حالا بقیهش به کنار، شما که بررسی کردید این زوم دیجیتال تو عکاسی منظره به چه کاری میاد؟
Printable View
دوست عزیز و استاد بزرگوار
هیچ وقت یادم نمی یاد ادعایی مبنی بر آگاهی داشته باشم که همچیم به ریش قبای شما برخورد !!! من کاملا مبتدی هستم اتفاقا !!!
بزرگان و اساتید عزیز بعد از پرس و جو به این مدلها رسیدم . به نظرتون کدوم رو بگیرم :
SONY A55
SONY A580
NIKON D5100
دلیل انتخاب اینها هم فقط داشتن IN CAMERA AUTO HDR هستش که میخوام حتما داشته باشم . در کنون هم DSLR ای ندیدم که این امکان رو داشته باشه و قیمتش در همین حد باشه . در مورد 60D هم گفات با آپدیت همچین امکانی اضافه میشه ولی از هرکی پرسیدم هیچ اطلاعی در این مورد نداشت لذا همین گزینه ها موندن . حالا پیشنهاد دیگه هم با کمال میل قبول میشه هاااا !!!
انتخاب DSLR سونی نمیتواند انتخاب معقولی باشد
سونی در ایران برند جا افتاده ای در زمینه دوربین DSLR نیست
فردا روز برای تهیه لوازم جانبی و لنز به مشکل میخورید
پس فردا روز هم که خواستید ارتقاء بدید دوربینتون رو،یا باید با کلی ضرر بفروشید به مغازه دار یا کلی صبر کنید تا یکی پیدا بشه و دوربین رو بخره ؛ مثل این میمونه که در ایران برید شورلت بخرید...اما نیکون و کنون مثل پراید و پژو هستن و هروقت اراده کنید میتونید به پول نزدیکشون کنید
در مورد اتو اچ دی آر هم خیلی سخت نگیرید
اگه قرار عکاسی کنید و اسم عکاس رو یدک بکشید نباید از استفاده از نرم افزارهای عکاسی در کارتون واهمه داشته باشد یا همیشه دنبال راحتترین راه حل باشد
در ضمن،بعضی وقتها شرایط نوری طوریه که باید شاتهایی که برای اچ دی آر میگیرید رو تک تک تنظیم کنید و اتو براکتینگ یا اتو اچ دی آر کیفیت لازم رو در عکس نهایی به شما نمیدن
موفق باشید
شما تشریف آوردی توی یک انجمن، سوالی پرسیدی، یکی از کاربران قدیمی، بسیار مودبانه و صریح راهنماییتون می کنه، بعد شما می نویسی " که کلی جالب بود پستتون و کلی خندیدم"؟نقل قول:
نوشته شده توسط Vahid
دوست عزیز
شرمنده اگر کمی رک میگم
کسی که براش مهمه HDR حاصله با چند شات و چه سطوح نوردهی گرفته میشه یکم عجیبه که دنبال پروسس داخلی دوربین برای این منظور باشه.
با همان پست گستاخی و بی ادبی شما بر همه مشخص شده بود، احتیاجی به جواب بی ادبانه دیگری به بنده نبود.
اگر فکر می کنید آگاهی دارید، پس دیگر سوال برای چیست و اگر آمده اید مطلب جدیدی یاد بگیرید، تمسخر و بی احترامی چه معنی می دهد؟
این مورد فاکتور اشتباهی برای انتخاب وخرید یک دوربین می باشد .نقل قول:
دلیل انتخاب اینها هم فقط داشتن IN CAMERA AUTO HDR هستش که میخوام حتما داشته باشم
auto hdr کارایی خوبی نداره ، دلیلش اینکه دراین نوع عکاسی شما دیگه نمی تونید از نوع HDR نرم افزاری استفاده کنید و این مورد مثل این میمونه که شما فقط می تونید با مود P دوربین عکاسی کنید و مود M رو نداشته باشید .
گاهی مواقع لازم می شه تغییراتی مبنی بر نوع سوژه و یا نور محیط درتنظیمات براکتینگ و یا حتی درویرایش عکسهای براکتینگ اعمال کنید .
درحالی که گزینه auto hdr تمام موارد رو به صوت اتوماتیک انجام می ده و دراخر هم نتیجه کار رو با یک ثبت تموم می کنه که این مورد دیگه نمی شه با نرم افزار تغییر خاص یا ویرایش خوبی انجام داد .
برای نتیجه بهتر باید تلاش بیشتری داشته باشید و استفاده از مود اتوماتیک گاهی خوب جواب می ده و گاهی هم بد زیاد نمی شه به این مورد اطمینان کرد که درکجا چه نتیجه ای داره !
در کل کلمه عکاسی hdr شانسی برای این مورد مناسبتره !
سلام دوستان
من مدتهاست می خوام یک دوربین با کیقیت عکس عالی بگیرم واسه پیشرفت در عکاسی و آتلیه خونگی خودم ( تفریحی ) بعد از کلی بررسی با توجه به بودجه 800 تومنی به D3100 نیکون رسیدم حالا می خوام نظرتونو دربارش بدونم و آیا لازم است برا این کار یک DSLR بگیرم یا دوربین جدید سونی یعنی HX100V?
سلام
بله شما درست میگوئید من D7000 رو با یک لنز تله دیده بودم و دوربین بسیار بهتری هست اما فیلم بردری 60D بهتر هست و چون فیلم برداری برای من مهمه بنظرم 60D میتونه دوربین بهتری برای من باشه. متشکرم برای تمامی کمکی که دوستان کردند.
توی بعضی مواقع که لنز شما نمیتونه با اندازهٔ کافی زوم کنه میتونین از زوم دیجیتال استفاده کنید که دوربین T3i (600D) تا ۱۰ برابر زوم میکند که بیشتر میشه از ۶-۵ برابر استفاده کرد چون وقتی از زوم دیجیتال استفاده میکنید کیفیت عکس کمتر میشه اما بدلیله اینکه این دوربین مگپیکسل زیادی دارد و میتونه با کیفیت زیادی عکس برداری کنه پایین آمدن کیفیت زیاد دیده نمیشه.
سلام یک سوال داشتم.
من عاشق عکاسی پرتره هستم !!! نمیدونم D7000 بخرم یا 7D ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
برای کار پرتره بدنه پیشنهادی من : سونی A 850 به شرطی که هزینه ای برای لنز مناسب بماند.نقل قول:
سلام یک سوال داشتم.
من عاشق عکاسی پرتره هستم !!! نمیدونم D7000 بخرم یا 7D ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
این ارزانترین فول فریمی که میشناسم. با گارانتی متفرقه شاید حدود 2 تومن گیرتون بیاد.
سلام دوستان
بنظرتون من slr like مثل hs20بگیرم بهتره یا ارزونترین slr?
