درود
خب من هم که دقیقا همین رو عرض کردم :
اگر به صحبت بنده توجه می کردید ، به خوبی متوجه روش توصیه کردن من می شدید . شما الان دارید دقیقا همون چیزی رو می فرمایید که بنده بسیار زودتر از شما در راهنمایی به ایشون بیان کردم . ایرادی که به صحبت من وارد کردید این بود که چرا از ژانر و علایق ایشون پرسش کردم ... بنده هم به صورت مختصر توضیح دادم (و سپس دوستان عزیزم به سوی مفصل) که چرا پیشنهاد بدون توجه به چنین اصولی جالب نیست . اصولا خیلی واضحه که اگر شما نیاز پرسشگر رو در نظر نگیرید نتیجه ی پیشنهاد یقینا نامناسب خواهد بود .
نه عزیزم ...من اینجا با همه دوستم ؛ چه با بهزاد عزیز ، چه با کوروش جان، چه با شما (البته اگر لایق بدونید) و چه با بقیه ی دوستان ... چنین تصوری از عرایض بنده نداشته باشید . شما موردی رو فرمودید که بنده هم در حال پاسخگوییم ...پس نوشت: نمیدونم چرا از پاسخ شما بوی عصبانیت به مشامم رسید. آرومتر باشیم بهتر میتونیم بحث کنیم
دوستان با طیف نظرات من آشنایی دارن ... من کلا به این رده بندی ها اعتقادی ندارم ...البته هنوز میگویم هر دو انتری لول پیشرفته هستن در صورتی که مثلن D3100 که فرمودند، انتری لول مقدماتی است
ولی اینجا بحث اعتقادات من نیست ؛ Entry Level ، Entry Level هست ... اگر به DP و سایت های معتبر دیگه اعتقادی دارین و اگر قراره بر اساس معیارهای عمومی صحبت بفرمایید ، 600دی Compact SLR هست و دی7000 در رده ی Mid-size SLR . به امکانات هم که نگاه کنید ، D7000 با فوکوس بهتر ، ویوفایندر بهتر ، سرعت شاتر بهتر وووووووو ... در رده ی بالاتری قرار میگیره . این مطلب واقعا واضح و مشخصه ... نمی دونم با این همه توضیحی که دوستان دادن ، چرا هنوز اصرار دارین .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی