سلام دوستان
من درحال خرید دوربین D600 Nikon هستم. یکی از دوستانم که در امر کسب و کار بانه هست، گفته اونطرف مرز دوربین رو دیده، و اگه بخوام تا هفته بعد قیمتش رو بهم میگه و برام میاردش. بنظرتون خوبه به این صورت خرید کنم؟!؟
باتوجه به اینکه میخوام یه لنز 70 200 نیکور نیز به همین صورت بگیرم!
بستگی به قیمت داره.قیمت رو اعلام بکنید تا بشه راهنمایی کرد.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
انتخاب بین این دو مدل بیشتر به علاقه ی شخصی شما وابسته است تا جوانب فنی. +
گمون نمی کنم کار سختی باشه؛ مطمئنا:
!You Can
ویرایش توسط Amateurism : Saturday 29 September 2012 در ساعت 12:41
سلام به همه اساتيد گرامى
بنده قصد ورود به دنياى عکاسى را دارم , بسيار عکاسى و کيفيت بالاى دوربين و عکس ها را دوست دارم... از زمانى که قصد خريد کردم يکسال گذشته! با فوجى hs20 شروع به تحقيق کردم و حالا به canon d600 رسيدم... نه اينکه بهتر از اينها را درک نکردم با توجه به بودجه ام که خيلى ضعيف است حيفم اومد فوجى اچ اس 20 را بگيرم گفتم راضيم نميکنه... و زورم نرسيد کنون دى600 را بگيرم... بين اينها هم از نضر معايب و کاستى ها به دلم نچسبيد... مثلا nikon d5100 خيلى خوب بود اما مشکل فيلمبردارى اش منو به سمت کنون برد چون براى من هم فيلم خوب هم عکس خوب مهمه... به نظر شما کنون دى600 انتخاب نهايى خوبى هست براى کسى که ميخواهد مدتها دوربينش را تعويض نکنه و گاهى قدمى در دنياى نيمه حرفه اى هم بزند اگر وقت اجازه داد!! من فعلا پولش را ندارم... اما آنقدر عشق به دنياى عکاسى دارم ميخواهم خودم را تحت فشار و مقروض کنم...
واقعا نيازمند همفکرى شما هستم شما جاى من بوديد چه ميخريديد که اين انتضارات و نياز هاى منو پاسخ بده... منتظر نظر شما استادها هستم...
دوست عزیز، یک جمله می گم اولش که همیشه یادت بمونه : "خرید دوربین SLR تازه اول خرجه!"
از انتخابت تا مدتها راضی خواهی بود. اما در دنیای تکنولوژی که همه چیز اینقدر سریع در حال پیشرفته، مطمئن باش نمی تونی چیزی رو بیش از 2-3 سال نگه داری و هنوز هم ازش مثل روز اول لذت ببری. دوربین SLR هم که فقط خرجه... اما خوب عکسهایی می تونی بگیری که با هیچ چیز دیگه ای نشه.
امیرحسین
ج.ابراهیمی
به نظر من که همین Canon 600D برای سال ها شما رو راضی نگه می داره ، البته به شرط این که بیشتر به فکر عکاسی باشی تا به فکر دوربین بهتر .
خیلی ها رو دیدم که هنوز با 450D و مدلی پایین تر عکاسی می کنن و عکس های خیلی خوب می گیرن .
من هم وقتی می خواستم دوربین DSLR بگیرم با توجه به بودجه کمی که داشتم خیلی ها بهم 450D رو پیشنهاد دادن .
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من