سلام دوستان
نمیدونم جای درستی سوالمو مطرح می کنم یا نه
یهCANON 550Dبالنزکیت وسه ماه کارکرد گیرم اومده حدود 900تومان بنظر شما ارزش داره؟
چقدر میارزه؟
Printable View
سلام دوستان
نمیدونم جای درستی سوالمو مطرح می کنم یا نه
یهCANON 550Dبالنزکیت وسه ماه کارکرد گیرم اومده حدود 900تومان بنظر شما ارزش داره؟
چقدر میارزه؟
راستش قیمت دقیقی از نوش ندارم اینروزا هم که قیمتا خیلی نوسان داره
اگر در حد نو باشد قیمت آن همین است و ارزش خرید داردنقل قول:
درودنقل قول:
ممنون از راهنمایی تون
راستش من علاقم به نیکون بیشتر بود مخصوصاd90یاd5100بالنز18-105 بنظرم کاملامناسب بود.ولی با این وضع قیمتای نیکون فکر کنم باید بیخیالشون بشم
انتخاب نهایی با خود شماست اما یادتان باشد که انتخاب هر یک از این برند ها شما را پشیمان نخواهد کرد اما توجه داشته باشید که باید تا سالها به برندی که انتخاب میکنید کار کنید و تغییر برند هزینه بردار است
موفق باشید
سلام
من در طی بیست روز آینده باید دوربین حرفه ایی تهیه کنم
نظرم روی دوربین های اس ال ار کنون هستش !
بودجه ام حدودهای 1 میلیونه ولی میخوام چیزه خوبی باشه که بشه باهاش عکس های قشنگی انداخت ...
برای کلاس های عکاسیم باید دوربین تهیه کنم
دوستان اگه میتونن بهم بگن کدوم دوربین ها برام مناسب تره ...
سلام و خسته نباشید
راستش من اولین باره که میخوام DSLR بخرم و تا الان فقط دوربین کامپکت داشتم
علاقه به عکاسی دارم و مسافرت هم زیاد میرم و بیشتر عکس هایی که گرفتم تو طبیعت و محیط باز و این جور جاها
راستش خیلی جاها رفتم که دوربین کامپکت به دردم نخورده ( مثلا یه اکواریوم بود که واقعا قشنگ بود ولی اصلا یه عکس خوب از اونجا ندارم )برای همین به فکر خرید دوربین حرفه ای افتادم
فکرکنم دوربینی که میخرم سالها داشته باشم و صاحب اول و اخرش خودم باشم و فکر هم نکنم هم به فکر خرید لنز بیفتم
با توجه به شرایط و محیط هایی که از دوربین استفاده میکنم نیکون مناسب تره برای من یا کانن ؟؟؟
بین این 4 تا دوربین نیکون دی3100 و 5100 و کانن 550 دی و 600 دی کدوم برای من مناسب تره ؟؟؟؟؟
یه چند تا نکته دیگه : نیکون دی3100 کار من راه میندازه یا ارزش داره بیشتر هزینه کنم برای 5100 ؟؟؟؟
اختلاف قیمت بین 550دی و 600دی قابل توجیه هست یا نه چون اون جور متوجه شدم این 2 تا دوربین خیلی شبیه هم هستن ؟؟؟؟
اخرین سوال ( ببخشید که زیاد شد ): اینکه من دوربین از امریکا تهیه میکنم همون جور که میدونین اونجا دوربین های refurbished وجود داره که اختلاف قیمت زیادی با دوربین های نو و فابریک دارن ( مثلا تو دی5100 حدود 200دلار اختلاف وجود داره ) و این جور که متوجه شدم هیچ مشکلی ندارن و مشکلاشون رفع شده و گارانتی تعویض هم دارن و اینایی هم خریدن هیچ مشکلی باهاشون نداشتن ...
به نظرتون ارزش خریدن دارن با توجه با اینکه من این دوربین چند سال میخوام نگه دارم ؟؟؟
تشکر ( اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم :::love2:::)
جواب دو پرسش شما را دوستان خواهند داد ولی من تصور می کنم که می توانم جواب پرسش سوم شما را بدهم...
باید بدانید که موقع خرید دوربین refurbished چه چیزی باعث refurbished شدن آن گردیده است..بعبارت بهتر باید علت این کار مشخص باشد..اگر علت refurbished شدن مثلا خرابی ادوات مکانیکی بوده باشد که قابل تحمل تر است تا مثلا اشکال در سنسور آن.
اگر دوربین شما بدین لحاظ اشکال minor داشته باشد که می توانید نوع refurbished آن را تهیه کنید ولی اگر اشکال پیش آمده قبلی major بوده باشد بهترین پیشنهاد بنده در صورت نخریدن دوربین نو همانا used آن است که دوستان جزئیات مورد نظر در خرید دوربین دست دوم را ذکر کرده اند...
بخصوص اینکه خرید از جایی صورت خواهد گرفت که شما در آنجا اقامت نخواهید کرد و معمولا در صورت بروز اشکال باید یک نفر را مجدد اجیر کنید تا مشکل ثانوی پیش آمده دوربین شما را حل کند!
به گارانتی احتمالی مانده دوربین هم دقت کنید..برخی اشکالات اصل گارانتی را باطل و یا کمتر می کند...برخی بر روی همان گارانتی قبلی باقی می ماند..
