیتش در حد کنون و نیکونهای تو قیمت خودشه و فیلمبرداری عالی داره و همچنین lcd متحرک و با کیفیتی هم داره و امکانات نرم افزاری خوبی هم توش گذاشتن . ظریفم هست.
بله . با ضریب 1.5 نسبت به فول فریم . که تحقیقا هم از کنون با ضریب 1.6 باید کیفیت بهتری بده .
درسته برای همین عبارت<تحقیقا> به کار بردم و این مقایسه در صورتی صحیحه که فاکتورهای دیگه در حد هم باشن . سونی با کنون تو اکثر رده ها و مشخصات رقیب همدیگه هستند و از موقعیکه شرکت کونیکا مینولتا و اگر درست باشه شرکت تامرون رو خریده تو رده نیمه حرفه ای هم همینطوره . عکسهاشو با دوربین canon eos550D رو تو یه سایت مقایسه کرده بود که هیچ برتری تو کنون نبود . شما عکاس حرفه ای هستید و شاید این مدل سونی رو نپسندیدولی برای یک آماتور برای اولین باره یه دوربین شبیه کامپکت ولی با امکانات و کیفیت SLR خیلی جالبه گذشته از این که مثل کنون یه لنز خیلی ارزون رو کیتش نگذاشته و رو کیفیت اپتیک و دقت و سرعت فوکوسش بیشتر میشه حساب کرد.
من امروز قیمتشو از یه نمایندگی سونی تو ناصر خسرو پرسیدم گفت با یه لنز 16 و یه لنز 55-18 و فلش 11000000 ریال
من فکر میکردم ارزونتر از یه میلیون باشه
البته شنیدم سونی گفته پاییز امسال لنز 200-18 می خواد تولید کنه به نظر شما اگه منتظر بشم و بجای لنز 85 -18 لنز 200-18 رو بگیرم بهتر نیست؟
و فروشنده ها چنین چیزی رو قبول می کنند؟
ضمنا یه سوال
لنز 16 mm که روش هست میشه برای عکاسی و فیلم برداری خانوادگی استفاده کرد چون با اون لنز هم سبکه و هم کوچیک
اگه ممکنه یه توضیحی درباره این لنز بدبد
با تشکر
دوست عزیز اگر این دوربین در اینده نزدیک با لنز 18-200 عرضه بشه قطعا قیمتش هم کمی بلاتر خواهد بود که باید این نکته رو در نظر داشته باشین. سوال بعدی تون رو متوجه نشدم: فروشنده ها چی رو باید قبول کنند؟
در مورد لنز 16 mm هم خب یه لنز واید هستش که زاویه دید وسیعی داره و در موقعیتهای مناسب و از سوژه های مناسب میشه باهاش عکس و فیلم گرفت. لنزهای واید بیشتر برای طبیعت و یا گرفتن یک عکس گسترده از فضایی نسبتا تنگ استفاده میشه ولی معنی اش این نیست که مثلا شما نمیتونی عکس خانوادگی باهاش بگیری. در کل وقتی با لنز کار کنید و ببینید چه منطقه ای رو از لحاظ وسعت پوشش میده دقیقا موارد استفاده اش دستتون میاد.
من معتقدم برندی رو تهیه کنید که موقع فروشش هم یه پولی ازش براتون بمونه ... وبازار هم تقاضا برای خرید کارکرده شو داشته باشه...
کنون وبخصوص نیکون خیلی تو این مسئله خوبن که کوقع فروش رو پولشون میتونید حساب کنید...
حتی ارزش کلکسیونی دارن...
سلام
از دوستان عزیز و با تجربه راهنمایی میخوام لطفاً کمکم کنید :
من میخوام یه دوربین بخرم اما بین Canon 550D و 500D (فقط یکی از این دو مدل) بدجوری گیر کردم که البته سعی بر این است که اگر تفاوتها آنچنان برای من کاربردی نیست هزینه ی بیجا نکنم !!! در ضمن من دوربین را برای گذراندن یک واحد درس آشنایی با عکاسی میخوام اما میخوام بعد ها عکاسی رو ادامه بدم ولی نه در حد حرفه ای فقط کمی علاقه مند هستم اما نمیخوام اگر تصمیم به ادامه دادن گرفتم دوربینی که الآن میخرم جواب کارم رو نده و مجبور به تعویضش بشم.
