سلام
دوستان به نظر شما با بودجه 1200 خرید D5100 با لنز 55-18 است یا خرید D3100 با لنز 105-18 ؟
Printable View
سلام
دوستان به نظر شما با بودجه 1200 خرید D5100 با لنز 55-18 است یا خرید D3100 با لنز 105-18 ؟
ممنون دوست من؛ باور بفرمائید من به قدری به تجربه شما اعتماد دارم که از خیر اون دو لنز گذشتم و همین دو رو مد نظر قرار دادم. متاسفانه مقاله آموزشی خیلی شفاف با نمونه عکس موجود نیست که به طور ریز ریز به لنزهای متداول پرداخته باشه.
به نظر شما لنز 85-18 که حالت واید داره برای پرنده ای که در فاصله نزدیک نیم متری یا بالای درخت قرار داره مناسبه؟ به نظر می رسه فواصل نزدیک رو کروی بگیره و برای مناظر و عکس عریض مناسب باشه. همونطور که عرض کردم طبیعت و عکس های گسترده برای من اهمیت کمتری داره و کیفیت در فواصل نزدیک و زوم به هدف کوچک که در 4-3 متری قرار داره مهم تره.
سپاسگزارم.
شما لطف دارید.بنده هنوز در حال یادگیری ام...
والا 85-15 حالت واید نداره به اون صورت که منظور شماست.بازه خوبی رو روی کراپدار از 24 تا 136 پوشش میده با کیفیت خیلی خوب.در فاصله 4-3 متری بستگی به اندازه سوژه داره.شاید اگر پرنده به اندازه گنجشک باشه کمی مشکل ایجاد کنه.
اگر فواصل تله و پرنده گرافی براتون مهمتره باید خدمتتون عرض کنم که 200 مم یا حتی 300 مم هم در اکثر موارد کم هست و دست کم شما به لنزی با فاصله کانونی 400 و بالاتر نیازمندید.200 شاید عدد بزرگی محسوب بشه ولی حتی روی کراپدارهم(معادل 320 ) تله بلندی برای پرنده گرافی محسوب نمیشه .
در نهایت اگر بلندی لنز براتون مهمتره و میدونید کاربردتون از فواصل 85 به بالاست که قطعا 200-18 اگر نه که بهتره از کیفیت بهتر 85-15 نگذرید و بعدها به امید خدا لنزهای بلندتر مخصوص این کار تهیه کنید.
یک توصیه ای که دارم اینه که اگر مقدوره این لنز و فواصل اون رو روی دوربین ببنید تا درک درستی از فواصل کانونی مختلف بدست بیارید.با دوربینهای سوپر زوم هم میتونید این آزمایش رو انجام بدید.
دوست عزیز در رنج 15 و در فواصل نزدیک دستوریشن دارد ولی کروی عکس نمی گیرد تنها لنزهای فیش آی عکس های کروی می گیرندنقل قول:
به نظر می رسه فواصل نزدیک رو کروی بگیره
دوستان عزیز واقعا میخوام از راهنماییاتون تشکر کنم بخاطر معرفی دوربین به این عالی یی
nikon d3100
تاحالا 2ساعت از ریویوو هاشو دیدم واقعا کیف کردم
دستتون درد نکنه
فقط من با اون قیمت 730 از کجا تهیه کنم تو تبریز؟دیجی کالا گرون میده! نکته ی خاصی نداره؟ چه گارانتی بگیرم؟ بیمه ام لازمه؟
میخوام بشینم مطالعه کنم 1کم سوادم تو عکاسی بیشتر شه:::yess:::
راستی تصمیم گرفتم چند ماه بعد که یاد گرفتم لنز ام بگیرم:::waw:::
دوستان یه سوال داشتم
فردا می خواستم برای خرید برم
با شرکت های ایده آل و نور نگار تماس گرفتم جفتشون D5100 رو همراه لنز 18-105 بهم 1440 قیمت دادن اگر دوستان لطف کنم بصورت خصوصی بهم بگن که از کدوم شرکت تهیه کنم بهتره ممنون می شم
در ضمن زنگ زدم جمهوری بهم 1300 قیمت داد
نظرتون راجع به اون چیه؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم
نور نگار می گفت لنز رو از روی D7000 باز میکنه بهم می ده
قابل اطمینانه؟
سپاس
حتما با بیمه بگیر دوست مننقل قول:
بیمه ام لازمه؟
چشم فقط از نت بگیرم یا بگم مغازه ها بیارن؟ از سایتای معتبر کدوم خوبه؟
من هم با سایر دوستان موافقم که اس ال آر اصلا به درد شما نمیخوره
like هم دوتا مشکل دارن گرون هستند و سنگین و بزرگ هستن(نسبت به کامپکت ها)
به نظرم روی کامپکت ها فکوس کنید بهتره هزینه کمتری هم میپپردازید هم کار شما رو به خوبی راه میندازن
نمیخوام دعوای برندی راه بندازم اما در به ترتیب در برند کانن Canon IXUS 220 HS و Canon IXUS 310 HS ودر برند فوجی Fujifilm Finepix F500 EXR و Fujifilm Finepix F550
اگر بخواید حدود350 هزینه کنید برای شما گزینه های خوبی هستند (از HS20 هم ارزونتر هستند)
بزارید بهتون توضیح بدم تا بیشتر متوجه بشید اگر بعد از مدتی بودجه خواهید داشت تا لنز خوب بخرید حما این اول کار بدنه بهتر(در اینجا5100) را نتخاب کنید اما اگر به ایسن زودی ها بودجه تون نمیرسه که لنز خوب بخرید حتما اون گزینه ای و انتخاب کنید که لنز بهتری توش هست چون مصلما یک لنز خوب با یک بدنه متوسط عکس بهتری تولید میکنه تا یک لنز نامرغوب با یک بدنه خیلی عالی
والا من تصمیم جدی گرفتم برای اینکه چیزی بگیرم که زود پشیمون نشم
دوربین کامپکت دارم معمولیشو ولی کارم رو راه نمیندازه برای همین ترجیه میدم حالا که دارم 1دوربین میگیرم 1ماه دیرتر بگیرم ولی چیزی بگیرم که ارزشش رو داره و 2سال بیشتر بتونم نگهش دارم و لذت بیشتری از عکاسی باهاش ببرم یا حداقل 2تا چیز یاد بگیرم
بلاخره عکاسی 1هنره و هرکسی باید کنار شغل اصلیش به 1هنر هم بپردازه
از طرفی هم بنظرم این زندگی و خاطرات به قدری زود میگذرند که ثبت کردنشون با 1کم کیفیت بهتر ارزشش بیشتر از این پولاست.
شرمنده بخاطر offtopic
راستی دوستان قیمت این تا یک ماه بعد تغییری میکنه بنظرتون؟
من از کجا میتونم یک خرید مطمئن و با مناسبترین قیمت داشته باشم تو تبریز بهنام عزیز؟
راستی چرا این :
http://www.chare.ir/index.php?dispat...oduct_id=18786
انقدر ارزونه؟
سلام دوست عزیز
من تنها تجربه و انتخابی که خودم اگر در موقعیت شما بودم رو برمیگزیدم رو به شما گفتم ، :) موضوع به همین سادگیست
البته در مورد این 2 دوربینی که فرمودید باید عرض کنم که
بستگی به دید شما نسبت به عکاسی دارد ، اگر واقعا بخواهیم به این موضوع نگاه کنیم ،بله ، می توان D90 را برتر از D5100 دانست
دوربین ها ی D3100 , D5100 در رده های Entry Level هستند ، و D90 یک رده از این 2 دوربین بالاتر است
درست است که سنسور D5100 به مراتب از D90 بهتر است ، ولی صرفا یک دوربین رو از جهت سنسور ارزش گذاری نمی کنند
مسایلی چون هندلینگ بهتر دوربین ( در حالی که D5100 به دلیل کوچیک بودنش ممکنه که کمی شما رو آزرده نماید و خوب در دستتان
جفت و جور نشه ) ، و موتور فکوس داخلی دوربین ، منظره یاب بزرگتر ، عمر باطری بیشتر ( 850 شات در مقابل 660 شات ) و عکاسی پی
در پی بیشتر ، این دوربین رو در رده ای بالاتر قرار داده است
و میشه گفت با هزیته ای کمتر ، میتوانید انتخاب بهتر و آینده نگری بهتری داشته باشید ،
البته بیشتر جنبه ی عکس برداری دو دوربین در نظر گرفته شده ، فیلم برداری D5100 در مقابل D90 به مراتب پیشرفت کرده و بهتر است
ولی به نظر بنده کسی که به دنبال دوربین عکاسی می آید ، باید بیشتر به جنبه ی عکاسی دوربین توجه نماید
دوست عزیز ، به نظر بنده کمی بیشتر تحقیق نمایید و عجله نکنید ،
موفق باشید
پی نوشت : البته میبینم که شما در تاپیک های مختلف دنبال لوازم جانبی برای D5100 هستی و خیز برداشتی که بخرید :biggrin:
ممنون بابت راهنمایی هاتون دوست عزیز
اول عرض کنم که من به ندرت دست به فیلم برداری می زنم و حرف شما راجع به جنبه ی عکاسی کاملا صحیح و به جاست
اما راجع به موضوع تحقیق
از 2 ماه قبل از عید در حال تحقیقم
اولش می خواستم SX30 IS بگیرم ولی خوسبختانه با آشنایی با این فروم و استادان بزرگوار خیلی چیز ها یاد گرفتم
بماند که چقدر انتخاب عوض کردم تا به این نتیجه رسیدم، 2 بار هم تا پای خرید رفتم اما شک کردم و برگشتم تا باز هم مشورت کنم
تمام مسائلی رو که راجع به برتری های D90 نسبت به D5100 فرمودید کاملا بجاست اما برای من کیفیت عکس از هر چیزی مهم تر است
این عاملیه که من رو از Sx30 و HS20 و حتی G12 به 600D و در نهایت به D5100 رسوند
سپاس فراوان به دلیل وقتی که برای پاسخ دادن گذاشتید دوست عزیز
فکر کنم منظور دوستمون خرید بدنه D90 با لنز105-18 است، البته من خودم ترجیح میدم بدنه بخرم که حداقل تا 3 4 سال دیگه نیاز به تعویض بدنه نداشته باشم، خودم D5100 رو خیلی می پسندم ولی پیشنهاد D3100 با 105-18 رو یکی از دوستانم مطرح کرد و من خواستم نظر دوستان رو هم بپرسم، واقعاً مردد شدم در انتخاب.