برای خرید دوربین refurbished اگر در محل حضور نداشته باشید بازهم تکرار می کنم حتما ایراد قبلی آن را جویا شوید...
بدرود تا درودی دیگربار
شما بیشتر به لنز فکر کنید.
برای شما 550دی و 600دی فرقی ندارند جز ال سی دی چرخان. پس اگر اختلاف قیمتش صرف لنز بهتر شود انتخاب بهتریست.
به عنوان بدنه ای که قرار نیست به زودی آپدیت شود 3100دی را پیشنهاد نمیکنم. دی5100 به دلایل زیادی انتخاب بهتریست.
پیشنهاد من 5100دی با لنز 18-105 یا 550دی با لنز 15-85 است.
600D یه امکان جالبی که داره زوم دیجیتال 10 برابر در مود فیلمبرداری بدون افت کیفیت هست و LCD چرخانشم یه جاهایی واقعا ارزش داره .
همانطور که آقای کرمی فرمودند انتخاب 500d میتواند خوب باشد اگر کمی بودجه را بیشتر کنید میتوانید 550d را تهیه کنید که بهتر است اما بیشتر فکر یک لنز خوب باشد که از بدنه مهمتر استنقل قول:
من در طی بیست روز آینده باید دوربین حرفه ایی تهیه کنم
نظرم روی دوربین های اس ال ار کنون هستش !
بودجه ام حدودهای 1 میلیونه ولی میخوام چیزه خوبی باشه که بشه باهاش عکس های قشنگی انداخت ...
برای کلاس های عکاسیم باید دوربین تهیه کنم
دوستان اگه میتونن بهم بگن کدوم دوربین ها برام مناسب تره ...
خیلی ممنون ...نقل قول:
جواب دو پرسش شما را دوستان خواهند داد ولی من تصور می کنم که می توانم جواب پرسش سوم شما را بدهم...
باید بدانید که موقع خرید دوربین refurbished چه چیزی باعث refurbished شدن آن گردیده است..بعبارت بهتر باید علت این کار مشخص باشد..اگر علت refurbished شدن مثلا خرابی ادوات مکانیکی بوده باشد که قابل تحمل تر است تا مثلا اشکال در سنسور آن.
اگر دوربین شما بدین لحاظ اشکال minor داشته باشد که می توانید نوع refurbished آن را تهیه کنید ولی اگر اشکال پیش آمده قبلی major بوده باشد بهترین پیشنهاد بنده در صورت نخریدن دوربین نو همانا used آن است که دوستان جزئیات مورد نظر در خرید دوربین دست دوم را ذکر کرده اند...
بخصوص اینکه خرید از جایی صورت خواهد گرفت که شما در آنجا اقامت نخواهید کرد و معمولا در صورت بروز اشکال باید یک نفر را مجدد اجیر کنید تا مشکل ثانوی پیش آمده دوربین شما را حل کند!
به گارانتی احتمالی مانده دوربین هم دقت کنید..برخی اشکالات اصل گارانتی را باطل و یا کمتر می کند...برخی بر روی همان گارانتی قبلی باقی می ماند..
برای خرید دوربین refurbished اگر در محل حضور نداشته باشید بازهم تکرار می کنم حتما ایراد قبلی آن را جویا شوید...
بدرود تا درودی دیگربار
فقط اینکه از کجا میشه متوجه شد که مشکلشون چی بوده ؟؟؟؟
از سریال دوربین یا ...؟؟؟
مثلا این اینکا تو ebay ببینید ....
Nikon D5100 Digital SLR Camera With 18-55mm VR Lens Refurbished (610563300891) | eBay
Nikon D5100 16.2 MP DX Format Camera w/18-55mm VR Lens Kit Nikon Refurbished (610563300891) | eBay
این جور که متوجه شدم رفتار نویزی دی5100 از 550 و 600 دی بهتره و تقریبا میشه گفت از لحاظ عکس وضعش بهترهنقل قول:
شما بیشتر به لنز فکر کنید.
برای شما 550دی و 600دی فرقی ندارند جز ال سی دی چرخان. پس اگر اختلاف قیمتش صرف لنز بهتر شود انتخاب بهتریست.
به عنوان بدنه ای که قرار نیست به زودی آپدیت شود 3100دی را پیشنهاد نمیکنم. دی5100 به دلایل زیادی انتخاب بهتریست.
پیشنهاد من 5100دی با لنز 18-105 یا 550دی با لنز 15-85 است
تقریبا به یقین رسیدم که انتخابم دی5100 باشه ...
فقط یه مورد دیگه من که تازه کار هستم لنز کیت 18-55 گوشی برام مناسب نیست ؟؟؟
یعنی یه مدتی با دوربین کار کنم بعد عوض کنم بهتر نیست ؟؟؟
همان دو لینک مورد نظر را اگر کامل بخوانید اطلاعات خوبی راجع به گارانتی و مشکلات یاد شده وجود دارد...
درصورت نبود اطلاعات(نه در مورد دو لینک مورد نظر شما بلکه در موارد دیگر)می توانید از خود فروشنده پرس و جو کنید..
اگر ریگی به کفششان نباشد حتما پاسخ دقیقی به شما خواهند داد..
سنجش اعتماد به فروشنده نیز از دیگر مواردی است که بهنگام خرید از این لینک های یاد شده باید درنظر بگیرید...