تفاوت هاشون رو کامل خوندم اما از آنجایی که یک آماتور هستم این سؤالات برام مطرح شده که نیازمند یاری دوستان شدم :
1-در خیلی از سایت ها نوشته550D فیلمبرداری Full HD 1080 × 1920 و 30 فریم بر ثانیه و 500D رو نوشته فیلمبرداری Full HD 1080 × 1920 اما 20 فریم بر ثانیه ! تفاوت این 20 فریم و 30 فریم چیه ؟ یعنی کیفیت فیلمبرداری 500D پایین تر است ؟ خب اگه هر دو Full HD هستند خب اچ دی ، اچ دیه دیگه این که این HD اینجوریه اون HD اونجوریه یعنی چی ؟ اگر ممکنه راجع به فیلمبرداریش منو بیشتر راهنمایی کنید چون برام تا حدودی مهمه .
2- آیا 500D محدودیت فیلمبرداری دارد که بعضی جاها نوشته 30 دقیقه فیلمبرداری ؟ مگه بستگی به فضای خالیه کارت حافظه نداره ؟ اگر ربطی به فضای حافظه نداره و همون 30 دقیقه است ، در مورد 550D چطور؟ اونم همینطوره ؟
3-500D لرزشگیر نداره ولی550D داره ! آیا این خیلی مهمه ؟
4- ایزو در این دو دوربین متفاوت است یا مثل هم هستند ؟
5-فرق اینا که نوشته Kiss X4با اونایی که ننوشته چیه که اونا که ننوشته گرونتره ؟
6-صفحه نمایش 550D LCD 1,040,000 پیکسل است ولی صفحه نمایش 500D TFT با دقت 920,000 پیکسل !آیا کیفیت صفحه نمایش 500D خیلی پایین تر است ؟
7-دیگر تفاوت های مهم این 2 دوربین چیست ؟
8-به طور کل ارزش داره آدم حدود 300 تومان بیشتر هزینه کنه ؟
9-از کجا خرید کنم که قیمت های منصفانه ای داشته باشد و با کدام گارانتی بخرم ؟
پیشاپیش از همه ی کسایی که جواب میدن سپاسگذارم.
:::happy:::
من جای شما بودم 550 رو انتخاب میکردم و ارزش 300 تومن مابه تفاوت رو داره،
اگر گارانتی ایده آل تا سقف 50 تومن بود ّگیرید بیشتر بود به نظر من خیلی لزومی نداره...
برید پایتخت و بگردید و از همه قیمت بگیرید قبلشم یه سری به عکسباران بزنید بهترین فروشنده منصف ترینه!!!
من با پايتخت موافق نيستم، خيلي گرون فروشن
بريد پاساژ حافظ ولي به هيچ عنوان به حرف فروشنده ها در انتخابتون گوش نكنيد! همينجا انتخابتون رو انجام بديد و بعد بريد قيمت بگيريد و از منصف ترين !!!!!!! آنها خريد كنيد.
اگه بتونيد روز خريد دوربين هيچ لوازم جانبي اي هم نخريد و يه روز ديگه رو به اين كار اختصاص بديد بهتره
550 دوربين بهتريه و اين مزيت به راحتي قابل تشخيصه (در اولين كاركرد با هر دو دوربين)
تفاوت 20fps و 30 fps در تصاويري با تحرك زياد به چشم خواهد اومد و اين قضيه هم از قضا بسيار آزار دهنده خواهد بود، در حالت 20 fps دوربين در هر ثانيه 20 فريم را ذخيره خواهد كرد حال اگر در حال فيلمبرداري از سورژه هاي متحرك و پر جنب و جوش باشيد تصاوير شما به صورت استپ استپ حركت خواهد كرد و چشم هم به خوبي اين حركت نا موزون رو تشخيص خواهد داد ولي در حالت 30 fps و با ذخيره 30 فريم بر ثانيه شما تصاويري به مراتب نرم تر و بدون پرش خواهيد داشت.
من هم با خرید دوربین ولوازم جانبی از یکجا موافق نیستم.
ولی ترجیح میدم خریدمو از پایتخت انجام بدم اختلاف قیمتی هم نداره.
