مسعود بیرامی
Jhowan photography
دوست عزیز بنده در پست اولم حرفی از لنز زدم؟ من از شما خواستم در مورد بادی بنده رو راهنمایی کنید، یه خاطر همینم نیازی ندیدم بگم چه لنری دارم، دوستان قضیه رو بردن روی لنز، حالا شما هم اگه فکر می کنید که این جور سوالا در شان شما نیست اجازه بدین ذوستانی که راغب به کمک کردن به دیگران هستن کمک کنن، یازم ممنونم از همتون
کورش جان ممنون از راهنماییت، نظر منم دقیقا همینه، سوال من در اینجا فقط این بود که آیا 7دی با توجه به اینکه فول فریم نیست میتونه در ژانر پرتره عکسهای خوبی به من بده یا نه؟
البته قبلا عرض کردم که اولویت اولم مستند اجتماعی هستش، به همین خاطر و به دلیل نیازهای آیندم 7دی رو انتخاب کردم
ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Tuesday 3 January 2012 در ساعت 20:21 دلیل: ادغام 2 پست پیاپی
بله کاملاسوال من در اینجا فقط این بود که آیا 7دی با توجه به اینکه فول فریم نیست میتونه در ژانر پرتره عکسهای خوبی به من بده یا نه؟
من خودم D7000 دارم و بسیار راضی هستم . اما نمونه عکسهای 7D رو بسیار دیدم و از دوستانم که این دوربین رو دارند اطلاعاتی دارم . تا اونجایی که من میدونم جواب شما نیز همانطور که جناب مجید گفتند : بله است ! و اگر شما نیاز به چاپ عکس در اندازه بسیار بزرگ ندارید ، به نظرم نیازی نیز به دوربین فول فریم ندارید . کمااینکه با افزایش تمرکز نیکون و کنون بر دوربینهای کراپدار و تجهیزات جانبی اونها اعم از لنز و ... ، به نظرم در این مورد هیچ نگرانی ای وجود نداره . دوربین های فول فریم در رده دوربین های حرفه ای پیشرفته قرار می گیرند و کسانی به سراغ آنها باید بروند که کاملن از این راه امرار معاش میکنند و نیاز به برترین تجهیزات و امکانات برای به روز نگهداشتن خود و تجهیزات اشان دارند و البته در رقابت شدید با رقبا .
ﻭﺍﻟﺎ ﺑﻨﺪﻩ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﺻﺪﺩ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﻫﺮﭼﻪ ﺩﻗﯿﻖ ﺗﺮ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﺴﺘﯿﻢ.
ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻫﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻃﻠﺎﻋﺎﺕ ﺩﻗﯿﻖ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺟﻮﺍﺑﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!
ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﺣﺮﻓﯽ ﺍﺯ ﻟﻨﺰ ﻧﺰﺩﻩ ﺑﺎﺷﯿﺪ ..(ﺑﻨﺪﻩ ﻫﻢ ﻧﺰﺩﻡ)
ﺩﺭ ﻧﻈﺮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﻋﻨﻮﺍن کنیﺪ ﮐﻪ ﻓﻠﺎﻥ ﻟﻨﺰ ﻫﺎﯼ ﭼﻨﺪ ﻣﯿﻠﻮﻧﯽ ﻭ.. ﺭﺍ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﯾﺪ،ﺑﻨﺪﻩ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺑﻮﺩﺟﻪ ﺷﻤﺎ ﻓﻘﻂ ﺑﺎﺩﯼ ﺭﺍ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﺩﺍﺩ.ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﮐﻨﯿﻢ ﭘﻮﻝ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻟﻨﺰ ﺑﻬﺘﺮ ﺻﺮﻓﻪ ﺟﻮﯾﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﺎ....
ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﯾﮏ ﺩﯾﺪﯼ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﮐﻪ ۴۵۰ ﺩﯼ را ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ۵۵۰ﺩﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻧﮑﻨﻨﺪ.
ممنون
مسعود بیرامی
Jhowan photography
البته 450D از نظر من دوربینی بسیار عالی است
من خودم پشیمان هستم که چرا 450 دی را فروختم و اگر هم معرفی کردم جدی گفتم به نظر من یکی از بهترین تولیدات کنون بوده است
به هر حال باید نیازها را واقعا مشخص کرد و سپس انتخاب
مسعود بیرامی
Jhowan photography
دوستان چرا همگی فول فریم رو رد کردید؟
میشه توضیح بدید که وقتی بودجه کافی هست و نیاز به فوکال های خیلی بلند مثلا برای حیات وحش نیست چرا فول فریم نه؟
مرتضای عزیز . در بهتر بودن فول فریم هیچ شکی نیست . آنچه که دوستان گفتند و من نیز بر مبنای انتخاب دوربین بر مبنای نیازهاست. دوربین فول فریم انتخاب بسیار خوبی است اما برای کسی که به صورت حرفه ای به عکاسی می پردازد و از این راه امرار معاش می کند و البته نیاز به چاپ عکس در ابعاد بزرگ دارد . بالطبع هزینه های فول فریم فقط به بادی آن بر نمی گردد بلکه به لنزهای پرایم آن و همچنین دیگر تجهیزات جانبی آن نیز بر می گردد که هزینه نهایی را بسیار افزایش می دهند و برای علاقمندان آماتور جدی مانند خود من ، این هزینه ها اصلن ضروری نیست . به ویژه اینکه احتمال چاپ عکسهام در ابعاد بسیار بزرگ نیز نمی رود . برای همین فول فریم پیشنهاد نمی شود وگرنه در صورتی که شخصی اگر فکر میکند که می تواند از پس هزینه ها بر بیاید و در عین حال ممکن است در آینده به صورت کاملن حرفه ای از این راه کسب درآمد کند ، بی شک فول فریم انتخاب مناسب تری است .