با توجه به انتخلاف قیمت کم بین D550 و D600
امروز D600 با لنز 18-55 میخرم
ولی یه سوال دیگه هم دارم آیا این گزینه بهتر هست یا اینکه برم D550 با یک لنز خوب بگیرم!؟
البته همونطور که گفتم مبتدی هستم و نمیدونم چه لنزی به کارم میاد
انتخاب بعدی بعد از 55-18 لنز 135-18 است که کیفیتش تعریفی نیست اما خب رنج بهتری دارد
اگر میتوانید بیشتر هزینه کنید 85-15 انتخاب شایسته ایست
قطعاً لنز خوب بسیار مهم تر از اختلافات ناچیز دوربینهای هم رده ای مثل 550 و 600 است ( البته که 600 بهتر است و ال سی دی گردان دارد و فلاش تریگر داخلی و ...) اما این برتریها در خروجی بی تأثیر است و اگر قرار باشد 55-18 استفاده بشه،550 و 600 و 650 فرقی نمیکند
راستی ، با توصیه های کنونی بالا،گزینه نیکونیه 5100 و لنز 105-18 رو هم اضافه کنید . ترکیب فوق العاده ایست .
من اصلاً با 55-18 حال نمیکنم...خیلی لنز بیخودیه...(الان انوش عزیز باز میان از ساحت 55-18 دفاع میکنن) اما بنظر من ساخت این لنز توسط نیکون و کنون صرفاً یه رفع تکلیفه .
چون قشر مخاطبان دوربینهای انترایلول رو بیشتر نوآموزان عکاسی،کاربران خانگی و افراد علاقمند تشکیل دادن و خیلی از اینها در بدو خرید،یا اطلاعی در مورد انواع و اقسام لنزها و کاراییشون ندارن،یا پولش رو ندارن که همون ابتدا به ساکن بخوان هزینه مازاد کنن و خلاصه این شرکتها اومدن یه چیزی ساختن گذاشتن تو جعبه که خوب حالا فعلاً کار راه بیفته،دوربینه عکس بگیره،تا بعد .
اگر دقت کنی در دوربینهای رده میانی ، لنز با کیفیت تری به عنوان لنز کیت ارائه میشه چون مخاطبان کاربران نیمه حرفه ای (به معنای تکنیکی) هستن .
و در دوربینهای رده بالا هم که اصلاً لنز کیت بی معنیه .
اصولاً به نظر من لنزیه که واسه عکاسی تله بدجوری لنگ میزاره آدم رو...
خوبي ١٨_٥٥ اين است كه در خريد و فروش نو و دست دوم آن عكاس ضرر زيادي نميكند كاربر ميتواند مدتي آنرا داشته باشد و باتوجه به نوع نياز خود لنز جديد و بهتري تهيه كند.
نمونه كنون را نميدانم اما بنده با نمونه نيكون عكاسي كرده ام كيفيت آن تا رنج ٣٥ ميليمتر كاملا قابل قبول است.
اما خوب يك لنز وايد به نرمال است و نميشود از آن انتظار لنز تله را داشت.
این لنز واید به تله است . (شما گویا یادتون رفته ضریب رو لحاظ کنید)
منتها همونطور که گفتم رنج تله اش کم است : حدود 83 مم است .
لنز فیکس با فاصله 85 و 35 رو درک نمیکنم...85 انقدری که باید تله نیست و 35 هم انقدری که باید واید نیست...مثلاً 28 خیلی حس بهتری بهم میده یا 105 تله همیطور...
بهر روی،55-18 کار راه انداز هست و فقط هم به همین درد راه انداختن کار میخورد .
این لنز ارزشی ندارد که میگویید عکاس ضرر نمیکند...الان رو نگاه نکنید که شده 200 هزار تومن...قیمت واقعیش 80 تومنه...اونموقع وقتی خرید و فروش میکردی،35% قیمت رو هم که کم میکردن،50 تومن دستت رو میگرفت و کلی خوشحال میشدی (جون کلاً کم ارزش بود،سود و ضررش هم قابل توجه نبود). الان نمیدونم چند خرید و فروش میشه
درود
جناب ابایی؟! دست شما درد نکنه
دفاع نامش نیست ، واقع بینی هست ، به تست آنها نگاه کنید ، و ببینید از 18 تا 50 این دو لنز در نیکون دقیقا چقدر فرق دارد ، و اگر کسی اصلا برای فاصله کانونی بالای 50mm
مصرفی نداشته باشد آیا تعویض 18-55 خود با 18-105 دقیقا چقدر در خروجی عکاسیش تحول ایجاد خواهد کرد؟ با توجه به اختلاف اپتیکی آنها
خصوصا حالا که قیمتها خیلی متفاوت شده اختلاف قیمت ها هم به تناسب بیشتر شده فرقها و فاصله ها بیشتر هم شده است.
درکل خود میدانید که هر دو لنز های خوبی با توجه به قیمت پرداختی هستند
پی نوشت : اینقدر این عکسه رو گذاشتم خسته شدم که با ترکیب D3000 و 18-55 گرفتم:
DSC_0517.jpg
موفق باشید
ویرایش توسط Anoosh-Em : Thursday 11 October 2012 در ساعت 19:38
درود
بنده که موفق به ثبت های بسیار خوبی با 55-18 نیکون شدم نمیدانم چرا هر جا ما اسم این لنز رو میاریم کارمون به دادگاه میکشه
ایول به این عکسی که انوش عزیز ثبت کردند به این میگن یه عکس کم هزینه!(بعضا با 5D M III با لنز کیت عالیش هم نمیتوانند عکس خوب بگیرند)
ضمنا قیمت کمی هم ندارد!
کد:http://www.amazon.com/Nikon-18-55mm-3-5-5-6G-AF-S-Nikkor/dp/B000ZMCILW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1349972570&sr=8-1&keywords=nikon+18-55+VR