سلام. ممنون از راهنمایی تون. چرا فرمودید به 600D فکر نکنم؟!در حیطه ی کاری من 60D مزیتی نسبت به 600D نداره؟ کیفیت ساخت و بدنه ی دوربین هم اصلا برام مهم نیست چون دو تا سه سال دیگه تغییرش میدم.
Printable View
بله شما درست می فرمائید ولی فاصله کانونی بیشتر همه چیز نیست و موارد دیگری نظیر کیفیت ساخت بدنه - شارپنس بالاتر - واید بهتر - فوکوس سریعتر و اپتیک بهتر هم در میان است.
شما فرض کنید که به تله بیشتری دسترسی دارید ولی با کیفیتی نه چندان دلچسب. البته دلسرد نشوید دست بالای دست بسیار هست لنزهای چند میلیونی هم خواهید خرید.
البته جناب میری جواب رو فرمودن ولی...
رنج بالاتر به هیچ وجه دلیل بر کیفیت بالاتر نیست(با توجه به لنزهای موجود این مورد تقریبا برعکس هست).
کیفیت بالاتر اون از هر جهت(شارپنس،اعوجاج،فلر و کیفیت ساخت و usm بودن و واید بیشتر و...) باعث این تغییر شد.ضمن اینکه رنج این لنز با احتساب کراپ 136-24 میشه که هم واید مناسبی داره هم برای پرتره رنج کاملا مناسبی ارائه میده که به بیشتر از این نیازی نیست(مگر کارهای خاص که من از اون دسته نیستم).
اون بحث رنج بهتر هم نسبی هست...برای من شاید این مقدار کافی باشه و واید بیشتر هم برام مهمتر اما برای کسی تله بیشتر مهم باشه...در اینصورت انتخابها مشخص هست.ولی تله بیشتر 135-18 چندان چنگی به دل نمیزنه.این لنز از 70 به اونطرف کم کم سافت میشه تا جایی که روی 135 کیفیت قابل قبولی نداره(خصوصا اینکه با بدنه 18 مگا پیکسل هم همراه بشه).مورد دیگه اینکه این لنز کلا گوشه های تصوریر سافتی داره و ویگنتینگ زیاد.اما در عوض بازه نسبتا خوبی رو پوشش میده،فوکوس بسیار سریعی داره(با سرو صدا) و از 24 تا 70 مم واقعا شارپه.
شخصا ترجیح میدم رنج بالاتر رو با لنزهای با کیفیتی مثل 200-70 ها یا 400-100 پر کنم.
در جواب اون سوالتون هم من در زمینه منظره و طبیعت ماکرو ودر نهایت این اواخر در حال تمرین نورپردازی و اندکی پرتره فعالیت میکنم.
سلام امروز باز هم به سراغ همان مغازه رفتم. لنز 17-70 سیگما کلمه ی OS و DC بر روی اون نوشته شده بود قیمت هم می گفت 550 اما hsm نبود.
kiss x5 هم با 18-55 1.150 تومان بود و 600D با 18-135 1500 بود. لنز سیگما f2.8 داره. حالا من این 600D با 18-135 را بگیرم با1.5 قیمت. یا kissX5 با 18-55 و یک لنز سیگما 17-70 با f2.8 و لرزشگیر که مجموعا قیمتش میشه 1.7
اگر قرار باشه 600 دی با 70-17 رو بخرید دیگه به وجود 55-18 نیازی نیست.لنز رو یر ندارید و با اون حدود 80 تومنی که صرفه جویی میشه مموری و سایر ملزومات رو خریداری کنید.
نکته مهم اینکه لنزهای سیگما یکجورهایی شانسی هستن.به خاطر کنترل کیفیت ضعیف سیگما لنزهای مشکل دار وارد بازار میشه و احتمال اینکه لنزی که میخرید مشکل دار باشه هست(معمولا خطای فوکوس).پس بهتره حتما این لنز رو با وجود یک فرد مجرب خریداری کنید که براتون تست کنه.یا توی همین تالار موارد مربوط به تست لنز رو بخونید و لنز رو کاملا تست کنید تا سالم بودنش مطمئن بشید.
ضمن اینکه دیافراگم 2.8 رو فقط در 17 مم دارید.نه کل فاصله کانونی لنز.
اساتید .
چه بادی هایی ( برند مهم نیست ) امکان HDR داخلی دارند ؟ منظورم اینه که خودشون چند تا عکس رو ثبت می کنن و با هم ادقام می کنن برای تصویر نهایی ؟ و اینکه این رو روی RAW انجام میدن (بادی ها منظورمه) و خروجی هم RAW خواهد بود ؟ مثلا تا اونجایی که من میدونم A55 سونی همچین امکانی رو داره .
مرسی از همه
دوست عزیز
اگر اشتاه نکنم در تاپیک مربوط به 70-17...
یکی از دوستان فروم (جناب فرهاد برنجی) که چند وقتی است حضورشان کمرنگ شده...
در شرایط یکسان آتلیه خروجی این لنز را با 105-24 به مقایسه گذاشتند ...
که انصافا هم قابل مقایسه بود...
لذا با توجه به فرمایش دوستان با تجربه من باب مشکلات احتمالی مربوط یه لنزهای سیگما و پشتیانی بسیار ضعیف آن ...
همچنین اختلاف قیمتی که با 85-15 دارد (در حدود 150000تومان)انسان را در خرید مردد می سازد ...
اما در صورت سلامت ارزشی بالاتر از 135-18 خواهد داشت ...
