ویرایش توسط soheil.ataie : Monday 1 October 2012 در ساعت 21:35 دلیل: يادم رفت نقل قول کنم !!! تازه واردى و هزار دردسررر!!
طبق سایت نیکون مدت زمان فیلمبرداری 20 دقیقه اعلام شده است.اون عدد 30دقیقه رو هم قبلا توی همین فروم گفته شده بود.به هر حال 20 دقیقه برای هر کلیپ محدودیت حساب نمیشه. نیکون
به هر منبعی مخصوصا سایتهای فروش نمیشه اعتماد کرد حتی سایتهای معروف مثل dp هم اشتباه دارن.(سایت dp 10دقیقه رو اظهار کرده)
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
درود
بنده همین الان حدود 6 دقیقه است در حال فیلمبرداری هستم!
مشکلی نداره همون 20 دقیقس!
پس اينطور?!?! عجب بى معرفتهايى هستن دروغ ميگن... پس بظر اساتيد کدوم بهتر است? من هم فيلم هم عکس مهمه واسم... تشکر
هر دو خوب هستن.
از نظر عکاسی دوربین دی5100 کمی بهتر هست با نویز کمتر و دینامیک رنج بیشتر.
اما اگه فیلمبرداری براتون خیلی مهمه به نظر من به دوربینهای slt(آینه نیمه شفاف) سونی یا سری نکس هم نگاهی بیاندازید.سری slt رو من باهاش کار کردم فیلمبرداری خوب با فوکوس نرم وسریع داره کیفیت عکسش هم خوبه و اینکه در مود لایو ویو سرعت فوکوس با ویزور تقریبا برابر هست که برای کسانی که با lcd عادت دارن مناسبه.
در هر حال تمام دوربینهای نام برده شده کیفیت عالی دارن و نیاز شما رو براورده میکنند.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
sony slt a35
توی تایپیک دوربینهای سونی میتونی به مشخصات اونها نگاه کنی.تفاوت اونها با dslr های دیگه اینه که آینه مقداری از نور رو به سمت ویزور میفرسته و سرعت فوکوس و عکسبرداری پیوسته بهتر میشه.