با این وضعیت اسفناک دلار و یورو تو این دو سه روز اخیر ، آیا صلاح به صبر کردن هست یا سریعتر بخریم ؟
با این وضعیت اسفناک دلار و یورو تو این دو سه روز اخیر ، آیا صلاح به صبر کردن هست یا سریعتر بخریم ؟
به نظر من فعلا ً با همون لنز 55-18 دوربین رو تهیه کنید تا در آینده یک لنز بهتر بگیرید. چه بسا اصلا رفتید سراع لنز سومی. اگر خیلی دقیق بشیم میشه گفت لنزهایی که نام بردیم همه در پرتره گرافی ی نقص دارند و اون دیاف بستشونه. خدا رو چه دیدید شاید تو این مدت گنج پیدا کردی و 70-24 F2.8L II خریدید!
والا با این شتاب افزایش قیمت دلار در امروز (یکشنبه 19/06/91) فکر نکنم سرعت خریدتون بهش برسه. صبح 2315 بود، عصر شد 2450 !!!!
واقعا نمیدونم بگم جوّه ، طلاطمه ، چیه ... اما فکر نمیکنم تو این وضعیت بشه خرید خوبی کرد.
ویرایش توسط MSRS : Monday 10 September 2012 در ساعت 09:23 دلیل: غلط املایی
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
امروز 600D و 60D رو دست گرفتم که ایکاش نمیکردم این کار رو.
عجیب 60D به خاطر خوش دست بودنش به دلم نشست (با توجه به اندازه دستهای من). حسابی دلم رو برد ولی حیف که بودجه محدوده و دلار یاغی !!!
قیمت حداقل بادی که یافتم 1.900.000 بود . این بادی با لنز 18-55 که الان شده 200 تومن واسه شروع خوبه یا پا بزارم رو دلم و 600D با لنر کیت خودش بگیرم و بودجه رو پس انداز کنم تا بعد ؟؟؟؟
راستی دست دوم 60D سراغ ندارید یا نمیدونید از کجا میتونم گیر بیارم؟
حق با شماس
قیمتش به تومان بود نه ریال
خب حالا شما پیشنهاد بدید! ممنون
سلام
یکی از دوستان کنون 550d داره و قصد تعویض دوربین و خرید nikon d5100 رو داره(خودم d5100 دارم) چند روز پیش که برای استعلام قیمت d5100 رفته بودیم ناصرخسرو یکی از فروشندگان یه nikon d200 کارکرده داشت و پیشنهادش این بود که به جای بدنه d5100 بدنه d200 رو خریداری کنیم و توجیهش بدنه بزرگتر و خوش دست تر d200 و ورودی و خروجیهای کامل تر و موتور زوم داخل بدنه بود
حالا با توجه به اینکه 7 سال از ساخت d200 میگذره و تقریبا 5 سال اختلاف تکنولوژی با d5100 داره به فرض اینکه قیمت هر دو بدنه یکی باشه خرید d200 منطقیه؟ اصلا بدنه این دوربین حتی کم کار میتونه یک و نیم میلیون قیمت داشته باشه؟
با تشکر.