خوب تا الان 60D و D5100 وA55 و A33 A580 رو می دونم که HDR داخلی دارن ولی کسی می دونه 60D وD5100 چند تا عکس برای اینکار می گیرن و با چه اختلاف نوردهی ای ؟ در مورد 600D چطور ؟ داره ؟
سلام به بچه های خوب ایران زمین
ضمن تشکر فراوان به خاطر راه اندازی این سایت و همکاری و همدلی صادقانه اعضا با یکدیگر
از اینکه تونستم تو این جمع صمیمی حضور پیدا کنم خیلی خوشحال و خرسندم
مثل اکثر دوستان من هم به کمکتون نیاز مبرم دارم
من حدود دوسالی هست یه دوربین canon sx10 گرفتم ازش هم راضی بودم گاها باهاش عکسای خوبی هم گرفتم هیچ دوره عکاسی هم ندیدم ولی علاقه به عکاسی دارم سلیقم هم بدک نیست خواستم یه دوربین nikon D90 بگیرم باهاش کار عکاسی انجام بدم البته بیشتر عکسهای پرسنلی و بعضا عکاسی مجالس عروسی پول زیادی هم ندارم (نهایتا دو میلیون و نیم ) تا جایی که پرسیدم گفتند علی الحساب می تونم با لنز خود دوربین کنار بیام و نیاز به لنز دیگه ندارم
حالا سوال من از دوستان اینه که چون دوربین قبلیم حرفه ای نبوده با خرید nikon D90 مشکلی پیدا نخواهم کرد و همچنین با توجه به بودجه کمی که دارم یه فلاش بتونه کارمو راه بندازه بهم معرفی کنید.
یه مورد دیگه هم که هست یه دوربین کارکرده ولی تر و تمیز D80 با لنز 18-135 هم بهم پیشنهاد شده یک ملیون به نظر شما می صرفه یا همون D90 رو پیشنهاد می کنین؟
با تشکر و سپاس فراوان.
با دو میلیون و نیم خیلی کارها میتونی بکنی !
البته من به خودم جرات نمیدم پیش اساتید اظهار نظر کنیم
اما دی90 با کیت 18-105 چیزی در حدود 1300 تا 1400 باید باشه !
شخصا طرفدار کانن هستم ! یکم بیشتر تحقیق کنید !
سلام
به تالار خوش آمديد و D80 رو فراموش كنيد.:::happy:::
D90 دوربين كامليه ولي پيچيده نيست و كار باهاش بسيار ساده و شيرين است و مشكلي نخواهيد داشت.(مشروط به آشنايي با عكاسي )
سلام.
براي كار عكاسي (اگر منظور شما را درست متوجه شده باشم "شغل عكاسي") به چيزي بيشتر از دوربين و لنز نياز داريد. فلش (استوديويي و هاتشو) همراه با چتر و سافت باكس و ..، سه پايه، رفلكتور، فيلتر، تريگر و و .... كه البته به قول دوست خوبم روزبه، مستلزمِ آشنايي شما با عكاسي بصورت حرفه اي است.
اما اگر منظورتان از كار عكاسي، عكاسي بصورت تفنني و آموزشي-ست، براي شروع و ادامه همين D90 بسيار مناسب است.
با سلام و خوش آمد گویی:
در مورد بودجه شما باید گفت که خیلی هم کم نیست و میشه با این مبلغ به مدل های بالاتری هم فکر کرد، از جمله d7000 نیکون.
مدل d90 یکی از دوربین های بسیار خوب موجود در بازاره که با وجودش به نظر من حتی یک لحظه نباید به d80 فکر کرد،اما از اونجایی که مشخصه شما با خرید این بدنه به این زودی ها قصد تعویض و خرید بدنه جدید ندارید پس بهتره مدل d7000 رو تهیه کنید که مواردی چون فیلم برداری بهتر ، از نظر سنسور از نظر عمق رنگ ، دینامیک رنج ، وضعیت نویزی بهبود قابل توجهی پیدا کرده ( جهت عکاسی مجلسی و نور محیط خانه) که از این موارد نمیشه بسادگی صرف نظر کرد. اینها مستقیما باعث خروجی بهتر می شوند. شما می تونید با لنز 18-105 که لنز خوبی هم هست کار با slr رو شروع کنید تا بعد مدتی اون دسته لنزهایی که احتیاج دارید رو تهیه کنید.
موفق باشید...
درسته که دوربین قبلیتون حرفه ای نبوده ولی دارای تنظیمات دستی کاملی بوده که تقریبا همون تنظیمات با کمی اختلاف و اضافات در دوربینهای اس ال آر هم موجوده. بدون هیچ ترسی از این بابت خرید کنید. ضمن اینکه منم مثل دوستان دی80 رو پیشنهادنمیکنم. هر مدل جدیدی حرفایی برای گفتن داره.نقل قول:
حالا سوال من از دوستان اینه که چون دوربین قبلیم حرفه ای نبوده با خرید nikon D90 مشکلی پیدا نخواهم کرد و همچنین با توجه به بودجه کمی که دارم یه فلاش بتونه کارمو راه بندازه بهم معرفی کنید.
موفق باشید
اول که کلی جالب بود پستتون و کلی خندیدم . دلیلش اینه که من اصلا حوصله کار با عکس تو کامپیوتر رو ندارم و در ضمن اصلا علاقه ای به HDR هایی که جدیدن اینقدر شبیه نقاشی شدن تا عکس نیستم یه چیزی در حد معقول و کفایت میخوام که ظاهرا internal HDR یه چیزی در همین حده .