دوست من اگر واقعا به عکاسی علاقه مند و پیگیرش هستید به نظر من D5100 رو بگیرید و بعدا لنز رو عوض کن
از اون 18-55 هم میتونی به عنوان لنز معکوس واسه ماکرو گرافی استفاده کنی
اما اگر به اون صورت پیگیر نیستید همون D3100 همراه 18-105 بنظرم انتخاب بهتریست
باز هم یکم تحقیق کنید
به قول استادان همین سایت : اول نیازتان را بشناسید بعد برای خرید اقدام کنید
ممنون دوست عزیز
ولی واقعا این تفاوت کیفیتی که شما احساس میکنید به قدری نیست که جلب توجه نماید ، و آنقدر که سایت ها عرض میکنند
( از قبیل DXOmark و Snapsort ) تفاوت محسوس نیست ، کیفیت خروجی بیشتر از همه تحت تاثیر لنز است ، و این لنز است که بیشتر
کیفیت خروجی رو برای شما محسوس تر مینماید
پس زیاد خودتون رو درگیر این مسایل نکنید
شما اگر یک D70 با یک لنز با کیفیت اپتیکی بالا و شارپ داشته باشید ، به مراتب خروجی شما از یک Nikon D3x با یک لنز معمولی ، بهتر و با کیفیت تر است ،
به هر حال این تصمیم شماست که روی خریدتون تاثیر داره ، امیدوارم که موفق باشید
سلام دوست عزیز
به صرف اینکه یک دوربین تولید 2 3 سال پیش هست ، نمیشود گفت که نسبت به دوربینی که برای همین امسال هست زودتر باید تعویض شود ،
شما وقتی پس از مدتی کار با D3100 و آشنایی بیشتر با نیاز های عکاسی تون ، متوجه کمبود های بعضی از موارد کلیدی در دوربینتون شدید ،
اونجاست که دل شما رو میزند و باید عوض کنید دوربین رو ، ولی در دوربینی ، کمتر ممکن هست کمبودی رو به این زودی ها حس کنید ، پس
دلیلی برای تعویض سریع آن نیست ، حتی اگر دوربین برای 3 4 سال پیش باشد
موفق باشید
سلام ، خیلی ببخشید که دیر جواب دادم ، 2 3 روزی نبودم
به عنوان مثال ، شما برای تغییر ایزو دکمه ی جداگانه برای تغییر ایزو ندارید و باید حتما وارد منو ی دوربین شوید و از اونجا ایزو رو تغییر بدبد ، که هم وقت میگیرد و ممکنه خیلی از سوژه ها رو از دست بدبد و هم خیلی اعصاب خورد کن و مواردی دیگر ...
البته ، من با D3100 شخصا کار نکرده ام ، و این مورد رو در D3000 دیدم ، که احتمالا در در D3100 یک همچنین مشکلاتی وجود دارد ،
در هر صورت در یک دوربین Entry Level نباید بیشتر از این توقع داشت ، البته موارد و کمبود ها رو در حین کار با این دوربین متوجه خواهید شد ،
شاید این موردی که گفتم برای بنده آزار دهنده بوده و برای کسی دیگر مشکلی قلم داد نشود
در هر صورت این نظر شخصی بنده است
خیلی ممنون ولی من با این قیمت چیزه بهتری میتونم تهیه کنم؟
سیاست شرکتا اینجوریه که اگه 1محصول بخوای بخری با ناقصعرضه کردن محصولات شمارو آخرش به خرید آخرین و گرونترین رده اش میکشونه
همونطور که من از hs20 به 1100dو بعد به d3100 رسیدمlol
درود
ابتدا از همه به خاطر این تاخیر زیاد در پاسخگویی پوزش می طلبم . بهتره بپردازم به صحبت هایی که توسط دوستان و اساتید مطرح شد :
با سپاس فراوان . فرمایش شما کاملا درست و متینه . بنده سهوا "حساسیت رنگ" رو با عنوان "عمق رنگ" بیان کردم که اشتباهه . از تذکر شما سپاسگذارم .نقل قول:
این عمق رنگ دقیقا یعنی چی؟
و چجوری از روی این برش به نتیجه میرسید که خروجی عمق رنگ دوربینی چجوریه؟
جناب دلباز ، به نظر این حقیر در مدل نیکونی ، شارپنس و کنتراست و حساسیت رنگ بهتر و نیز نویز کمتری دیده میشه . در بررسی های میکروگرافی قطعا فرمایش شما در قابل اعتماد نبودن چشم انسان متینه ولیکن در مورد این حد از اختلاف ، قطعا چشم انسان هم ملاک خوبی خواهد بود . برای مثال در زمینه ی کنتراست که همه با تعریفش آشنا هستیم ، آیا به نظرتون نمیشه تشخیص داد که سمپل های D5100 در این زمینه سر تر عمل کردن ؟ در حال حاضر تنها دلیل که می تونه بنده رو قانع کنه که کنتراست این دو مدل یکسان یا به نفع 60Dیه ، اینه که شما بگین مرجع این سمپل ها اشتباه کرده و سایت مذکور نامعتبره .نقل قول:
در نمونه های قرار داده شده جز اینکه احتمالا سنسور کنون جزئیات بیشتری رو ثبت کرده چیز دیگه ای مشهود نیست
نویز ( نرخ سیگنال به نویز ) و مقدار کنتراست و عمق رنگ رو هم معمولا با ایزارهای مخصوص این کار و نرم افزاهای متعددی میسنجند و مشخصا معیار این سنجش چشم افراد نیست
جناب دلباز به مورد خوبی اشاره فرمودند که من هم با ایشون موافقم ؛ رفتار نویزی هر سنسور یکتاست . در بدنه ی متفاوت شاید بشه این رفتار رو از هم با چشم عادی تمییز داد ولیکن تشخیص ای اختلاف در بین سنسورهای یک مدل خاص ، نیز به بررسی ای داره که ما اونو میکروگرافی می نامیم . در واقع تکیه ی قطعی و دائمی به ابزار و ناکارآمد بودن چشم انسان تنها به بررسی اختلاف در بین سنسورهای یک مدل خاص محدود میشه . در باقی موارد ، "عموما" میشه به تشخیص چشم در بررسی سمپل ها و نمونه های معتبر اعتماد کرد .نقل قول:
یک نکته رو در نظر بگیرید و اون هم این که رفتار نویزی هر سنسور یکتاست
یعنی دو سنسور از یک نوع دوربین ( یعنی دو سنسور مثلا از دو دوربین نیکون D7000 ) که هر دو ساخت یک کمپانی و برای یک نوع دوربین هستند , رفتار نویزی یکسان ندارند . چه برسه به دو سنسور از دو برند مختلف
موافقم . معمولا برتری ها رو نباید با واژه ی مطلق خطاب کرد . معمولا امتیاز بهتر در یک سنجش بینگر برتری مطلق یک خروجی نیست ولیکن به هیچ عنوان نباید تاثیر جزء به جزء این برتری ها رو جمع بندی نهایی نادیده بگیریم . سایت هایی که بنده در کامنت های پیشین از اونها نقل قول کردم ، مراجع قابل اعتمادی هستن . نادیده گرفتن نتایج مذکور می تونه به پشیمانی و انتخابی نادرست منجر بشه . من هم مثل باقی دوستان معتقدم که سنسور همه چیز نیست ؛ ولیکن برای یک کاربر آینده نگر و تیزبین ، کیفیت سنسور فاکتوری اساسی در کنار باقی عوامل به شمار میره . امیدوارم دوستان و خریداران محترم همواره با توجه به این موارد از انتخابی برندی و غیر عاقلانه پرهیز کنن .نقل قول:
سایت های مقایسه کمک میکنه به شناخت بهتری از یک دوربین دست پیدا کنیم و این امتیازات قطعا دلیل برتری مطلق یک برند نیست
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پی نوشت : یک بار دیگه از بابت تاخیر در پاسخگویی و همچنین از بابت طولانی شدن متن پوزش می طلبم .
دوستان سلام
ما امروز رفتیم نمایشگاه که d3100ارو بخریم ولی دریغ از 1نیکون
تمام شرکتا (سونی.المپیوس سامسونگ بودن ولی اینی که ما میخوایم نه
میخواستم بگم با این چند روز مطالعه من اینجا سوادم از اونایی که توضیح میدادن بیشتر بود و حتی سایز سنسور نمیدونستن چیه فقط برای جلب مشتری وایسادن و یکی 1سوال بپرسه آبی بنفش میشنlol
یکی از مغازه ها گفته بود 750 میاره برام بنظرتون خوبه؟
گارانتی ایده آل
راستی از کجا بفهمیم باتریش اصله؟ البته این بابا اسم مغازش تو سایت ایده آل هم هست و نمایندشه
سلام دوستان
تصمیم دارم یک دوربین DSLR برای ادامه کار تهیه کنم تا حالا یک سایبر شات معمولی داشتم
حدود 2 میلیون هم براش کنار گذاشتم
بین کانن و نیکون کدوم مارک؟
و آیا بهتره یه دوربین 60D کانن بگیرم؟
یا یه 600D کانن با تجهیزات بیشتر؟
کاملا مبتدی هستم لطفا کمکم کنید دم همتون گرم
سلام
پیشنهاد میدهم تاپیک های مختلف فروم را یک بررسی کنید، با نظرات دوستان آشنا میشوید در بین تاپیک های فروم خواندن تاپیک دوربین هایی در این رنج پیشنهاد میشود در خصوص بین کانن و نیکون این تاپیک رو مرور کنید
http://forum.akkasee.com/f56/t7733.html
اگر به جواب درستی رسیدید که کدام بهتر است با دلایلی علمی و درست در همان تاپیک دوستان خوب فروم را آگاه کنید :)
خیلی پیشنهاد ها به نیازهای شما ارتباط خواهند داشت پیش نیازهای خودتان را بشناسید احتمالا جواب کار را خواهید گرفت. احتمالا یک دوربین+ یک لنز کیت مناسب + یک فلش + یک فیلتر UV در ابتدای کار مناسب خواهد بود اگر پولی ماند با شناخت بهتری که به دست آورده اید میتوانید انتخاب های بعدی خودتان را آگاهانه انجام دهید. اگر به جواب نرسیدید میباید نظر دوستان را جویا شوید. بهتر است دوربین های پیشنهادی رو قبل از خرید از نزدیک ببینید این ممکن است در انتخاب شما تاثیر گذار باشد.
موفق باشید
بهتره درمورد دوربینهایی مثل D7000 نیکون و یا 7D کانون تحقیق کنید چون به نسبت هزینه شما قیمت و لنز مناسبی دارند .
سلام من تازه می خوام عکاسی رو شروع کنم شما کدومو پیشنهاد میکنین
nikon D3100 yیا fuji HS20????????????????????????
خودتون باید انتخاب کنید کیفیت یا کمیت
hs20 بیشک یکی از بهترین و کامل ترین slr like هاست
نیکون3100 هم دوربین خوبی است و نیاز به تجهیزات و هزینه زیادتری دارد
حالا اگر بگوییددر چه سطحی می خواهبد کار کنید و چه قدر می خواهبد هزینه کنید بهتر می توان راهنمایی کرد
سلام
دوستان من یه دوربین کارکرده میخوام بگیرم. دو انتخاب بین Nikon D3000 و Canon 450D دارم با قیمتهای یکسان و کارکرد خوب.
ccd با ریزولیشن 10 و سنسور بزرگتر در برابر cmos با ریزولیشن 12 و سنسور کوچکتر. البته برتریهایی دیگه ای نسبت به هم دیگه دارند مثل iso بالا نیکون یا داشتن live view کنن و ..
اینم بگم طی 3-4 ماه بعد از خرید یه لنز خوب هم میخرم. (اگه نیکون جور شد، 105-18 و برای کنن 250-50 یا 135-18)
حالا کدوم یکی رو بردارم بهتره؟
شاید بشه گفت بهترین برتری Canon دراینجا استفاده از سنسور Cmos می باشد .
برتری سنسور Cmos نسبت به CCD در نویز کمتر و مصرف جریان کمتر می باشد .
من هم به شخصه اگر جای شما بودم تردید در مورد 450D به خودم راه نمیدادم
ایزوی بالا در سنسورهای CCD ابدا مساله ای نیست که شما بخواهید در موردش به خودتون شک راه بدید تا زمانی که Cmos وجود داره ایزوی بیشتر CCD یه فریب خواهد بود.
در یک ایزوی مساوی Cmos بهتر خواهد بود یا CCD ؟؟؟
برنده بدون شک Cmos خواهد بود
Live View هم گاهی اوقات خیلی لازم میشه ...
تصمیم با شماست ....
-------------------
در پناه اورمزد
درود
دوست عزیز شاید بهتر باشه شما که تصمیم دارین عکاسی رو تازه شروع کنید بیشتر مباحث اولیه رو مطالعه کنید وبا یک دوربین slr like مباحث رو تجربه کنید تا با دید باز و البته بودجه بیشتر در آینده به فکر تهیه یک دوربین SLR وتجهیزات مورد نیازتون باشید.
موفق باشید.
دوست عزیز اگر عکاسی رو به عنوان تفریح یا سرگرمی و یا مصارف خانگی میخواهید شروع کنید بهتر برید طرف Fuji HS20نقل قول:
من می خوام تازه عکاسی رو شروع کنم وتا یه مدتی نمی تونم هزینه ی لنز و بقیه لوازم داشته باشم در اینصورت شما کدوم پیشنهاد میکنید ؟؟
واگر می خواهید بعنوان هنرجو و علاقه مند به هنر عکاسی هستید بروید سراغ نیکون3100 ویا دیگر برند ها
به دلیل اینکه بعد از یک مدت که مبانی رو یادبگیرید دیگر به slr like اکتفا نخواهید کرد و مجبور خواهید بود بروید سراغ slr ولی اگر امروز یک slr بخرید هر وقت بخواهید میتوانید آن را ارتقا بدهید
حالا تصمیم با خودتان است
سلام.
ظاهرا خوب داري تحقيق ميكني ، بنابراين تصميم گرفتم از تجربه خودم بگم.
بنده در ابتدا كامپكت F70 Fuji گرفتم بعد HS10 بعد HS20 كه هنوز هم دارمش و دست آخر Olympus EPL1
بايد خدمتتون عرض كنم هنوز در بين دوستاني كه به همراه هم عكاسي ميكنيم و دوربينهايي مثل 500D , 550D , D3100 و D5000 نتونستند كيفيتي بالاتر از اونو به من نشون بدهند.
البته خودتون هم در سايت depreviwe ميتونيد يك مقايسه كامل بين اونها رو داشته باشيد.
در محاسن اين دوربين ميتونم به كوچك بودن سايز آن ، كيفيت بالاي لنزهاي آن (البته در صورت امكان تهيه )،داشتن جزييات فوق العاده ، امكان نصب تجهيزات وسيع ، و پاك كننده لنز موثر آن اشاره كنم
دوست عزیز این محاسنی که فرمودیدنسبت به dslr است یا dslr likeنقل قول:
در محاسن اين دوربين ميتونم به كوچك بودن سايز آن ، كيفيت بالاي لنزهاي آن (البته در صورت امكان تهيه )،داشتن جزييات فوق العاده ، امكان نصب تجهيزات وسيع ، و پاك كننده لنز موثر آن اشاره كنم
نسبت به dslr فقط تنها حسنش کوچک بودنش است البته این را بدانید که هر کدام محاسن خودشون رو دارند و اصلا نمی توان فاکتور کلی برای هیچ کدام قایل شد و این طور قطعی نظر داد در مورد کیفیت هم بعضی کاربران عمل کرد دوربینهای کامکپت بهتر و عکس هاشون رو شارپتر می دانند
[QUOTE=Herat-picture;225253]دوست عزیز اگر عکاسی رو به عنوان تفریح یا سرگرمی و یا مصارف خانگی میخواهید شروع کنید بهتر برید طرف Fuji HS20
واگر می خواهید بعنوان هنرجو و علاقه مند به هنر عکاسی هستید بروید سراغ نیکون3100 ویا دیگر برند ها
به دلیل اینکه بعد از یک مدت که مبانی رو یادبگیرید دیگر به slr like اکتفا نخواهید کرد و مجبور خواهید بود بروید سراغ slr ولی اگر امروز یک slr بخرید هر وقت بخواهید میتوانید آن را ارتقا بدهید
حالا تصمیم با خودتان است[/
QUOTE]
ممنون نظر شما در مورد گفته ی جناب guard !چیه؟؟؟
مرسی
آقا 600D یا 550D
با عرض سلام
با احترام به دوست عزیز guardنظر ایشون محترمه
اما
دوربین های SLR Like در بعضی موارد بسیار محدود می باشد و لذت عکاسی را کم می کند
به طور مثال در این دوربین ها عمق میدان هیچ معنی ندارد
در دوربین های سوپر زوم دستورشن بسیار ریاد می باشد
نویز هم در ایزو های 800 به بالا دیگر فریاد می زند در صورتی که با دوربینهای DSLR روز تا ایزو 3200 هم می توانید عکس خوبی بگیرید
اگر امروز دوربین slr like بخرید صد در صد در مدت خیلی کوتاه طرف dslr خواهید رفت و لی اگر dslr بخرید میتوانید بعد از مدتی به تجهیزات خود بیفزایید ولذت بیشتری ببرید و هرگز پشیمان نخواهید شد البته به شرط آنکه مبانی پایه عکاسی را فرابگیرید و در پروسس فایلهای خام هم دستی داشته باشید چون لذت دوربین های dslr با فرمت خام چند برابر می شود
[QUOTE=Herat-picture;225445]با عرض سلام
با احترام به دوست عزیز guardنظر ایشون محترمه
اما
دوربین های SLR Like در بعضی موارد بسیار محدود می باشد و لذت عکاسی را کم می کند
به طور مثال در این دوربین ها عمق میدان هیچ معنی ندارد
سلام دوست عزيز
به نظر مياد كمي در مورد دوربينهاي dslr like كم تجربه هستيد چون اين موردي كه شما فرمودي كلي نيست و صحت ندارد
منظورمن این بود
ویکی هم که با کامپکت کار کرده فکر میکنه بهترین دوربین همون کامپکته(در بعضی مواقع عکس های دوربینهای کامپکت شارپتر از dslr است)نقل قول:
بنابراين تصميم گرفتم از تجربه خودم بگم
این رو قبول دارم و به همین دلیل شاید یک دونه از ینها رو خریدم
ولی مورد های دیگه رو موافق نیستمنقل قول:
كوچك بودن سايز آن
فکر کنم بر هیچ کس پوشیده نیست که اگر کسی بر مبنای لنز دوربین را انتخاب کنید بهترین لنز ها که به وفور در هر جای دنیا وجود دارد DSLR canon و nikon می باشد و لنزهایی که برای دوربینهای micro four third ساخته میشه بسیار محدود می باشد و اگر در داخل انترنت بگردید خواهید دید که بیشتر از لنز های قدیمی کانن و دیگر مارکها بر رو ی این دوربینها استفاده میکنند ولنزهای خودشان بسیار محدود می باشدنقل قول:
كيفيت بالاي لنزهاي آن
یادتون نره که این دوربین سسنور کوچکتری نسبت به DSLR دارد و در نتیجه باز هم دیتل DSLR بهتر و بیشتر استنقل قول:
داشتن جزييات فوق العاده
چه تجهیزات بر روی این دوربین نصب میشه که بر روی دیگر دوربین ها نمیشودنقل قول:
امكان نصب تجهيزات وسيع
دوست عزيز
1-سنسور بزرگتر هيچگاه دليلي براي داشتن جزئيات بيشتر نيست بلكه پردازشگر تعيين كننده جزئيات خروجيست
2-در مورد لنز من نميدونم شما مثل اينكه تلقيتون از كيفيت معني خاصي رو در بر ميگيره چون بنده تا به حال نشنيدم اگه قطعه اي كمياب باشه پس كيفيتشم پائينه.
3-ما اينجا در مرد احساسمون حق نداريم صحبت كنيم بنده تجربه عمليم را عنوان كردم ، حال اگه كسي دوربين كامپكتي داشته باشه بخواد اونو بهترين معرفي كنه ، فكر ميكنم خواننده هاي تاپيك آنقدر تجربه داشته باشن كه تشخيص بدهند
4- تجهيزاتي مثل ميكروفون استريو ، ويزور و فلاش
درود
دوست عزیز به نظر میرسه شما به عکاسی فقط به عنوان تفریح یا سرگرمی و یا مصارف خانگی نگاه نمی کنید و قصد دارید این هنر را فرا بگیرید. من هم با دوستان دیگه موافقم شما با تهیه یک دوربین SLR ( نیکون 3100مورد مناسبیه)و مطالعه مطالب پایه ،عکاسی رو شروع کنید و درآینده تجهیزات خودتون رو کامل کنید.
موفق باشید.
در مورد سنسور به همان اندازه که full frame بر APSC برتری سسنور داره در ثبت جزییات به همان اندازه هم APSC بر micro four third برتری داره
در مورد لنز هم آیا شما مشابه این لنزها را برای دوربینتان با آن کیفیت و رزولوشن پیدا خواهید کرد
50 F1.4
24-70 F2.8
70-200 F2.8
100 macro f2.8
17-50 F2.8 IS
و دهها لنز دیگر
میکر.ف.ن هم که دیگه حالا برروی دوربین های کامپکت هم نصب میشه
بهتر است این بحث در اینجا ادامه پیدا نکند و اگر ادامه پیدا کرد به تاپیک مربوط به لنز ها و یا هر تاپیک مربوطه منتقل شود
فکر کنم اندکی از بحث اصلی خارج شدیم
با احترام
سنسور بزرگتر به دو دلیل جزئیات بیشتری ثبت میکند یکی اینکه به دلیل بزرگتر بودن و جذب نور بیشتر نویز کمتری دارد و دیگری به دلیل بزرگر بودن هر پیکسل مشکلات اپتیک لنز را از نظر شارپنس پوشش میدهد. مقایسه نمونه های مختلف دوربینهای کامپکت و اس ال آر در شرایط یکسان در سایتهای ریوویو کاملا گویاست. البته لنزهای کوچک را با کیفیت بهتری میتوان ساخت. دلیل شارپتر بودن تصاویر دوربینهای کامپکت یا اس ال آر لایک نسبت به لنزهای معمولی در کلوزآپ همین است. اما فاکتور نویز بر جزئیات بسیار تاثیر گذار است.
چند وقت پیش دوربین یکی از دوستان که اس ال آر لایک داشتند SH10 را امتحان میکردم. کوچکی، سرعت کم فکوس و عدم فکوس در بعضی از موارد، کم بودن کیفیت ال سی دی و ... واقعا عذاب بود. متاسفانه امکان دیدن عکسها در مانیتور و بررسی خروجی نهایی میسر نشد. البته دوستم از اولین تجربه اس ال آرشون واقعا لذت میبرد.
از این گذشته بدلیل محدودیت بیشتر فکر میکنم خیلی برای آموزش عکاسی مناسب نباشن. با یک اس ال آر که این روزا خیلی هم با لایکها فاصله قیمت ندارند بسیار بهتر میشه عکاسی را آموخت.
اتفاقا سنسور بزرگتر نقش پررنگ تری نسبت به پردازنده دارهنقل قول:
1-سنسور بزرگتر هيچگاه دليلي براي داشتن جزئيات بيشتر نيست بلكه پردازشگر تعيين كننده جزئيات خروجيست
---------
عین جمله ی آقای هراتینقل قول:
-در مورد لنز من نميدونم شما مثل اينكه تلقيتون از كيفيت معني خاصي رو در بر ميگيره چون بنده تا به حال نشنيدم اگه قطعه اي كمياب باشه پس كيفيتشم پائينه.
----نقل قول:
لنزهایی که برای دوربینهای micro four third ساخته میشه بسیار محدود می باشد و اگر در داخل انترنت بگردید خواهید دید که بیشتر از لنز های قدیمی کانن و دیگر مارکها بر رو ی این دوربینها استفاده میکنند ولنزهای خودشان بسیار محدود می باشد
کسی اینجا راجع به احساساتش صحبت نکردهنقل قول:
-ما اينجا در مرد احساسمون حق نداريم صحبت كنيم بنده تجربه عمليم را عنوان كردم ، حال اگه كسي دوربين كامپكتي داشته باشه بخواد اونو بهترين معرفي كنه ، فكر ميكنم خواننده هاي تاپيك آنقدر تجربه داشته باشن كه تشخيص بدهند
----
نقل قول:
امكان نصب تجهيزات وسيع
دوست ما می خواد عکاسی کنه نه فیلم بردارینقل قول:
تجهيزاتي مثل ميكروفون استريو ، ويزور و فلاش
ویزور هم که روی تمام DSLR ها هست
فلاشم که دیگه بحثش جداست
من ترجیح می دم بجای داشتن تجهیزاتی به این وسعت ، چند تا لنز خوب داشته باشم
---
قصد جسارت نیست اما شما یه جورایی کسی رو که به اندازه ی کافی به دنیای عکاسی آشنا نیست گمراه می کنید
------------------
دوست من اگر واقعا پیگیر عکاسی هستی D3100 یک انتخاب عالی با این هزینه هست
حتی می تونید به دوربین های DSLR دسته دوم ولی سالم و تمیز هم فکر کنید(در صورتی که بخواین هزینه کمتری بکنید)
در پایان بگم که شما اگر یه LSLR تهیه کنید در نهایت پس از مدتی می تونید کیف دوربینتون رو عوض کنید
اما اگر SLR داشته باشید
با پیشرفت های روز افزون می تونید به فکر تهیه لنز های جدید و بعد ها به فکر تهیه دوربین جدید برای لنز هایتان باشید
باز هم عرض می کنم که نوع نیازنون تعیین کنندست
موفق باشید
ضمن احترام به نظر دوستان و از روي كنجكاوي و همچنين جهت ارتقا اطلاعات همگي ، بدون هيچگونه تعصبي ، از عزيزاني كه dslr دارند دعوت ميكنم در صورت تمايل به اتفاق همديگر و در شرايط مشابه عكاسي كنيم و نمونه ها را در تاپيك ارائه دهيم.
سلام
من دانشجو هستم و میخوام تا چند ماه دیگه یه ذوربین بخرم (خارج از ایران). خیلی گشتم و نهایتا به Pentax K-5 رسیدم. راجع به لنزها یه سوال دارم. دوربین رو با لنز بگیرم بهتره یا لنزها رو جدا بگیرم تا دستم بازتر باشه؟ بیشتر منظورم اینه که لنزهایی که همراه دوربین عرضه میشه کیفیت خوبی دارن یا نه؟
این ها گزینه های موجوده (البته شاید قیمتشون جاهای دیگه متفاوت باشه):
Pentax K5 Body: 1233 CHF
Link
Pentax K5 + 18-55 WR: 1233 CHF
Link
Pentax K5 + DA-L 18-55 + DA-L 50-200 : 1370 CHF
Link
ممنون
k5 یکی از بهترین بدنه های کراپدار ساخته شده در بین کل برندهاست. اما توجه داشته باشید اگر سکونتتان در ایران است با خریدش تقریبا تک میافتید. مخصوصا حالا که دیگر پنتاکسی وجود ندارد ( در نهایت به مالکیت هویا درآمد ) از لحاظ پشتیبانی و همه محدودیتهای بعد از خرید شاید به نفعتان باشد از کنون نیکون و در وهله بعد سونی دوربینتون رو انتخاب کنید.
ممنون
من احتمالا حدود 5 سال دیگه برمیگردم ایران. واقعیتش من عکاس حرفه ای نیستم و احتمالا در آینده هم به اون صورت وقت شاید نداشته باشم که به طور حرفه ای عکاسی کنم ولی خیلی علاقه دارم. برای همین هم میخوام دوربینی بخرم که تا سال ها داشته باشمش. دلیل اصلی انتخاب Pentax لرزشگیر روی دوربینه که به تبع اون لنزهای ارزونتری رو میتونم بخرم. بنابراین فکر میکنم Sony هم میتونه جزو گزینه هام باشه. در هر حال سوال من هنوز به قوتش هست:
برای دوربینی که لنزهاش خیلی گرون نیستند (منظورم لنزهای بدون لرزشگیره)، بهتر نیست بدنه دوربین رو تنها بخرم و بعد لنز رو انتخاب کنم؟ ضمنا آیا Sigma و Tamron (و سایر برندهایی که لنز تولید می کنند) لنزهایی میسازن که به سونی بخورن (اگه اشتباه نکنم میگن لنزی که Sony-mount باشه)؟
راستی من توی Wikipedia نگاه کردم. درسته که شرکت هویا، پنتکس رو خریده ولی برند پنتکس رو حفظ کرده. این خرید هم سال 2007 و 2008 انجام شده و بعد از اون یکی دو تا دوربین خوب با برند Pentax تولید شده بنابراین فکر نمیکنم پشتیبانی از این دوربین ها متوقف بشه. هر چند که برای ایران فرمایش شما درسته چون ظاهرا پشتیبانی چندانی از این برند وجود نداره.
ظاهرا هم Ricoh پیشنهاد داده که Pentax رو از Hoya بخره (نقل از Wikipedia).
نقل قول:
Ricoh intent to buy Pentax from Hoya
Japanese optical glass-maker Hoya Corporation said on July 1, 2011, it would sell its Pentax camera business to copier and printer maker Ricoh, in a deal the Nikkei business daily said was worth about 10 billion yen ($124.2 million). [7]
سونی و پنتاکس گزینه های خوبی هستند اما متاسفانه در ایران برای تهیه وسایل جانبی و یا فروش در آینده به مشکل بر میخورید هر چند تا 5سال دیگه شاید تغییر برند بدید یا وسایلتون رو کامل کنید.
k-5 دوربین خوبی هست سونی هم دوربینهای خوبی داره که فکر کنم با توجه به سرمایه گذاریش و داشتن نماینده در اکثر شهرهای ایران آینده بهتری داره.
