سلام
من میخوام دوربین 600Dبخرم
نمیدونم با لنز ۱۸-۱۳۵بخرم یا با لنز کیت بخرم بمونم چندماه دیگه یه لنز۱۵-۸۵بخرم
لطفا راهنمایی کنید
تازه میخوام عکاسی رو به صورت حرفه ای شروع کنم
به عکاسی پرتره علاقه دارم
با تشکر
سلام
من میخوام دوربین 600Dبخرم
نمیدونم با لنز ۱۸-۱۳۵بخرم یا با لنز کیت بخرم بمونم چندماه دیگه یه لنز۱۵-۸۵بخرم
لطفا راهنمایی کنید
تازه میخوام عکاسی رو به صورت حرفه ای شروع کنم
به عکاسی پرتره علاقه دارم
با تشکر
سلام
اگر اولویت روی کردتون فیلم برداری است و حال و حوصله فوکوس کشی و تار و واضح شدن تصویر را ندارید و سی چیز جمع و جور میخواین اصلا سراغ دوربین عکاسی و لااقل DSLR نیاین.
اما اکر نیازتون هم عکس است و هم فیلم و اولویت با کیفیت عکس است، میتونید ی کامپکت خوب یا ی SLR Like تهیه کنید. و در انتها اگر ک.ر.م فیلم برداری دارید DSLR میتونه لذت بخش باشه. خصوصاً تا اونجایی که من میدونم کنون ویژگیها و تنظیمات بهتر و گسترده تری برای فیلمبرداری داره.
البته اکر واقعا به طور کاملاً حرفه ای به فیلم برداری علاقه دارید سراغ DSLR بروید و در غیر این صورت اصلا ً پیشنهاد نمیشه.
پ.ن: فکر کنم چون کاربر جدید هستید امکان ایجاد موضوع جدید نیست.
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
مطمئناً 135-18 رنج بهتری خصوصاً برای پرتره داره. اما این لنز، لنز با کیفیتی نیست و بعد از مدتی مجبور به تعویض لنز میشوید. در عوض 85-15 لنز بسیار خوب و شارپی است و جوابگو خواهد بود.
البته اگر مدتی صبر کنید تا ورژن جدید 135-18 وارد کشور شود خیلی بهتر است (STM 135-18) . شنیده ها حاکی است رقیب سرسختی برای 85-15 خواهد بود
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
شب خوش .
من الان از تحقیقات میدانی مجتمع پایتخت و جمهوری اومدم با این قیمتهای عجیب و غریب :
600D japon : 1.600.000 با لنز 55-18
600D Taiwan : 1.300.000 با همان لنز
650D Japon : 2.000.000 با لنز 55-18
600D Double Zoom : 2.000.000 با دو لنز کیت 18-55 و 200-55.
به نظرتون کدوم گزینه بهتری هست؟ آیا بین 650D و 600D به جز تغییر در پروسسور که DIGIc 5 شده تفاوتی چشمگیر هست که حدود 700 تومن بیشتر هزینه کنم؟
تغییرات مهم 650 نسیت به 600:
پردازنده جدید
سنسور جدید دوگانه با قابلیت فوکوس ممتد در فیلم برداری
شاتر جدید با سرعت عکاسی پیاپی 5 فریم در ثانیه
سیستم فوکوس جدید با تمام نقاط سلیبی
صفحه نمایش تاچ
ایزو تا 12800 و نرم افزاری تا 25600
میکروفون استریو سرخود
سیستم کنترل وایرلس فلاش جدید
عکاسی HDR (مطمئن نیستم - از دوستان شنیدم)
اگر این قابلیت ها برایتان کاربرد دارد خوب اضافه پرداخت هم توجیه دارد.
در کل فکر نمیکنم خروجی تصویر آن تفاوت فاحشی با 600 داشته باشد.
فوکوس ممتد در فیلمبرداری (به لطف سنسور هیبریدی و در صورت استفاده از لنزهای STM)، دارا بودن سیستم فوکوس مشابه 60D، سیستم کنترل رادیوئی فلاش (در صورت استفاده از فلاش 600 EX RT) دارا بودن صفحه نمایش لمسی . دارا بودن امکان HDR اتوماتیک. امکان عکس برداری تلفیقی در شب (بدون استفاده از فلاش) و سرعت عکاسی پیاپی بیشتر و ...
پی نوشت: با جناب صادق خان خط رو خط شدیم!