راستش 60D نمیخوام بگیرم تو کنون ترجیحم 600D و 550D بود ولی فکر کنم باید کمی تجدید نظر کنم با توجه به این مسائله . در مورد سونی هم باید بگیرم دستم ببینم میتونم باهاش ارتباط برقرار کنم یا نه که بعید میدونم !!!
سلام ممنون از اطلاعاتتون
من کارم معماری هستش و برای گرفتن عکس از نمونه کارهام باید دوربینی با نسبت تصویر 16:9 داشته باشم که خوشبختانه این دوربین این قابلیت رو داره و همینطور که می شه دید ال سی دی این دوربین هم با نسبت تصویر 16:9 ساخته شده .
باید بگم که من اصلا یه عکاس حرفه ای نیستم ولی خیلی به عکاسی علاقه دارم ، دنبال یه دوربین کامل و در عین حال ساده می گردم ، طبق تحقیقاتی که توی فروم ها کردم 550 دی کنون رو خیلی پسندیدم اما با معرفی این دوربین یکم دودل شدم .
کنون دوربینی شناخته شده هستش که قدمتش زیاده اما سونی تقریبا تازه وارده در این مورد کنون رو می پسندم .
الگوریتم پردازش عکس ها در کنون و نیکن خیلی قویتر از سونی در این مورد هم کنون رو میپسندم . ( حتی طبق تجربه ی خودم در دوربین کامپکت سونی و کنون ، کنون خیلی قویتر بود با توجه به اینکه مگا پیکسل کنون از سونی کمتر هم بود )
تجهیزات جانبی کنون فراوانند اما سونی محدود باز هم در این مورد کنون رو می پسندم .
نسبت تصویر سونی 16:9 هستش اما کنون 3:2 پس در این مورد سونی رو می پسندم .
در مورد فوکوس کردن اگه 550 دی فوکوس کندی داشته باشه برای عکاسی سریع شاید مناسب نباشه این رو نمی دونم که چقدر فرق بین فوکوس کنون و سونی هست.
در مورد راحتی کار کردن که توی مشخصات سونی گفته که حتی برای کسایی مثل من که تازه وارد دنیای اس ال ار شده اند هم کاربری راحتی داره در این مورد هم سونی رو می پسندم.
قیمت سونی هم کمتره
حالا نمی دونم کدومش رو انتخاب کنم ؟ به نظر اساتید حرفه ای عکاسی اگه شما جای من بودین کدوم رو انتخاب می کردین و به چه دلیلی .
ممنون از راهنماییتون .
سلام
بنده برای عکاسی آماتور ( عمومی و در شرایط مختلف ) نیاز به دوربین عکاسی دارم و بودجه بنده حداکثر دو میلیون تومان است
بین این دو انتخاب سرگردان هستم
لطفا راهنمایی فرمایید
Canon 550d + 15-85
Nikon d7000 + kit
ممنونم
hسلام
به هیچ برند خاصی علاقه ندارید؟
بین این دو مدل قطعا D7000+Kit بهتر هست.
پیشنهاد بنده هم دی7000 هسش.
با سلام
تفاوت این دو دوربین بسیار زیاد است
چه از لحاظ قیمت چه از لحاظ کارایی و ..........
البته باید معیار های اولیه تون رو مشخص کنید که دوربین و لنز رو برای چه کاری میخواهید و بیشتر به چه ژانری در عکاسی علاقمند هستید
البته شما قصد مقایسه رو ندارید بلکه بین این دو انتخاب موندید بنظر من نیکون 7000 دی بسیار بهتر است و البته خیلی هم گرانتر
توصیه میکنم در کنار نیکون نگاهی هم به کانن 60 دی داشته باشید دوربین بسیار خوبیست و البته با کمی افزایش بودجه میتونید کانن 7 دی رویایی رو هم در نظر داشته باشید
سلام
دوست عزیز قیمت دوربین d7000 تقریبا 2برابر 550d هست و به همین نسبت امکانات بیشتر و نویز کمتر و ....
فکر کنم میتونید به d5100هم فکر کنید که سنسورش با d7000یکی هست و خیلی از اون پایین تر نیست وکار شما رو راه میندازه.بقیه پولتون رو هم صرف خرید لنز و فلاش و سه پایه و..کنید چون بیشتر بدردتون میخورن
درود
راستش این دو بدنه در دو ژانر متفاوت قرار می گیرن . اگر قراره 550D رو با مدلی از نیکون مقایسه کنید ، من D5100 رو پیشنهاد می کنم . بین 550D و D5100 ، D5100 بدنه ی مناسب تریه . خرید D5100 با لنز 85-16 بسیار انتخاب خوب و معقولی خواهد بود . با این حال اگر کماکان بر D7000 اصرار دارید ، من این بدنه رو به هیچ وجه با لنز کیت توصیه نمی کنم . برای رسیدن به نتایج مناسب با این دوربین ، با لااقل از لنزی مثل 105-18 بهره ببرید .نقل قول:
لطفا راهنمایی فرمایید
Canon 550d + 15-85
Nikon d7000 + kit
فارغ از این توضیحات برای دست یابی به نتیجه ای قطعی برای انتخاب ، باید در مورد بدنه ببینید نیاز به سرعت D7000 دارید یا خیر . با توجه به اینکه فرمودید می خواین به شکل آماتوری عکاسی کنید ، من همون D5100 رو کافی و البته عالی می دونم . برای لنز هم تله-واید های گوناگونی پیشنهاد شد . برای تک لنز ، همه ی لنزهایی که به عنوان گزینه در این کامنت از اونها نام بردم عالی هستم ولیکن بهتره برای رسیدن به نتیجه ای دقیق تر بفرمایید بیشتر به لنز واید احتیاج دارید یا تله .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
درود
فکر کنم اشتباه تایپی فرمودید در بالا بجای d5100 نوشتید D7000
چون d7000 که خودش لنز 18-105 را دارد
که البته لنز خوبی است و با توجه تفاوتهای نزدیکی هم که با 16-85 دارد قیمتی بسیار مناسب دارد نزدیک به نصف
کل این مارجرا این لنز تبدیل به یک لنز بسیار محبوب کرده است.
و البته لنز 18-55 ( لنز کیت D5100 و D3100 ) هم به اندازه قیمت خود در فاصله کانونی که دارد نمیتوان اصلا آنرا لنز بدی نامید.
و در حد خود برای کسی با این بودجه خیلی هم خوب است .
با سپاس
انوش
درود
کاملا تذکرتون صحیح و درسته . اشتباه تایپی نبود بلکه در خوندن کامنت ابتدایی دقت نشد و این باعث شد تا گمان کنم منظورشون از کیت ، همون 55-18 است . از این بابت از تمام دوستان پوزش می طلبم . در مورد کیفیت 55-18 هم ، باهاتون کاملا موافقم . اصولا معتقدم هر گزینه ای باید در رنج قیمت و کاربری خودش بررسی و مقایسه بشه . البته مطمئنم شما هم با من هم عقیده اید که بهره از لنزی مثل 55-18 رو بدنه هایی در سطح midrange چندان معقول نیست و با درک همین موضوع بوده که کیت در اون سطح به 105-18 تغییر پیدا کرده .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پی نوشت : جا داره یک بار دیگه از تصحیح خوب انوش خان سپاسگذاری کنم .
نه آقا جان من کلا مخالفم
ببین داداش من عکسی که از دوربین بیرون میاد در درجه اول محصول لنزه. اگر لنزی نداشته باشید که یک تصویر خوب روی سنسور ایجاد کنه دیگه از دست بدنه خوب کاری خیلی زیادی بر نمیاد.
حالا شما دو انتخاب پیش رو دارید. یکی اینکه یه بدنه خوب تهیه کنید و به فکر تعویض لنز در اینده باشید که دی7000 با لنز کیت 18-105 عالیه. یکی هم اینکه قصد هزینه اضافی ندارید که در این صورت فکر میکنم لنز 15-85 با بدنه دی60 خروجی بهتری به شما میده. و قیمتشم نزدیک بودجه شماست.
لازمه این هم بگم که بر خلاف هیاهویی که قبل از اومدن دی7000 به پا شده که از دی700 هم بهتر و .... نتیجه ریویها نشون میده که اختلاف بین سنسور این دو وربین اصلا اینقدرها نیست. البته منکر بهتر بودن و جدیدتر بودن دی7000 نیستم. ولی اگر امکان داشتن لنزی مثل 15-85 هم در نظر بگیرید به نظر من کفه ترازو به سمت دی60 با لنز 15-85 میشه.
نوع عکاسی شما هم میتونه تعیین کننده باشه که چیزی ازش نگفتید. برای مثال در عکاسی در نور کم (نویز بالا و نیاز به نویز گیری زیاد) بدنه مهمتر از لنز است و ...
در ضمن دوربین فقط و فقط کنون (بی منطق :دی)
اما اختلاف سیستم فوکوس آنها نسبتا زیاد است و اگر بنا بر عکاسی حیات وحش و بخصوص پرنده گرافی یا ماکرو گرافی با بزرگنمایی 1:1 یا بیشتر باشد ماجرا عوض میشود و دی 7000 تنها گزینه مناسب خواهد بود.نقل قول:
اختلاف بین سنسور این دو وربین اصلا اینقدرها نیست
شما دو سه ماه پیش هم همین بحث رو با انتخابهایی مشابه داشتید ... زیاد وسواس به خرج ندهید باتوجه به نیازتان یک نیکون 5100 یا 7000 هرگز پشیمانتان نمیکند.نقل قول:
بنده برای عکاسی آماتور ( عمومی و در شرایط مختلف ) نیاز به دوربین عکاسی دارم و بودجه بنده حداکثر دو میلیون تومان است...
درود
بری اینکه برای خودتان روشن شود
1-کیفیت اپتیکی 15-85 را با 16-85 بررسی کنید بحث اختلاف قیمتشان هم بکنار...
2- کیفیت اپتیکی 16-85 را هم با 18-105 بررسی کنید قیمت آنها را هم در نظر میگیریم
3- خروجی و تست سنسور بدنه ها را هم با هم مقایسه کنید
با این قاطعیت نفرمایید خروجی بهتری به شما میدهد .
ضمنا قبلا از اینکه D7000 معرفی شود اصلا کسی خبر نداشت بدنه ای با این نام قرار است
با این وضعیت نویزی و دینامیک رنج ، معرفی گردد که برای آن هیاهویی بپا شود
بر عکس هیاهو ها بعد از تست و مشخص شدن خروجی سنسور این دوربین بود.
موفق باشید
انوش
اون که 100 البته .با لنز 105 که سهله، با 300 ش هم نمیشه با دل خوش پرنده گرافی کرد به قول بعضی فعالان، تله لنز 500 هم گاهی کوتاه ست. ولی از لحاظ کلی بعضی زمینه های کاری هر بدنه ای رو نمیطلبه.نقل قول:
اما با کدام لنز؟ 18-105؟
مقایسه 15-85 با 16-85 منطقی است. اما در مورد مقایسه با 18-105 خیلی کم لطفی میکنید.
