-
پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
با سلام به همه دوستان
بعد از لطف شما دوستان و پاسخگویی مناسب و کامل به سوالات این حقیر تصمیم گرفتم دوربین d90 به همراه لنز کیت خودش (105-18) رو تهیه کنم که اگه خدا بخواد هفته دیگه میام تهران واسه خرید.
می خواستم ببینم غیر از کیف و سه پایه که می خوام تهیه کنم چه چیزهای دیگه ای لازم هست که با توجه به دوری من از تهران به یکباره تهیه کنم. از بابت تهیه سایر اقلامی که احتمالا" لازمه مشکلی ندارم لطفا" راهنمایی بفرمایید
به همراه مارک چون یکروز بیشتر واسه خرید زمان ندارم. اگه کسی از دوستان سه پایه خوبی هم داره که به درد وزنهای خیلی بیشتر بیاد لطفا" راهنمایی کنه ممنونم.
البته منظورم از سایر اقلام فیلتر ، مموری کارت و شاید باطری اضافه اگه به نظرتون مورد نیاز هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
لنز 18-135 لنز خوشنامی نیست، ممکن است موقعی که FF گرفتید برای فروشش با قیمت مناسب با مشکل مواجه شوید. (خروجی چندان ایدهآلی هم ندارد)
اگر افزایش بودجه دهید 50D + لنز 24-105 و 10-20 (یا 10-22) گزینۀ خوبی خواهد بود...
به نظرم اگر مشکلی با تعویض لنز در رنج واید ندارید، 50D را با لنز کیت (18-55 IS) + لنز 24-105 تهیه کنید.
اینجوری شما میگین پس بهتره قید 18-135 رو بزنم. گزینه دومی که گفتید هم خیلی گرون میشه و باید حدود پنج-شش ماهی صبر کنم تا پولم به اون حد برسه. گزینه آخر گرچه خوب به نظر میرسه ولی 18-55 کیفیتش خیلی تعریفی نداره. بعد این کمبود کیفیت تو واید تاثیری نداره یعنی؟
میگم اگه قرار باشه کمی افزایش بودجه بدم بهتر نیست یه 5دی (مارک۱) دست دوم با 24-105 بگیرم؟ در اینصورت هم واید دارم و هم لنز عالی و هم فول فریم. فقط نمیدونم با وجود اینکه 5دی دوربینی هستش که تقریبا دیگه از عمرش خیلی گذشته. آیا ارزش داره که الان حدود یک و خورده ای واسه 5دی دست دوم (تازه اگه گیر بیاد) هزینه کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima68
میگم اگه قرار باشه کمی افزایش بودجه بدم بهتر نیست یه 5دی (مارک۱) دست دوم با 24-105 بگیرم؟ در اینصورت هم واید دارم و هم لنز عالی و هم فول فریم. فقط نمیدونم با وجود اینکه 5دی دوربینی هستش که تقریبا دیگه از عمرش خیلی گذشته. آیا ارزش داره که الان حدود یک و خورده ای واسه 5دی دست دوم (تازه اگه گیر بیاد) هزینه کنم؟
به نظر بنده چنین کاری نکنید.
18-55 هم در واید شارپنس خوبی دارد.
به نظرم قبل از حذف 18-55 از لیست آن را تست کنید (مخصوصاً در رنج واید برای نوع عکاسی که فرمودید) شاید جوابگو باشد و نیاز شما را برطرف کند...
--------------------
راستی "آینده"ای که میفرمایید قصد کوچ به FF را دارید، نزدیک است یا دور؟
اگر آینده نزدیک نیست شاید بهتر باشد خود را درگیر این مسئله نکنید و 50D را با 15-85 تهیه کنید.
پیروز باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
راستی "آینده"ای که میفرمایید قصد کوچ به FF را دارید، نزدیک است یا دور؟
اگر آینده نزدیک نیست شاید بهتر باشد خود را درگیر این مسئله نکنید و 50D را با 15-85 تهیه کنید.
پیروز باشید.
والا چه عرض کنم.
اگه بخوام با کنون پیش برم شاید حدود یک سال تا یک سال و نیم ولی با نیکون (با این وضع قیمتهاش) فکر نکنم به این زودیها بشه.
قیمت 15-85 خیلی بالاست آخه. دیگه اینقدر برای یه لنز کراپ خرج کردن واسه منی که قرار نیست به این فرمت وابسته بمونم فکر نکنم کار درستی باشه. بعد اینکه 15-85 مثل 18-135 مشکل فروش نداره؟ ینی میتونم بعد راحت بفروشمش؟
این کنون ینی هیچ لنزی برابر با 18-105 نیکون نداره (از لحاظ قیمت/کیفیت) ؟ چون خیلی دوست دارم یه 50f/1.4 هم بخرم و با این قیمت 15-85 فقط میتونم کیف و سهپایه تهیه کنم (که صدالبته اولویت بالاتری نسبت به 50f/1.4 دارن)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artan
با سلام به همه دوستان
بعد از لطف شما دوستان و پاسخگویی مناسب و کامل به سوالات این حقیر تصمیم گرفتم دوربین d90 به همراه لنز کیت خودش (105-18) رو تهیه کنم که اگه خدا بخواد هفته دیگه میام تهران واسه خرید.
می خواستم ببینم غیر از کیف و سه پایه که می خوام تهیه کنم چه چیزهای دیگه ای لازم هست که با توجه به دوری من از تهران به یکباره تهیه کنم. از بابت تهیه سایر اقلامی که احتمالا" لازمه مشکلی ندارم لطفا" راهنمایی بفرمایید
به همراه مارک چون یکروز بیشتر واسه خرید زمان ندارم. اگه کسی از دوستان سه پایه خوبی هم داره که به درد وزنهای خیلی بیشتر بیاد لطفا" راهنمایی کنه ممنونم.
البته منظورم از سایر اقلام فیلتر ، مموری کارت و شاید باطری اضافه اگه به نظرتون مورد نیاز هست.
سلام.ممكنه تا حالا خريد كرده باشيد.اما :
سه پايه slik pro 400 يا 500سه پايه خويه و تحمل ون خوبي داره .قيمتش حدود 100000 تومنه
فيلتر پولاريزه هم لازم داريد sigma يا hoya
من كه هيچ وقت به باطري اضافه نيازي پيدا نكردم..
-
پاسخ: Nikon D90
سلام من تازه به جمع شمااضافه شدم!
من به رشته عکاسی خیلی علاقه دارم،رواین حساب قصدخرید یهD-slrدارم؛چند وقت دارم تحقیق میکنم و نظرم روی مارک nikon؛وازاین مارک دومدل D90وD300s ذهنمو مشغول کرده؛من از دوستان دوتا سوال دارم1_فرق بین این دوتا اینقدری هست که بخوام حدودآَ450تومان بیشتر هزینه کنم2-نقاط قوت وضعف هرکدوم رونسبت به هم دیگه برام روشن کنیدواگه مارک دیگه؛یا مدل دیگه ای درحدود 1500000تا1600000سراغ دارین معرفی کنید.
خسته....!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tired
سلام من تازه به جمع شمااضافه شدم!
من به رشته عکاسی خیلی علاقه دارم،رواین حساب قصدخرید یهD-slrدارم؛چند وقت دارم تحقیق میکنم و نظرم روی مارک nikon؛وازاین مارک دومدل D90وD300s ذهنمو مشغول کرده؛من از دوستان دوتا سوال دارم1_فرق بین این دوتا اینقدری هست که بخوام حدودآَ450تومان بیشتر هزینه کنم2-نقاط قوت وضعف هرکدوم رونسبت به هم دیگه برام روشن کنیدواگه مارک دیگه؛یا مدل دیگه ای درحدود 1500000تا1600000سراغ دارین معرفی کنید.
خسته....!
سلام:
سوال اول شما چندین جواب میتواند داشته باشد. خلاصه از این قرار است
ممکن است با دقت به نیاز شما فرق این دو برای شما ارزش پرداخت 450 هزارتومان نداشته باشد
ممکن است با دقت به نیاز شما فرق این دو برای شما ارزش پرداخت 450 هزار توان داشته باشد
ممکن است با دقت به نیاز شما فرق این دو برای شما به مراتب ارزش پرداخت آن بیش از 450 هزار تومان باشد
نیاز شما چیست؟
در مورد سوال دوم بهتر است در تاپیک مورد نظر صحبت کنیم این جوری هم من هم شما و هم دوستانی که میخواهند نظرشان را بگویند راحت تر هستیم :)
موفق باشید
-
دوست عزیز؛خوشحالم از ریز بینی وجدیِّتت که این خصوصیت یه عکاس خوبه!
سوال اصلی من راجع به خوصیصات مشترک وغیرمشترک این دوتاس،که اینقدر نسبت به هم متفاوت هستند که من اون مبلغ مازاد روبپردازم؛با توجه به این که مبتدی هستم؟
خسته....!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tired
D90وD300s ذهنمو مشغول کرده؛من از دوستان دوتا سوال دارم1_فرق بین این دوتا اینقدری هست که بخوام حدودآَ450تومان بیشتر هزینه کنم
درود
اختلاف قیمت این دو مدل بیشتر از 450 هزار تومان است. D90 با لنز 18-105 که خود لنز 350 هزار تومان قیمت دارد عرضه میشود ( به قیمت 1160 ) اما D300s فقط قیمت بدنه خالی آن از D90 مبلغ 450 هزار تومان گرانتر هست. و اگر قصد تهیه همان لنز را برای D300s داشته باشید این اختلاف قیمت به 800 هزار تومان خواهد رسید. که این خود مبلغ یک لنز نسبتا خوب دیگر است.
موفق باشید
انوش
-
دقیقا!
شما با همین مبلغ میتونید دی 90 رو بعلاوه کیتش خریداری کنید به همرا یک لنز 1.4 50مم مثلا.اما دی 300اس انتخابیه که بیشتر از 2 میلیون هزینه در پی خواهد داشت.
-
با این حساب،شماd90با لنز کیت 18-105 پیشنهاد میکنید،از لحاظ فنی،این دوربین قابلیت،جواب گویی یه عکاسی حرفه ای رو برای مدت نسبتاُبلندرو داره؟
-
سلام دوستان
من به عکاسی علاقمند هستم ولی نمی خواهم بطور حرفه ای در این رشته کار کنم . مدتی هم دوربین کمپکت داشتم.حالا تصمیم گرفتم یه dslr بگیرم .
سوژه عکاسی هم خانوادگی یا طبیعت هر یکی دو ماه که پارکی موزه ای یا جایی برویم چند تا عکس میگیرم
بنظر شما من یه d5000 بگیرم با لنز Sigma 18-250mm f/3.5-6.3 DC OS HSM یا Tamron AF 18-250mm یا یه d90؟
بنظر شما اختلاف کیفیت این لنزها برای من خیلی محسوس است؟ اگه محسوس نیست، تله بیشتر برای من مناسبتره. و در اینصورت تامرون بگیرم یا سیگما؟ البته نمیدانم قیمت دقیق اینها چقدر است و لرزشگیر دارند یا نه؟ و اینکه شنیدم پس از مدتی فوکوس اینها خنگ میشه!! درسته؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
korosh
1- عکاسی هم خانوادگی یا طبیعت هر یکی دو ماه که پارکی موزه ای یا جایی برویم چند تا عکس میگیرم
2- بنظر شما من یه d5000 بگیرم با لنز Sigma 18-250mm f/3.5-6.3 DC OS HSM یا Tamron AF 18-250mm یا یه d90؟
3- بنظر شما اختلاف کیفیت این لنزها برای من خیلی محسوس است؟
4- تله بیشتر برای من مناسبتره?
5- و در اینصورت تامرون بگیرم یا سیگما؟ البته نمیدانم قیمت دقیق اینها چقدر است و لرزشگیر دارند یا نه؟ و اینکه شنیدم پس از مدتی فوکوس اینها خنگ میشه!! درسته؟
درود
دوست عزیز با توجه به همه موارد ذکر شده D90 با لنز خودش هم برای شما و هم کلا بهترین انتخاب هست.
پاسخ شما را از آخر به اول میدهم :
5- اگر بنا باشد بدنه نیکون( یا کنون ) بگیرید با لنز های متفرقه ، خرید بدنه مرغوب اصلا بی فایده است.
4- خیر برای مصارفی که گفتید تله اصلا کارایی نداره.
3- بله ، کیفیت خروجی که همان عکس باشد تحت تاثیر لنز است. سهم بدنه در خروجی عکس بیشتر از 15 درصد نیست.
2- D90 به همراه لنز محبوب Nikkor 18-105 VR
1- برای مصارفی که عنوان کردید شما یک لنز عمومی میخواهید ( مید رنج )که 18-105 خیلی بیشتر از آن هست چون هم واید دارد هم تا 105 تله. فاصله کانونی بالاتر از 105 اصلا برای مصارفی که گفتید کابردی ندارد.
یک نکته نهایی لنز های متفرقه دست دومشان اصلا توی بورس نیست ، خیلی ها با خرید نوی آنها مشکل دارند چه برسد به....
موفق باشید
انوش
-
سلام دوباره
آقا من تو یه فروم خارجی بهم پیشنهاد دادن 50دی رو به علاوه لنز 17-40 بگیرم (به جای 24-105) که بعدن بتونم روی فول-فریم هم استفاده کنم. می خواستم بپرسم نظرتون راجع به این ترکیب چی هستش؟ البته بعدن یه 70-200 f4 و 50 f1.8 یا f1.4 هم به این ترکیب اضافه می کنم. (جا داره دوباره بگم که حداقل یک سال تا یک سال و نیم دیگه فول فریم خواهم خرید)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima68
سلام دوباره
آقا من تو یه فروم خارجی بهم پیشنهاد دادن 50دی رو به علاوه لنز 17-40 بگیرم (به جای 24-105) که بعدن بتونم روی فول-فریم هم استفاده کنم. می خواستم بپرسم نظرتون راجع به این ترکیب چی هستش؟ البته بعدن یه 70-200 f4 و 50 f1.8 یا f1.4 هم به این ترکیب اضافه می کنم. (جا داره دوباره بگم که حداقل یک سال تا یک سال و نیم دیگه فول فریم خواهم خرید)
لنز 17.40 لنز خوبی است وروی فول فریم عمق میدان زیادی را در اختیار شما قرار می دهد. ولی با توجه به رنج پایینش حتما از یک لنز دیگر باید استفاده کرد.
اگر شما برای عکاسی به عمق میدان زیاد احتیاج دارید که انتخاب خوبی است واگر نیاز به عمق میدان زیاد ندارید 24.105 لنز مناسب تری است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
7777
لنز 17.40 لنز خوبی است وروی فول فریم عمق میدان زیادی را در اختیار شما قرار می دهد. ولی با توجه به رنج پایینش حتما از یک لنز دیگر باید استفاده کرد.
اگر شما برای عکاسی به عمق میدان زیاد احتیاج دارید که انتخاب خوبی است واگر نیاز به عمق میدان زیاد ندارید 24.105 لنز مناسب تری است.
فکر کنم بیشتر بحث زاویه دید مد نظر باشد
جدای اینکه لنز های واید عمق میدان کمتری به نسبت لنز های تله دارند
مهمترین اختلاف من باب اعداد بحث زاویه دید لنز ها باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima68
سلام دوباره
در اینکه ترکیب 40-17 و 200-70 و 50 1.4 و دوربین 50 دی یا به فرض فول فریمی مثل 5دی مارک2 ترکیبی بسیار خوب است و کسی در مورد ان شکی ندارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima68
سلام دوباره
سلام:
بطور کل اگر به این نتیجه رسیدید که لنز فیکس فوکال لنتی در مجموعه لنزهایتان داشته باشید حتما این موضوع مد نظر است که نیاز شما چیست چه روی فول فریم چه روی دوربین های کرپ
اما در مورد لنزهای زوم بنظرم یک نکته ای که میباید مد نظر داشته باشید و از اهمیت بالایی هم برخوردار است. آنست که جدای از کیفیت، قیمت، ارنجمنت و دیگر موارد... فوکال لنتی که میباید بین دو لنز تعویض کنید اگر فوکال لنتی باشد که زیاد مورد استفاده شماست میباید ارنجمت لنزهایتان را بگونه ای دیگر انجام دهید مگر آنکه با تعویض پیاپی لنز در ان محدوده ها کنار بیایید.
