اين پست روز جمعه ارسال شده بود ولي به دلايلي از جمله عجيب بودن سوال موقتا حذف شده بود و با توجه به توضيحات نگارنده در PM تصميم گرفتم پست را باز گردانم و پاسخي بدهم.
اول از همه من خودم از علاقمندان اين ژانر عكاسي (خياباني؛ Urban و ...) هستم ولي به دلايل واضح و مشكلاتي كه معمولا براي عكاسان اين ژانر در كشور ما پيش مي آيد قادر به دنبال كردن آن نيستم.
سوال شما از اين جهت خيلي نامتعارف و غير عاديه كه دو دوربين رو با هم مقايسه كرده ايد كه هيچ قرابتي با هم ندارند. يكي يك DSLR نسبتا پيشرفته و بزرگ و سنگين و ديگري يك كامپكت بزرگ سنسور پيشرفته.
در اولين نگاه؛ من فوجي رو براي اين كار مناسب تر مي دونم چون كوچك و جمع و جوره و توي چشم نيست و با لنز 35 ميليمتري (در مقياس فيلمي) مورد مناسبي براي عكاسي خياباني است هر چند كه با توجه به قيمتش و لنز فيكسش و توضيحاتي كه شما در مورد مبتدي بودنتان داديد من G12 رو براي اين منظور خيلي بيشتر توصيه مي كنم.
و اما در مورد DSLR و مشخصا 7D و لنز 50 براي اين ژانر بايد بدونيد كه شما تنها با يك تك لنز اون هم يك لنز 80 ميليمتر (در مقياس فيلمي) كه يك تله ي كوتاه محسوب مي شه چيزي در خيابان عايدتان نمي شود و 80% صحنه ها رو به دليل زيادي كوتاه بودن يا زيادي بلند بودن لنزتان از دست خواهيد داد. DSLR در اين ژانر به درد عكاسان حرفه اي تر و با تجربه تر مي خوره و اون هم با لنزهاي ديگري مثل 85-15 و 200-70.
اين رو هم كه جايي در فوروم خوانده ايد كه براي شروع عكاسي لنز فيكس بهتر است فراموش كنيد چون آن موضوع شايد به درد آموزش اوليه و پيدا كردن ديد بهتر در عكاسي بخورد (تازه آن را هم قبول ندارم) ولي به درد شروع عكاسي در خيابان نه (ا
گر با يك لنز زوم با دامنه بالا امكان كتك خوردنتان در خيابان 50% باشد با يك لنز فيكس 50 اين احتمال به 90% خواهد رسيد ).