در مورد هیاهو، دوست عزیز یک سر به تاپیک دی7000 بزنید و خودتان قضاوت کنید. البته پستهای اول این تاپیک.
سنسور دی7000 دینامیک رنج بهتر و رفتار نویزی بهتری در سایهها داره اما اگر نمونه عکسهای dpreview را تا ایزوی 3200 مقایسه کنید اختلافی که این هیاهوی به قول شما بعد از ریویو را توجیه کند اصلا دیده نمیشود.
بهر حال، پیشناهد بنده 60دی با 15-85 یا دی5100 با 16-85 است. و البته اگر بی تعصب قضاوت کنیم گزینه اول به دلیل بدنه بهتر مناسبتر است.
ممنون از دوستان عزیز که راهنمایی فرمودید و با عرض معذرت از تاخیر در جواب ( به علت خرابی مودم و عدم ارتباط با اینترنت )
راستش من چند ماه قبل هم ایم سوال را پرسیده بودم و امروز با این تصور که نیکون چند ماهی هست که داره آزمایش میشه و نتیجه کارش معلوم شده و میشه بدون هیاهوی اولیه با دقت تست کرد و جواب داد و الان دیگه مطمئن شدم که جواب مثل قبل همون nikon d7000 هستش.
بی نهایت ممنون از همه شما اساتید عزیز
سلام دوست خوبم
پیشاپیش مبارکه
یه نکته رو اضافه کنم و اون هم اینکه معمولا در تولیدات اس.ال.آر(مخصوصا کانن و نیکون) چیزی به اسم امتحان پس دادن نداریم
وقتی یک دوربین در یک رده تولید میشه حتما در نوع خودش بهترین هست شک نکنید
اما در مورد هیاهوی اولیه حق با شماست
:::love2::: به امید موفقیت شما
درود
من از اون دست کاربرانی نیستم که برای انتخاب یک ترکیب ، فقط لنز رو معیار خودم قرار بدم . لنز بسیار مهمه و با مطالعه ی پست های من شاید بهتر متوجه بشید که من هم مثل شما روی لنز خیلی تاکیید دارم ... منتهاش این باعث نمیشه بدنه رو فراموش کنم . یک ترکیب خوب ، شامل بدنه ی خوب به همراه لنز خوبه . شاید بهتر باشه یه مثال بزنم ؛ همه ی دوستان مستحضرند که 85-15 و 85-16 هر دو عالی هستن (بگذریم از اینکه کدومشون بهترن) . حالا سوال اینه که برای این دو لنز ، آیا شما حاضر هستید با این توجیه که "مهم لنزه و دوربین در مراحل بعدی قرار داره" ، 550D رو با لنز 85-15 بر ترکیب D5100 با لنز 85-16 ترجیح بدید ؟ مطمئنم که جواب شما هم به این منطق و مثال منفیه . لذا امیدوارم ازین پس به جای برجسته سازی یک عامل ، به نگاه موازی به تمام عوامل بپردازید .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
با درود دوباره
دوست عزیز بحث من کلی بود و تمام پیشنهادات و عرایض رو در بر می گرفت . من معتقدم هم لنز باید در نظر گرفته بشه و هم بدنه . در مورد سوالی هم که از من پرسیدید ، اگر سرعت 60D مورد نیاز نباشه ، من D5100 رو با 85-16 به 60D با 85-15 ترجیح می دم . اینم یک لینک خوب برای مقایسه : http://front1.dxomark.com/index.php/...(brand2)/Canonنقل قول:
اما من در پست قبلی 60دی با 15-85 را به دی5100 با 16-85 ترجیح دادم نه 550دی با 15-85. مطمئنم نظر شما هم همینه
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
دوست عزیزم این مقایسه ها که دلیل بر پیشنهاد نمیشه.
با این حساب بگفته سایتی که خودتون مرفی کردین این بدنه از بهترین و جدیدترین دوربین کنون هم بهتره !!!!! لینک زیر را ببینید
http://front1.dxomark.com/index.php/...(brand2)/Canon
اولا سنسور بهتر دلیلی بر بهتر بودن یک بدنه نیست ثانیا این اعداد و ارقام خیلی قابل لمس نیست. فرضا سنسوری با امتیاز کلی 80 (5100دی) چقد بهتر از سنسوری با امتیاز 66 (550دی)است؟ در مقایسه عکس خروجی متوجه میشوید گاهی این تفاوت آنقدری نیست که حتی ملاک انتخاب باشد. البته در کاربردهای مختلف این تفاوتها اندکی کمتر و بیشتر میشود.
بهر حال از نظرتون و اطلاعاتی که دادید متشکرم
با درود دوباره
ابتدا از مقایسه ای که بین Canon EOS 1D Mark IV و Nikon D5100 انجام دادید شروع می کنم ؛ پیشاپیش باید عرض کنم که مقایسه ی این دو دوربین به دلیل طیف گسترده ای از اختلافات اشتباهه . در ضمن به فرض اینکه این مقایسه درست هم باشه ، طبق همون لینک ، Nikon D5100 بهتر نیست .
در مورد سنسور هم که فرمودید دلیل بر برتری نیست ، اتفاقا به نظر بنده و تمام دوستان ، سنسور یکی از عوامل "دسته اول" در انتخاب آپشن برتره . در مورد ملموس بودن این برتری هم ، وقتی می تونیم بگیم برتر نیست که نتایج با هم مماس و نزدیک به هم باشه (نه با این اختلاف عمیقی که بین اسکورهای دو دوربین وجود داره) . راستش تا زمانی که خودتون هر دو دوربین رو کنار هم تست نکنید ، نمی تونید به تفاوت کنتراست و شارپنس بهتر در D5100 پی ببرید . فعلا برای اینکه پیش زمینه ی خوبی برای انجام این مقایسه داشته باشید ، پیشنهاد می کنم 60D رو با d5100 در لینک زیر تست کنید ( راستی شاید تست کردن خروجی 1D Mark IV هم در کنار اون دو مدل بد نباشه) : http://www.dpreview.com/reviews/nikond5100/page21.asp
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام بر پسر پارسی عزیز
یه سوال برام پیش اومد
مطمئنا مقایسه ی 1D Mark IV با D5100 اشتباهه ولی خیلی هم جذابه
راستی طبق اون لینک امتیاز کلی D5100 بالاتره ولی شما میگی بهتر نیست بر طبق همون لینک
D5100 فقط به لحاظ عملکر توی نور کم یه مقدار ضعیف تر عمل کرده و در سایر جوانب سر تره
می خواستم بدونم به چه دلیلی فرمودید بر طبق همون لینک D5100 بهتر نیست؟
سپاس
با سلام
خوب من این دو دوربین را با هم ندارم که از نزدیک تست کنم اما در همین سایتی که معرفی کردید نمونه عکسها را مقایسه کردم تا این اختلاف به قول شما عمیق بین اسکورها برایم مشخص شود. شاید دیدن این اختلاف برای دوستان هم خالی از لطف نباشد.
از اندازه عکسا هم که مشخص است کدام عکس مربوط به کدادم سنسور میباشد.
فایل پیوست 14327
مقایسه در ایزوی 3200 است. در ایزوی پایینتر اختلافها کمتر میشود و به دلیل 2 مگاپیکسل ریزولوشن بیشتر اندکی به نفع سنسور کنون. استفاده از ایزوهای بالاتر هم که معمول نیست. بهمین دلیل این ایزو را انتخاب کردم.
دوست عزیز تمام حرف من اشتباه بودن مقایس تنها بر اساس این اسکورها میباشد. خصوصا که این اسکورها اطلاعات قابل لمسی بما نمیدهند. فرضا اسکور 66 چقدر بهتر از 80 است؟ عکس بالا گویای این اختلاف است. اصولا اگر استناد به این اعداد و ارقام کافی بود دیگر به چنین مکانی نیاز نبود.
نهایتا نظر من همان نظر قبلیست که 60دی را بهتر از 5100دی میدانم. باوجود این اختلافات به قول شما عمیق بین اسکورها در صورتی که این تفاوتها باعث همینقدر تفاوتی که عکس میبینیم باشد من بر خلاف نظر تمام دوستان آن را عامل دسته اول نمیدانم و امکانات دیگر بدنه را ملاک قرار میدهم.
باز هم از اطلاعات و نظراتتون ممنون آقای پسر پارسی
سلام
سایت خوب و مرجع Dxomark امتیازات خود را فقط بر مبنای بررسی سنسور در دوربین ها صادر می کند همانطور که خود سایت در مورد این موضوع می نویسد :
To help photographers rank and compare photographic equipment, DxOMark provides four scores showing camera sensor image quality performance:
Sensor Overall Score, showing the performance for a general-purpose use case, and computed from the following three use case scores:
Portrait Score, based on optimum Color Depth.
Landscape Score, based on maximum Dynamic Range.
Sports Score, based on Low-Light ISO.
یعنی کمک به عکاسان در شناسایی کارایی و کیفیت سنسور.
پس متوجه شدیم که این همه قضایا نیست و غیر از سنسور (که البته نقش اساسی در کیفیت دوربین ها دارد) موارد دیگری نظیر پردازنده - سیستم نورسنجی - فوکوس و ... هم هستند که در کیفیت خروجی یک بدنه تاثیر گذار هستند.
حالا سری می زنیم به امتیازات یک سایت مرجع دیگر که البته با بررسی همه جوانب امتیاز دهی می کند :
DPreview :
D7000
D5100
60D
550D
نتیجه گیری : این نیاز کاربر است که تعیین کننده اصلی برای انتخاب یک بدنه است و سایت های مورد بحث نقش راهنمای کاربر را بازی می کنند.
موفق باشید.
با سلام
من کمی تجدید نظر کردم و حالا بین 60d و 600d نمیدونم کدوم رو بگیرم و چند تا سوال دارم:
۱. توی سایت http://www.dpreview.com/products/com...=canon_eos600d بنظر میرسه که 60d بهتره اما زوم دیجیتال نداره. حالا بنظر شما دوستان آیا داشتن زوم دیجیتال به درد میخوره؟
۲.آیا مدل دیگری هست که مشخصات 60d (سرعت شاتر 1/8000 - عکاسی پی در پی 5.3 فریم در ثانیه) را داشته باشه؟
مرسی
دوست من امکان زوم دیجیتال واقعا کاربردی نداره (البته از نظر من) اگر مسئله شما فقط همین است ، شما خیلی راحت می تونید عکس رو حتی توی محیط ساده ی paint که توی همه ی ویندوز ها هست کراپ کنید
اگه منظور زوم دیجیتال در عکاسی باشه
اما در فیلم برداری زوم دیجیتال یک مزیت است اما برای کسی که می خواهد یک دوربین عکاسی داشته باشد که گاهن با آن فیلمی بگیرد 60D بنظرم ارجعیت داره
در مورد سوال دومتون من هم مثل جناب mr.vahid.di دوربین D7000 نیکون رو پیشنهاد می کنم
درود؛
بدون شک برای عکاسی 60دی بهتر از 600دی هست... البته در تاپیکی به طور تخصصی در مورد این دو دوربین صحبت شده بود و در نتیجه گیری خرید 60دی معقول تر هستش.... و در مورد 600دی: بله، زوم دیجیتال در مد فیلمبرداری از مزایاش نسبت به 60دی هستش..... باز هم برمیگرده به سیاست های شرکت کنن....
در مورد سوال دومتون هم دی7000 از نیکون نزدیک به این دوربین و یک سر و گردن بالاتر از 60دی هستش....
ارادتمند
ممنون برای پاسخ ها.
راستش من در مورد این دو دوربین خیلی بررسی کردم و بنظرم زوم دیجیتال هم برای فیلم برداری و هم برای عکاسی از منظره و حتی ماکرو هم قابل استفاده است اما 60d بنظر خیلی حرفهای تر میاد. در مورد نیکون d7000 هم راستش قیمتش خیلی زیاده! بنظر شما از چه لحاظ عکاسی 60d بهتر از 600d هست؟
سلام
60D یک رده از 600D در دوربین های کنون بالاتر است و مسلما امکانات و کیفیت بهتری رو در اختیار عکاس قرار میدهد
در مورد قیمت هم ،D7000 و 60D تقریبا در یک رنج قیمت هستند ، احتمالا شما قیمت D7000 رو با لنز کیت دیده اید و 60D رو بدون لنز کیت
بادی هردوی آنها قیمتی حدود 1300 تا 1450 دارد و با لنز کیتشون حدودا 1800 در میآیند
ولی خواب به دلایلی که خیلی در همین تاپیک و تاپیک ها دیگر سر آن بحث شده ،D7000 میتونه انتخاب خیلی بهتری باشد
موفق باشید
با درود دوباره
ابتدا از بابت تاخیر در پاسخگویی واقعا پوزش می طلبم . در باب D5100 و 60D چونکه دیدم خیلی مردّد هستین ، گفتم شاید بد نباشه سمپل ها رو یک به یک براتون بررسی کنم :
الف) کنتراست و عمق رنگ :
ب) شارپنس :
ج) نویز :
د)
در تست های 1 تا 3 فکر کنم تمام دوستان با من هم نظر باشن که عملکرد D5100 (حتی اگر مقیاس جزیی کلی نظر باشه) بهتره . نمونه ی آخر هم به عنوان یک تست کلی به شمار میره ؛ چرا که هم نویز و هم شارپنس و هم کنتراست و عمق رنگ در اون دخیله . در این نمونه هم خوشبختانه شرایط و نتایج قبلی نقض نمیشه و به نظرم کماکان خروجی D5100 بهتره . حال اگه کاربری ملاک دیگه ای برای انتخاب داشته باشه ، اون دیگه بحثی جداست ... ولی در بحث خروجی واضحه که D5100 بهتر از 60D عمل می کنه .
راستش چونکه اعتقادی به این مقایسه ندارم ، نمی خوام بحث رو بیش ازین مبسوط بشه . منتها به صورت کلی عرض می کنم که با مراجعه به قسمت "اندازه گیری ها" در همون لینک DXO ، می بینید که نمودارها تقریبا تفاوت فاحشی ندارن و بنده هم عرض کردم که D5100 بهتر نیست . لذا فکر نکنم تناقضی میان صحبت من و مرجع مذکور وجود داشته باشه (اگه وجود داره ، لطفا بگید تا تصحیح کنم) .نقل قول:
یه سوال برام پیش اومد
مطمئنا مقایسه ی 1D Mark IV با D5100 اشتباهه ولی خیلی هم جذابه
راستی طبق اون لینک امتیاز کلی D5100 بالاتره ولی شما میگی بهتر نیست بر طبق همون لینک
دوست عزیز بنده اعتقادی به امتیازبندی ندارم . صحبت ها من تنها بر اساس مقیاس بندی شهودی نمودارها و همین طور بر اساسا سمپل ها استواره . به شما هم پیشنهاد می کنم تا از همین روش بهره جسته و تمرکزتون رو روی مقایسه ی سمپل ها و نمودار ها بذارید تا بتونید به نتیجه ی بهتری دست پیدا کنید . در مورد 5DMK2 هم سوالتون رو متوجه نشدم که اگر واضح تر بفرمایید ، حتما پاسخ خواهم داد .نقل قول:
درود
منهم همین سوال رو از پسر پارسی عزیز داشتم
طبق همون لینکی که فرموده بودن 7دی هم امتیاز کلی کمتری در مقابل دی 5100 گرفته
همینطور 5دی مارک 2
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پی نوشت : من در حین مقایسه ی 60D و D5100 به یک مورد عجیب و صد البته جالب برخوردم که ذکرش خالی از لطف نیست ؛ وقتی داشتم سمپل های این دو دوربین رو مقایسه می کردم ، در کمال تعجب دیدم در یکی از عکس ها سر بطری مارتینی باز و در دیگری بسته هست ! اینم لینکش . این درواقع بدین معناست که سمپل های DP تغییر پیدا کرده و یکسان نیست . خوشحال می شم اگه دوستان نظراتشون رو در این باره بیان کنند .
این عمق رنگ دقیقا یعنی چی؟نقل قول:
الف) کنتراست و عمق رنگ :
و چجوری از روی این برش به نتیجه میرسید که خروجی عمق رنگ دوربینی چجوریه؟
در مورد سمپلهای دیپی هم مشخص است. این چیدمان وجود دارد. در زمانهای مختلف هم ممکنه دست بخوره. اما استانداردش یکی هست. وضعیت نور و دما و ... باید ثابت باشد.
یکی پیدا شده ناخونک زده !!
