هر دو در یک سطح هستن و توقع شمارو برآورده میکنن اما مزیت نیکون وجود لنز 18-105 هستش که واقعاً لنز خوبیهنقل قول:
Nikon D5100
Canon EOS 600D
Printable View
هر دو در یک سطح هستن و توقع شمارو برآورده میکنن اما مزیت نیکون وجود لنز 18-105 هستش که واقعاً لنز خوبیهنقل قول:
Nikon D5100
Canon EOS 600D
هر دو entry level هستند
هر دو LCD چرخان دارند
سنسور 600 معادل 18 مگا پیکسل است ؛ در برابر سنسور 5100 همان سنسور موفق سونی است که در 7000 بکار رفته و 16 مگاپیکسلی است اما داینامیک رنج بسیار خوبی دارد .
هر دو امکان ضبط Full HD دارند و 5100 مدهای خلاقی هم در برنامه ضبط خود دارد .
لنز کیت هر دو هم 55-18 است
برای خرید لنز بهتر،باید هزینه ای اضافی معادل 400 -500 تومن روی لنز کیت سر بدید .
برتری های 600 :
رزولوشن بیشتر / LCD یکم بهتر / موتو فوکوس داخلی
برتری های 5100 :
نویز کمتر / عمق رنگ بیشتر / داینامیک رنج بیشتر / سنسور یکم بزرگتر / نقاط فوکوس بیشتر / ایزو بوست دو برابر / باتری قوی تر / HDR داخلی
دیگر اینکه کدام را انتخاب کنید سلیقه ایست...
دونستن قیمتهای قبلی هیچ فایده ای جز افسرده کردنتون نداره!پس بیخیالش!
هزینه های تجهیرلت جانبی از قبیل مموری کارت ، کیف ، محافظ لنز و LCD فراموش نشه
با بعضی از موارد زیاد موافق نیستم.
در مورد ریزولوشن بستگی دارد انرا چطور تعریف کنید. تقسیمات سنسور باشد بله 600دی 2 مگاپیکسل بیشتر دارد ولی اگر رسیدن به جزئیات بیشتر تعرف شود که درستر است انوقت جای بحث زیادی است. مخصوصا در ایزوهای بالاتر ریزولوشن دی5100 بیشتر میشود. در هر صورت دو مگاپیکسل اختلاف محسوسی نیست.
در مورد فکوس داخلی ؟!!! هردو ندارند و باید از لنزهایی با موتور فکوس داخلی استفاده شود. کنون که اصلالنز بدون موتور فکوس ندارد و تمام لنزهای جدید نیکون هم موتور فکوس دارند.
سنسور 5100دی انقدری بزرگتر نیست که چیزی تغییر کند.
نقاط فکوس بیشتر در این رده با این سرعت سیستم فکوس و لنزها ارزانی که روی آن بسته میشود را فراموش کنید. تفاوتی نخواهند دشت.
اچ در آر هم از ان امکاناتیست که شاید هیچ وقت استفاده نشود. اینکار با دست در کامپیوتر بهتر انجام میشود.
رو هم رفته من دی5100 را پیشنهاد میکنم اما بجز دینامیک رنج بیشتر اختلاف قابل ذکری ندارند. هر دو بدنه خوب هستند.
آقای دانش پایه
با سلام
مواردی که شما فرمودید درست اما چیزی که من نوشتم روی کاغذ است!و همه موارد فوق از سایت snapsort برگرفته شده که منبع خودش از DXOMARK است.
خواستم مستقیم لینک بدم گفتم شاید برای دوستانی که تازه میخواهند به جرگه عکاسان وارد شوند سخت باشد،کار را راحت کردم!(مثلاً)
بهرحال روی کاغذ مواردی که عرض کردم اختلاف به حساب میاد هرچقدر هم اندک!(یا ناکارآمد از دیدگاه شما)
کارخانه های سازنده هم تلاششان همین است که برتری های اندک ایجاد کنند تا بتوانند رقابت کنند!اگر قرار بود همه سازندگان دوربینهایی که در یک رده تولید میکنند عیناً مثل هم باشد که دیگر خیلی لوس میشد!!!
در مورد فوکوس داخلی هم حق با شماست!(با بی دقتی فقط ترجمه شده!ساعت 2.5 نیمه شب بود دیگه،ببخشید!)
بالاخره یه nikon D5100 از دیجی کالا سفارش دادم
ولی متاسفانه چون تهران نیستم و باید با پست بفرستن احتمالا 3-4 روز طول میکشه برسه
امیدوارم خرید خوبی بوده باشه
حدود 140 تومن با نمایندگی اختلاف داشت
به خاطر نداشتن موتور اتوفوکوس نزدیک بود برم سراغ D550 و D600 (که Made in japan) هم داره! ولی وقتی آقای دانش پایه فرمودن هیچکدوم ندارن باز برگشتم به نیکون، گفتم سریعتر بریم سراغ اصل مطلب که عکاسی هست بهتره
از کانن هم خیلی خوشم میام ولی یه چیزی هی در گوشم میگفت "نیکون بگیر نیکون بگیر"
حالا مونده قضیه این لنز 105-18 که نیکونگرش امروز که زنگ زدم گفت 800
برا لنز فعلا صبر میکنم
مرسی از همه اساتید
سلام این مدت خیلی در مورد 600دی کانن و دی5100 نایکون تحقیق کردم در کل به این نتیجه رسیدم که نایکون از نظر عکاسی با کیفیت تر هستش ، اما با وجود این قیمت ها کانن رو میشه با لنز 135-18 گرفت نایکون با 105-18 که تقریبا یه قیمت میشه ولی باز نایکون با این لنز حدود 200 هزار تومان گران تر از کانن میشه !!! با توجه به این اختلاف قیمت و در ثانی نبود قطعات نایکون، و اختلاف 200 هزار تومانی و لنز، باز هم نایکون دی5100 رو پیشنهاد میکنید ؟
۵۵۰ دی فروخته شد
الان دنبال یه ارتقا هستم
گزینه های احتمالی ام :
۵دی و ۷ دی هستند
بین این دو خیلی مشتاقم بدونم که کدومشون تو اولویت هست .
موضوع قالب کارم عکاسی خبری ست + طبیعت + پرتره
برای کار خبری، 7D ارجحتر است. عموما 5DII را برای کارهای سرعتی نساخته اند و طراحی آن بیشتر رویکرد استودیوئی داشته است.
ضمن اینکه لنزی مثلا مثل 200-70 بهمراه 7D ، در اصل رنجی معادل 320-112 خواهد داشت که برای کار خبری مناسبتر است.
هر دوی بدنه های ذکر شده برای طبیعت مناسب اند.
در تاپیک های موجود (که با کمی ح.صله و صرف وقت پیدایشان خواهید کرد)، گفتمانهای تکنیکی بسیار زیادی را میتوانید بیابید که زودتر از جوابهائی که در این تاپیک خواهید گرفت، شما را راهنمائی خواهند کرد. (نیازی به ایجاد تاپیک جدید نبود)
انشالله با علم و اطلاع و درک نیازهای واقعی تان در عکاسی، بهترین انتخاب را داشته باشید :-)
پیروز باشید.
با حرف آقای بیات زیاد موافق نیستم :::whistling:::
اولا اینکه دی7 برای شما کوچ بحساب نمیاید حتی ارتقائ زیادی هم نیست. چون در خروجی کار شما تفاوت زیادی ایجاد نمیکند. شما احتمالا بجز سرعت عکاسی بالاتر در ژانر خبری به برتریهای آن نیازی ندارید. شخصا این بدنه را انتخاب نمیکنم چون بد از کلی هزینه اونم تو این روز و روزگار اگر درخروجی تفاوتی نباشد (سنسور مشابه) به دل آدم نمیچسبه.
در مورد 5دی موضوع متفاوت میشود. در ژانره پرتره و طبیعت کاملا برتر است. در کار خبری هم .... (اصلا اطلاعی ندارم :-D) اما شما باید روی لنز هم هزینه کنید چون نه 18-55 نه 18-200 روی آن بسته نمیشود مگر اینه لنزها را هم فروخته باشید و باز هم هزینه و هزنه و ...
حالا اگر لنزها را هم فروخته باشید میتوانید به 7000دی هم فکر کنید که ... شخصا اگر جای شما بودم و به طبیعت، خبری و پرتره علاقه داشتم این بدنه را انتخاب میکردم.
در مورد لنز 70-200 در کارهای خبری برام سوال پیش اومده. آیا برای این ژانر لنز مناسبیت؟!!!
جدا از این نظر شما در عجبم مهدی جان!!!
چطور ارتقا به 7دی ارتقا به حساب نمیاد؟!
فوکوس بسیار پیشرفته تر
نور سنج دقیقتر
سرعت عکاسی پی در پی خیلی بالاتر
ویزور 100 درصد
سلینگ بسیار بهتر
بدنه محکمتر
امکانات فیلمبرداری بهتر(داشتن تمامی تنظیمات دستی در حین فیلمبرداری)
فلاش کامندر و نکات ریز و درشت دیگه که همگی از برتری های 7دی بر 550 دی و بسیاری دیگر از بدنه ها از جمله همون 5دی هستند.
که همگی برای کار خبری مهم و کار آمدن.
همه چیز که در سنسور خلاصه نمیشه! سنسور نکس من هم با دی7000 یکی هست.باید بگم دی7000 برتری خاصی به نکس نداره؟
سلام آقای احمدی
شکی در بهتر بودن دی7 نیست اما ...
من گفتم برای شما کوچ بحساب نمیآید که فکر نمیکنم کسی با آن مخالف باشد.