علیک سلام
جواب سئوال ها :
- در فیلمبرداری سرعت ذخیره بالاتر به معنی از دست ندادن جزییات در حرکات سریع و قابلیت ساختن اسلو موشن در مرحله ادیت است. (استاندارد هالیوود 24f/p )
- کمپانی های سازنده برای اینکه به سنسور دوربین استراحت بدهند و از وارد شدن لطمه به سنسور و پردازشگر جلوگیری کنند محدودیت در زمان فیلمبرداری را ایجاد کرده اند - حالت فیلمبرداری تعبیه شده در این دوربین ها همانند دوربین های فیلمبرداری معمولی نبوده و شما همانند فیلم سازان حرفه ای می بایست از تنظیمات دستی برای فوکوس ، تنظیم نور و ... استفاده کنید.
- در دوربین های کنون عبارت های Kiss و یا Rebell نامی تجاری برای عرضه محصول در اروپا و امریکا است و تفاوتی با هم ندارند.
- وجود لرزشگیر در بدنه برای لنزهایی است که فاقد این قابلیت هستند البته بنده از وجود این قابلیت در این دو دوربین اطلاعی ندارم
- وجوه افتراق و برتری 550D بر 500d :
18 مگاپیکسل در مقابل 15 مگاپیکسل
طراحی و چینش مجدد دکمه ها
رفتار نویزی به مراتب بهتر و قابلیت تنظیمات شخصی در auto ISO
بهبود سیستم فوکوس و نورسنجی
بهبود کیفیت Screen از زاویه افزایش پیکسل
پشتیبانی از کارت حافظه SDHX
بهبود کیفیت فیلمبرداری
افزایش سرعت عکاسی پیاپی 3.7 در مقابل 3.4
نتیجه : در واقع 550D جایگزین 500d است و معایب و کاستی های آن اصلاح و بهبود یافته است .
عملکرد 550D در محیط های تاریک به طور محسوس از 500D بهتر بوده و به خاطر 18 مگاپیکسل بودن آن امکان چاپ عکس در سایزهای بزرگ تر وجود داشته و سیستم metering آن در حد تیم ملی ( EOS7D ) است. 550D نسخه کوچک شده 7D است.
درباره خرید و قیمت :
value یا ارزش خرید هر کدام نسبت به قابلیت های آنان یکسان است
خوب است بدانید که سایت حرفه ای و مرجع Dpreview به دوربین 550D امتیاز 77 در مقابل 74 برای 500D قایل شده است و 550D را برای تازه کاران دوربینی دانسته است که به این زودی ها قصد تعویض ندارند و برای حرفه ای ها به عنوان دوربین دوم پیشنهاد داده است.
در پایان متذکر شوم که لنز را هم باید مهم دانست و آن را مانند چشم دوربین تلقی کرد پس روی لنز هم حساس باشید .
اگر برای خرید عجله ندارید در این بازار آشفته دوربین فعلا خرید نکنید. و الا با گارانتی ایده آل و یا نورنگار
موفق باشید.
اوکی به توصیه ی دوستان عزیز دوربین 550D می خرم اما دو تا سؤال دیگم داشتم :
1 - کارت حافظه چی بخرم ؟ اصلاً مهمه یا فرقی نداره هر مارکی باشه ؟
2 - ظاهراً دوربین های بدون گارانتی یک مقدار ارزون تره ! اگر بدون گارانتی بخرم مشکلی پیش میاد ؟ دوربین که همون دوربینه فقط گارانتی نداره ، درسته ؟ آخه من تا به حال از هیچ گارانتی استفاده نکردم و فقط بیخودی به پاش پول دادم! :think:;
انتخاب خوب و بجائي هست
1- در اين مورد اصلا كوتاهي نكنيد، مخصوصا اينكه شما از فيلمبردازي زياد استفاده خواهيد كرد مموريهاي سرعت پايين اصلا جواب كار شما رو نخواهند داد، از برندي خوشنام خريد كنيد. تاپيك مربوط به مموري كارت رو مطالعه كنيد ميتونيد اطلاعات خوبي دريافت كنيد. ولي به طور خلاصه عرض ميكنم مموري كلاس 10 بخريد از برندهايي مثل توشيبا، لكسار، ترانسند
بيشتر هم هزينه كنيد جاي دوري نميره
2- اين ارزونتر اصلا چشمگير نيست كه بخوايد ريسك خريد بدون گارانتي رو انجام بديد، هرچند كه تو ايران هيچ گارانتي خوبي ارائه نميشه و خدمات لازمه رو به خوبي ارائه نميدن ولي از اونجا كه اين تفاوت ناچيزه (شايد 20 تومن) نمي ارزه آدم بخواد قيدش رو بزنه
دوستان عزیز من تو همین یکی دو روز میرم که دوربین رو بخرم ، فقط قبل از خرید از اونجایی که من نا وارد هستم یکی دو تا سؤال دیگم داشتم از حضورتون!