به نظر من عملکرد بهتر D5100 نسبت به 60d به این 2 دلیل هست
1- اندازه سنسور DX کمی بزرگتر از APS-C هستش
2-تعداد پیکسل های موجود در Nikon در حدود 2 میلیون کمتر از Canon هست
که ترکیب این 2 مورد خودش رو روی pixel pitch یا اندازه هر سلول نوری سنسور نشون میده و اینطوری هر سلول بسیار جزئی بزرگتز میشه و در نتیجه فضای نورگیری بیشتری خواهد داشت.
---
در مورد کل مقایسه هم بگم که من معمولا دیدم که 60D رو با D7000 مقایسه میکنند و D5100 رو با 600D
سلام
در نمونه های قرار داده شده جز اینکه احتمالا سنسور کنون جزئیات بیشتری رو ثبت کرده چیز دیگه ای مشهود نیست
نویز ( نرخ سیگنال به نویز ) و مقدار کنتراست و عمق رنگ رو هم معمولا با ایزارهای مخصوص این کار و نرم افزاهای متعددی میسنجند و مشخصا معیار این سنجش چشم افراد نیست
میدونم آف تاپیک محسوب میشه ولی خداییش قبل از نوشته شما داشتم به چشمهای خودم مشکوک میشدم!!!نقل قول:
در نمونه های قرار داده شده جز اینکه احتمالا سنسور کنون جزئیات بیشتری رو ثبت کرده چیز دیگه ای مشهود نیست
به نظر من هم جزییات بیشتری توسط سنسور کنون ثبت شده والبته به همین دلیل ممکنه نویز در نیکون کمتر حس بشه
در مجموع بدون هیچ طرفداری خاصی من نتیجه سنسور کنون رو بهتر میبینم
دوستان بنظر شما این حد ار نوز که توسط کنون در عکس های صفحه پیش ثبت شده در پست پروداکشن به راحتی برطرف میشه ؟ (چون منم دارم به تهیه 60D فکر میکنم)
متخصصان dxo در مورد امتیازهای دقیقی که منتشر میکند یادآوری کرده اند که اختلاف نیم واحدی در رنج دینامیک و همچنین یک واحد در عمق رنگ ، تفاوت عملی قابل توجهی نیست.
نقل قول:
A value of 12 EV is excellent with differences below 0.5 EV usually not noticeable.
نقل قول:
A color depth of 22bits is excellent, differences below 1 bit are barely noticeable.
شاید اشتباه میگم اما حجم فرمت raw این دو دوربین (16.5و23.9)نشانگر ثبت جزئیات بیشتر توسط 60d هست(2 مگا پیکسل ،7 مگابایت اختلاف ایجاد نمیکنه)
قطعا اشتباه میکنید. افزونه اطلاعاتی ممکن است سیگنال نباشد ، نویز باشد. حجم فایل نمیتواند ملاک کیفیت بیشتر تصویر باشد.نقل قول:
شاید اشتباه میگم اما حجم فرمت raw این دو دوربین ...
دلیل: مثالهای نقض متعدد
حقیقت اینه که نسل کنونی سنسور های سونی ( که روی دوربین های نیکون و چند برند دیگه هم به کار میره ) سنسور خوبی است و برتری هایی در نویز کم و داینامیک رنج بالا داره . اما این تفاوت ها به قدری کم و به قدری شانه به شانه هم هستند که برای تشخیص اونها باید ذره بین به دست گرفت و گاهی عکس رو در اندازه های دویست و سیصد و چهارصد درصد دید. حتی این سنسورها میتونند هر کدام در شرایطی بهتر یا بدتر از سنسورهای دیگه باشند
یک نکته رو در نظر بگیرید و اون هم این که رفتار نویزی هر سنسور یکتاست
یعنی دو سنسور از یک نوع دوربین ( یعنی دو سنسور مثلا از دو دوربین نیکون D7000 ) که هر دو ساخت یک کمپانی و برای یک نوع دوربین هستند , رفتار نویزی یکسان ندارند . چه برسه به دو سنسور از دو برند مختلف
بهتره ذهن خودتون رو درگیر این چیزها نکنید و دوربین رو بر اساس علاقه و راحتی و تجهیزات بعدی خریداری کنید
در نمونه های قرار گرفته و حتی در بررسی سایت هایی مثل DXOMARK و Dpreview شما نمیتونید تاثیر لنز رو در برخی نتایج نادیده بگیرید . مثلا DPreview برای خیلی از تست های خودش از لنز Canon 50mm F1.4 برای دوربین های کنون و معادل همین لنز از نیکون برای دوربین های نیکون استفاده میکنه . اما آیا این دو لنز رفتار اپتیکی کاملا یکسان دارند؟
و در نهایت اینکه سنسور همه چیز یک دوربین نیست و جالب اینکه سنسوری که کیفیت بهتری در عکس برداری داره ممکنه در فیلم برداری این برتری رو نداشته باشه و ...
کمپانی های مختلف , برنامه های مختلفی برای پردازش فایل های خام دوربین ها میسازند ( مثل adobe و برنامه ACR ) و در برخی موارد این برنامه ها لزوما بهترین برنامه نیستند
اینها فقط کمک میکنند تا شما به درک بهتری از ابزار برسید .
یک دوربین که امتیازش مثلا یک یا چند واحد بیشتر از دوربین دیگه ای شده , قطعا چندین برابر بهتر نیست و در اون چند امتیاز هم همواره احتمال خطای فرد یا ابزار یا نحوه تعریف یا تفاوت تکنولوژی و ... رو لحاظ کنید