فکوس پیشرفته درست اما یک سر سیستم فکوس در لنز است. با لنز 18-200 ایشان چقدر میتوان به فکوس بهتری رسید؟! سیستم فکوس و گستردگی نقاط فکوس وقتی چالش خواهد بود که از لنزهای لته با دیافراگم باز در کارهای حیاط وحش ویا ورزشی استفاده کرد. در ژانر پرتره و طبیعت که جای بحث ندارد اما در کار خبری که ایشان علاقه مند هستند مسلما تاثیر دارد.
سیستم نورسنجی یکی است.
امکانات فیلم برداری یکی است. (به لطف کرک 550دی بهتر است. نمیدانم نسخه کرک 7دی موجو باشد یا خیر)
سرعت عکاسی را جزئ برتریها ذکر کردم. در این ژانر تجربه ای ندارم نمیدانم سرعت 4 فریم چقدر محدودیت ایجاد میکند دوستان بهتر نظر میدهند.
سیلینگ و بدنه هم به کاربرد بستگی دارد. برای پرتره که هیچ اما برای کارهای خبری و طبیعت میتواند مهم باشد.
اما دی550 هم برترهایی دارد! وزن کمتر، اندازه کوچکتر برای گشت و گذار در طبیعت و ... و از همه مهمتر قیمت کمتر که میتوان در کنار آن لنز بهتری گرفت.
حالا از این اختلاف های فنی گذشته پیشنهاد من به شخص ایشان بود با توجه به لنزموجود؟! و بدنه قبلی. مقایسه کلی بین دو بدنه انجام ندادم. هنوز هم فکر نمیکنم دی7 خروجی بیشتری به ایشان بدهد.
سیستم فکوس 5دی فاجعه است،اگر به سرعت و دقت در فکوس احتیاج دارید به فکر 7دی باشید.
تا جایی که یادم بود سیستم نورسنجی 600 دی با 7دی یکی بود.شاید من اشتباه کردم.
اما اندازه کوچکتر هم میتونه در جایی که مثل من دستهای بزرگی داشته باشن حتی آزار دهنده هم باشه.
متاسفانه کرک برای 7دی هنوز موجود نیست(اگر منظور همون مجیک لنترن باشه).مثل اینکه به خاطر 2 سی پی یو مشکلاتی برای نوشتن برنامه هست.اما اگر قصد کرک نداشته باشن کوچکترین فاکتوری رو در حین فیلمبرداری نمیشه با 550دی تغییر داد.
در جایی که برتری های 7دی لازم باشه خروجی متفاوت خواهد بود.اما مثلا برای پرتره خیر.از این جهت حق با شماست.
بدنه محکمتر و سیلینگ بهتر هم به نظر من برای هر کسی که عکاسی خبری انجام میده و گاهی اوقات باید از بین جمعیت حرکات آکروباتیک انجام بده تا خودش رو نجات بده یک ضرورت هست.همینطور در طبیعت و اصولا فضاهای بیرونی.عمر باتری 7دی هم با 550 دی قابل مقایسه نیست که این هم قابل توجهه.
من خودم از 550 دی به 7 دی کوچ کردم در تکمیل صحبت های آقای احمدی باید عرض کنم که سنسور این دو بدنه دقیقا شبیه هم نیست، بنده به شخصه تفاوت را در خروجی احساس کردم، رنگ های زنده و شاداب تر و داینامیک رینج خیلی بهتر از 550 دی ، فقط به لحاظ رزلوشن مشابه هستن
در ژانر طبیعت هم این دوربین فوق العادس، به طوریکه اگه به سایت جوزا سری بزنید متوجه میشید که تقریبا 70 درصد عکس های طبیعت رو با این دوربین ثبت میکنه، به نظر من 7 دی برای شما بهترین گزینه است با توجه به اینکه ار خبری هم میکنید 5 دی زیاد به کار شما نمیاد، سیستم فوکوس 7 دی واقعا عالیه. شک نکنید. موفق باشید
عقیل جان
تنظیمات دستی در مد فیلم برداری 550دی موجود است بجز تنظیمات میروفون که 7دی هم ندارد.
متاسفانه هیچ وقت نمیشه همه چیز (امکانات، قیمت مناسب، سایز و ..) را باهم داشت. ظاهرا فعلا مسئله ایشون انتخاب بین 5دی و 7دی است و ژانرهایی که در انتخاب دو بدنه کمی تضاد دارند. ایشون مسلما با توجه به نوع عکساسی خودشان و ژانری که بیشتر اهمیت دارد بهترین گزینه را که همه نیازها را در حد مطلوبی پاسخگو باشد انتخاب خواهند کرد.
نخیر من هیچ لنزی رو عوض نکردم، لنز 15-85 دارم، تفاوت خروجی واقعا برای من محسوس بود. و شاید این به خاطر اختلاف جزیی باشه که بین سنسور این دو بدنه وجود داره
The 550D uses a new, 18.7 (total) megapixel sensor that's similar, but not exactly the same as the one featured in the 7D (according to our sources at Canon). As before the sensor uses high frequency vibrations to remove dust.
دوستان عکاسی طبیعت را با منظره اشتباه نگیرند
Nature photography refers to a wide range of photography taken outdoors and devoted to displaying natural elements such as landscapes, wildlife, plants, and close-ups of natural scenes and textures.
بنابراین باید دید در طبیعت به دنبال چه هستید؟ عکاسی پرندگان ؟ حشرات؟ یا فقط منظره؟گیاه و یا جانور؟
بین چند دوربین زیر کدوم پیشنهاد میشه!
550d
600d
60d
و d5100 نیکن
------------------
در کل من کدوم سمت برم بهتره ؟ نیکن یا کانن ؟ از نظر وسعت و قیمت لنز و تجهیزات جانبی !
ممنون
کلا انتخاب نیکون و کنون خیلی سلیقه ایه. من دور و بری های خودم همه کنن داشتن، منم کنن گرفتم. کسانی که توی این رنج سراغ نیکون می رن برای لنز 18-105 می رن که خیلی خوب در اومده. اما در کل کنن لنزهاش رو بیشتر دوست دارم. زیاد کار سختی نیست، توی ژانر مورد علاقه شما ببینید بیشتر چه دوربینهایی استفاده می شه. مثلا من شخصا تاحالا دست خبرنگارایی که نیکون دیدم به تعداد انگشتهای یک دست نرسیده. به خاطر لنزهای تله خوب کنن. در کل نمیشه یه نسخه ثابت پیچید برای همه.
من با این موضوع استفاده نکردن عکاسان خبری از نیکون مخالفم .
من در چند مسابقه ورزشی خارجی حضور داشتم . این اواخر در مسابقات موی تای در کره 2008 و مسابقات المپیک دانشجویی در چین 2011 . از اتفاق چیزی که توجه من رو بسیار جلب کرده بود استفاده هفتاد هشتاد درصدی ( و حتی در یک صحنه صددرصدی ) خبرنگاران از دوربین های نیکون به ویژه d3x و d3s بودم با لنزهای تله نیکور . من برای عکاسی اونجا نبودم و در حال ساخت برنامه ای مستند بودم ولی به خاطر علاقه ام توجه ام کاملن جلب شده بود به دوربینها و تعجب کردم از این حجم دوربین های نیکون ( یادمه در یک ردیف که حدود ده بیست عکاس برای سکوی مدال جمع شده بودن حتی من یک دوربین کانن ندیدم ، تنها کانن دار اون گروه دوستی عکاس ایرانی بود و همراه تیم ایران و کانن 1d داشت ، و البته در اون لحظه هم اونجا حضور نداشت !! ) . نمیدونم شاید علاقه عکاسان خاور دور با جاهای دیگر متفاوت باشه . چون اصلن نمیشه به هیچ وجه حکم صادر کرد که فلانی ها از فلان برند استفاده میکنند . ممکنه از لول و کلاس خاصی در هر برندی استفاده کنند اما اینکه برند خاصی برای فلان کاره و دیگری نیست ، به نظرم درست نیست . من تعصب برندی ندارم ، یعنی علاقه دارم ولی تعصب نه. ولی میخواستم بگم که خیلی روی این مسایل ساده نمیشه تصمیم گیری کرد . بهتره در انتخاب دوربین بیشتر به نیازها توجه داشت و نه تبلیغات و یا صحبتها یا دلبستگی های برندی . تا انتخاب بهتری انجام بدید. البته همانطور که گفتم علاقه به یک برند خاص ، هیچ اشکالی نداره . اما نباید در قضاوت ، بررسی بی طرفانه و پردازش اطلاعات ، اونهم در یک سایت تخصصی ، ایجاد مشکل بکنه .
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من به عکاسی علاقه دارم و میخوام یه دوربین dslr بخرم! من بیشتر ماکرو و طبیعت و اسپرت رو دوست دارم! حالا میخواستم راهنمایی کنید چه دوربینی تو رنج 1500 بخرم!! خودم نظرم روی 600d canon هستش!
ممنون میشم راهنمایی کنید
کدوم حرفم اشتباه بوده که به این نتیجه رسیدید؟!
اینکه توی کشور ما برای خبرنگاری بیشتر می رن سراغ کنن یعتی بازار لنزهای تله کنن داغتر می شه و این باعث می شه مدلهای جدید زودتر وارد بشن، بازار رقابتی تر بشه و هزار تا مساله دیگه. اما منم که گفتم، واقعا شما بین حتی دو دوربین غیر هم سطحدو برند هم که نگاه کنید شاید تفاوت آنقدر محسوس نباشه که بخواهیم سراغ برندی بریم و اون یکی رو به کل نفی کنیم. اگر این طور بود که به خاطر یک طرفه شدن بازار یکی از این دو زمین می خورد... من همیشه به دوستانم می گم، دلم گفت کنن، مغزم گفت نیکون. به خاطر دلم رفتم کنن گرفتم. مطمئن باشید طرفداری بی جهت نکردم از برند خاصی.
۱- نمیدانم از کی دوربین دست خبرنگاران عزیز مهم شده. مثل این میماند که خودنویس بنده به خبرنگاران توصیه شود.نقل قول:
مثلا من شخصا تاحالا دست خبرنگارایی که نیکون دیدم به تعداد انگشتهای یک دست نرسیده. به خاطر لنزهای تله خوب کنن. در کل نمیشه یه نسخه ثابت پیچید برای همه.
۲-لنزهای تلهی خوب کنن یعنی کدوم؟
آقايون صلوات ختم كنيد. نصفه شبي دعوا چرا؟
يه بنده خداي گفت ميخوام دوربين بخرم ،چه دوربيني بخرم. دوستان سر اينكه تو فلان المپيك وفلان بازي دست خبر نگاران نيكون بوده يا كنون بحث ميكنند.
يكي نيست بگه آقا جون مگه اون بنده خدا گفت ميخوام عكس خبري بگيرم كه قياس انتخاب دوربين رو تعداد خبرنگار نيكون بدست يا كنون بدست قرار داديد.
برای کسی که می خواد خبرنگاری کنه مهمه که بقیه که توی این حرفه هستند توی اون منطقه از چی استفاده می کنن. اومدیم و مثلا همه دوستان از دوربین برند X استفاده می کردند در یک حرفه خاص. با استناد به این فرض از نظر شما بازار اون برند تغییری نمی کنه؟ یا مثلا کسی که می خواد قضاوت کنه در مورد خرید عکسها یا استخدام، با پیش زمینه ذهنی در مورد دارنده دوربین قضاوت نمی کنه؟ توی اگزیف عکس خبرنگاری شخصا اگه از کارهای نیکون ببینم توی ایران قضاوت درستی در مورد صاحب عکس نمی تونم بکنم...!
تله خوب کنن کدومه؟ میشه بگید کدوم تله کنن بده؟! 400mm F2.8 ، 70-200 F2.8 IS II ، اینها به لحاظ کیفیت نمونه دارند توی برند نیکون؟! الان من قراره به ندونستن متهم بشم باز هم آقا آرش؟ اگه بله بگید بازهم قضیه آماتور بودن و اینها رو خودم پیش بکشم و از صحبتهای جنابعالی طرفداری کنم...!
اینکه خودنویس شما رو به بقیه پیشنهاد کنیم؟ من ارتباطی با صحبت اصلی و این صحبت شما ندیدم. اگر برای خرید اسب به یک سوارکار مراجعه کنیم کار بدی کرده ایم؟ قطعا اگر شما برای خطاطی از خودنویس استفاده می کنید و خبرنگاری بخواهد خوش نویسی کند، به شما که در این حرفه بوده اید باید مراجعه کند. حرف غیر منطقی بنده را اصلاح بفرمایید.
؟؟؟؟
مدتهاست نیکور 70-200 F2.8 وجود داره و جایگاه و کیفیت اش هم مشخصه ! و همینطور AF-S Nikkor 400mm f/2.8G ED VR با کیفیت بسیار بالایش . لطفا برای اطلاعات بیشتر به لیک زیر سری بزنید :
http://forum.akkasee.com/f58/t11287-2.html
دوست عزیزنقل قول:
برای کسی که می خواد خبرنگاری کنه مهمه که بقیه که توی این حرفه هستند توی اون منطقه از چی استفاده می کنن. اومدیم و مثلا همه دوستان از دوربین برند X استفاده می کردند در یک حرفه خاص. با استناد به این فرض از نظر شما بازار اون برند تغییری نمی کنه؟ یا مثلا کسی که می خواد قضاوت کنه در مورد خرید عکسها یا استخدام، با پیش زمینه ذهنی در مورد دارنده دوربین قضاوت نمی کنه؟ توی اگزیف عکس خبرنگاری شخصا اگه از کارهای نیکون ببینم توی ایران قضاوت درستی در مورد صاحب عکس نمی تونم بکنم...!
تله خوب کنن کدومه؟ میشه بگید کدوم تله کنن بده؟! 400mm F2.8 ، 70-200 F2.8 IS II ، اینها به لحاظ کیفیت نمونه دارند توی برند نیکون؟! الان من قراره به ندونستن متهم بشم باز هم آقا آرش؟ اگه بله بگید بازهم قضیه آماتور بودن و اینها رو خودم پیش بکشم و از صحبتهای جنابعالی طرفداری کنم...!
اول اینکه شما متوجه منظور من نشدید. خبرنگارها اصولن دوربین ندارند و دوربین حمل نمیکنند. هرچند در دنیای جدید این مرزها کمرنگ شده. اما نیاز اولیهی خبرنگارها دوربین نیست. مخصوصن در مملکت ما.
این عکاسان خبری هستند که دوربین دارند! و به نظرم اینها دو صنف مختلف، با تخصصهای مختلف باشند. همانطور که ممکن است در روزنامهای گرافیست و کاریکاتوریست و صفحهبند و خبرنگار و عکاس خبری برای یک موضوع کار کنند، از یکجا پول بگیرند و همکار باشند اما تخصص و ابزارهای مختلفی دارند.
در کدام بازار میفرمایید؟
در بازار کار ایران؟ میگن دوربینت چیه؟ یا میگن عکست کو؟ کارهات کو؟ یعنی صاحب کار میخواد دوربین عکاس خبری رو بخره و یا کارش رو؟
اگزیف؟! اینها رو از روی تجربهی کاری میفرمایید و یا تصورات شخصی؟
اگر میفرمودید تلهی ارزان؟ بحث F4 های کانن به میان میآمد و بحثش دراز است. اما خلاصهی عکاسی خبریش میشه اینکه دست هیچ عکاس حرفهای لنز F4 نیست. اما اینکه لنزهای کانن در نیکون نمونه ندارند؟ به شوخی میماند. بگردید نمونههای خاص پیدا کنید چون 17 Ts و ...
سلام.
من چند سال هست که با دوربین کامپکت عکس میگیرم (خانوادگی و ثبت خاطره) ولی به طور کل به عکاسی هم علاقه دارم و با گاهی دوربین کامپکت خودم Canon 930IS عکاسی میکنم.
یه مدت کوتاهی هم با Canon 450D کار کردم.
جدیدا خیلی آبرنگی بودن و مردگی تصاویر من رو اذیت میکنه ، این مساله حتی با کامپیکت های دیگه ای که تست کردم هم وجود داشته
برای همین قصد خرید SLR دارم ، چون تا جایی که اطلاع دارم کیفیت تصاویر SLR با compact خیلی فرق داره
میخوام توی خونه ، بیرون (روز و شب) تصاویر با کیفیت و شارپ داشته باشه و از خرید پشیمون نشم.
همچنین فیلم هم میگیرم.
به طور کلی دوربینی میخوام که هم برای ثبت خاطره خوب باشه و هم برای عکاسی (بیشتر پرتره) مناسب باشه
به نظرتون چی بخرم؟
>ببخشید اگه خیلی آماتور و بد توضیح دادم.
این مواردی که میفرمایید بسیار کلی است.نقل قول:
میخوام یه چیزی بخرم که کیفیت تصاویر دیگه من رو اذیت نکنه و با تصاویر با کیفیت و شارپ روبرو بشم.
در کل بله کیفیت تصاویر SLR بهتر از کامپکتهاست اما به شرط و شروط خاص خودش. همه چیز شارپنس نیست.
اگر فرض بگیریم گرایش به SLR یک هوس نباشد و پیگیر جدی مباحث فنی و هنری این رشته باشید. توصیه بنده خرید 550D یا 600D به همراه لنز کیتشان است.
موفق باشید
به عکاسی و مباحث فنی این رشته کلا علاقه دارم ، ضمن اینکه کیفیت تصاویر Compact جدیدا خیلی من رو آزار میده.
این شرط و شروطی که فرمودین منظور چی هست؟ (میزان ISO و تنظیمات عکاسی + لنز ...؟)
من با محدودیت بودجه مواجه هستم ، پولم به 550D , 600D نو نمیرسه ، کارکرده این دو مدل حدودا چه قیمتی دارن؟
در درجه اول شناخت ابزار و اینکه در SLR با عمق میدان کمتری نسبت به کامپکت مواجهید.
نورسنجی کاملاً خودکار با SLRها تقریباً امری شایسته نیست. و موارد دیگر.
یعنی وقتی میخواهید از یک دوربین Point and Shoot یه SLR سوییچ کنید. دنیای دیگری را میخواهید تجربه کنید که هزینهبر است و اگر دقیقاً ندانید که چه میخواهید بکنید با توجه به محدودیت بودجه شاید فرصت برگشت بدون ضرر مالی را نداشته باشید.
قیمت دست دوم، با توجه به تمیز بودن، گارانتی و دیر موارد؛ از حدود 25 تا 35 درصد کمتر از قیمت نو خواهد بود.
ورود به دنیای SLR درسته که به صورت پیش فرض با افزایش کیفیت خروجی عکس روبرو خواهید بود . اما باید این رو بدونید که اول خرج کردنه . یعنی بدنه همه اون چیزی نیست که شما لازم دارید و خرید لنزهای بعدی و به تبع وسایل جانبی بعدی چون فیلتر یو وی و کیف و ... را هم باید به این قیمت ها اضافه کنید .
و در نهایت کیفیت خروجی شما بستگی بسیاری به لنزهای شما و البته مراحل ویرایش و دانش و تجربه شما خواهد داشت.
با سلام
كانن 600d رو يا لنز كيت با كدوم گارانتي بخرم؟ اين محصول كه تو ايرانه ژاپنيه؟
ضمنا تفاوت و مشخصات اين محصول كه ميگن براي بازار خود ژاپن و اروپا و امريكا داره چيه؟
و آخر اينكه از شركت بخرم بهتره يا براي خدمات فرقي نداره؟
ممنون ميشم از راهنماييتون
اینکه بگیم با کدوم بخرید شاید تبلیغ بشه.ولی در کل گارانتی آفومار و ایده ال از بقیه معتبر تر هستند.ایده ال ارزون تر هست معمولا و آفومار گرانتر.
هیچ تفاوتی نداره.در ایران معمولا یا X5 هست که مربوط به بازار ژاپن هست و یا همون 600D که مربوط به اروپاست.معمولا X5 یه کم ارزان تر هست.ولی هیچ تفاوتی ندارن از جهت کیفیت.
باز هم خط رو خط شدیم !
با تشكر از شما
منوي X5 انگليسيه يا ژاپني؟
X5 و 600D رو چه جور بايد تشخيص داد؟
با درود منوش هم انگلیسی داره هم ژاپنی (هر دو) ولی دفترچه های داخل کارتون دوربین فقط به زبان ژاپنیه
در 600D جلوی بدنه ی دوربین نوشته 600D و در X5 در جلوی بدنه ی دوربین نوشته X5 کاملا مشخصه هیچ فرقی هم با هم ندارند اگر تفاوت قیمتی با هم ندارند 600D را بگیرولی اگه X5 ارزونتره X5 ر بگیر .
دوستان میشه یکی برتری های 60 d رو نسبت به 600 d بگه ؟
ممنون میشم
و 7d غیر از بدنه چه برتری هایی نسبت به 60d داره؟؟
شما کدام دوربین را پیشنهاد میدید؟
دوستان من پول آنچنانی ندارم
به نظر شما ارزش داره 600 بدم واسه دی 3000 تمیز؟
ببینید d3000 رو من یکسالی داشتم و واقعا برای کسی که تازه داره عکاسی جدی رو شروع میکنه عالیه.سنسور ccdیش خروجی خیلی خوب و شیرینی داره و کار باهاش راحته.حتی الان که یکسالی هست که فروختمش ( 500 تومن) و به جاش d90 یک تومنی خریدم بعضی وقتها این سوال میاد تو ذهنم که آیا واقعا D3000 جوابگوی من نبود که رفتم سراغ D90 با این هزینه؟
بنابراین نگران خوب بودن D3000 نباشین. اما اینکه آیا الان 600 تومن میارزه یا نه مساله مهمتریه.
من دوربینمو که با نو فرقی نداشت و از مدل افتاده بود پارسال فروختم 500 تومن.
امسال d3000 دو مدل افتاده ( چون D3200 هم داره میاد ) ولی از طرفی قیمتها هم بعد از افزایش نرخ دلار منفجر شدند و بالا رفتن.
بنابراین فکر میکنم اگه این کیت d3000 ی که میگید واقعا تمیز باشه به این قیمت بیارزه.
دوست عزيز به نظر من قيمت پر پرش همين 600 بشه ، سوال اصلي كه بايد از خودت بپرسي اينه كه ، شما كه 600 داريد هزينه ميكنيد ، تا چه مقدار ميتونيد براي لنز هزينه كنيد و به لنز هايي علاقه داريد (؟ كنيد تا دوستان نيكوني راهنمايي كنند)
دي 3000 موتور فوكوس نداره ، بايد بريد دنبال لنز هاي موتور دار با هزينه بيشتر ، اگر گيرتون نيكون هستش ، و نيكون و لا غير ، به همين قيمت دي80 بخريد كه براي لنز دستتون بازتر باشه.
موفق باشيد
با هزینه شما انتخاب خوبی است . کما اینکه اگر امکان افزایش قیمت را داشتید ، 3100 هم انتخاب خوبی میتونست باشه .
در مورد نداشتن موتور فوکوس روی بدنه هم هیچ جای نگرانی ای نیست . تقریبا همه لنزهای جدید و خوب نیکون بر روی خود موتور فوکوس دارند . البته کاری که میخواهید با دوربین انجام دهید بسیار مهمه و بر مبنای اون باید لنزهای آینده خود را انتخاب کنید . اما برای شروع تا شناخت نیازها و کسب تجربه با همین 55-18 هم کارهای شما انجام خواهد شد و نیازی به تهیه لنزهایی بدون موتور فوکوس نخواهید داشت. در صورت افزایش توان خرید هم در آینده ، میتوانید 105-18 نازنین ، و یا بهتر از اون 85-16 رو تهیه کنید .
قرار نيست همه يك راه رابروند ، شايد اين دوست ما يك سال بعد يك دي 800 با دو جين لنز خريد و دوست داشت كلي هزينه كنه ، شايد هم همين دي 3000 را سال ها نگه داشت و خواست يه لنز فيكس با قيمت مناسب و بدون موتور بخره . و پولش را جايي ديگه هزينه كنه .شايد به 18-55 قانع شد ، شايدم 16-85 يا 18-105 ، اصلا عشقش كشيد 70-200 را با همين 3000 .
