حداقل فاصله فوکوس لنز 18-55 چقدره؟(میزانش به سانتیمتر میگن درسته؟)
حداقل فاصله فوکوس لنز 18-55 چقدره؟(میزانش به سانتیمتر میگن درسته؟)
البته یه چیز رو از قلم انداختم
همه این مقایسه ها و دو دلی ها واسه قبل خریده (البته منکر تخقیق نمیشم اما امان از وسواس ...) بعد از اینکه دوربین رو میخری میبینی این دوربین نیست که باعث لذت عکاسی میشه بلکه کار کردن با اونه و اون موقعه اصلا یادت نمیاد که اون یکی رو کاش امتحان میکردم
همونطور که آقای چگینی گفتند هر دو دوربین در حد عالی هستند و فرق زیادی با هم ندارن
مثل اینه که شما یه فراری سفید سوار بشی یا مشکی !!!
اين كه در قسمت نقدهاي كاربران اطلاعات غلطي داده شده باشه دليل بر خوب نبودن يه سايت نميشه، چون اطلاعات غلط از سوي كاربر ارسال شده نه سايت. همونطور كه در سايت dpreview هم در قسمت Comments كاربران ميتونند نظرات خودشون رو ارسال كنند، حالا اگه نادرست بود بايد بگيم dpreview مرجع خوبي نيست؟
البته ديجي كالا سايت مرجع عكاسي نيست و صرفا جهت مشاهده مشخصات محصول و حدود قيمت ها قابل اطمينانه. هرچند به نظر من نقدهاي ويديوييش در قسمت رسانه تصويري ديجي كالا فوق العاده ست و من تاحالا در هيچ سايت ايراني مشابهش رو نديدم.
کسی که بخواهد برای بررسی و تحقیق برای خرید دوربین - آن هم SLR - به سایتی مراجعه کند قاعدتاً به سراغ سایت ایرانی که به قصد فروش کالا درست شده (و طبیعتاً هرگز نمی گوید این کالا خوب نیست، آن را نخرید!) نباید برود. ضمناً مسلماً بر خلاف DPreview هیچ کارشناسی در این سایت دوربین ها را تست نکرده است. به نظرم این سایت فقط برای قیمت گرفتن شاید مناسب باشد (هرچند سایت های ایرانی تخصصی عکاسی برای این کار وجود دارد)
براي بررسي و تحقيق به منظور انتخاب كالا، ديجي كالا سايت مناسبي نيست، فكر كنم هردومون توي اين مورد اتفاق نظر داريم. فقط من ميگم مناسب نيست چون اين سايت اصلا سايت تخصصي عكاسي نيست و يه فروشگاه آنلاينه، نه به دليل اينكه ممكنه نقد كاربران توي سايت اشتباه باشه. فكر كنم اينقدر پيچيده ش نكنيم بهتره، مهم اينه كه هر دومون به جمله اول معتقديم. ...
البته این حرفها رو مطمئنا از خودم نزدم
این حرفها نقل قول بود اگر خواستین بفرمایید دنبال میگردم بهتون لینک میدم
و کسی هم که ازش نقل قول آوردم نا آشنا نیست و اعضای فروم ایشون رو میشناسند
Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM vs Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED AF-S VR Nikkor
Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM vs Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED AF-S VR Nikkor
ویرایش توسط S_Neyshaburi : Sunday 6 January 2013 در ساعت 22:53
سلام دوستان
با عکس هایی که ازسایت Digital Cameras, Digital Camera Reviews - The Imaging Resource! دیدم بین 5100 و 600d کنون 600بنظر بهتر میومد البته با یکی از عکاسان هم مشورت کردم گفتن کنون برای منظره و طبیعت بهتره.اگه میشه دوستان در مورد لنز ها بیشتر توضیح بدید مثلا میخوام بدونم لنزی هست که هم واسه ماکرو بشه استفاده کرد هم برای طبیعت واید؟لنز 18-55 بیشتر برای چه کارهایی استفاده میشه؟قیمت یک لنز ماکرو پایین ترینش در چه حدی هست؟
ولی تو exif عکس ها که تو سایت بالا قرار داشت شرایط یکسان نبود شاید این سایت ها برای فروش بیشتر یک دوربین عمدا این کار ها رو انجام میدن؟
ویرایش توسط AloneBoy : Sunday 6 January 2013 در ساعت 23:22