بدرود تا درودی دیگربار
رفتار نویزی دی5100 بهتر است اما نه آنقدر که ملاک اول انتخاب باشد. همه چیز نویز نیست. سنسور این بدنه دینامیک رنج بیشتری دارد که برای عکاسی طبیعت خصوصیت مهمی است. اینو از این جهت که گفتید عکاسی طبیعت میکنید گفتم.
لنز از خود بدنه مهمتر است و پیشنهاد لنز سختتر. چون لنز همه کاره ای که تمام نیازها را پاسخ دهد فعلا وجود ندارد. البته شما با کمی تخفیف در محدوده زوم لنز( سر و ته فاصله کانونی) میتوانید گزینه های خوبی پیدا کنید. لنز 18-105 هم یکی از همین لنزهاست. واید خوبی دارد اما نه برای کارهای حرفه ای landscape (طبیعت) تله قابل قبولی هم دارد (نه برای حیات وحش و پرنده گرافی) قیمت مناسبی هم دارد.
بعضی از دوستان پیشنهاد میکنند که ابتدا بدنه با لنز کیت خریده شود تا عکاس نیازهایش را بشناسد و لنز یا لنزهای بعدی را با آگاهی انتخاب کند. اما این لنز باتوجه به کیفیت و رنج خوب و قیمت پایین برای انتخاب اول بسیار مناسب است. خصوصا که گفتید قصد خرید لنز دیگری هم ندارید.
من کنون دی550 و لنز 15-85 را هم بشما پیشنهاد کردم که واید مناسبی دارد و حداقل نیاز در محدوده واید را تا حد زیادی برطرف میکند. اگر این ترکیب قیمتی نزدیک به دی5100 و 18-105 داشته باشد شخصا دی550 و 15-85را ترجیح میدهم.
با کمی بودجه بیشتر به لنزهای 16-85 و 18-200 نیکون هم میتوانید فکر کنید.
چیزی که شما می فرمایید بیشتر خودشو توی تست های آزمایشگاهی نشون میده تا استفاده های معمولیکد:این جور که متوجه شدم رفتار نویزی دی5100 از 550 و 600 دی بهتره و تقریبا میشه گفت از لحاظ عکس وضعش بهتره
تقریبا به یقین رسیدم که انتخابم دی5100 باشه ...
البته قابل مشاهده هست آن هم در شرایط خاص و بهتر است خودتون رو در گیر این چیزها نکنید
باور کنید دوربین های جدید به قدری کیفیت عکسشون بالا هست که اصلا نمیشه بهش گیر داد که نویزی هست یا نه
من به شخصه دوست دارم هر ماه یک دوربین بخرم باهاش کنم و هی لذت ببرم (این هفته نوبت 600 دی هست بعد از اون هم خدا بزرگه)
به نظر من هم در این رده ، نیکون D5100 یکی از بهترین انتخاب هاست . البته با لنز کیت خودش انتظار دیدن همه قابلیت های اون سنسور و پردازشگر رو در خروجی نهایی کمتر میشه داشت ولی با همان لنز کیت ، باز هم خروجی تصویر قابل ملاحظه است .
اگر بتونید اون رو با لنز 105-18 تهیه کنید که بسیار بهتره . هر چند کمی قیمت نهایی بالاتر میره و نیاز به افزایش بودجه خواهید داشت ولی به نظر من ارزش اش رو داره .
مزیت های این دوربین علاوه بر سنسور جدید که همان سنسوری است که در بدنه D7000 به کار برده شده . داینامیک رنج بهتر . رفتار نویز بهتر در ایزوهای بالاتر ، پردازشگر expeed 2 ، بدنه محکم و کیفیت بسیار خوب ساخت بدنه . نمایشگر 921000 نقطه ای چرخنده ، ضبط فول اچ دی با سرعت 30 فریم در ثانیه ، قابلیت افزایش ایزو تا 25600 ،
و از عمده ایرادات این دوربین : محدود بودن ضبط ویدیویی (در یک شات) تا پنج دقیقه است .
پیشنهاد میکنم علاوه بر تستهای سنسور ، به نمونه سمپلهای عکسهای این دوربین هم مراجعه کنید و اونها رو هم مقایسه کنید .
خیلی ممنون از دوستان
راستش نمونه ها عکس و مقایسه و ریویوهای زیادی از کانن 550دی و نیکون دی5100 دیدم
به نظرم اختلاف زیادی بینشون نبود و حداقل برای من شاید زیاد اختلاف نداشتن ( فقط تنها نکته به نظرم گرم تر بودن رنگ های دی5100 بود ). 2 تا دوربین هم از نزدیک دست گرفتم و فرق زیادی برام نداشتن و جفتشون به نظرم خوش دست بودند
پس به دلیل اختلاف قیمت نسبتا قابل توجه بین این 2 تا کانن انتخاب میکنم ...برای خرید لنز هم یه مدت صبر میکنم تا بعد با آشنایی بیشتر لنز تهیه کنم( اگه بازم پیشنهادی داشتیم ممنون میشم )
همانطور که آقای هراتی فرموند این مقایسه ها تا درصد خیلی بالایی روی کاغذ است و نمیتوان خیلی به آنها تکیه کرد
به عنوان مثال در مقایسه های سایت DXO MARK دوربین Nikon D90 را در رده بندی خود بالاتر از 60D اعلام کرده است و اگر اشتباه نکنم از 7D هم بالاتر بود اما واقعاً این تفاوتها را میشود تشخیص داد؟؟؟؟
باقیمت های الان واقعا خرید سخت شده
منم با 950 تومن میخوام سونی الفا 35 بگیرم
امیدوارم پشیمون نشم از پولی که دادم
ابته چیزایی که خوندم ازش پشیمونی رو به همراه نداره...ولی انتخاب بهتری در این رنج ندیدم
:)
سلام
مدتیه می خوام یه دوربین مناسب برای یادگیری عکاسی به صورت پیشرفته بخرم اما متاسفانه برای انتخاب هرچه بیشتر تلاش می کنم بیشتر سردرگم میشم. ممنون میشم اگه با توجه به نیاز و نوع کابردی که میگم چند مدل مختلف بم معرفی کنید که بتونم از بینشون یکی رو واسه خرید انتخاب کنم.
شرایط:
1. می خوام عکاسی رو به صورت تخصصی یاد بگیرم؛ رشته تحصیلیم نرم افزار بوده بنابراین تحصیل آکادمیک عکاسی نداشتم؛ تو هدفم مصمم هستم و صرفآ یه علاقه ی کور و موقت نیست، از لحاظ دانش عکاسی تقریبا 0 هستم اما هوشم خوبه (خنگ نیستم!) و از لحاظ ذوق هنری هم می تونم بگم تنها چیزیه که فک می کنم دارم.
2. می تونم تا حدود 1.400.000 تومن هزینه کنم و نه حتی 1 ریال بیشتر! (پیشنهادتون رو طوری بدید که با این بوجه بتونم هرچی رو که واسه شروع لازم دارم تهیه کنم. نه مثلا بودجم تموم شه و یه بدنه دوربین بدون لنز رو دستم بمونه!)
3. احتیاج به دوربینی دارم که بشه انواع مباحث تخصصی عکاسی (مثل: تله، ماکرو، واید و ...) رو روش تمرین کنم.
4. احتیاج دارم که بتونم انواع عکاسی (مثل: طبیعت، اجتماعی، نجومی و ...) رو روش تمرین کنم.
5. توقع یه دوربین حرفه ای ندارم اما توقع دارم واسه یادگیری زیر و بم عکاسی محدودیتی واسم ایجاد نکنه.
6. ترجیح میدم تا یه مدت نسبتا طولانی (تا زمانی که واقعآ بتونم از یه دوربین حرفه ای استفاده کنم) احتیاجی به تعویضش نداشته باشم.
7. دقیقا نمی دونم یه دوربین Super Zoom واسم مناسبه یا یه دوربین با لنز قابل تعویض؟ (اگه لنز قابل تعویض رو پیشنهاد می کنید آیا لنزی وجود داره که یه جورایی همه کاره باشه؟ یعنی مجبور نشم یه لنز واسه تله و یه لنز واسه ماکرو و ... بخرم)
8. کدوم یک از مشخصات فنی تو خرید اولویت دارن؟ (مثلا اگه میگید ISO ، رنج مناسب واسه من هم بگید، اگه ابعاد سنسور رو می گید حداقل های مناسب رو بگید...)
9. در مورد نحوه ی یادگیریم هنوز تصمیم روشنی نگرفتم، اما احتمالا به خاطر نحوه ی زندگی و ساعات فراقتم به صورت خود آموز: (مطالعه کتاب و آموزش های آنلاین) خواهد بود. اگه این مورد هم می تونه تو انتخاب تاثیری بذاره بگید.
10. دونبال یه دوربین با کاربری راحت نیستم، بلکه دوربینی می خوام که کمکم کنه هرچه بیشتر یاد بگیرم.
11. و در نهایت دوربینی می خوام که در شرایط نوری مختلف (روز و شب) عملکرد خوبی داشته باشه، پارامترای فنیش تا جایی که بودجم اجازه میده بالا باشه، با توجه به مورد استفادش لنزش قابلیت های مختلف رو داشته باشه و بالاخره از دید یه عکاس حرفه ای مردود نباشه.
می دونم روده درازی کردم، ببخشید، واقعا واسم مهمه، لطفا راهنماییم کنید. :::love2:::
دوست عزیز دوربین Canon EOS 550D + لنز 18-55 یعنی لنز کیت آن هیچوقت به این قیمتی که فرمودین نبوده و پایین ترین قیمت آن با لنز کیت2 سال پیش حدود 880000 تومان بوده تازه این دوربین دوربینی بوده که قیمت آن به نسبت دوربین های دیگر خیلی کمتر گران شده است به این خاطره که فروش این دوربین اخیرا بیشتر شده است وبیشتر تمایل به خرید این دوربین وجود داردشما قیمت دوربینی مثل D7000 نیکون و بسیاری دیگر از دوربینها را در نظر بگیرید به عرایض بنده پی خواهید برد در ضمن شما بعنوان مثال تفاوت و فاصله ی قیمت دوربین Canon EOS1100D و Canon EOS550D راببینید چقدر کمه با این تفاوت کم چه کسی حاضره 1100D و یا دوربین جی 12 (با قیمت حدودا 880000 تومان) را به 550D ترجیح بده؟ بنظر بنده ی حقیر یکی از این دو دوربین با لنز کیت (18-55میلیمتر) میتواند برای شما کافی باشد دوربین Nikon D5100 ویا دوربین Canon EOS 550D البته نظر شخصی منه تا نظر دوستان و اساتید محترم چه باشد.