این صحبت کلی است. بررسی آن با شماست که نوع عکاسی در ان عامل تعیین کننده ایست.
موفق باشید
-
شرمنده من چون چندتا پست قبل همه توضیحات رو راجع به کارم داده بودم گفتم شاید نیاز نیست. به هر حال دوباره میگم، من بیشتر کارم لندسکیپ هست ولی گاها عکسهای صنعتی و تبلیغاتی هم به پستم میخوره.
خودم فک کنم بهتر باشه که کمی بعد از خریدن فولفریم (اگه تا اون موقع پولدار شدم :biggrin:) یک 24-70 بگیرم و 17-40 رو با یه اولترا-واید دیگه مثل 12-24 سیگما عوض کنم تا هم واید بیشتری داشته باشم و هم مجبور به تعویض لنز هرباره نباشم.
فعلن هدف من استفاده از 17-40 برای مدتی روی 50دی هست تا اینکه بعدا 70-200 رو هم بهش اضافه کنم و اون 50مم هم اختلاف 40 تا 70 رو یه جوری واسم پر کنه.
فک کنم 17-40 روی کراپ از 15-85 از لحاظ اپتیکی بهتر (یا حداقل برابر) باشه. درسته؟ با رنج کمش میتونم یه جوری کنار بیام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima68
شرمنده من چون چندتا پست قبل همه توضیحات رو راجع به کارم داده بودم گفتم شاید نیاز نیست. به هر حال دوباره میگم، من بیشتر کارم لندسکیپ هست ولی گاها عکسهای صنعتی و تبلیغاتی هم به پستم میخوره.
خودم فک کنم بهتر باشه که کمی بعد از خریدن فولفریم (اگه تا اون موقع پولدار شدم :biggrin:) یک 24-70 بگیرم و 17-40 رو با یه اولترا-واید دیگه مثل 12-24 سیگما عوض کنم تا هم واید بیشتری داشته باشم و هم مجبور به تعویض لنز هرباره نباشم.
فعلن هدف من استفاده از 17-40 برای مدتی روی 50دی هست تا اینکه بعدا 70-200 رو هم بهش اضافه کنم و اون 50مم هم اختلاف 40 تا 70 رو یه جوری واسم پر کنه.
فک کنم 17-40 روی کراپ از 15-85 از لحاظ اپتیکی بهتر (یا حداقل برابر) باشه. درسته؟ با رنج کمش میتونم یه جوری کنار بیام.
22-10 3/5 canon f
70-24 2/8 f
200-70 4 f
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
7777
22-10 3/5 canon f
70-24 2/8 f
200-70 4 f
من باز اینم چون قبلن تو همین فروم گفته بودم یادم رفت دوباره بگم، من میخوام فعلن یه چی حدود دو تومن در بیاد (با دوربین). اینایی که شما پیشنهاد دادی با یه دوربین 50دی خدا تومن پولش میشه. 24-70 که کلا رویاییه، من قبلن نظرم روی 24-105 بود که یعد گفتم نه اونقدر واید داره نه اونقدر تله پس اگه فعلن یه 17-40 و بعدا 70-200 بگیرم بیشتر به کارم میاد. (البته بیشتر به خاطر واید نبودن 24-105 روی کراپ نظرم ازش برگشت)
10-22 هم چون کراپ هستش و من قراره به زودی فولفریم بگیرم. فکر کنم بهتره اصلن سراغش نرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima68
من باز اینم چون قبلن تو همین فروم گفته بودم یادم رفت دوباره بگم، من میخوام فعلن یه چی حدود دو تومن در بیاد (با دوربین). اینایی که شما پیشنهاد دادی با یه دوربین 50دی خدا تومن پولش میشه. 24-70 که کلا رویاییه، من قبلن نظرم روی 24-105 بود که یعد گفتم نه اونقدر واید داره نه اونقدر تله پس اگه فعلن یه 17-40 و بعدا 70-200 بگیرم بیشتر به کارم میاد. (البته بیشتر به خاطر واید نبودن 24-105 روی کراپ نظرم ازش برگشت)
10-22 هم چون کراپ هستش و من قراره به زودی فولفریم بگیرم. فکر کنم بهتره اصلن سراغش نرم
سوالم اینه که چه توقعی از دوربین تان دارید که کراپ دار پاسخگو نیست و می خواهید فول فریم بگیرید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
سوالم اینه که چه توقعی از دوربین تان دارید که کراپ دار پاسخگو نیست و می خواهید فول فریم بگیرید.
من بیشتر چون لندسکیپ عکاسی میکنم همه جا توصیه میشه که برای کار های واید، فول-فریم کلن یه دنیای دیگری هست. خودم هم دوست دارم از حداکثر قابلیتهای لنزهای عالیای که برای فول-فریم عرضه میشه استفاده کنم، و البته شما بهتر از من میدونید ولی برای کار لندسکیپ فکر میکنم داینامیک رنج هم خیلی موثر باشه که صدر-در-صد در سنسور فول-فریم بهتر از کراپ هست. و همچنین همونطور که قبلن گفتم گاها مجبور میشم در جشنها و سمینار ها و جاهایی که نور زیاد نیست عکاسی کنم و عملکرد خیلی خوب این دوربینها در ایزوی بالا فکر کنم اونجا به کارم بیاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima68
خير
بر روي كراپدارها در مقايسه شانه به شانه 15-85 برتري دارد (خصوصا در كناره ها). به سايتهاي Photozone و The Digital Picture مراجعه كنيد.
-
بنده در آینده ای دور قصد کوچ کردن از SlrLike به SLR ها رو دارم
یادمه یه تاپیکی بود در این مورد ، متاسفانه موفق به پیدا کردنش نشدم
اولین چیزی که برای من مطرح میشه انتخاب برند هست
برند ای که لوازم اش به راحتی گیر بیاد و در رنج قیمت یکسان از مزایای بیشتری برخوردار باشه
حد اکثر هزینه ی اولیه رو هم زیر 1 میلیون تومان تخمین میزنم
و مورد دوم آشنایی با اصطلاحات فنی متداول در کار با SLR ها هست که خواهش میکنم اگر در این زمینه مقاله یا تاپیک مناسبی سراغ دارید معرفی بفرمائید
متشکر
-
باسلام،در راستای انتخاب دوربین...((چه ادبی شد!!!!!)):::blushing:::
550Dبه نظرم دوربین بدی نیومد نظر شما چیه؟بازم D90 رو قدر تر میبینید؛خواهشآاگر گزینه دیگه ای رو تا رنج 1200000ت؛مانسب میدونید معرفی کنید
:::cowboy:::
.................................
خسته...!
-
سلام جناب قشقایی! .. میتونی من رو راهنمایی کنی؟
...........
550Dبه نظرم دوربین بدی نیومد نظر شما چیه؟بازم D90 رو قدر تر میبینید؛خواهشآاگر گزینه دیگه ای رو تا رنج 1200000ت؛مانسب میدونید معرفی کنید
...........
خسته ... !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tired
سلام جناب قشقایی! .. میتونی من رو راهنمایی کنی؟
...........
...........
خسته ... !
سلام
550D دوربین جدیدتری است. D90 هم دوربین خوبیست. ممکن است 550D جای افت داشته باشد. نوع عکاسی شما و لنز هم در این خصوص عامل تعیین کننده ایست.
