نوشته اصلی توسط
nmroshan
شما که در همان ابتدا، اعضای فروم را متهم میکنید، چگونه انتظار دارید به شما کمک کنند؟
با عرض پوزش فراوان خدمت استاد روشن ...
فکر می کنم تا حدی میشه حق رو به این دوستمون بدین ... همگی اعضا روی این سایت تعصب دارند. نباید این تعصب باعث بشه که چشامونو روی بعضی از واقعیت ها ببندیم. فکر نمی کنم مدت زیادی باشه که فروم یکی از کاربران خوب خودشو سر همین قضیه که ایشون عنوان کردن از دست دادند و شاهد بحث های این چنینی دیگری هم بودیم.
قصد من نه دفاع از شخص خاصی است نه اهانت به عده ای دیگر ... که در همون مورد مذکور هر دو طرف رو به نوعی مقصر می دونم ... ولی باید این رو عنوان کنم, که به نسبت گذشته ای نه چندان دور که من به یاد دارم فضای فروم در این اواخر بیشتر درگیر بحث های حاشیه ای شده است. ( امیدوارم همیشه به این فکر کنیم که این مکان رو به عنوان یکی از بهترین فروم های تخصصی از هر بحث حاشیه ای دور نگه داریم. )
* امیدوارم هیج شخصی از این آف تایپیک من دلگیر نشه ... فقط می خوام با این صحبت من به عنوان حرفی که یه کودک از روی سادگی میزنه اما میشه روش کمی تامل کرد ... برخورد بشه.
** می دونم در این فروم خیلی کوجک تر از اونم که بخوام چیزی رو یاذآوری کنم ... اما جز نیت پاک چیزی پشت حرفام نیست.
به خاطر جسارتم از همه اعضا خصوصا جناب دکتر روشن عذر خواهی من کنم .