من فیلم برداری نمیکنم و زوم زیاد برام مهم نیست فقط میخوام 1دوربین باشه که از خودم یا خوانواده بتونم عکس بندازم
البته اگر dslr بگیرم دیگه خرج برای لنز نخواهم کرد.کیفیت هم برام مهمه ولی نه اونقدرا.من عکس رو بگیرمم ریسایز میکنم مثلا برای فیس بوک نه اینکه تو 100% نویزاشو نگاه کنم:::yess:::
لطفا نظرتونو بگید چون برام مهمه
و لطفا ارزونترین مدل slrرو با قیمت نو بفرمایید
مرسی
سلام دوست عزیز
فکر میکنم با توجه به شرایطی که خودتون فرمودید جواب خیلی روشنه
بهترین دوربین یه دوربین Slr Like هست که میتونید در این زمینه در تاپیک خصوص خودش اطلاعات بیشتری کسب کنید
ارزونترین دوربین Slr البته دست دوم میتونید زیر 500 تومان هم بخرید آما ...
تازه این اولشه و خرید لنز فقط یکی از خرج های اون.ما هم همین اشتباه رو کردیم و گول خوردیم :biggrin: و حالا دیگه راه پس نداریم هرچی هست راه پیشه ...
پس رو لایک ها بیشتر زوم کنید
بهترین پیشنهاد برای شما جی 12 کانن با حدود 600تومن و یا جی11با حدود 500تومن هست.اما در رده اس ال ار 1000دی کانن و دی 3000نیکون در صورت وجود 600 تومن به همراه لنز کیت 18-55 انتخاب های دیگر شما میتونن باشند.
اگر واقعا به مطلاب بولد شده اعتقاد دارید جی 11 برای شما بسیار مناسب است.به کانن اس 90 و اس95 هم با قیمت 400-500 هم میتونید فکر کنید .
شاد باشید...
میتونی f550 یا f500 فوجی هم بگیری کیفیت عکس نسبتا خوبی داره قیمتش هم حدود 350 هست
Ali Saeedi
djmehdi_67
milad_iut
lamagra
ehsan+
ممنون
راستش من بیشتر برام عکاسی از چهره مهمه(نمیدونم پرتره اینه؟) مثلا برای آلبوم یا فیسبوک ...
یا بعضی وقتا از گل و گیاه اینا
چیزی که بنظرم عکس رو زیبا و حرفه ای میکنه background defocusing یا همون مات شدن پشت سوژه هستش
ولی مطمئنم که نمیخوام فیلم بگیرم
از طرفی من جای خریدن آیفون گفتم 1دوربین با کیفیت بگیرم با 1گوشی ساده تر بهتر میشه
اما الان میبینم که عکسای slrها خیلی با کیفیته و خیلی حرفه ای هستش
میخوام بدونم اگه ما زوم نکنیم رو عکس و کراپ 100% لازم نباشه(عکس کوچیک لازم دارم) کیفیت دوربینایی مثل hs20با canon 1000d خیلی تفاوت داره؟
اگه من حالا حالا ها نخوام که لنز بخرم و دوربین رو با 18-55نگه دارم همینجوری استفاده کنم انتخاب با کدوم هستش؟
در کل برای من کیفیت مهمه ولی در حد همون اندازه ی مانیتور نه خیلی فوق العاده .استفاده ام هم زیاد نیست. ولی دوس ندارم عکسم زیاد با اون حالتی که موبایل میخریدم فرق نداشته باشه .دوس دارم فرق داشته باشه با عکسای معمولیه بقیه و خاص دیده شه:::yess:::
باهام مشورت کنید
قیمت 1000دی600؟ مگه نوش هنوز هست؟600-650پول دارم
اگه بخوای توی lcd هم نگاه کنی خیلی فرق ندارن البته توی چاپهای بزرگ اگه عکس نویز داشته باشه مشکل ساز میشه که با فتوشاپ میشه درستش کرد.
برای مات شدن پس زمینه سنسور بزرگ (دوربین حرفه ای) احتیاج هست اما به صورت نرم افزاری(فتوشاپ)هم میشه پس زمینه رو مات کرد.بعضی از دوربینها هم این کار رو بصورت نرم افزاری انجام میدن(hs20 و بعضی از دوربینهای سونی) که خیلی مات نمیشه.
اگه نمیخوای برای عکاسی زیاد وقت بذاری و از فرمت raw استفاده کنی بهتره همون f500 فوجی رو بگیری قیمتش مناسب هست و ابعاد کوچیکی داره(از مدلهای سونی الان خاطرم نیست اما یه مدل داره که عکس با پس زمینه مات میگیره)
اگر به دنبال عکاسی ماکرو هستید لنز 18-55 دراینجا جواب گوی خوبی برای اینجور عکسها نیست مگر با معکوس کردن این لنز که این مورد هم کارساده ای نیست .نقل قول:
بعضی وقتا از گل و گیاه اینا
دوربینه گوشی دراینجا حکم لوازم جانبی رو داره یعنی کاراصلی گوشی این نیست که باهاش عکاسی کنی و برای رسیدن به کیفیت بیشتر و بهتر باید خود اون وسیله ای که می خواهید تهیه کنید مثلا برای فیلمبرداری بهتره دوربین فیلمبرداری بخرید نه دوربین عکاسی که بتونه فیلمبرداری کنه یا برعکس .نقل قول:
از طرفی من جای خریدن آیفون گفتم 1دوربین با کیفیت بگیرم با 1گوشی ساده تر بهتر میشه
جالبه دراینجا خود جواب سوال خود را می دهید ولی باز هم دودل هستید !نقل قول:
اما الان میبینم که عکسای slrها خیلی با کیفیته و خیلی حرفه ای هستش
بهتره این مقایسه رو ببینید .نقل قول:
میخوام بدونم اگه ما زوم نکنیم رو عکس و کراپ 100% لازم نباشه(عکس کوچیک لازم دارم) کیفیت دوربینایی مثل hs20با canon 1000d خیلی تفاوت داره؟
http://snapsort.com/compare/Canon_EO...-Fujifilm-HS20
بهتره همین 1000D رو بگیری بعد یه مدت لنزهای ارزون قیمتی هم می تونی بخری مثل 55-250 که فکر کنم 280 تومن باشه اینجوری رنج بهتری هم خواهی داشت که لازم نیست همون اول این لنز رو بخری .نقل قول:
اگه من حالا حالا ها نخوام که لنز بخرم و دوربین رو با 18-55نگه دارم همینجوری استفاده کنم انتخاب با کدوم هستش؟
اینجوری می تونی هم دوربین بهتری داشته باشی و هم نوع عکاسی که می خوای می تونی به راحتی کارکنی .
ولی اگر کیفیت برای شما زیاد مهم نیست و می خوای زومه لنزدوربینت بیشتر باشه و هزینه کمتری خرج کنی و دوربینت بتونه عکسهای ماکرو هم بگیره
SH20 مناسبتره .
کیفیت مانیتور !!!نقل قول:
در کل برای من کیفیت مهمه ولی در حد همون اندازه ی مانیتور نه خیلی فوق العاده .استفاده ام هم زیاد نیست.
