الان دوربین دستم نیست ولی تا جاییکه یادمه تو حالت a-s هم تو حالت فیلمبرداری دوربین کاری به تنظیمات نداره
ی جوری مثل فیلمبرداری با موبایل میمونه شما دوربینو از جای روشن ببر تاریک تو هر مدی که باشه فیتیله حساسیت رو خوشگل بالا تا جایکه اتاق تاریک مثل روز با ۲میلیون
پیکسل(full hd) نویز روشن کنه و تنها روش دور زدن دوربین نگاه داشتن انگشت بر روی دگمه AE-L در هنگام فیلمبرداری هست
درسته دوباره تست کردم همینطوره متاسفانه!
یک مورد برای تغییر نکردن Exposure هست که همون AE-Lock هست که فرمودید!
و مورد بعدی برای تنظیم خود Exposure هست که میشه با نگه داشتن دکمه تنظیم کننده دیافراگم در مود M بالا پایین کرد!
ممنون از دوستان
من d5100 رو خودم دوست دارم منتها از یکی شنیدم اگر خواستیم لنز بخریم براش فقط لنز های نیکون رو میشه روش سوار کرد، ولی کنن اکثر لنز ها رو میخوره و لنز هاش ارزون تر در میاد!
ولی در کل خودم حس بهتری به نیکون دارم تا کنن!
منم جایی خونده بودم که فیلمبرداریش 5 دقیقه اس و این من رو اذیت میکرد، ولی الان که نوشته 20 دقیقه به نظرم خوبه!
و از دوستانی که d5100 دارن میخوام بپرسم که کمی و کاستی ی نداره این دوربین؟
همانطور که دوستان گفتند کانن ونیکون لنزهای خودشون رو فقط میتونن استفاده کنن و یک سری برندهایی که لنز برای این دو تولید می کنند مانند : سیگما و تامرون و ....
اما D5100 به نظرم دوربین بسیار خوبی است . خروجی عکسهای این دوربین به ویژه با لنز 105-18 بسیار راضی کننده است.
شما برای این دوربین میتونید از همه لنزهای جدید نیکون که موتورفوکوس دارند ، استفاده کنید .
اما لنزهایی که موتورفوکوس روی خود لنز ندارند ، خیر . در آن صورت باید منوال فوکوس کنید.
این دوربین 20 دقیقه فیلمبرداری ممتد دارد. و برای کارهای خانوادگی بسیار مناسب است . کیفیت فیلمبرداری بسیار خوبی هم دارد . اما برای کار حرفه ای فیلمبرداری مناسب نیست . به خاطر عدم امکان تنظیم دستی ایزو به ویژه ( مگر نگهداشتن دایم دکمه AE-Lock.
( نظر شخصی من اینه که هیچ دوربین عکاسی برای کار حرفه ای فیلم مناسب نیست ! مگر کارهای کوتاه ، مستندهای کوتاه ، تیزر و ... که نیاز به شاتهای بسیار طولانی و یا کار بسیار مداوم و پی در پی نداشته باشد . چرا که فیلمبرداری های مداوم و پی در پی و سنگین باعث داغ شدن سنسور خواهد شد و در میان مدت به سنسور اسیب می رساند و باعث افزایش پیکسل سوخته خواهد شد . بهترین گزینه برای فیلمبرداری دوربینهای مخصوص فیلمبرداری ، البته با قابلیت تعویض لنز ، است )
بدنه اندکی کوچک است و برای دستان بزرگ کمی مشکل .
اما علیرغم پلاستیکی بودن ، بدنه بسیار محکمی است و خوش ساخت است .
برای لنز نیز فعلن برای شما بهترین گزینه 105-18 است ( البته اصلن از قیمت های جدید خبری ندارم )
در مورد مدل کنونی اینطور نیست یعنی بدنه 600D موتور فوکوس بدنه دارد.شما برای این دوربین میتونید از همه لنزهای جدید نیکون که موتورفوکوس دارند ، استفاده کنید .
اما لنزهایی که موتورفوکوس روی خود لنز ندارند ، خیر . در آن صورت باید منوال فوکوس کنید.
حمید رضا خاقانی
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم