نظرتون راجع به نکس 5 ان چیه؟
از لحاظ قیمت چطوره؟
آیا کنون d600 رو میشه دسته دو تو بازار گیر آورد؟و به چه قیمتی؟
نظرتون راجع به نکس 5 ان چیه؟
از لحاظ قیمت چطوره؟
آیا کنون d600 رو میشه دسته دو تو بازار گیر آورد؟و به چه قیمتی؟
با مطلاعاتی ک من انجام دادم d5100 از 600d یه مقداری بالاتره ... و رفتار بهتری داره!!
ببخشید یادم رفت حتی d5100 در مقایسه با d90 کم نمیاره!
Nikon D5100 vs D90
ویرایش توسط farhad44 : Sunday 13 May 2012 در ساعت 00:11 دلیل: تركيب دو پست
دلیل اصلی این انتخاب لنز 18-250 سونی هستش
اختلاف قیمت a55 با d5100 حدود 250 تومنه
احساس میکنم a55 با لنز 18-250 نسبت به d5100 با لنز کیت برای یک کاربر عادی انتخاب مناسبتری باشه
چون این لنز تا مدتها نیاز یک کاربر عادی رو برطرف میکنه
نظر شما راجع به D550 چی هست؟
یکی از دوستان امروز قیمت گذاشته بودن 1 میلیون تومان
550 با 600 چه فرقی با هم دارن؟
سلام خدمت اساتید محترم.مشهد d200 (بدنه) 1200000 قیمت گرفتم.به نظرم خیلی خوش دست اومد.میخوام بدونم واقعا بعد گذشت این همه سال از تولید این دوربین قابل مقایسه با 550دی هست.در مورد این دوربین به دلیل قدیمی بودنش چیز خاصی پیدا نکردم.لطفا راهنماییم کنین.با تشکر
دو مورد را هم من اضافه میکنم ، زوم دیجیتال 3x و 10x در حالت فیلمبرداری باهمان کیفیت HD و اندکی بزرگتر بودن بدنه ی 600D نسبت به 550D و در نتیجه اندکی خوش دست تر بودن بدنه ی دوربین اگر از این چند مورد استفاده ندارید میتوانید 550D را تهیه کنید 550D هم دوربین خیلی خوبیه از لحاظ کیفیت و نویز عکس هر دو دوربین در یک سطح هستند ، برای شخص بنده ممکنه در بعضی موارد ال سی دی چرخان بکارم بیاید ولی تا حالا کمبود کنترل فلاش بصورت بیسیم (وایرلس) را در 550D احساس نکردم و بکار من نیامده ولی شاید برای بعضی از دوستان این مورد مهم باشد و بکارشان بیاید در مورد نیاز های خود لازم است که فکر کنید تا پول اضافه برای امکاناتی را پرداخت نکنید که هیچوقت از آن امکانات استفاده نمی کنید ، موفق باشید بدرود .
بی تو هر لحظه که میگذرد عمر..........مرگ است به نام زندگانی