اول اینکه خیالتون رو راحت کنم که دوربین هیچ گوشی حتی در دوردستهای بدنه ای مثل 1000 دی نیست! حتی ایفون یا ان8 یا حتی گالاکسی اس 2 .این از این!
دوم اینکه وقتی قصد چاپ ندارید،اونقدرها به عکاسی علاقه مند نیستید بهتره که یک کامپکت مناسب تهیه کنید.اگر علاقه بیشتری داشتید یا نوع استفاده جدیتر توی این موارد دوربینهای مثل جی12 و همرده هاش عالین ولی با این تفاسیر فکر نمیکنم همین مورد هم به درد شما بخوره.
کیفیت و نویز عکسها ربطی به زوم(در اینجا اپتیکال که در واقع هیچ تاثیری در خروجی عکس نداره) مربوط نمیشه.
برای عکس کوچک هم روی مانیتور معمولی شاید تفاوتی بین اس ال آرها و کامپکیتها دیده نشه.پس تفاوت منتفی هست.
تفاوت عکسهای شما هم برمیگرده به خلاقیت و پشتکارتون توی این زمینه.دایی بنده با یک اس ایکس 130 کنون عکسهای اجتماعی میگیره که من با این بدنه ام شاید از گرفتن اونها عاجز باشم.
خود اس ایکس 130 هم گزینه مناسبی هست با قیمتی زیر 300 و کیفیت مناسب.
مرسی از راهنماییتون
جدا خیلی سایت فعالی دارید و تقریبا بینظیره
APS-C 22.2x14.8mm vs 1/2" 6.4x4.8mm
من هرچی فکر میکنم میبینم دوربین رو برای عکس میگیرم و کیفیتش خیلی مهمه که میخوام جدا بگیرم
کلا بنظرم وسایلی که همه کاره هستن نمیتونن هیچ کدوم از کارارو عالی انجام بدن.
حالا این مات شدن ضمینه با slr چطوریه؟ گزینه یا دکمه خاصی داره؟
پس dslr بگیریم بعدا که نیاز شد لنز هم میشه تهیه کرد دیگه.حالا میشه بهترین slrبا حداقل قیمت رو بهم معرفی کنید؟ lol
البته نو میخوام و هرچه ارزونتر بهتر چون فیلم برداری نمیکنم
الان میرم بیرون ببینم 1000دی نو پیدا میشه یا نه
میشه 2تا عکس مقایسه ای بین bridgeو entry dslr بزارین؟میخوام ببینم تو سایز معمولی عمق تفاوت در چه حده.مرسی:::waw:::
با DSLR ها کنترل همه چیز در دست خودتونه...اینکه پس زمینه محو باشه یا اینکه چقدر محو باشه بستگی به تنظیمات شما داره
لنز از بدنه جداست و هر لنزی ویژگیها و کاربردهای خودش رو داره که با اتصال به بدنه دوربین شما رو کامل میکنه
برای اینکه راهنمایی دقیقی در زمینه خرید DSLR بگیرید باید اول از همه بودجه تون رو بفرمایید و ژانر عکاسیتون
مطمئنا برای داشتن پس زمینه مات باید عمق میدان کم باشه که به چند عامل مثل اندازه سنسور و دهنه دیافراگم و .. بستگی داره که تو بعضی تایپکها بهش پرداختن .
یه مسئله ای که هست اینه که تمام مواردی که باعث کم شدن عمق میدان میشوند از طرفی باعث بهبود کیفیت عکس هم میشن مثلا بزرگ شدن سنسور باعث نویز کمتر و باز بودن دهنه دیافراگم باعث بالارفتن سرعت شاتر .
بزرگترین سایز سنسور در کامپکتها مربوط به PANASONIC LX هست که در عین حال دهنه دیافراگم خیلی بازی هم داره (2) که فکر کنم این کمترین عمق میدان تو کامپکتهاس ولی اختلاف اندازه سنسور این دوربین با SLR ها خیلی زیاده و درنهایت در مقایسه با اونا خیلی ضعیفه . اگر واقعا این مسئله خیلی مهمه براتون بهتره به سمت SLRها برید که ارزونترین و مناسبترینشون NIKON D3100 هست که شاید حدود 750 بشه خرید.
دوست من اگر واست کیفیت مهمه برو دنبال کیفیت عکستنقل قول:
حالا این مات شدن ضمینه با slr چطوریه؟ گزینه یا دکمه خاصی داره؟
این مات کردن پشت سوژه رو خیلی راحت میتونی تو فوتوشاپ به بهتر از اون چیزی که دوربین بهت میده برسی
منظورم بوکه با دیاف باز نیست منظورم افکت های خوده دوربینه
ارتباط مستقیم با نیازتون دارهنقل قول:
پس dslr بگیریم بعدا که نیاز شد لنز هم میشه تهیه کرد دیگه
اگر نیازتون رو بشناسین بعدش وسایل رو هم بشناسین به نتیجه ی مطلوب می رسید
تا منظور از بهترین چه باشدنقل قول:
حالا میشه بهترین slrبا حداقل قیمت رو بهم معرفی کنید؟
شما می تونی بهترین ماشین با کمترین قیمت رو به من معرفی کنی؟؟ :biggrin:
نمیشه دیگه باید دید منظور از بهترین چیه
ولی اگر قصد خرید DSLR رو به طور جدی داشته باشی من بهت پشنهاد منی کنم به تاپیک Nikon D3100 یه سر بزنی
با لنزش حدودا 750 تومنه
نوش هم فراوونه
این جمله رو درک نکردمنقل قول:
البته نو میخوام و هرچه ارزونتر بهتر چون فیلم برداری نمیکنم
موفق باشی
ارادتمند
پ.ن : شرمنده با جناب abaee و bahri خط رو خط شدم
والا من فکر میکنم دست نگه دارید و کمی بیشتر مطالعه کنید(دست کم دو هفته ای) با این اطلاعات اگر اقدام به خرید کنید از اونجایی که با نیازهاتون هم آشنا نیستید احتمال پشیمانی زیاد هست.
ارزونترین گزینه ها هم در برند کنون 1100 دی و نیکون هم همونطور که دوستان فرمودن دی3100 هست.