درسته :(تقریبا همه لنزهای جدید و خوب نیکون بر روی خود موتور فوکوس دارند . ) ولي لنز هايي با قيمت مناسب بدون موتور فوكوس هم وجود دارند .
من که به درستی منظور شما رو متوجه نشدم . ایشان یک راهنمایی در فروم عمومی خواسته و من و دیگران دوستان هم نظرات امون رو مینویسیم. نه این چیزی که میگوییم حکم کلی است و نه دستور . و اینکه در آینده چه خواهد شد نه من پیشگو هستم و نه احتمالن بقیه دوستان که از این بابت با اطمینان خاطر صحبت کنند . اما پارامترهایی همیشه برای بررسی مسایل و رویدادها وجود دارد وگرنه هیچ شرکت یا کمپانی و یا اصولا هیچ فعالیتی نمیتونست برای آینده خود برنامه ریزی کنه و باید فقط به شانس متکی می بودند. البته بدیهی است ایشان اگر عشقشان بکشد هر کاری میتونن بکنن !! اما در این صورت نیازی نداشت اینجا سوال کنند ! این دوست عزیز ما فعلن با 600 هزارتومان نمیتونن به D800 فکر کنن کما اینکه من هم بعد از چندین سال عکاسی فکر نمیکنم !! ولی این دلیل نمیشه که ما نظرات خودمون رو نگیم. در مورد لنز هم که در تاپیک خودش پست های بسیاری انجام شده که آیا با وجود لنزهای جدید نیازی به استفاده از لنزهای قدیمی تر هست یا نه ؟! که دیگه انجام اش اینجا تکراری است.
گفته شما صحيح است ، اين تاپيك جاي اين صحبت ها نيست
از شما هم عذر خواهي ميكنم كه گفته من را متوجه نشديد
مديران و ناظم محترم زحمت پاك كردن پست را بكشند ،
بابت آف تاپيك هم از همه عذر مي خوام
سلام رفقا من میخام دوربین حرفه ای بخرم شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
nikon d5100 --- canon 60d
ممنون
به نظر من d60 را بگیری بهتره چون بدنه بزرگتر ومحکتری داره وهمچنین سرعت عکاسی بالاتری داره گرفتن بدنه در دست در60 خیلی راحت تر است d5100 سنسورش همان سنسورd7000 است کیفیت خیلی خوبی داره ولی بدنه متاسفانه کوچکی داره .البته قیمت ارزانتری نسبت بهd60 داره.
هر دو خوبن
اما بدنه 60 از نظر طبقه بندی در کلاس بالاتری قرار میگیره در حقیقت رقیب اصلی این دوربین در برند نیکون دی7000 هستش(هر چند در حال حاظر از نظر قیمت در یک رده قرا نمیگیرند)
در عوض لنز کیت 5100 (18-105) بهتره یه جورایی بهترین لنز کیتی هست که موجوده(15-85 ، 24-105 و... رو کیت به حساب نمیارم)
به نظرم در فروشگاه هر دوتا رو دست بگیرید هر کدوم به نظرتون راحت تر و خوش دست تر بود همون رو بخرید و از عکاسی لذت ببرید
با سلام خدمت دوستان
400d با 18-55 به قیمت 600 ارزش داره؟ تمیز هم هست و 9000 شات هم کار کرده.
اساتید بین D90 با کیت 105-18 و 5100 با کیت 55-18 کدوم رو ترجیح میدن ؟
چرا دی5100 با 105-18 رو توی انتخابهاتون نمیگذارید؟! در مجموع دی5100 خروجی بهتری داره.سبکتر و کوچکتر هم هست که میتونه در مواقعی مزیت محسوب بشه.فیلمبرداری بسیار خوبی هم داره با اتوفوکوس.من با هر دو مدتی کار کردم.اگر برتری های دی90 براتون حیاتی نیست دی 5100 و 105-18 رو تهیه کنید.
در مورد این برتربها میشه اگه زحمتی نیست تیتر وار اشاره بفرمایید ؟
مرسی
بدنه بزرگتر و محکمتر که برای دستهای بزرگتر هندلینگ بهتری داره.فلاش کامندر.موتور فوکوس برتری های عمده محسوب میشن.اگر اینها براتون مهم نیست در خرید دی5100 و 105-18 شک نکنید.ال سی دی گردان دی5100 هم در ماکرو گرافی طبیعت فیلمبرداری و موارد بسیاری کارگشا و مفید هست.
یه نکته هم میمونه که از نظر من برتری به حساب میاد اونم وجود ال سی دی کوچک بالای دوربین D90 هستش که تمام تنظیمات رو میتونید در اون ببینید و نیازی به ال سی دی اصلی ندارید با این امکان سرعت عمل بیشتر میشه و مصرف باتری هم خیلی کم میشه و ....
البته از نظر من مزیت به حساب میاد و وجودش برام واجبه