با دقت به آنکه ایراد خاصی تا به الان روی این دو دوربین گزارش نشده،من پیشنهاد میدهم هر دو دوربین رو از نزدیک ببینید. به هر کدام گرایش بیشتری داشتید همان دوربین شماست.
من چون شناختی از شما و نوع عکاسی و توقع شما از ابزار ندارم. و از آنجایی که برای پیشنهاد درست به شما میباید یک حداقل Input Data باشد :) شاید درست نباشد در این مقطع پیشنهاد بدهم.
جایی فرمودید مبتدی هستید و جایی دیگر برای یک کار حرفه ای بلند مدت
ممکن است دقیقا نوع عکاسی نیاز و شناخت از دنیای Slr و تجربه عکاسی خودتان را بگویید.
چند خط هم کافیست.
-
50D ?
با سلام و تشکر از این فروم بسیار مفید و خواندنی
برای عکاسی ، بیشتر با اهداف توریسم ، طبیعت و پرتره احتایج به یک دوربین کمی حرفه ای ، با برند Canon دارم . با توجه به بررسی و تحقیقی که خودم انجام دادم ، EOS 50D با لنز 18-200 گزینه مناسبی به نظر رسید .
اما بعد از مشاهده ویژگی های دوربین های 500D , 550D کمی در تصمیم خودم متزلزل شدم .
با توجه به اینکه به عکاسی علاقمندم و سابقه عکاسی با دوربین های آنالوگ حرفه ای رو هم دارم به نظر شما کدام گزینه مناسب تر به نظر می رسه . با توجه به تفاوت رنج قیمتی این دو دوربین با 50D لطفا با در نظر گرفتن کاربردها و ... راهنمایی کنید .
با سپاس
-
((ممکن است دقیقا نوع عکاسی نیاز و شناخت از دنیای Slr و تجربه عکاسی خودتان را بگویید))
............................................
باسلام مجدد! دررابطه با نوع عکاسیم باید بگم،من یه چند ماهی،عکس خبری میگرفتم ولی این معقوله همه ی اون چیزی نبود که از عکاسی می خواستم!تو اون مدت با یه لایک از کنون کار میکردم که نباید نا گفته بمونه!
کاری که الان قراره با دوربین انجام بدم وعلاقه نسبی خودمم هست؛لندسکیپ وپرتره است(گاهی هم خبری)!!!
ممنون میشم کمکم کنید دزضمن اگر غیر از این موارد،دوربین دیگه ای رو مناسب می بینید،ازقلم ندازید!:eek:
!ممنون!
خسته....!
-
سلام
قشقایی عزیز،نکاتی که نوشتم کافی نبود؟:eyes:
خسته...!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tired
سلام
قشقایی عزیز،نکاتی که نوشتم کافی نبود؟:eyes:
خسته...!
عذر خواهی بابت تاخیر.
دوستان نیکونی از قابلیت وایرلس فلش D90 ابراز رضایت دارند که میتواند برای پرتره و مواردی دیگر بدرد بخورد. برای دوربین کانن میباید وسیله ای دیگر بگیرید یا دو فلش اکسترنال داشته باشید.
دوربین 550D کانن رزولوشن موثر آن میتواند برای یک کاربر فرضی مفید باشد البته به شرطی که اصول عکاسی بدرستی رعایت شود.
ارنجمنت لنزها میتواند گزینه ای دیگر باشد در این که آینده در کدام سمت میخواهید حرکت کنید و کدام لنزهای هر دو برند برای شما میتواند مفید باشد.
یک نکته ظریف هم میتواند مد نظر باشد اینکه در آینده اگر بخواهید ابزارتان را ارتقا دهید کدام برند میتواند جوابگوی نیازهای شما باشد. بطور کل هر دو برند میتواند مزایا و معایبی داشته باشد. که این موارد تعریف آن به سلیقه مصرف کننده بر میگردد.
من پیشنهاد میدهم هر دو دوربین را از نزدیک ببینید. و ارزیابی کنید کدام در دستانتان بهتر جا میگیرد با به بیانی دیگر با کدام میتوانید راحت باشید.
اینکه شما در کل چقدر میتوانید برای یک ابزار فرضی هزینه کنید مقوله ایست که شما میدانید. 1200000 یا ممکن است در آینده بیشتر شود یا ممکن است کلا دور عکاسی خط بکشید؟
این ارزیابی با شما که در آنصورت بهتر است یک دوربین و یک لنز کیت داشته باشید پس از مدت کوتاهی عکاسی به نیازهای خودتان میرسید چیزی که لازمه هر مصرف کننده ای خواهد بود. ارزش رسیدن به نیازهای خودتان در راهی درست به مراتب بیشتر از این کلماتی است که من به ذهنم میرسد.
من تعاریف زیادی از دوربین 550D دیده ام خودم استفاده ای نکردم و قطعا نیاز من هم نخواهد بود. ولی میتواند یکی از آپشن های شما باشد. در مورد D90 تعاریف زیادی در اینترنت دیدم حتی همینجا بین دوستان فروم، استنباط من آنست دوربینی با قابلیت خوب در قیاس با قیمت مورد نظر که ارزش آن نمود پیدا میکند.
برخی سایت ها خروجی Jpeg این دوربین را سافت ارزیابی میکنند ولی میتوان اطمینان داشت روی خروجی خام این دوربین مشکلی نباشد.
البته در استفاده از دوربین های Dslr بهتر است روی خروجی خام کار کنید مگر خروجی Jpeg یک ضرورت باشد.
یک آیتمی درباره D90 که قبلا هم صحبت شد و نتیجه ای قطعی بدست نیامد 12 بیتی بودن این دوربین است. دوربین های کنونی همگی 14 بیتی هستند روی کاغذ میتوان این انتظار را داشت 14 بیتی عملکرد بهتری در ثبت جزییات داشته باشد. آقای روشن هم مدتی روی این موضوع دقیق شده بودند که ظاهرا نتیجه ای دقیق از این تفاوت دستگیرشان نشده بود.
من فکر میکنم ممکن است این موارد روی مانیتور یا روی بعضی دستگاههای چاپ ممکن است دیده نشود ولی در جاهایی این موضوع ملموس باشد ( اگر خاطرم باشد دیدگاه آقای روشن همینگونه بود )
به هر شکل من فکر میکنم برای یک هزینه ای اولیه خرید هر دو دوربین میتوان کار درستی باشد منوط به آنکه خودتان از نزدیک هر دو دوربین را ببینید یا این اختلاف های جزیی ( از دید من ) برای شما یک ایراد بزرگ باشد که در تصمیم شما تاثیر گذار باشد )
اگر خواستید یکی از این دو دوربین رو بگیرید تا مرز سقف بودجه حرکت نکنید، حدود 90 درصد از کل بودجه برای دوربین و تک لنز کیت و 10 درصد مابقی هم مموری یک کیف ( بسته به نیاز جمع و جور )
یا هزینه فلش را میباید جداگانه لحاظ کنید یا در دل همین بودجه هست یا نوع عکاسی شما نیاز به فلش اکسترنال در همین ابتدا داردیا .... بررسی آن باشماست.
مجدد عذر خواهی از بابت تاخیر در پاسخ. من کلی، صحبت کردم ممکن است مواردی از قلم افتاده باشد. در آن صورت بفرمایید من و دوستان خوبتان در فروم اگر بدانیم پاسخ میدهیم
-
سلام
كسي نمي خواد راهنمايي كنه؟
-
پاسخ: 50D ?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadsht
با سلام و تشکر از این فروم بسیار مفید و خواندنی
برای عکاسی ، بیشتر با اهداف توریسم ، طبیعت و پرتره احتایج به یک دوربین کمی حرفه ای ، با برند Canon دارم . با توجه به بررسی و تحقیقی که خودم انجام دادم ، EOS 50D با لنز 18-200 گزینه مناسبی به نظر رسید .
اما بعد از مشاهده ویژگی های دوربین های 500D , 550D کمی در تصمیم خودم متزلزل شدم .
با توجه به اینکه به عکاسی علاقمندم و سابقه عکاسی با دوربین های آنالوگ حرفه ای رو هم دارم به نظر شما کدام گزینه مناسب تر به نظر می رسه . با توجه به تفاوت رنج قیمتی این دو دوربین با 50D لطفا با در نظر گرفتن کاربردها و ... راهنمایی کنید .
با سپاس
سلام
دوست عزيز پاسخ تمام سوالات شما در صفحات مختلف اين فوروم يافت مي شود. تفاوت عمده ي دوربين هاي كنن سري XXD با سري XXXD در بدنه ي آلياژي مقاوم تر؛ درزبندي بهتر در برابر شرايط جوي و گرد و غبار؛ سرعت شاتر بالاتر و سرعت عكاسي پياپي بيشتر است. از طرفي دو دوربين XXXD كه شما نام برديد نسبت به 50D قابليت فيلمبرداري HD دارند كه 50D ندارد. با توجه به اينكه نتيجه ي نهايي تصوير به دست آمده از هر دو دوربين تقريبا يكي است و بيشتر لنز است كه عامل كيفيت عكس به شمار مي رود الان به راحتي مي توانيد تصميم بگيريد كه آيا ويژگي هاي 50D برايتان مفيد تر است يا قيمت پايين تر 550D و فيلمبرداري آن.
-
با تشكر از شما فرهاد عزيز ،
حدود 90 درصد در انتخاب 50D مصمم شده ام ... تا چه پيش آيد ...
-
راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
ا سلام خدمت اساتید محترم . امیدوارم که حالتون خوب باشه .
2 تا سوال داشتم :
1- اتلیه تخصصی کودک به چه اتلیه ای گفته می شه و باید چه تجهیزاتی داخلش باشه . اگه عکسی هم از داخل یک اتلیه کودک بگذارید ممنون میشم . لطفاً در این مورد مفصلاً توضیح دهید .( اخه متاسفانه خیلی ها نمیدونن اتلیه کودک یعنی چی و فکر میکنن باید عکسو داخل اتلیه گرفت و با کامپوتر پشت اونو عوض کرد و یک بک گراند دیجیتالی پشت اون انداخت .
2- من یه دوربین 450 کانن دارم . حقیقتش از این دوربین زیاد راضی نیستم . مثلا عکسهای اونوکه با D80 نیکون مقایسه میکنم . میبینم که عکسهای d80 با این که تقریبا این دو دوربین در یک سطح هستند ، از لحاظ رنگ و تنالیته رنگ و فوکوس بهتره . حالا از شما این سوال رو دارم ، من می خوام نیکون بخرم . حقیقتش چشمم D300 روگرفته اما پولم به اون نمیرسه . ولی به d90 میرسه .به نظر شما اگه نیکون d90 بخرم میتونم کیفیت بهتری در عکسام داشته باشم یا نه ، چون من تاحالا از برند نیکون استفاده نکردم از شما اساتید محترم راهنماییمی خوام . ممنونم
javadtajik@hotmail.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadtajik
ا سلام خدمت اساتید محترم . امیدوارم که حالتون خوب باشه .
2 تا سوال داشتم :
1- اتلیه تخصصی کودک به چه اتلیه ای گفته می شه و باید چه تجهیزاتی داخلش باشه . اگه عکسی هم از داخل یک اتلیه کودک بگذارید ممنون میشم . لطفاً در این مورد مفصلاً توضیح دهید .( اخه متاسفانه خیلی ها نمیدونن اتلیه کودک یعنی چی و فکر میکنن باید عکسو داخل اتلیه گرفت و با کامپوتر پشت اونو عوض کرد و یک بک گراند دیجیتالی پشت اون انداخت .
2- من یه دوربین 450 کانن دارم . حقیقتش از این دوربین زیاد راضی نیستم . مثلا عکسهای اونوکه با D80 نیکون مقایسه میکنم . میبینم که عکسهای d80 با این که تقریبا این دو دوربین در یک سطح هستند ، از لحاظ رنگ و تنالیته رنگ و فوکوس بهتره . حالا از شما این سوال رو دارم ، من می خوام نیکون بخرم . حقیقتش چشمم D300 روگرفته اما پولم به اون نمیرسه . ولی به d90 میرسه .به نظر شما اگه نیکون d90 بخرم میتونم کیفیت بهتری در عکسام داشته باشم یا نه ، چون من تاحالا از برند نیکون استفاده نکردم از شما اساتید محترم راهنماییمی خوام . ممنونم
سلام!
به پست قبلی بنده عنایت نکردید !
هر سئوال را در تاپیک مربوطه به خودش مطرح کنید
به نظر شما تجهیزات آتلیه کودک ربطی به دوربین DSLR دارد ؟؟
در مورد سئوال دوم:
d90 و d300و d300s دوربین های بسیار خوبی هستند و اگر سیلینگ مقاوم تر، تعداد عکاسی پیاپی بیشتر و .... نیاز ندارید D90 انتخاب خوبی است.
در مورد مقایسه رنگ و تونالیته هم که اگر در فرمت RAW عکس بگیرید امکان کنترل بسیار بهتری روی خروجی خواهید داشت.
-
عزیزان محترم
دوربینی می خواهم که از لحاظ قیمت و کارایی برابر با 1000 دی کانون باشد
فقط با این تفاوت که قابلیت فیلمبرداری هم داشته باشد
کدام مدل را پیش نهاد می کنید ؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elhaaam
عزیزان محترم
با تشکر
حداقل حدود 200 هزار تومان باید بودجتون رو بیشتر کنید !
500d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elhaaam
عزیزان محترم
با تشکر
درود
500d کنون حداقل مدلی که فیلم برداری دارد و یا نسخه ای جدید تر 550d کنون که گرانتر است.
یا شاید D5000 نیکون و یا D90 که قیمتی نزدیک به 550d دارد
موفق باشید
انوش
-
با سلام خدمت دوستان
راستش مدتیه قصد خرید D90 دارم ولی هی دست دست می کردم و می گفتم همین FZ28 فعلا کارم رو راه میندازه و جیب خالی هم مزید بر علت می شد تا تصمیمم قاطع نباشه اما دست بر قضا یکی از دوستان دوربین منو دید و به جد خواستار خریدش شد و بالاخره دوربین رو ورداشت با خودش برد :eek:
حالا دیگه می بینم که بی دوربینی سخته و با خودم میگم الان وقت یه عملیات انتحاریه تا برای خرید D90 :::love2::: اقدام کنم. به نظر شما الان وقت مناسبی برای خریده یا نه؟ منظورم از لحاظ قیمتیه چون دلار گرون شده و قیمتها بالا رفته و دیگه اینکه احتمالا D90 تا کی در بازار موجود خواهد بود؟
و سوماً برای خرید دوربین در مشهد کجا رو پیشنهاد می کنید؟
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
با سلام خدمت دوستان
راستش مدتیه قصد خرید D90 دارم ولی هی دست دست می کردم و می گفتم همین FZ28 فعلا کارم رو راه میندازه و جیب خالی هم مزید بر علت می شد تا تصمیمم قاطع نباشه اما دست بر قضا یکی از دوستان دوربین منو دید و به جد خواستار خریدش شد و بالاخره دوربین رو ورداشت با خودش برد :eek:
حالا دیگه می بینم که بی دوربینی سخته و با خودم میگم الان وقت یه عملیات انتحاریه تا برای خرید D90 :::love2::: اقدام کنم. به نظر شما الان وقت مناسبی برای خریده یا نه؟ منظورم از لحاظ قیمتیه چون دلار گرون شده و قیمتها بالا رفته و دیگه اینکه احتمالا D90 تا کی در بازار موجود خواهد بود؟
متشکرم
البته گرون شدن دلار بی تاثییر نبوده ولی نه به اون شدت.
حالا اومدیمو دلار ارزون که نشد هیچ گرونتر هم شد اون موقع چکار باید کرد.:::angry:::
-
نقل قول:
حالا دیگه می بینم که بی دوربینی سخته و با خودم میگم الان وقت یه عملیات انتحاریه تا برای خرید D90 اقدام کنم. به نظر شما الان وقت مناسبی برای خریده یا نه؟ منظورم از لحاظ قیمتیه چون دلار گرون شده و قیمتها بالا رفته و دیگه اینکه احتمالا D90 تا کی در بازار موجود خواهد بود؟
مثلا 1300$ باشه و دلار 100 تومان هم گران بشه میشه 130 هزار تومان. اما وقت و لحاظاتی که از دست می دهید بسیار بیش از این ارزش دارد. اینجور استدلال ها جز اینکه زمانتان را از بین ببرد و از لذت عکاسی محروم شوید فایده دیگری ندارد.
صحبت سر خرید یک عدد دی 90 است نه یک پارتی دی 90
-
متشکرم جناب صادقی و جناب میلانی.
در مورد دوماً و سوماً چی؟
نقل قول:
احتمالا D90 تا کی در بازار موجود خواهد بود؟
-
نقل قول:
احتمالا D90 تا کی در بازار موجود خواهد بود؟
بر اساس سابقه: نیکون تولید یک مدل دوربین رو تا زمان ورود مدل جدیدتر ادامه میده وقتی مدل جدید بیاد ،تولید مدل قبلی متوقف میشه برعکس کانن که تا مدتی پس از تولید مدل جدید مدل قدیم رو هم تولید می کنه.
اما فکر کنم تا دو سال دیگه هم d90 رو بشه گیر آورد
-
دوستان و اساتید محترم
من قصد خرید 1000 دی را داشتم و هم اکنون هم از نظر مالی آمادگی خرید آن را دارم
اما چند مدتیست که با 500 دی آشنا شدم و علاقه به خرید آن را دارم
حال آگر بخواهم دوربین جدید را بخرم حداقل باید 4 تا 6 ماه صبر کنم تا از پس هزینه مالی اش بر آیم
سوال من از دوستان عزیز اینست که :
آیا دوربین جدید آنقدر تفاوت فاحش و برتری نسبت به 1000 دی دارد که من 6 ماه صبر کنم تا آن دوربین را تهیه کنم ؟
نظر فنی شما اساتید چیست ؟
در ضمن مطمئن هستم که با خرید هر کدام فعلا توان مالی عوض کردن آن به دوربینی بالاتر را ندارم
با تشکر فراوان
-
چه انتظاری از دوربین خود دارید؟ آیا مدت زیادی را میتوانید با لنز کیت سر کنید؟
بنده اگر باشم و واقعاً نتوانم تا مدت زیادی خرید دیگری برای عکاسی داشته باشم، سراغ SLR نمیروم. مگر آنکه با لنز کیت بتوانید سر کنید و جوابگوی نیاز شما باشد.
-
با سلام خدمت دوستان واساتيد
ميخواستم يه دوربين 450دي با لنز 18- 55 كانن بدون لرزش گير از يكي از دوستان بخرم.ميخواستم ببينم اين بدون لرزش گير بودن مشكل خاصي رو بوجود مياره؟
اگه ميشه خواهشن سريع تر اين حقير رو كمك كنيد.
فوري فوريه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_iut
با سلام خدمت دوستان واساتيد
ميخواستم يه دوربين 450دي با لنز 18- 55 كانن بدون لرزش گير از يكي از دوستان بخرم.ميخواستم ببينم اين بدون لرزش گير بودن مشكل خاصي رو بوجود مياره؟
اگه ميشه خواهشن سريع تر اين حقير رو كمك كنيد.
فوري فوريه
البته وجود لرزشگیر برای لنزی با دیاف بسته خیلی مفید است، اما شاید در فواصل کانونی مثل 40 یا 50 میلیمتر کمتر خودش را نشان دهد.
مشکل اصلی 55-18 کانون بدون لرزه گیر، نداشتن لرزه گیر نیست. بلکه مشکلات اپتیکی و کیفیت پایین است. نسخه لرزشگیر دار آن به طور قابل توجهی بهتر است و قیمت چندانی هم ندارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elhaaam
دوستان و اساتید محترم
حال آگر بخواهم دوربین جدید را بخرم حداقل باید 4 تا 6 ماه صبر کنم تا از پس هزینه مالی اش بر آیم
آیا دوربین جدید آنقدر تفاوت فاحش و برتری نسبت به 1000 دی دارد که من 6 ماه صبر کنم تا آن دوربین را تهیه کنم ؟
در ضمن مطمئن هستم که با خرید هر کدام فعلا توان مالی عوض کردن آن به دوربینی بالاتر را ندارم
با تشکر فراوان
دوستان نظری نبود ؟!؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elhaaam
دوستان و اساتید محترم
با تشکر فراوان
سوار همين 1000D بشين و حركتتون را در مسير پر پيچ و خم عكاسي به سمت مقصد شروع كنيد...اينكه 6 ماه در ايستگاه ساكن باشيد و منتظر 500D و غيره باشين شما رو از قافله تجربه عقب ميندازه...در ايستگاههاي بعدي ميتونيد ماشينتونو عوض كنيد...;)
1000D بنا بر تجربيات و رويوها و اسناد موجود در رده entery ها يكي از بهترينهاست...
-
سلام دوستان
می خواهم DSLR انتخاب کنم، ممنون می شوم اگر راهنماییم کنید.
توضیح اینکه، من یک مهندس هستم و عکاسی برای من حرفه نیست بلکه تفریح (اما بسیار مورد علاقه) است. چند سالی هست که دنبال فرصتی برای پرداختن به این کار می گردم، و خوشبختانه الان این فرصت برایم فراهم شده. موضوعات مورد علاقه من هم، عکاسی از طبیعت بیجان، لنداسکیپ، پرتره و فیگور هست.
بودجه اولیه من، حدود 600 هزار تومان است، و با آنچه تا این لحظه در این انجمن دستگیرم شده احتمالاً مبلغ بالایی نیست، و بالطبع باید فعلاً فقط به بدنه فکر کنم. اما قطعاً در میان مدت امکان خرید تجهیزات جانبی برایم فراهم خواهد بود.
با این توضیح، از شما راهنمایی می خواهم تا تصمیم بگیرم:
1. کدام دوربین را انتخاب کنم. (و احتمالاً تجهیزات ضروری اولیه)
2. در آینده چه تجهیزاتی برایم مناسب خواهد بود.
گزینه هایی که تا این لحظه در سر داشته ام، Canon 1000D، Nikon D3000 و SONY Alpha A230 بوده. البته هر گزینه جدیدی از طرف شما اساتید برایم مقدم خواهد بود. و اگر فرصت دارید، دلایل برتری گزینه ها را هم بگویید.
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ermia83
سلام دوستان
می خواهم DSLR انتخاب کنم، ممنون می شوم اگر راهنماییم کنید.
توضیح اینکه، من یک مهندس هستم و عکاسی برای من حرفه نیست بلکه تفریح (اما بسیار مورد علاقه) است. چند سالی هست که دنبال فرصتی برای پرداختن به این کار می گردم، و خوشبختانه الان این فرصت برایم فراهم شده. موضوعات مورد علاقه من هم، عکاسی از طبیعت بیجان، لنداسکیپ، پرتره و فیگور هست.
بودجه اولیه من، حدود 600 هزار تومان است، و با آنچه تا این لحظه در این انجمن دستگیرم شده احتمالاً مبلغ بالایی نیست، و بالطبع باید فعلاً فقط به بدنه فکر کنم. اما قطعاً در میان مدت امکان خرید تجهیزات جانبی برایم فراهم خواهد بود.
با این توضیح، از شما راهنمایی می خواهم تا تصمیم بگیرم:
1. کدام دوربین را انتخاب کنم. (و احتمالاً تجهیزات ضروری اولیه)
2. در آینده چه تجهیزاتی برایم مناسب خواهد بود.
گزینه هایی که تا این لحظه در سر داشته ام، Canon 1000D، Nikon D3000 و SONY Alpha A230 بوده. البته هر گزینه جدیدی از طرف شما اساتید برایم مقدم خواهد بود. و اگر فرصت دارید، دلایل برتری گزینه ها را هم بگویید.
با سپاس
سلام دوست و مهندس عزيز
البته من خودم تازه واردم و ... ولي توي بخش فروش يه 30D با 12000 شات كاركرد رو براي فروش گذاشتن با قيمت 470 و لنز 55-250 با قيمت 210 تومن بنظر من آماتور يه 18-55 IS ( باحدود قيمت 100 ) (كه من دست دوم تميز ش رو از دوستان فروم پايين تر خريدم ) كنار اين دوتا بذاري با توجه به موقعيت فعليتان هم رنج خوبي داري و هم دوربينت XXD حساب ميشه .اگر هم خواستي يه زماني آپگريد كني زياد ضرر نميكني . ميتوني به اين جور موارد هم فكر كني .
متشكرم
-
:با سلام خدمت شما دوستان عزیز .. بعد از تحقیقات فراوان به این نتیجه رسیدم که دوربین D90 نیکون را بخرم:
1. به نظر شما بهترین مرکز برای خرید دوربین در تهران کجاست؟ که هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ گارانتی مطمئن باشد؟ (در صورت امکان آدرس و شماره تلفن مراکز مورد نظر را ذکر کنید - با توجه به اینکه من ساکن تهران نیستم و تنها یک روز برای خرید مهلت دارم - به دلیل مشغله کاری - لطفا در آدرس دهی دقت لازم رو به عمل بیا ورید)
2. لوازم جانی مورد نیاز از نظر من: کیف (از نظر شما کدام مدل مناسب تر است؟ با ذکر قیمت)، مموری کارت SDHC (برای ابتدای کار چه مدلی و با چه ظرفیتی؟ با ذکر قیمت)، سه پایه (معمولی برای ابتدای کار؛ با ذکر قیمت)، هود (با ذکر مدل و قیمت)، فیلتر (با ذکر مدل و قیمت) ضمنا توان مالی بنده برای خرید لوازم جانبی بالا در حدود 250 تا 300 هزار تومان می باشد.
ضمنا ممکن است موارد بالا از مبلغ ذکر شده بیشتر باشد و یا لوازم جانبی خاصی کم یا اضافه به نظرتان برسد؛ یا اینکه اگر ست خواصی را در مورد لوازم جانبی در نظر دارید، ذکر کنید.
لطفا مرا در این زمینه از نظرات تخصصی خودتان بی بهره نگذارید.
... خسته !!!! :::waw:::
confused::shock::letter::goodluck::bye2::bye2:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tired
:با سلام خدمت شما دوستان عزیز .. بعد از تحقیقات فراوان به این نتیجه رسیدم که دوربین D90 نیکون را بخرم:
1. به نظر شما بهترین مرکز برای خرید دوربین در تهران کجاست؟ که هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ گارانتی مطمئن باشد؟ (در صورت امکان آدرس و شماره تلفن مراکز مورد نظر را ذکر کنید - با توجه به اینکه من ساکن تهران نیستم و تنها یک روز برای خرید مهلت دارم - به دلیل مشغله کاری - لطفا در آدرس دهی دقت لازم رو به عمل بیا ورید)
2. لوازم جانی مورد نیاز از نظر من: کیف (از نظر شما کدام مدل مناسب تر است؟ با ذکر قیمت)، مموری کارت SDHC (برای ابتدای کار چه مدلی و با چه ظرفیتی؟ با ذکر قیمت)، سه پایه (معمولی برای ابتدای کار؛ با ذکر قیمت)، هود (با ذکر مدل و قیمت)، فیلتر (با ذکر مدل و قیمت) ضمنا توان مالی بنده برای خرید لوازم جانبی بالا در حدود 250 تا 300 هزار تومان می باشد.
ضمنا ممکن است موارد بالا از مبلغ ذکر شده بیشتر باشد و یا لوازم جانبی خاصی کم یا اضافه به نظرتان برسد؛ یا اینکه اگر ست خواصی را در مورد لوازم جانبی در نظر دارید، ذکر کنید.
لطفا منو در این زمینه از نظرات تخصصی خودتان بی بهره نگذارید.
... خسته !!!! :::waw:::
confused::shock::letter::goodluck::bye2::bye2:
دوستان میشه منو راهنمایی کنید؟
-
در مورد خرید در تهران که باید پایتخت نشینان جواب بدن
اما لوازم جانبی
هود که قاعدتاً و اصولاً همراه لنز کیت هست.
فیلتر هم باید بگید که چه فیلتری می خواهید (UV. PL و ...)
سه پایه هم می تونید تا 120-130 تومن کیس مناسب و خوبی در مانفروتو پیدا کنید.
در مورد کیف هم بهتره هدفتون رو مشخص کنید که آیا بعداً لنز یا تجهیزات دیگه مثل فلاش و لپ تاپ و ... اضافه خواهید کرد یا نه؟
ولی فکر می کنم با 300 تومن می تونید فیلتر UV و سه پایه و کیف نسبتاً مناسبی تهیه کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tired
لطفا مرا در این زمینه از نظرات تخصصی خودتان بی بهره نگذارید.
... خسته !!!!
confused:
سلام
د رمورد مراکز خرید فکر نکنم بهترینی وجود داشته باشد. باید از چند جا قیمت بگیرید.البته آشنایی هم مهم است.
در مورد بند دوم
اگر شما نیکون D90 را با لنز کیتش بگیرید خوشبختانه همراه هود است ( مثل کنون نیست که هود فقط با سری L باشد )
در مورد کارت حافظه : به نظرم جزو مهمترین چیزهاست ! من مارک Sandisk را پیشنهاد میکنم. در مورد تعداد کارت بهتر است 2 تا 4 گیگ داشته باشید تا یک 8 گیگ و یا دوتا 8 به جای یک 16 گیگ . فکر کنم حداقل به 4-8 گیگ فضا نیاز دارید.مخصوصا اگر RAW عکاسی کنید
در مورد کیف : چه جوری کیفی می پسندید ؟ کوله ای - کمری - شانه ای
آیا نوت بوک دارید ؟ و می خواهید همراه تجهیزات عکاسی خودتان حمل کنید؟
در مورد فیلتر، به فیلتر UV احتیاج دارید و یا پلاریزه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
در مورد خرید در تهران که باید پایتخت نشینان جواب بدن
اما لوازم جانبی
هود که قاعدتاً و اصولاً همراه لنز کیت هست.
فیلتر هم باید بگید که چه فیلتری می خواهید (UV. PL و ...)
سه پایه هم می تونید تا 120-130 تومن کیس مناسب و خوبی در مانفروتو پیدا کنید.
در مورد کیف هم بهتره هدفتون رو مشخص کنید که آیا بعداً لنز یا تجهیزات دیگه مثل فلاش و لپ تاپ و ... اضافه خواهید کرد یا نه؟
ولی فکر می کنم با 300 تومن می تونید فیلتر UV و سه پایه و کیف نسبتاً مناسبی تهیه کنید.
باسلام..!
1-بااین حساب,شما میفرماییدهود به صورت استاندارد,توپک D90هست؟
2-من بیشتر قصد کار درزمینه پرتره,طبیعت وعکس تبلیغاتی دارم,بنابراین فکر کنمدر مورد فیلتر, به نوع خاصی نمیشه اکتفا کرد؛شما چه مواردی روپیشنهاد میکنید؟
3-در مورد سه پایه هم چون شناخت کافی ندارم,با در نظر گرفتن موارد عکاسی که عرض کردم, چند مورد روپیشنهاد بدین,(باذکر مدل وقیمت)یا آدرس سات فروش رومعرفی کنید.
ارتقا که صددرصد...ولی در مورد کیف،کیس لاجیکSLR_3به نظرم بد نیومد,در عین حال نظر شماروهم دوست دارم بدونم.
((((فقط توراهنمایی هاتون مدل وقیمت رو ازقلم نندازید))))مممممممممممممممن ون..
خسته...!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
سلام
د رمورد مراکز خرید فکر نکنم بهترینی وجود داشته باشد. باید از چند جا قیمت بگیرید.البته آشنایی هم مهم است.
در مورد بند دوم
اگر شما نیکون D90 را با لنز کیتش بگیرید خوشبختانه همراه هود است ( مثل کنون نیست که هود فقط با سری L باشد )
در مورد کارت حافظه : به نظرم جزو مهمترین چیزهاست ! من مارک Sandisk را پیشنهاد میکنم. در مورد تعداد کارت بهتر است 2 تا 4 گیگ داشته باشید تا یک 8 گیگ و یا دوتا 8 به جای یک 16 گیگ . فکر کنم حداقل به 4-8 گیگ فضا نیاز دارید.مخصوصا اگر RAW عکاسی کنید
در مورد کیف : چه جوری کیفی می پسندید ؟ کوله ای - کمری - شانه ای
آیا نوت بوک دارید ؟ و می خواهید همراه تجهیزات عکاسی خودتان حمل کنید؟
در مورد فیلتر، به فیلتر UV احتیاج دارید و یا پلاریزه ؟
باسلام
عرض شود,چون من تجربه خرید دوربین از تهران رو نداشتم,بی زحمت شما چند مرکز خرید رو باذکرآدرس وتلفن معرفی کنید!
کیف هم,بیشتر با کوله حال میکنم,ولی فکر کنم برای اول کار خیلی جازیاد بیارم...ولی مهم اینه کا بعدا جبران میشه!
راستی تویکی از مواردتبلیغات (مرکز تجهیزات حرفه ای عکاسی D90با لنز تامرون 18-200 رو زده بود 1395000نظر شما چیه 18-105 NIKORیا18-200تامرون؟)
((((فقط توراهنمایی هاتون مدل وقیمت وآدرس رو رو ازقلم نندازید))))مممممممممممممممن ون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tired
باسلام
عرض شود,چون من تجربه خرید دوربین از تهران رو نداشتم,بی زحمت شما چند مرکز خرید رو باذکرآدرس وتلفن معرفی کنید!
کیف هم,بیشتر با کوله حال میکنم,ولی فکر کنم برای اول کار خیلی جازیاد بیارم...ولی مهم اینه کا بعدا جبران میشه!
راستی تویکی از مواردتبلیغات (مرکز تجهیزات حرفه ای عکاسی D90با لنز تامرون 18-200 رو زده بود 1395000نظر شما چیه 18-105 NIKORیا18-200تامرون؟)
((((فقط توراهنمایی هاتون مدل وقیمت وآدرس رو رو ازقلم نندازید))))مممممممممممممممن ون
لیست شرکتها:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8944
با توجه به اینکه سایت عکاسی از تبلیغ در پستها پرهیز می کند لیست بالا تهیه شد.
-
پاسخ : پاسخ: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
باعرض سلام خدمت دوستان!
بعد ازکیش و قوس فراوان؛nikon d90رو به قیمت 11200000هزار تومان خریدم,از همه دوستانی که منو راهنمایی کردن متشکرم.
فقط دوستان کسی لینک کاتالوگ فارسی d90رو داره,چون بعضی ازمباحثش برام گنگه.../...(واسه ما آماتور هاکه تا دیروز با لایکا کارمیکردیم وزبون غیر آدمیزادی چینی هم بلد نیستیم چون کاتالوگش به زبون چینیه!)
...خسته!
-
راهنمایی برای خرید
با سلام
می خواستم تا 2 تومان بدنه ای بگیرم کارمم عکاسی نیست فقط به خاطر علاقه زیادی که به عکاسی دارم می خوام این هزینه رو بذارم.تا حالا هم با دوربین SX 200 is , SX 20 IS,و یکی دو هفته هم به طور امانت با 1000d کار کردم.از اساتید محترم خواهشمندم ذر این مورد مرا راهنمایی کنند.
-
پاسخ : راهنمایی برای خرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tati
با سلام
می خواستم تا 2 تومان بدنه ای بگیرم کارمم عکاسی نیست فقط به خاطر علاقه زیادی که به عکاسی دارم می خوام این هزینه رو بذارم.تا حالا هم با دوربین SX 200 is , SX 20 IS,و یکی دو هفته هم به طور امانت با 1000d کار کردم.از اساتید محترم خواهشمندم ذر این مورد مرا راهنمایی کنند.
در چه زمینه عکاسی دوست دارین فعالیت کنید؟؟
-
-
با سلام
منظورتان فقط بدنه میباشد یا لنز هم میخواهید؟
اگر قصدتون فقط خریدن بدنه است میتوانید بین نیکون و کنون یکی را انتخاب کنید
D300s نیکون که قیمت آن: 1.680.000
D700 نیکون قیمت: 2.450.000
دی 300 اس قابلیت فیلمبرداری HD نیز دارد ولی دی 700 ندارد، در ضمن دی 700 فول فریم میباشد
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
کنون دی 50 همراه با لنز 18-200 قیمت: 1.550.000
سون دی فقط بدنه قیمت: 1.630.000
5 دی مارک 2 فقط بدنه قیمت: 2.470.000
این دوربین ها پیشنهاد بنده میباشد که بستگی به نظر خودتان دارد، کنون داشته باشید یا نیکون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tati
بیشتر طبیعت و حیات وحش
اگر بتونید هزینه رو افزایش بدی میتونی به 7d + لنز های خوب فکر کنی چون عکاسی از طبیعت وحش و بخصوص پرندگان به AF سریع دوربین که در 7d بر اساس ریوهای منتشر شده خیلی خوبه + لنز های تله با کیفیت وابستگی داره ..
پ.ن.1 یکی از اجزا موثر در کیفیت عکاسی دیجیتال لنز خوبه
پ.ن.2 قیمت بدنه 7d الان در حدود 1600 هستش شما علاوه بر دوربین به کیف و سه پایه و رم و فلاش . حداقل یک لنز نیاز داری...
در صورت ثابت بودن هزینه می تونی رو دوربین های ارزونتر مثل 50d + لنز خوب فکر کنی
-
راستش با مارک دوربین زیاد کار ندارم بیشتر کیفیت بران مهمه.خودم با توجه به تحقیقاتی که کردم از برند کانن 7D,5D II,50D,550D و از برند نیکونD300S ,D700; را انتخاب کردم که اخرش به 7D ختم شد که اونم لغو کردم
-
دلیل لغو کردنم داشتن نویز تو ISO های مختلف بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tati
دلیل لغو کردنم داشتن نویز تو ISO های مختلف بود
با این تفاسیر شما از خیر دوربین عکاسی بگذر....
فکر کنم هضم این دلیل برای بسیاری از اساتید با سابقه در این سایت سخت باشه (:
-
بنده به کمک یکی از دوستانم که تو کار عکاسی حرفه ای است به عکسهای گرفته شده که در سایتهای کانن و یکی دو سایت دیگه بود نگاه کردیم مقایسه های بین D300S - 550D - 50D - 5D II گذاشته بودند که به نظر دوستم در اکثر موارد D7 نویز بیشتری نسبت به دیگر بدنه ها داشت.منم در شهرستان می شینم و دسترسی کمی دارم به این دوربینها که بشه انها را از نزدیک تست کرد و یا تو شرکتهای مثل افومار اطلاع های جامعی کسب کرد به همین دلیل اومدم تو این تایپک ها تا بتونم راه درست را انتخاب کنم.راستش از تاریخ عکسهای که تو سایتها بود اطلاع دقیقی هم ندارم و نمی دونم عکسهای گرفته شده مربوط به نسخه بتای دوربین بود یا نسخه های با فریمر های جدیدتر.لطفا مرا تو انتخاب درستر راهنمای کنید