باشه پس من 1مقدار مطالعه رو این dslr میکنم از شما دوستان هم کمک میگیرم
البته من تا اونجایی که سمپل هارو دیدم زیاد از لنز18-55 برای عکس از چهره استفاده نمیشه و کلا کاربردش کمه
با این لنز هم میشه مثلا 1عکسی از 2متری انداخت که کل پشتش مات باشه؟
الانhs20با باتری حدودا 550 میشه که 200تومن فقط فاصله داره با 1100دی که خوب مسئله ای نداره و کاملا ارزش داره
فقط الان تنها نگرانیم اینه که چون تا مدت زیادی نمیخوام لنز بگیرم این لنز 18-55 ش حداقل چیزی که لازم دارم رو برام انجام نده
:(
1سوالم برام پیش اومد این 18-55 اگه ما از زوم استفاده نکنیم و فقط از اشیاء نزدیک (1-4متر) بخوایم عکس بگیریم کافی هستش؟
من تله لازم ندارم فقط در حد عکاسی معمولی و خونگی. میتونم با همین لنز کنار بیام؟
دوست من تا منظور از عکاسی چهره چه باشدنقل قول:
البته من تا اونجایی که سمپل هارو دیدم زیاد از لنز18-55 برای عکس از چهره استفاده نمیشه و کلا کاربردش کمه
اگر منظورتون پرتره هست ، خود پرتره انواع مختلف داره که برای بعضی از انواع اون 55 مم حتی با توجه به 1.6 ضریب سنسور کوتاهه و اعوجاج زننده ای رو پدید میاره
ولی در کل عکس های بسیار زیبایی با موضوع پرتره با همین لنز دیدم
فکر نمی کنمنقل قول:
با این لنز هم میشه مثلا 1عکسی از 2متری انداخت که کل پشتش مات باشه؟
یه همچین نتیجه ای رو داشته باشه
ولی یه لنز 50مم فیکس 160 تومنی با دیاف 1.8 میتونه یه همچین کاری کنه
hs20 دوربین کاملا ارزش مندی هست باز هم میگم ارتباط مستقیم به نیازتون دارهنقل قول:
الانhs20با باتری حدودا 550 میشه که 200تومن فقط فاصله داره با 1100دی که خوب مسئله ای نداره و کاملا ارزش داره
فقط الان تنها نگرانیم اینه که چون تا مدت زیادی نمیخوام لنز بگیرم این لنز 18-55 ش حداقل چیزی که لازم دارم رو برام انجام نده
اگر مشکل مالی نیست میتونید از لنز 18-105 در برند نیکون استفاده کنید البته اگر D3100 رو خریداری کردید
لنز بسیار عالی ای است باتوجه به قیمت 350 تومانی اش
کلا این جمله رو نفهمیدم که بخوام راهنمایی کنمنقل قول:
1سوالم برام پیش اومد این 18-55 اگه ما از زوم استفاده نکنیم و فقط از اشیاء نزدیک (1-4متر) بخوایم عکس بگیریم کافی هستش؟
شرمنده
اکثرا زوم اپتیکال رو با زوم دیجیتال که باعث افت کیفیت میشه اشتباه میگیرن،شاید منظورشون این باشه.
اما 55-18 ...
برای استفاده خانگی و عمومی بر اساس رنجش کاملا مناسب هست.بعدها ممکنه ظرف مثلا سال آینده خودتون به سمت لنز بهتر کشیده بشید(که این احتمال بسیار بالایی هست) تنها نکته اینه که این لنز مناسب عکاسی کلوز آپ(بسته صورت) نیست.چون صورت به شدت دچار اعوجاج میشه.بینی بزرگتر گوشها پهنتر و اصولا فاجعه میشه.(البته اینطور که متوجه شدم اکثر افراد عادی اصلا متوجه این موضوع نمیشن!)
ممنون خیلی راهنمایی خوبی کردید
همینو میخواستم بدونم که بدون عوض کردن لنز میتونم با 18-55 کاری که میخوام رو انجام بدم یا نه که مثل اینکه 1کم جالب در نمیاد
الان این مشکل با خریدن hs20 از بین میره(منظور اعواج زننده ای که میفرمایید) و میتونم عکس پرتره بهتری از چهره بگیرم(بدون توجه به کیفیت البته)؟:::love2:::
لنز 18-55 روی دوربین SLR درسته پایینترین کیفیت رو نسبت به لنزهای دیگه داره ولی بازم نمیتونین با دوربینهای پایینتر مقایسه کنید اونم hs20 , حالا اگر G12 بود میشد یه چیزی .
خوب من که دوست دارم dslr بگیرم و مطمئنم کیفیتش خیلی بهتره منتها برای منی که فعلا قصد خرید لنز ندارم و از لنز خودش استفاده میکنم میخوام ببینم hs20با اون لنز 24-700 بهتره یا dslr 18-55 که میفرمایید اعواج میده و جالب نمیشه
من قصد مقایسه ندارم فقط میخوام ببینم تو عکس پرتره با کدوم نتیجه بهتری میگیرم و کدوم برای من مناسب تر هستش
آخه دوستان من علاقم تو مسائل دیگه هستش و فقط دنبال 1دوربین خوب میگردم که الان کارمو راه بندازه
من به 1سری عکس با کیفیت پرتره نیاز دارم همینطور میخوام از این قابلبت که پشت مات میشه استفاده کنم raw هم برام مهمه ظاهر بزرگ دوربینم جالبه اما نه خیلی
من برای بودجه فکر کنم تا 750 700- خوبه
ببینید مسلما دوربینی مثل اچ اس20 امکانات خیلی زیادی رو در اختیارتون قرار میده ولی از لحاظ کیفیت همیشه این رو در نظر داشت باشید که ضعیفترین(یا بهتره بگیم ارزانترین) اس ال آر هم کیفیتی خیلی بهتر از بهترین(یا گرانترین)کامپکت یا اس ال آر لایک داره.55 بر روی دوربین کراپدار معادل 88 هست که نیم تنه های خوبی میشه با اون گرفت.اون اعوجاج رو هم با نرم افزار و در نهایت کراپ کردن تا حد قابل قبولی میشه از بین برد.اگر حوصله حمل دوربین بزرگ بعدها تعویض لنز و درنهایت علاقه جدی که منجر به خرید تجهیزات در آینده میشه قطعا اس ال آر.ولی اگر عکاسی یک تفریح جدی هست و فقط قصدتون ثبت خاطرات و مراسم دورهمی هست اس ال آر لایک بهتره .خصوصا اینکه به نظر نمیاد استفاده ای بیشتر از انتشار عکس روی وب داشته باشید.همون دایی بنده که ذکر خیرش بود هم همچین استفاده ای داره و اکثرا روی همون ف ب عکسهاش رو منتشر میکنه کلی هم طرفدار داره کارهاش...البته ایشون هم بعد از 1سال عکاسی اس ایکس 130 قصد خرید 600 دی داره.این مورد رو مد نظر داشته باشید در شناخت دقیق علایقتون همراه با آینده نگری.
دوست عزیز تفاوت فاحشی بین آن چیزی که شما با فوتو شاپ درست کنید وجود دارد تا آنچه با یک لنز با دیاف باز (اگر تله فوتو باشد که دیگر حرفی برای گفتن نماند)بگیریدنقل قول:
این مات کردن پشت سوژه رو خیلی راحت میتونی تو فوتوشاپ به بهتر از اون چیزی که دوربین بهت میده برسی
به نظر من دوست عزیزمون دوربین اس ال آر با لنز کیت بگیرند و در کنارش یک لنز پرایم 50 1.8 با ارزش بگیرند که هم عکس های ایندور بگیرند و هم با عمق میدانش بازی کنند
دوستان این عکس رو ببینید با 1000دی گرفته شده:
http://masters.galleries.dpreview.co...LwVtN3VAEJI%3d
Focal length: 85 mm
Shutter speed: 1/1250 sec
Aperture: F2.2
دومی با hs20 :
http://masters.galleries.dpreview.co...Rau1kA0cnlY%3d
Focal length: 115.1 mm
Shutter speed: 1/550 sec
Aperture: F5.6
ISO: 200
این عکس هم با 1000دی انداخته شده از فوکا30میلی متری اون میشه گفت اینو با لنز 18-55 گرفته؟
http://masters.galleries.dpreview.co...776bnKLaqig%3d
Focal length: 30 mm
Shutter speed: 1/40 sec
Aperture: F1.8
ISO: 400
من عکس این تیپی میخوام بندازم 1000دی با لنز 18-55 مناسبتره برام یا hs20?
