650دی باز هم سنسور به لحاظ عملکرد در عکاسی همونه (باز هم من دو نمونه رو تست کردم و نویز 650 از 600 بیشتر بود، 600 از 550! بعنی یه جورایی هرچه جلوتر رفتیم، نویز این سنسور انگار بیشتر شده!) اما برای فیلمبرداری، سنسور این دوربین هیبرید شده. یعنی موقع فیلمبرداری هم شما فوکوس دارید و دوربین می تونه فوکوس رو نگه داره (توی نمونه های قبلی باید دستی فوکوس کنید)، ال سی دی این دوربین تاچ شده و دو میکروفون هم بر روی دوربین قرار گرفته که صدا رو استریو ضبط می کنه در فیلم. هر 9 نقطۀ فوکوس این دوربین کراس تایپ هستند (اگر اطلاعی ندارید، بخوانید عملکرد بهتر فوکوس)، HDR داخلی دارد و عکاسی پیاپی سریعتری دارد. شما ببینید برای چه چیزی دوربین رو دارید می خرید. عمدۀ تفاوت 650 و 600 در فیلمبرداری مشخص هست و در عکاسی واقعا تفاوت آنچنانی با هم ندارند. اگر فقط دنبال یک بدنه برای عکسهای خانوادگی هستید و برای عکاسی حرفه ای در آینده برنامه ریزی نمی کنید، دوربین ارزانتر را بخرید. تفاوت آنقدرها زیاد نیست.
در مورد از رده خارج شدن دوربین هم باید عرض کنم خدمتتون که هنوز هستند دوستانی که با 450دی عکس می گیرند. مشکل خاصی نخواهید داشت، اما از برخی تکنولوژی های جدیدتر محروم خواهید شد. صرفا همین. دوربینهای 4-5 سال پیش هنوز هم در بازار دست به دست می شوند. نگران نباشید.