شما کلی پرسیدید منم کلی میگم
1- D-SLR Entry-Level
2- 10 صفحه آخر رابخونید ، canon 1000d , canon 1100d , canon 500d, canon 550d , nikon d3100 , nikon d5100 , nikon d5000 , sony..... , pentax........
3- SLR
4- SLR
5- SLR Entry-Level
6- بند 2
7- SLR و برای داخل پارانتز مقایسه و مباحث عمومی لنزها
8- راهنمای خرید
9-10-11 - = سوالی نبود
سلام دوستان عزیز
ببخشید اگه قبلاً همچین تاپیکی وجود داشت هرچی تاپیک هارو میخوندم بیشتر گیج میشدم و خواستم از دوستان عزیز کمک بگیرم
بودجه من حدود 1400- 1500 هست میخواستم بین این دو تا دوربین یکی رو انتخاب کنم
میدونم که 600d دوربین جدیدتری هست ولی با 550D اختلاف خیلی زیادی نداره
میخواستم بدونم واسه یکی مثل من که تازه دارم وارد دنیای عکاسی میشم کدوم بهتره ؟
اگه 550d رو انتخاب کنم میتونم یک لنز بهتر بگیرم ولی اگه 600d بگیرم تا چند ماه دیگه نمیتونم پول واسه لنز کنار بزارم
ممنون دوستان عزیز:::love2:::
با توجه به انتخاب ابن دو بدنه انتخاب لنز بهتر گزینه بهتری است . ابن از این
اما چه لنزی مد نظر دارید؟
سلام
من تا چند روز ديگه ميخوام d5100 بخرم خواستم ببينم اگه موقع خريد بخوام لنز 18-55 فابريكش رو بدم و يه 18-105 بگيرم لنز فابريك رو ازم برميدارن؟ حدود قيمت 18-55 و 18-105 هم اگه بفرماييد ممنون ميشم
دوربین 550D برای شما مناسبتره و پیشنهاد بنده اینه که آنرافعلا با همان لنز کیت 18-55 میلیمتر تهیه کنید چون حدودا با 500.000 تومان پولی که بعد از خریدبدنه 550D برای شما میماند نمیتوانید لنزی را بهتر از لنز 18-55 میلیمتر را تهیه کنید (مگه دست دوم بخرید) و بعد از مدتی کار با این لنز شما میتوانید به گزینه هایی مثل لنز EF 50mm f/1.8 II فکر کنید(و یا لنز های دیگر) که کیفیت بسیار خوبی داره این لنز و البته مشکلاتی هم داره ولی این لنز برای شما که تازه وارد عکاسی شده اید فعلا مناسب نیست و بعدا میتوانید در مورد نقاط قوت و مشکلات این لنز تحقیق کنید.
به نظر من بستگی به کاربرد شما از دوربین داره یا بهتر بگم ژانر عکاسی تون!
دوربین 550 دی بسیار دوربین خوبی است و اگر به امکانات بیشتر 600 دی نیازی ندارید هزینه اضافی نکنید!
فروم جای بسیار عالی برای آموختن است اما هیچ کس نیاز واقعی شمارا نمی داند!! پیشنهاد میکنم اگر با 550 دی موافق هستید مدتی رو با همان 18-55 کار کنید تا نیاز واقعی تون رو در عمل بفهمید و کاملا با کاربرد و خروجی لنزها آشنا شوید و بعد اگر به لنزی مثل 55-250 نیاز داشتید تهیه کنید و گرنه شاید در آینده به وسایلی مثل فلاش اکسترنال نیاز پیدا کنید و بخواهید هزینه کنید...
سلام دوست عزیز
خوش آمدید
شما دقیقا چند ماه پیش بنده هست که می خواستم انتخاب بکنم
بعد از کلی مدت که برندم رو به خاطر مسائلی کانن (یکی دوست داشتن - یکی راحتی کار - یکی لنز های این لنز رو دوستانم دارند و...) انتخاب کردم
بعد رسیدم به گزینه های 550 -600 و 60 دی که کدوم رو بخرم؟! و حسابی گیج شده بودم.
600 دی برای من صفحه چراخانش یک مزیت بود پس این رو خریدم!
اصولا این سه تا خیلی نزدیک به همدیگه هستند
اگر به مزیت های 600 دی نسبت به 550 ندارید همان 550رو بگیرید و با یک لنز خوب
(18-55 برای شروع خوبه به خصوص اینکه نیاز خودتون رو بشناسید ولی کیفیت مطلوبی نداره) (رجوع بکنید به تاپیک 550 و 600 دی و مقایسه هایی که گفته شده است و...)
اگر می تونید 15-85 بگیرید که یک لنز با رنج خیلی خوب - کیفیت خوب هست.
یا مثلا لنز 50 مم اف 1.8 هم ارزان قیمت و خیلی خوب هست
مثلا لنز 55-250 یک لنز تله با رنج خوبی هست اما کیفیتش پایین هست و همین طور کیفیت مکانیکش و فکوسش بسیار بد هست و اصلا مناسب عکاسی خبری و پرنده گرافی نیست هرچند جدیدا یکی از دوستان یک عکس از پرنده گرافی گذاشتند که واقعا به این حرف خودم هم شک کردم!!! چون من با لنز 70-200 اف 2.8 هم برای پرنده گرافی مشکل داشتم (هرچند تجربه ای خیلی خیلی کم بود ولی مطمئنا با اون سرعت فکوس 55-250 مشکلات و سختی عکاسی چند برابر میشه)
همه این ها احتیاج به تجربه کردن دارد و بستگی به ژانر عکاسی داره
اینکه میخواهید حرفه ای عکاسی منظره یا پرتره یا عکاسی خبری و... کدام رو می خواهید دنبال بکنید؟ به نظر بنده انسان یه لنز حرفه ای در ژانر عکاسی مورد علاقه اش داشته باشه کافیه ولی کدام ژانر؟!
شرمنده آف تاپیک شد قسمت لنز ها اما سعی کردم تجربه خودم رو عرض کرده باشم به دوستی که دقیقا چند ماه پیش خودم همین حال رو داشتم.
ممنون از دوستان عزیز که راهنمایی کردن و اطلاعات خودشون رو در اختیار گذاشتن.
من کلاً علاقه شدیدی به عکاسی پرتره دارم
ولی خوب بعضی وقت ها هم به لنز های واید برای طبیعت و بعضی وقت ها هم به لنزهای تله نیاز میشه(ولی نه لنزهای فوق العاده در این رنج و فقط برای خالی نبودن عریضه) البته صحبت شما کاملاً منطقی هست که اول باید یک مدت کار کنیم تا بتونیم بهتر تصمیم بگیریم
با تحقیق های انجام شده به این نتیجه رسیدم که در برخی شرایط نیاز به LCD چرخان میشه پس به احتمال خیلی زیاد انتخابم 600D میشود
ممنون دوستان :::love2:::
با توجه به افزایش قیمت بیشتر نیکون به نسبت کنون برای کسیکه اولین دوربین دی اس ال ار میخواد بخره خرید نیکون هم رده دست کم ۱۰۰ تومان گرونتر در میاد
در ضمن تنظیمات فیلمبرداری تو d5100 خیلی ناقص تر از 600d... هست
تنها دلیل منطقی برای خرید نیکون تو این رده داشتن لوازم جانبی از قبل و یا داشتن دوستی که تجهیزات نیکون داره میتونه باشه
البته مشخصات عکاسی بیشتر مد نظر هست تا فیلم برداری 600d دوربین خوبی هست ولی به لحاظ مشخصات فنی d5100 یه مزیتهایی بیشتر نسبت به 600d داره مثل عمق رنگ
600d : 22.1 d5100 :23.5
دینامیک رنج بهتر و کیفیت بالاتر در امتیاز dxo mark .. که d5100:80 ولی 600d :65 البته نقاط فوکوس بیشتر و...... هم میشه اشاره کرد که بازم بر میگرده به نظر دوست عزیز که چه کاری می خواد بکنه و تو چه سبکی می خواد عکاسی کنه
اگر احساس میکنید که به ال سی دی گردان نیاز دارید 600D را تهیه کنید دوربین خوبی هم هست فعلا آنرا با همون لنز 18-55 میلیمتر تهیه کنید بعدا میتوانید برای داشتن تله هم لنز 55-250 میلیمتر را که مکمل خوبی برای لنز 18-55 میلیمتر هست تهیه کنید و یا برای پرتره EF 50mm f/1.8 II را تهیه کنید هر سه تای این لنز ها با اینکه قیمت بالایی ندارند ولی نسبت به قیمت لنزهای خوبی هستند و فکر میکنم نیاز های شما را برآورده خواهند کرد .
من عاشق نيكون هستم ، پدرم هم عاشق نيكون بود ، شديدا هم تعصب دارم به اين برند :mad:
ولي كنوني هستم :::whistling:::
اين صحبت هايي كه دوستان ميگن همه درسته از دايناميك رنج گرفته تا عمق رنگ و ... ولي يادمون نره خروجي ها همه خوب و نزديك به هم هستش ،و هيچ كدوم ايراد ندارند و تنها امتيازاتي كوچك نسبت به هم دارند ، به خدا چيزاي ديگه مهم تره ، لنزاي هر دو برندو ببنيد بعد تصميم بگيريد ، با توجه به لرزسگير از سوني و پنتاكس هم قافل نشيد يك نگاهي هم به لنزاي اونا بندازيد ، مخصوصا پرايم ها
خود اين ال سي دي گردان به درد كمتر كسي ميخورد ، ببنيد كاربردي دارد براتون ، من خودم لايك كنون يكي از دوستان مدتي دستم بود كه گردان داشت ، باز از لايو ويو استفاده نمي كردم ، از ويزور نگاه ميكردم (با اين كه منشور و آينه نداشت )، تنها كاربردش براي من ماكرو ميتونه باشه ، كه يادم نمياد در عمرم عكس ماكرو گرفته باشم:? از نظر من همين ال سي دي چرخان يك عيب بيش نيست ، چسب بزنيد كه تكون نخوره lol همين نظر را راجعبه فيلم برداري با دوربين عكاسي دارم
چطور حس میکنین نمایشگر چرخان کم اهمیته .شما چطوری میخواین از زیر یه گنبد عکس بگیرین یا مثلا تو یه جایی که دور و بر پر آدمه و فقط میشه از بالا عکس گرفت . در مورد فیلمبرداری بالاخره شما نیاز پیدا میکنین که از خانواده فیلم بگیرین دیگه کسی برای فیلمبرداری یه دستگاه جداگونه حمل نمیکنه به خصوص که مود فیلمبرداری خیلی قیمت دوربین عکاسی رو بالا نمیبره .