جناب حسینی توی همین متنی که شما به عنوان نقل قول آوردید اگر توجه بفرمایید من عرض کردم کهایشون فرمودن که دوربین هایی هستند که نرم افزاری پشت سوژه رو تار میکنهنقل قول:
منم گفتم نگران این موضوع نباشه توی محیط فوتوشاپ به نتیجه ی مطلوب تری می رسید برای مات کردن پشت نسیت به پردازش داخلی خود دوربین
و گفتم که دیاف باز و حالا به قول شما استفاده از لنز تله و ... مقوله دیگری است و منظور من این نیست
من عصر رفتم کل شهر رو گشتم فقط 1مغازه 1100دی داشت که میگفت 800
1مغازه هم پیدا کردم که از دیجی کالا میخرید و تحویل میداد776
1جایی رفتم fuji s200rxrنو دیدم داره
hs20 هم میگفتن 520تومن
نظرتون چیه؟ کدومو بگیرم من آخرش؟میگن 1100دی جای دستش ازین پلاستیکایی که لیز نمیخوره نیست مثل فوجی.اینطوره؟
lol
دوست من از هر کی بپرسی بگی HS20 بهتره یا یه SLR میگه SLR
شما باید ببینی این همه هزینه داری میکنی ازش هم استفاده میکنی یا نه؟
یه جا تویه یه تاپیک خوندم یه بنده خدایی رفته D7000 خریده باهاشم فقط رو حالت auto سالی یه بار عکس میگیره
من به این میگم ظلم
اگه قراره استفاده کنی من میگم SLR ، داری پول می دی که کیفیت بخری نه اینکه دستت رو توی جای دسته ی پلاستیکی بزاری
در ضمن شما که به 1100D نظر کردی یه گوشه چشمم به D3100 داشته باش
موفق باشی
سلام پیرو فرمایش جناب سعیدی عرض کنم که بندم چند وقتی هست d3100 گرفتم و راضیم و با 1100d که مقایسه میکردم از خیلی جهات سر بود و1100d خیلی حرف واسه گفتن نداشت نمونه عکسای هر دو دوربینم تو دی پی ریوییو یه نگاهی بندازی بد نیست
ببخشید خط رو خط شد
به نظرم این دوستمون هنوز براشون مشخص نشده که slr می خواد یا slr like ...بهترین کار تحقیق و مطالعه بیشتر هست خرید در این حالت شک و دودلی خریدار رو پشیمون می کنه حتی اگر بهترین گزینه رو خریده باشهنقل قول:
من عصر رفتم کل شهر رو گشتم فقط 1مغازه 1100دی داشت که میگفت 800
1مغازه هم پیدا کردم که از دیجی کالا میخرید و تحویل میداد776
1جایی رفتم fuji s200rxrنو دیدم داره
hs20 هم میگفتن 520تومن
نظرتون چیه؟ کدومو بگیرم من آخرش؟میگن 1100دی جای دستش ازین پلاستیکایی که لیز نمیخوره نیست مثل فوجی.اینطوره؟
سلام به دوستان.
بنده اکثر تاپیک های مشابه سوالم رو خوندم و خیلی استفاده کردم و از این بابت از همه دوستان ممنونم.
من قصد دارم یک دوربین حرفه ای Canon و لنز مناسب رو با هزینه حدوداً یک تا یک و نیم میلیون تومان تهیه کنم.
من اصلاً حرفه ای نیستم؛ اما چون همیشه یا جنسی رو نمی خرم و یا خوبش رو می گیرم سعی دارم دوربین نسبتاً خوبی تهیه کنم؛ برای همین کیفیت مطلوب عکس حرفه ای برای من در درجه اول اهمیت قرار داره.
در مورد لنز هم سبک و هدف عکاسی خاصی ندارم، ممکنه عکس از طبیعت باشه یا گنجشک بالای درخت و یا گربه ی خونگی که نیم متر با من فاصله داره و یا عکس خونوادگی. اگه ممکنه لنزی رو پیشنهاد کنید که از نهایت کیفیت دوربین استفاده کنم.
نظر خود بنده دوربین 550D و یا 600D هستش؛ حالا نمی دونم اساتید چه نظری دارند. یکی از فروشنده ها می گفت فرق چندانی ندارن و بدنه 600D ضعیف تره و لنز 135-18 رو مناسب دونستن.
بنده به یک فلاشر و کارت حافظه و کیف هم نیاز دارم که ممنون می شم از تجربه ی دوستان در این موارد هم بهره مند بشم.
با سپاس و احترام.
ممنونم از همتون که وقت میزارید و به بقیه کمک میکنی
خوب حق با شماست و نیکون 3100 بهترین گزینه اس ال آر برای منه
قیمتشم که 730 بنظرم فوق العاده مناسبه
تنها مسئله ای که الان ذهنم رو مشغول کرده اینه که فعلا این نیکون با لنز روش میتونه کاری که میخوام رو بهتر از s200exr با حدود نصف قیمت بکنه یا نه
البته بدون شک بهتر هستش فقط نمیدونم بدون لنز خوب متناسب با قیمتش از S200هم بهتره یا نه
البته همونطور که ارز کردم من دوس دارم عکس طبیعی باشه و البته پشتش ماتlol
راستی نیکون 3100 اتو فوکوس داره؟
سلام
من به جای شما بودم عزیز یک کانن sx120 یا 130 میگیرم چون به قول خودتان زیاد وارد نیستید و باز به گفته خودت{عکس از طبیعت باشه یا گنجشک بالای درخت و یا گربه ی خونگی که نیم متر با من فاصله داره و یا عکس خانوادگی. } که این دوربین هم کارهای شما را حل میکند و مابقی پول را خرج یک سفر یا تور اروپایی میکنم در این تابستان وکلی عشق حال و با کلی عکس هم برمیگردم.و هر وقت یه جورای حرفه ای شدم اونوقت یک دوربین باحال میخرم. البته نظر منه
جناب rshamy3 شما هنوز هم دودل هستید !
آقا D3100 خیلی بهتر از S200 هست و درمقابل پول پرداختی شما ارزش خرید دارد و اگر یک روز پشیمون شدی می تونی خیلی راحت بفروشی و یا با یک s200 یا دوربین دیگر عوض کنی ولی درمورد S200 کمی اینکار مشکله وباید صبر کنی یکی از اشناها مشتری این دوربین شود ویا به قیمت خیلی پایینتری در بازار بفروشی .