پک دوربین به چه شکله؟ آیا ممکنه چیزیش رو عوض کنن ؟ این لنز 55-18 که روشه که مدلهای خاصی نداره که یه وقت چیز دیگه جاش بذارن ؟
ببخشید از سؤالهای خنده دارم :::love2::: بی تجربگی همینه دیگه !
ببخشيد اگه تصوير بزرگتري پيدا نشد
http://tehranpic.net/download.php?img=549882
اول از همه موقع خريد از تمام فروشگاهها قيمت بگيريد و بعد ارزونترين اونها رو انتخاب كنيد براي خريد
بعد حتما موقع خريد شرط كنيد كه در فاكتور اصل بودن وسايل جانبي رو شرط صحت معامله قرار بده (لنز رو بعيد ميدونم ولي بعضي از با انصافها (!!!) باتري رو تعويض ميكنند)
در مورد اصل بودن وسايل ديگه ميتونيد از شركت گارانتي استعلام بگيريد (در اولين فرصت انجام بديد و نذاريد كه دير بشه)
شماره سريال Body و لنز رو حتما با ليبل روي كارتون چك كنيد و اگه سريال لنز درست بود از اصل بودن اون مطمئن شديد
اما مهمترين تذكر: معمولا فروشندهها قيمتي كه ميدن بالا و پايين داره و پايين گفتن قيمت بعضيا با تفكر فروش لوازم جانبي (كيف و محافظ و پايه و مموري و ...) و سود بيشتر و دو چندان پايين تر از بقيه هست پس به طور جدي توصيه ميكنم از فروشگاه فقط دوربين رو تهيه كنيد و كوچكترين جنس اضافه اي خريد نكنيد و پس از اطمينان و يا استعلام يه روز ديگه رو به گردش و خريد لوازم جانبي اختصاص بديد.
ولي در صورت امكان با كسي به خريد بريد كه تو اين بازار آشفته تجربه خريد داشته باشه، اينطوري خيالتون راحت تره
دوستان 31 اردیبهشت نمایشگاه دوربینهای دیجیتال برگزار میشه ؟ برگزاری نمایشگاه تأثیری تو قیمتها نداره ؟ منظورم اینه که پایین نمیاد قیمتها ؟ و یه سؤال دیگه اینکه تو نمایشگاه دوربین هم می فروشن یا فقط تبلیغاته ؟
یه دوربین میخوام بخرم انگار میخوام آپولو هوا کنم :::blushing:::
سلام
قیمت دوربین های pentax k-x و nikon d5000 را میخواستم. به نظر شما کدامیک بهتر است؟
آیا d5100 nikon در بازار وارد شده است و قیمت آن چند است؟
ممنون
سلام مجدد
یکی از دوستان عزیز فرمودند از خود نورنگار که تو برج بهاره خرید کنم، یعنی اگر از خود شرکت خرید کنم دیگه تعویض کردن باطری و این حرفا تو کارشون نیست و میتونم با خیال راحت به عنوان یه آدم نا وارد خرید کنم و جنس اصل بگیرم؟ خیر سرشون اونجا دیگه مثلاً شرکت گارانتی کننده است دیگه ، درسته؟
اما از طرفی فرقش با بیرون چیه که همه نمیرن اونجا خرید کنن خب ؟!!!!!
و یه سؤال دیگه که یکی از دوستام گفت ازتون بپرسم : لنز دوربین Fujifilm Hs20 عوض میشه یا ثابته ؟
ببخشید از اینکه من و دوستام (بچه های دانشگاه) انقدر تعطیلیم :::love2:::
اول اینکه بهتره با یک فرد مجرب اقدام به خرید کنید.اما اگر در دسترس نیست خرید مستقیم از شرکتها معقولتر هست.
دلیل خرید از بازار هم برای خود من اینه که با گشت وگذار توی بازار محصول مورد نظرم رو با قیمت پایینتری میتونم تهیه کنم تا شرکتها.
درباره سوالتون هم خیر! لنز هیچ دوربین شبه اس ال آری قابل تعویض نیست.
در آخر اینکه نیازی به عذر خواهی نیست.همه ما از همینجا شروع کردیم...یعنی تقریبا صفر!
سلام
اتفاقا جاي نسبتا مطمئنيه...من تا حالا چند تا خريد مثل لنز و فلاش و چتر و ... ازشون داشتم و راضيم.
چندتا مغازه و فروشگاه ديگه هم اونجا هست و كم كم اين مكانو دارن تبديل به مركزي براي خريد تجهيزات عكاسي ميكنن...البته فعلا خيلي زوده.
اينكه همه نميرن اونجا به نظر ميرسه بخاطر اينه كه وقتي كسي قصد خريد داره ترجيح ميده چندين مغازه لوازم و تجهيزات عكاسي رو هم ببينه قيمت بگيره و سبك سنگين كنه...خلاصه يه فري تو تجهيزات بخوره يه جايي مثل ناصر خسرو و جمهوري.برج بهار هنوز اين حالت رو نداره و يه خرده هم از لحاظ جغرافيايي اونورتره...
HS20 داري لنز ثابت هست.
شما از هر شركت گارانتي اي خريد كنيد خيالتون بابت لوازم راحته ولي به چه قيمتي؟ بايد اين رو بررسي كنيد!
شما ميتونيد راه اول رو انتخاب كنيد و مثلا از جمهوري و با گش و گذار خريد كنيد و سپس متحمل زحمت بشيد و به ميدون هفت تير (دفتر نمايندگي ايدهآل) مراجعه و اصل بودن لوازم مطمئن بشيد و سپس با خيال راحت به منزل تشريف ببريد.
راه دوم هم خريد از شركتي كه نام برديد هستش كه يه حسن خواهد داشت و يه بدي! و اون بدي هم قيمت بالاترش نسبت به بازاره! به عنوان مثال زماني كه D7000 در بازار رو 1750 خريداري كردم شركت نورنگار به قيمت 1870 يفروخت! يا مثلا لنز 18-105 كه تو بازار 350 قيمت داره نورنگار ميده 450!
به هرحال من به شخصه راه اول رو بيشتر ميپسندم! زحمت رو به جون ميخرم تا سود اين زحمت تو جيب خودم حفظ بشه تا بخواد بره تو جيب ديگران! به هر حال تو نزديكي شما كسي بايد باشه كه بتونه باهاتون همراه بشه و حتي اگه هم نشد خودتون ميتونيد مراقب باشيد.
اين نظر بنده بود، موفق و سلامت باشيد
دوستان امروز یه دوربین Canon 550D kiss x4 از نورنگار خریدم 1.020.000 تومان
البته قیمت اصلیش 1.050.000 تومانه که به خاطر نمایشگاه تا 10 خرداد به اکثر جنساشون 10٪ تخفیف تعلق میگیره.
یه کارت حافظه ی Transcend 8GB Class10 20MB/s هم ازشون خریدم 20.000 تومان
از راهنمایی همه ی دوستان در این مدت صمیمانه سپاسگذاری می کنم ♥♥♥
سلام
خواهشن یک راهنمایی
تا یک میلیون تومان چی بخرم برای پرتره میخوام با چه لنزی
تشکر از شما
سلام دوست عزیز
دقیقا همانند همین تاپیک در فروم موجود میباشد بهتر است مطالعه و سوالاتتان را در ان بپرسید
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=14909
برای عکاسی پرتره نیاز به یک لنز تله دارید. اگر کیفیت عکس برایتان مهم است لنز 50 1.8 خوبی در برند نیکون و کنون یافت میشود که روی سنسور کراپ میشود 80 85 که برای پرتره مناسب است و عمق میدان مناسبی نیز در اختیار شما میگذارد. گرچه شخصا عمق میدان لنزهایی با فاصله کانونی بالاتر با وجود دیافراگم بسته تر را ترجیح میدهم. قبل از افزایش قیمتها حدود 130 140 قیمت داشتند. اگر کیفیت عکس برایتان خیلی اهمیت ندارد و یا چاپ بزرگی ندارید لنز کیت محدوده بهتری را در اختیاز شما میگذارد.
در مورد بدنه هم میتوانید به تاپیکی دوستمون لنک دادن مراجعه کنید. پیشنهاد میکنم بین 550دی و دی90 یکی را انتخاب کنید.
من برا پرتره میخوام اونجا صحبتی از پرتره نشده
ودر آینده نزدیک هم میخوام یک چتر فلش با سافت باکس بخرم
میخوام با اونا عکس بگیرم یه چیزی باشه که به اینا بخوره
من عکاس نیستم عشقی عکس میگیرم البته آماتوری
منتها این بار میخوام یه جورای....
یک چیزی دوستان بگند که ازش راضین با لنز و دوربین یک میلیون برا پرتره
اگر میخواهید یک استودیو راه بیندازید 600دی با توجه به امکانات وایرلس درنظر گرفته شده مناسبتر است. اما در حل حاضر قیمت کاذبی دارد. در شرایط استودیو که به معنی نور فراوان است، ریزولوشن بالاتر ارجح است. بنده فکر میکنم باتوجه به قیمت، 550دی بهمراه لنز کیت گزینه مناسبی است. گرچه اگر فقط به پرتره فکر میکنید لنز فیکس 50 1.8 کیفیت اپتیک بسیار بهتری دارد.
سلام.
دوستان به نظر شما D90 با لنز کیت انتخاب بهتریه یا D5000 با یه لنز گرونتر مثل 16-85؟با این بودجه اگر گزینه ی دیگه ای هم مدنظرتون هست لطفن مطرح کنید.
من پیشنهادم نیکون دی 3100 که الان قیمتش 800 تومن ومیتونید باقی پولو برای لنز کنار بگذارید.
پیشنهاد میدم این لینکم مطالعه کنید
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=12986
با سلام
کنون 550 دی رزولوشون بالاتری از D3100 داره اما گرونتر هم هست...حدود 400-500 اختلاف دارن
کنون 600 دی هم که تازگی عرضه شده همون حدود 550 دی هستش
اما در D3100 برای عکاسی با فلش بصورت وایرلس باید یه فلش مثل SB800 رو به عنوان مستر بکار بگیرد تا از طریق اون بتونید باقی فلشها رو تریگ کنید...
شاید اگر یکم بودجه رو افزایش بدید نتیجه بهتر باشه ، مثلاً اگر یه کیت D90 که لنز 105-18 که المان ED داره بگیرید ، بعداً شما رو از خرجهای بیشتر نجات بده...ممکنه الان بیشتر هزینه کنید ، اما بعداً براتون صرفه خواهد داشت
با توجه به بودجه اتون پيشنهاد ميكنم دوربين 550D رو با لنز كيت تهيه كنيد و براي كار پرتره هم فعلا يك لنز 50 f1.8 تهيه كنيد وبعد كه پول بيشتري دستتون رسيد از ميان لنزهاي 85 و105-24 و 200-70 و ... به انتخاب بپردازيد .
مشه لطفا بگین که یه slrمثل D5100با همون لنز کیت خودش بهتر از یه لایک مثلfz100هست یا نه؟
البته اگه از زوم صرف نظر کنیم.
مثلا ماکروش به fz100می رسه این لنز؟
یه لنز که هم زوم خوب و هم ماکرو خوب داشته باشه چقدر آب میخوره؟
سلام دوست گرامی:
در مورد اینکه کدام بهتر است اگر همین تاپیک را مطالعه کنید خیلی چیزها دست گیرتان میشود.
اما در مورد مقایسه شما،صد البته که کیفیت d5100 از مدل پاناسونیک بهتر و با کیفیت تر است( این مقایسه از پایه اشتباه است:)).
لنز کیت d5100 لنز 18-55 که نمیتوانید با این لنز عکس ماکرو بگیرید( فاصله کانونی و...) و اینکه برای یک لنز ماکرو و زوم چه مقداری باید هزینه کنید،بهتر است اول به مطالعه بیشتر در فروم بپردازید،شاید همان fz100(که مدل خوبی هست) برای شما کفایت کند و کاملا از آن راضی باشید.
در ضمن خرید دوربین slr تازه ابتدای راه برای خالی شدن جیب مبارکتان هست.
ممنون از اینکه زود جواب دادید.
من تو عکس بیش از هر چیز از نویز متنفرم واسه همین میخوامdslrبخرم.
یعنی با حدود یک ونیم میلیون یه ترکیب خوب که زوم متوسط در حد 10x و ماکرو خوب داشته باشه نمیشه بدست آورد