دوستان بحث ال سی دی چرخان و یا قابلیت فیلم برداری و... همگی بستگی به نوع عکاسی و استفاده داره
من خودم چون عکاسی (شبه) خبری :دی (عکاس خبری گیرشون نیومده دادن دست من!) انجام می دهم و اینکه می خواهم با دوربین هر از گاهی فیلم برداری بکنم کانن رو انتخاب کردم و همین طور 600 دی که صفحه نمایش چرخان داشته باشه
و البته دسترسی به لنز های کانن هم یکی از فاکتور هایم بود.
ولی نیکون یک لنز مناسب داره که داغش حسابی روی دل من هست! و اون هم 18-105 هست
دوستانی که می خواهند 3100 و 5100 بخرند یه بررسی روی لنز هایی که می خواهند بخرند داشته باشند چون بعضی از لنز ها موتور فکوس دارد و یک سری از این لنز ها که مثلا برند سیگما و... بعضا ندارد و بعدا به مشکل بر می خورید (دوست خودم به همین مشکل خورده و توی فکر خرید دی 90 یا 300اس هست!)
بر اساس نیاز باید خریداری بشه نه تعصب و.... (هرچند خودم عشق کانن هستم :::love2:::)
تا به حال در مد عكاسي هايي كه فرموديد متاسفانه نبودم ،كلا اينجا زياد گنبد نداره ، دو عدد دوربين فيلمبرداري سوني دارم كه زياد جايي در كيف نمي گيرد ، اگر لازم بود از آن استفاده ميكنم ، با اينكه سالي 2-3 بار بيشتر ازش استفاده نميكنم .
براي اينكه آف تاپيك نشه : يا من بلد نيستم يا كسي بهم ياد نداده ، هميشه از يك نقطه فوكوس استفاده ميكنم
اگه مي تونيد به نحوي پول بيشتري تامين كنيد، 60D بگيريد
منم بین 600d و 550d مونده بودم، دیدم مزیتهای 600 برام خیلی قابل صرف نظره. مزیتهای مهمش نسبت به 550 اینهاست :
1 - LCD ش می چرخه
2 - می تونید عکسهای با قطعهای متفاوت بگیرید (550 فقط 3:2 می گیره، 600 3:2, 4:3, 16:9, 1:1)
3 - فلش وایرلس رو خودش ساپورت می کنه.
4 - به تصویرها می تونید rate بدید (بگید چند ستاره باشه عکس)
ولی
40 گرم سنگین تره حدودا و اگه توی لایو ویو باشید و توی ویزور رو بخواهید نگاه کنید، LCD خاموش نمیشه چشم رو اذیت می کنه. 550 به خاطر همین عملا بیشتر باتریش دوام میاره. من به نظرم اومد که مزیتهاش به قیمتش نمی ارزه و 550 رو گرفتم. باز هم شما ببینید میارزه 160-170 تومن بیشتر بدید یا نه. من باشم روی لنز هزینه می کنم نه بدنه.
حقیقتا بنده مدت ها هست فقط نقطه وسط (وگاهی بالایی) فکوس رو فعال کردم چون دوست ندارم هر جایی که دوربین خواست فکوس انجام بشه!
مگر موردی که بخواهم چندین جسم رو فکوس بکنم که از هم فاصله دارند و اون هم که a-dep استفاده می کنم.
اگر این پول بشه یه لنز بهتر خرید به نظرم خیلی هزینه مناسبی نیست چون لنز حرفه ای باعث میشه که قابلیت های دوربین ها مشخص بشود.
البته باز بر می گردد به نوع عکاسی مثلا حیات وحش (البته اون هم بهتر هست 7دی خریداری بشه!)
40 گرم سنگینی خیلی مسئله خنده داری میشه وقتی لنزتون وزنش یک الی 1.5 کیلو باشه!!! و کاملا قابل صرف نظر!!!
در مورد لایو ویو و خاموشی ال سی دی هم که فرمودید بنده درست متوجه نشدم منظورتون چیه!!! چون با دکمه disp ال سی دی خاموش میشه! ! !
بنده هم از این فکر ها می کردم!!! الان با این قیمت لنز ها و... اصلا!!!نقل قول:
بسيار سخن زيبايي ، پول لنز به موقع خودش مياد ، 60دي انتخاب بهتريه
بهترین کار این هست که یه دوربین با یه لنز حرفه ای خریداری بشه نه اینکه یه دوربین عالی با یه لنز متوسط!
چون دوربین حرفه ای امکاناتش فقط با لنز حرفه ای مشخص میشود ولاغیر!
توصیه اکید نیازتون رو بشناسید بعد اقدام بکنید برای خرید.
550 توی لایو ویو که هست، اگه سرتون به دوربین نزدیک شه با یه سنسور فاصله مادون قرمز می فهمه، خودش خاموش می کنه LCD رو. با دکمه لایو ویو هم میشه خاموش کرد. یعنی یه مزیته که نمی دونم چرا حذف شده.