حال اگه D3100 رو گرفتی راه برگشت داری فکر کن با 30% پایینتر از قیمت خرید .
این مورد دیگه چندبار گفتید ودوستان توضیح دادن .نقل قول:
البته همونطور که ارز کردم من دوس دارم عکس طبیعی باشه و البته پشتش مات
هم اتوفوکس داره و هم می تونی دستی هم استفاده کنی .نقل قول:
جناب rshamy3 بهتره به جای این همه سوال یه مطالعه ای درتاپیکهای مربوطه انجام بدید بعد که دیدید جوابی پیدانمی کنید سوال کنید نه اینکه تا سوالی به ذهنتون می رسه اینجا مطرح کنید ، البته کاراشتباهی انجام نمی دید ولی اینجوری خیلی راحتر و زودتر نتیجه می گیرید تا اینکه منتظر جواب بمونید .
ممنون از نظرتون دوست من؛ اما اگر بنده با شما هم نظر بودم هرگز همچین تاپیکی رو ایجاد نمی کردم! اگر در مورد شرایطی که ذکر کردم اطلاعاتی دارید ممنون می شم لطف کنید.
بله می تواند!
البته از نظر کیفیت . نه زوم بیشتر و رنج بیشتر
بله دارد!
توصیه میکنم مقالات سایت رو مطالعه کنید تا با مفاهیم بیشتر اشنا شوید.
مقالات سایت
سلام دوست عزیز
به فروم وب سایت عکاسی خوش آمدید.
لطفا بفرمایید تعریف شما از کیفیت مطلوب عکس حرفه ای چیست؟
با توجه به مواردی که گفتید اگر اصرار به خرید DSLR است، 550D و 600D و حتی دوربین های در سطح پایین تر، برای شروع ایده آل هستند. یک لنز با بازه فاصله کانونی وسیع مانند 18-135 یا 18-200 مناسب شماست. اما متوجه باشید که لنزهای با بازه فاصله کانونی زیاد ضعف هایی هم از نظر کیفیت تصویر دارند .
در کل با توجه به نوشته شما (و شناخت کمی که از شما داریم) پیشنهاد میکنم قبل از خرید کمی بیشتر مطالعه کنید و با فضای عکاسی در سیستم SLR بیشتر آشنا شوید.
شاد باشید .
فکر کنم تاپیک ها کاملا گویا بودند و نیازی به تاپیک جدید نبود
در مورد کیف و فلاش و مابقی موارد هم در همون تاپیک های خودشون مطرح کنید دوستان در خدمت شما هستند
منظورتون رو هم از فلاشر متوجه نشدم؟؟؟ منظورتون همون فلاش هست یا چیز دیگه ای؟؟؟؟
اما در مورد دوربین
این دوربین ها و لنزهایی که فرمودید هزینه ای در حدود همین 1.5 تا 2 میلیون هست که البته باید خرج کیف و فیلتر و باطری فلاش و خود فلاش و باطری شارژر وچه و چه و چه رو هم اضافه کرد که یقینا به خیلی هاشون احتیاج پیدا خواهید کرد
پس به نظر من اگر محدودیت بودجه ندارید و احساس میکنید به عکاسی علاقه ای هم دارید همون دوربین هایی که معرفی کردید دوربین های خوبی برای شروع هستند حتی میتونید به 500D هم فکر کنید یا حتی 1100D و اگر بخواهید دست دوم سری xxD
در مورد لنز هم لنزهای walk around بهترین گزینه در وهله اول هستند برای شما
مثل 18-200 یا همون 18-135 که باید بیشتر بحث کرد ولی مهم اول انتخاب هستش
یه پیشنهاد دیگه : یقین بدونید با خوندن کامل و درست این فروم به مراتب اطلاعاتتون از خیلی از فروشنده ها بیشتر خواهد بود و بیخود خودتون رو درگیر مسائلی که بیشتر جنبه ی بازاری و تبلیغاتی دارند نکنید مثل اینکه بدنه ی این مدل بهتره و ... این حرف ها البته در رده entry level عرض میکنم در رده های نیمه حرفه ای و حرفه ای بحث کاملا فرق میکنه
باز هم سوالی بود در خدمتتون هستیم
با عرض پوزش از جناب حسینیان عزیز خط رو خط شدیم
-------------------
در پناه اومزد
دوست عزیز بهترین جنس اونی نیست که گرون تر باشه .. اونیه که با کمترین هزینه نیاز های شما رو برآورده کنه ... با توجه به گفته های شما یه دوربین Canon G12 کافیه برای این کار و دردسر کمتری هم داره ...نقل قول:
من اصلاً حرفه ای نیستم؛ اما چون همیشه یا جنسی رو نمی خرم و یا خوبش رو می گیرم سعی دارم دوربین نسبتاً خوبی تهیه کنم؛ برای همین کیفیت مطلوب عکس حرفه ای برای من در درجه اول اهمیت قرار داره.
نوع نوشته و نیاز های شما به شکلی نیست که کسی بتونه کمک زیادی بکنه .... شما دوست دارید هر عکسی بگیرید ... بودجه مشخصه ، برند مشخصه ... اگر یک بار تاپیک های مربوط به راهنمایی برای خرید لنز و دوربین رو با دقت خونده بودید نیاز به راهنمایی بیشتر نداشتید .
کسی نیاز به راهنمایی داره ، که میخواد یه دوربین و لنز برای یه کار خاص تهیه کنه و از بقیه راهنمایی میخواد ...
در ضمن ، عکس حرفه ای رو دوربین حرفه ای نمیگیره ... عکاس حرفه ای میگیره ... من خیلی ها رو دیدم که وقتی عکس های حرفه ای رو میبینن فکر میکنن اگر یه دوربین چند ملیونی داشته باشن و جلوی سوژه وایسن و عکس بگیرن ، نتیجه مثل اون عکس ها میشه ... ولی بعد از خرید پشیمون میشن ...
این بدنه فاقد موتور داخلی فوکوس هست.پس با این بدنه لنزهایی مثل 50 مم 1.8 یا مثلا 400-80 اوتوفوکوس نخواهند داشت(یا هر لنز دیگری که فاقد موتور فوکوس باشه) و باید به صورت دستی فوکوس کنید.
اگر به کیفیت به عنوان یک رقابت نگاه میکنید و کیفیت بالا رو برای خوب بودنش! خواهانید پیشنهاد من کماکان اس ال آر لایک یا حتی کامکت هست.
درود
جناب احمدی ، مطلبی که نقل قول کردید با توجه به اینکه مخاطب شما کاربری است که در حال یاد گیریست پاسخ شما مخاطب را به این اشتباه می اندازد که d3100 اتوفوکاس ندارد در حالیکه چنین نیست
همه لنز هایی که نیکون در 10 سال اخیر به این طرف ساخته همگی AF-S هستند بدین معنی که دارای موتور فوکاس هستند و سالهاست لنزی که AF-S نباشد ساخته نشده است سابقا بر عکس بود بدنه موتور فوکاس داشت و لنز ها فاقد موتور فوکاس.