اگه میتونی کمی صبر کن تا سونی دوربینهای جدیدش رو معرفی کنه هر چند تو ایران دیر وارد میشن و گرونتر از بازارهای خارجی توضیع میشن اما شما براحتی میتونی تهیه کنی.
• Sony A-mount
• Konica-Minolta AF mount
لنزهای قابل استفاده DSLR های سونی اند. بله سیگما هم لنزهایی برای این استاندارد تولید کرده.
خیر. هروقت لنزتون رو انتخاب کردید همزمان با آن بدنه رو هم بخرید.نقل قول:
بهتر نیست بدنه دوربین رو تنها بخرم و بعد لنز رو انتخاب کنم؟
شما که به این زودی ها به ایران بر نمیگردی در مورد قیمت و راحتی پیدا کردن لوازم پنتاکس و سونی دوستانیکه اینجا هستند نمیتونن راهنمای کنند خودتون قیمت های جایکه هستید رو مقایسه کنید نتیجه بگیرید
در ضمن وقتی حرفه ای استفاده نمیکنید ظاهرا به پنتاکس هم علاقه دارید پنتاکس بگیرید با پیشرفت سریع دوربین دیجیتال هم بعید میدونم بعد از ۵ سال از دوربینیکه الان خرید کنید راضی باشید خیلی سخت نگیرید ولی اگه نگاهه خیلی آینده نگرانه ای بخواهید داشته باشید چاره ای جز انتخاب نیکون یا کنون ندارید
خیر بدنه های الفا همان است. E-mount جدید است که مربوط به سری nex است.
در جریان فعل و انفعالات نبودید، از اون پست برداشت درستی نکردید.
سونی مانت جدید نزده. بدنه های جدید SLT که معرفی شدند ( با همان مانت آلفا ها ) به علت تغییر سیستم، یک سری سازگاریهای لنزهای سیگما با این بدنه های جدید ازبین رفت ... که مجددا سیگما در لنز های جدید خودش ( نه مانت جدید سونی) بروز رسانی لازم رو انجام خواهد داد.
ممنون از همه.
اینکه من گفتم تا 5 سال دیگه ایران نمیام، بیشتر به این معنیه که تا 5 سال دیگه اینجا مستقر نمیشم. همونطور که گفتم دانشجو هستم. چند ماه نیستم، چند روز هستم، ... و الان هستم :)
ببخشید، من نهایتا نظر شما رو نفهمیدم. در مورد آینده سونی در ایران ؟؟؟ چون برای پنتکس کسی آینده جالبی متصور نیست.
همونطور که آقای ehsan گفتند، منظورم لنز کیت بود. که آیا لنز مناسب همون لنزیه که همراه دوربینه؟ یا اینکه میشه با همون قیمت لنز کیت، یه لنز بهتر خرید؟
ممنون. اصراری به پنتکس نیست. دلیل انتخاب پنتکس (یا سونی) رو عرض کردم که مستقل از داخل و خارجه: قیمت ارزونتر لنزها.
مجددا تشکز از همه.
پس اگر اصراری بر پنتاکس ندارید تا 24 آگوست صبر کنید. انشا ا... از جانب سونی خبرهای خوبی در راه است.
ممنون. مشکلی نیست. من قطعا تا 24 آگوست خرید نمیکنم.
قبلا یه سوال داشتم حالا شد دو تا :biggrin:
سوال اول: فرض کنیم 24 اکتبر سونی خبرهای خوبی بده. تو چیزای دیگه (مثلا موبایل) وقتی یه مدل تازه میاد اولش گرونه تا وقتی که یه مدل بالاسرش بیاد. توی بازار دوربین هم همینطوره؟ ضمن اینکه بعد از ورود یه دوربین جدید معمولا چند وقتی طول میکشه تا ریویوهای معتبر منتشر بشن و آدم بتونه با خیال راحت خرید کنه. با در نظر گرفتن این موضوعات، توصیه شما همچنان به صبر کردنه؟ یا همین مدل های A55 یا A33 اولویت پیدا می کنند؟
سوال دوم: همون سوال قبلی: فرض کنید الان بدنه A55 حدود 700 دلار باشه. با لنزکیت 55-18 مثلا حدود 850 باشه. آیا بهتره آدم بدنه با لنز کیت رو بخره یا فقط بدنه رو بخره و با بقیه پول (مثلا 150 دلار) بره از برندهای دیگه (یا خود سونی) لنز بخره؟
راستی اگه لینکی راجع به اخبار سونی دارید، ممنون میشم در اختیار من بگذارید.
دوست من شما که میخوای این همه هزینه کنی چرا کانن 550D نمیخرید؟
اولا در نظر داشته باشید لنز های کانن همشون گرون نیستند لنز های سونی هم همشون ارزون نیستند!
دوما شما که میخوای سیگما بخری دیگه چه فرقی میکنه که کدوم گرونه کدوم ارزون؟
سوما خروجی دوربین 550D خیلی سر تر از a55 هستش در ضمن 50-100 دلار هم ارزونتره که میتونید اون رو به هزینه لنز اضافه کنید!
اصلا چرا سونی رو انتخاب کردین؛ من وقتی مطالب قبلی رو میخوندم متوجه شدم شما پنتاکس Pentax K-5 مد نظرتون بود وقتی از اون منصرف شدید اومدید سراغ سونی!!؟؟
---
پ.ن: من جزو مخالفین پیشرفت، تغییر یا تفاوت نیستم! اما فعلا در حال حاظر بهترین ت.لید کنندگان دوربین DSLR نیکون و کانن هستند، انتخاب از بین محصولات اونها معمولا در طول زمان دردسر کمتری داره
پ.ن2: در برند نیکون هم (در همین بازه قیمت) دوربین D5100 به شدت میدرخشه!