چون نیکون موتور فوکاس را از بدنه حذف و به لنز منتقل کرده است چنین است که در نسل فعلی دوربین ها موتور فوکاس از بدنه در حال حذف شدن است
اینکه بدنه ای موتور فوکاس نداشته باشد در خیلی از برند ها عادی است مثلا فرض کنید شما لنزی با برند سیگما ، یا تامرون ، یا توکینا ،... که موتور فوکاس ندارند رو ی بدنه کنون ببندید خوب معلوم است که در آن صورت فقط میشود دستی فوکاس کرد . پس دلیل ندارد کسی چنین لنز هایی را انتخاب کند ، و این پارامتر ، برای بررسی خرید دوربین ، آنهم برای کسی که قرار است d3100 بخرد مطرح گردد
موفق باشید
انوش
ممنون از خوش آمد گویی. تعریف من از کیفیت مطلوب بصری هستش، چند نمونه عکس از دوربین 600D در آدرس http://blog.warehouseexpress.com/can...sample-images/ موجود هستش که شفافیت و وضوح کیفیت خیلی خوبی دارن. کیفیتی که چه در شب و چه در روز و چه در فضای باز و چه بسته و چه دور و نزدیک خوب هستند. یا عکس های نمونه 550D در آدرس http://www.pbase.com/cameras/canon/eos_rebel_t2i. برخی از اینها از فاصله خیلی نزدیک و بعضی ها به صورت عریض و بعضی هم از فاصله چند متری گرفته شدن که واقعاً نمی دونم اینا با کدوم لنز گرفته شدن و کدون لنز حد معمولی داره.
بنده معمولاً از خبره هایی مثل شما نظر می خوام؛ با وجود اینکه با تحقیق پیش رفتم و به همین 2 مدل رسیدم، اگر فکر می کنید دوربینی با قیمت کمتر و خروجی با کیفیت های نمونه ای که مثال زدم وجود داره بفرمایید. در مورد لنز مناسب هنوز به اطلاعات مسلط نیستم.
خرید بنده یک بار تا مستحلک شدن دوربین هستش و فکر نمی کنم حتی در آینده لنز های جدیدی بخرم.
از راهنماییتون ممنون دوست من. به نظر شما از بین این دو کدام قدرت مانور بیشتری دارن و حالتشون عمومی تره؟
با توجه به تجربه ای که با EOS500D داشتم پیشنهاد میکنم مدلهای بالاترشو که 550 و 600 هستند بگیری چون تو کیفیت تصویر چه عکاسی و چه فیلمبرداری خیلی پیشرفت کردن حالا اضافه شدن امکاناتش بماند.
درود
در دیجیتال چنین چیزی مثل دوران آنالوگ ممکن نیست ، یک بدنه بیشتر از 3 یا 4 سال مهمان شما نخواهد بود ، با عرضه نسل جدید تر و تفاوتهای چشمگیر کیفیت خروجی و کارایی با همان قیمت قبلی کسی نیست که بدنه قبلی را آپدیت نکند. اینجاست که همه میگویند بدنه ها می آیند و می روند اما لنز ها هستند که اگر گزینه معقولی انتخاب گردد برای شما میمانند و روی بدنه های بعدیتان نیز بخوبی انجام وظیفه خواهند کرد. اگر در انتخاب لنز دقت لازمه را به عمل نیاوریم و گزینه ای باشد که صرفه رنج زیادی رو پوشش داده باشد و کیفیت لازمه رو نداشته باشه ، با گذشت اندکی و کسب تجربه لنز تهیه شده را نیر مثل دوربینتان عوض خواهید کرد پس حداقل لنز بهتری انتخاب کنید و اینطور نباشد که به محض کسب تجربه مجبور باشید تمام لوازمتان تعویض کنید و از روی سنگینی هزینه این تغییرات مجبور باشید با همان لوازم موجود ادامه دهید.
برای مصارف مختلف لنز های مختلفی ساخته شده است ، در سطوح کیفیتی مختلف از کاملا اقتصادی گرفته تا کاملا حرفه ای.
ممکن است لنزی مثل 18-200 کل رنج را یکجا با شما بدهد اما لنزی مثل 24-70 هست که در رنج کمتر بالاترین کیفیت را دارد که برای کامل کردن باقی رنج آن میشود لنز 70-200 را با همان کیفیت تهیه کرد ترکیب این دو تقریبا همان رنج را پوشش داده اما فرق بین 18-200 و این دو فرق بین کمیت و کیفیت است. و بسته به جنس عکاسی مورد نظر هر کدام کارایی های خود را خواهند داشت و بین آنها نیز لنز های دیگری قرار دارند.
اینها را گفتم که چون فرمودید قرار است یکبار اقدام به خرید کنید هر چند که زهی خیال باطل ، اما گفتم مواردی را که بعدا باعث میشود متوجه شوید تا این کار میشر نیست همین الان نسبت به آنها آگاهی پیدا کنید.
موفق باشید
انوش
من یکی که وظیفمه ، چون قبلا هم که من می خواستم دوربین انتخاب کنم بچه های همین فروم بهم کمک کردن تا یه انتخاب خوب داشته باشمنقل قول:
ممنونم از همتون که وقت میزارید و به بقیه کمک میکنی
پس مبارکهنقل قول:
خوب حق با شماست و نیکون 3100 بهترین گزینه اس ال آر برای منه
دوست من شما که عشق فلو شدن پشت سوژه ای مثل من باید بیخیال کامپکت بشینقل قول:
تنها مسئله ای که الان ذهنم رو مشغول کرده اینه که فعلا این نیکون با لنز روش میتونه کاری که میخوام رو بهتر از s200exr با حدود نصف قیمت بکنه یا نه
البته بدون شک بهتر هستش فقط نمیدونم بدون لنز خوب متناسب با قیمتش از S200هم بهتره یا نه
این رو هم بدون فردا روز شاید یکم پول دستت اومد و 2 تا لنز خوب گرفتی ولی اگه کامپکت دار شدی در بهترین حالت می تونی کیف دوربینت رو عوض کنی
طبق معمول یه جمله که من نفهمیدم یعنی چی lolنقل قول:
من دوس دارم عکس طبیعی باشه
دوست من ، داخل بدنه D3100 موتور فکوس نیست ولی اگه از لنز هایی که خودشون موتور فکوس دارن استفاده کنی دیگه مشکلی نخواهد بودنقل قول:
تمام لنز های جدید نیکون موتور فکوس دارن
قدیمیا هم دارن آپدیت می شن
من که فکر نمی کنم به خاطر این موضوع به مشکل بخوری
گویا یه عالمه خط رو خط شده
شرمنده
فرمایش شما صحیح هست انوش خان.
منتها چون بحث خرید 50 مم 1.8 میون اومد و چند تن از دوستان فرمودن بدنه اتوفوکوس داره گفتم این نکته رو مطرح کنم.
خوبی تالار این هست که اگر کسی اشتباهی مرتکب بشه یا مثل این مورد ادبیاتش مشکل داشته باشه عزیزانی چون شما هستن که مورد رو برطرف کنن:::happy:::
بنظرتون برای یک آماتور D3000 با لنز 105-18 بهتره یا D3100 با لنز کیتش؟
دوست خوبم اگر به اون عکس ها توجه یا بهتره بگم بیشتر دقت کرده باشی متوجه میشی که اون عکس ها با هزار و یک ترفند گرفته شده حتی اگه به صورت دیجیتالی پردازش هم نشده باشه
در مورد عکس طبیعت با اون رنگ بندی زیبا ... فکر نمیکنید فیلترهای پلارایز(CPL) یا GND و به کمک عکس اومده باشند؟؟؟
فکر نمیکنید سه پایه های گران قیمت دخیل باشند؟؟؟
فکر نمیکنید رفلکتور و ... در کار باشه؟؟؟
فکر نمیکنید یک عکاس زبردست این عکس هارو گرفته باشه که امثال من و شما حالا حالاها باید تجربه کسب کنیم تا شاید بتونیم در آینده همچین عکسهایی بگیریم؟؟؟
به زیر عکس ها که اصطلاحا اگزیف عکس نامیده میشه دقت نکردید؟؟؟تو اگزیف که نمی نویسه Includde CPL Filter With 3 person to hold reflectors
در همون عکس طبیعت اگزیف رو مشاهده بفرمایید.از لنز 10-22 کنون استفاده شده.لنزی که حدود 900 هزار تومان قیمت داره.و یا در عکس های دیگر از لنزهایی مثل 50م.م اف 1.8 یا 18-200 یا 18-55 گرفته شده که هر کدوم نقاط قوت و ضعف خودشون رو دارند
باور کنید من فقط میخوام شما رو از خواب و توهم بیارم بیرون که شما هرگز نمیتونید بلافاصله بعد از خرید دوربین و لنز چند میلیونی چنین عکس هایی بگیرید
این قدر دور و برم دیدم که بعد از خریدن و خرج آنچنانی تازه از خواب خرگوشی بیدار میشن ... ولی دیگه چه فایده ...
به قول معروف عکس رو عکاس میگیره نه عکس ...
یا به درک این قضیه برسید که هر لنزی رو بهر کاری خواستند یا یه 18-200 بگیرید و طبیعت رو تا حد زیادی فراموش کنید ... برای کیفیت بالا و شارپنس دست تکون بدید ... توقعتون رو از پشت بام به کف حیاط و یا حتی زیر زمین بیارید ... به خطاهای اپتیکال سلام کنید ...
ضمنا علی رغم تجربه خیلی کمی که در عکاسی دارم و در حال درس یاد گرفتن از دوستان خوب این فروم هستم این قضیه به طور 100 درصد برام روشن شده که وقتی صحبت از کیفیت و یا همون خروجی دوربین میشه به تعداد انسانهای روی کره ی زمین نظر و توقع متفاوت وجود داره ...
با توجه به نوشته های شما و شناخت خیلی خیلی کمی که ما در فروم از شما داریم از الآن بگم اگه معیار یا همون توقعتون از کیفیت اون عکس هایی هست که تو سایت ها دیدید بازنده نهایی شما خواهید بود ...
ارادتمند
--------------
در پناه اورمزد
d3100 پیشرفت زیادی نسبت به d3000 دارد.اما اگه دست دوم بگیرید چون هزینه کمتری میکنید خوب هست . لنز 18-105 کیفیت خیلی بهتری از 18-55 دارد.اگر هردو به یک قیمت هستند خرید d3000 و لنز18-105 بهتر هست چون بعدا با فروش d3000 ضرر زیادی نکرده و لنز رو هم نگه میدارید تا با بدنه بهتر بعدی استفاده کنید
به نظر می رسه لنز 70-200 mm f/4L USM برای همه ی موارد جز مناظر طبیعی عریض مناسب باشه، با اینکه از بودجه ی بنده بیشتره.
در مورد بدنه دوربین هم اگه حرف فروشنده که می گفت «جنس مقاومی نداره» اشتباه باشه تصمیمم به خرید 600D هستش؛ با راهنمایی دوستان فکر می کنم گزینه ی مناسب همین باشه.
من محو این ادبیات شما شدم که کلاً یادم رفت تو این فروم چی کار می کنم!
از حسن نیتتون ممنونم؛ اما من در مورد کیفیت دوربین، از کیفیت خام صحبت می کنم. یعنی منظورم کارایی با کاربری حرفه ای. مطمئناً خیلی زمان می بره تا شخص مبتدی بتونه حرفه ای شه اما آیا یک شخص حرفه ای با این دوربین و این لنزها هم می بایست با کیفیت بالا و عکاسی از طبیعت و... خداحافظی کنه؟ خوب اگه اینطور باشه اون دوربین و لنزش کلاً بی مصرف خواهد بود.
خواهش می کنم یک عکاس حرفه ای رو با بنده جایگزین کنید و به جای شخص عکاس روی قابلیت و خروجی دوربین تمرکز کنید و فیلترها و جلوه های کامپیوتری و... رو کنار بذارید.
همونظور که عرض کردم بنده مجاب شدم که 600D رو انتخاب کنم اما برای خرید لنز مناسب دچار تردید هستم:
Canon EF 70-200mm f/4.0 L USM Lens
Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS Lens
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS Lens
حالا اگه با توجه به شرایطی که عرض کردم راهنمایی بفرمایید و ممنون می شم اگر نوع لنز مناسب تری وجود داره معرفی کنید.
من تاپیک ها رو خوندم و به دنبال تجربه هستم که کدام یک برای فاصله نزدیک تا چند متری بهتره. فضای عریض و مناظر و فواصل زیاد به اندازه فواصل نزدیک اهمیت نداره.
ممنون و سپاسگزارم.
به نظر من هیچکدانم از اون لنزها رو نگیرید!
70-200 که برای شروع اونهم به عنوان تک لنز در موارد بسیاری شما رو محدود خواهد کرد و دستتون رو کاملا میبنده.
میمونه 135-18و200-18 ...گزینه اولی رو داشتم چند ماهی و اصلا رضایت بخش نیست.بعد از 70 مم شروع میکنه به سافت شدن.در135 به شدت سافته(با بستن دیافراگم اوضاع بهتر میشه ولی کماکان رضایت بخش نیست) خصوصا اینکه بدنه یاد شده هم 18 مگا پیکسل هست.
من یک مورد دیگری رو هم اضافه میکنم در این بین اونهم لنز بسیار محبوب و با کیفیت 85-15 هست.
رقابت اصلی بین 85-15 و 200-18 هست به نظر من.باید ببینید کیفیت برتر 85-15 براتون مهمتر هست یا رنج گسترده تر 200-18 ؟ البته اگر من بودم با توجه 3مم وایدتر بودن 85-15 و کیفیت بهترش اون رو انتخاب میکردم.بعدها اگر احساس میکردم به تله نیاز دارم هم یک تله با کیفیت تهیه میکردم.