وایرلس هم یه آپشن داره توی منو، می تونید بگید فلاش وایرلس دارم، خودش می شناسه و موقعی که شاتر رو می زنید فلاش می زنه. من رفیقم یه فلاش نیسین گرفت که با وایرلس بدون اینکه چیز جداگانه ای بگیره می تونه فلاش بزنه. اگه 550 بگیرید و بخواهید فلاش وایرلس استفاده کنید (توی آتلیه ها کاربردش خیلی محسوسه) باید فلاش تریگر وایرلس بگیرید. من کلا چون از فلاش استفاده نمی کنم، دلیلی ندیدم برم سراغش. اما اگه می خواهید فلاش اکسترنال بگیرید 600 ترجیح داره.
40 گرم رو نوشتم که نگید نگفتی!
هنگامی که دوربین در حالت Live View قرار دارد، آینه بالاست و عملاً در ویزور چیزی دیده نمی شود که بخواهیم در ویزور نگاه کنیم. دوستمان می خواهد تصمیم مهمی برای انتخاب دوربین بگیرد. لطفاً اطلاعات درست ارائه کنیم.
کادر 16:9 ,و ستاره دادن به عکس و ... هم تغییرات نرم افزاری است که با سهولت بسیار بیشتر در خارج از دوربین و با نرم افزار شدنی است.
کماکان از نظر من اگر می توانید هزینه 60D را تامین کنید، انتخاب بسیار بهتری است. اختلاف قیمت 600D با 60D به اندازه قیمت یک لنز نسبتاً خوب (مثلاً 15-85) نیست
ارادتمند
ممنون دوستان عزیز
راستش من دیروز یک پیام دادم ولی انگار قرار نیست نمایش داده بشه . ( یه سوال : این محدودیت ها تا کی قراره بمونه ؟ )
راستش بودجه من اندازه 60D نیست و نمیتونم اونقدر جور کنم پس این رو باید حذف کنید دوستان من
بین 550D و 600d هم من 600d رو انتخاب کردم
انتخاب کنون به جای نیکون هم چند دلیل داشت یکی اینکه من مود فیلم برداری هم واسم مهمه و بعدی علاقه من به کنون و اختلاف قیمت الان که هم رده های نیکون یکم گران تر هستن
ممنون دوستان
سلام و عید همه مبارک...
از نظرات همه دوستان خیلی استفاده کردم.
خواستم نظر دوستان و در مورد دوربین Olympus E-1 بدونه درنظرگرفتن تعداد شاتها بدونم و اینکه حدوداً چقدر ارزش ریالی دارد.؟
من با اس ال آر معمولی هم از زیر گنبد عکس گرفته ام و هم از زیر خیلی جاهای کم ارتفاع تر از گند. این همه عکس زیر گنبد ها که همه با ال سی دی چرخان گرفته نشده
بعد مثلاً اگر یکی canon5dmkII داشته باشه و بخواد از خانواده فیلم بگیره بدردش میخوره؟ کلیپ فول اچ دی از تولد پسرخاله :::love2:::
همه اینها بستگی به نیاز شما دارد. بدرد من نمی خورد به درد دیگری میخورد.
60D و 600D و 550D
هیچ فرقی باهم نمیکنه
فقط 60دی کراس تایپ بیشتری داره در نتیجه فوکوس بهتر
600 دی هم که زوم 3 ایکس و 10 ایکس هنگام فیلم برداری بدون افت کیفیت داره
550 دی نسخه هک شده از این 3 گزینه بهتره
ببخشید من اشتباه کردم، لایو ویو اذیت نمی کنه، همون اطلاعات روی LCD که نشون می ده سرعت شاتر چقدره و ... اونها اذیت می کنند و با عث می شن باتریش کمتر بمونه. این مات از سایت dprevie رو عینا کپی می کنم. برای خاموش کردن LCD توی 600D باید یک دکمه رو خودتون فشار بدید که گاها از سر تنبلی آدم نمی زنه، و آخرش که میشمری ببینی چندتا شات زدی می بینی که کمتر شده. این هم متن
One less easy-to-spot change is that the functions of the 550D's 'DISP' button have been divided up. The 600D now has an 'INFO' button in its position, which is used to cycle through the various information display options. There's now a separate button on the top-plate labelled 'DISP', which simply turns the screen on and off, effectively taking over the function of the 550D's eye sensor
من این رو مزیت 550D به 600Dمی دونم، یعنی به عبارتی کنون می خواسته درستش کنه، بدترش کرده. نظر شخصی بود
و اینکه فلاش وایرلس هم توی 550 باید تریگر بخرید بذارید، ولی 600 خودش با فلاش های وایرلس سینک میشه.
احتمالا این بوده منظورشون، خودت ببین، یه سری دستکاری هایی می کنه می تونی توی فیلمبرداری استفاده کنی ازشون.
Magic Lantern Firmware Wiki
من شخصا تست نکردم. اما از dadasalam منم این سوال رو دارم که مگه این روی 600D هم ننشوته که کار می کنه؟ پس چرا می گید امکانات فوق العاده هک 550؟! این روی 550 و 600 و 5 مارک 2 هم کار می کنه که! (گرچه بحث 5 مارک 2 کلا جداست.)
کسی جواب مارو نمیده؟! dadasalam کجایی؟ این هک که نوشته رو شما تست کردید؟ چرا می گید روی 550 بهتره؟ بگید که هم معلوم شه تکلیف بین 600 و 500، هم ما چیز یاد بگیریم.
بله همه این دوربین ها که شما گفتین هک شده هستند
اما امکاناتی که این هک ها فعال میکنند روی بقیه دوربین ها بسیار جزیی هست
و بصورت بسیار بسیار گسترده روی 550 هست
مثلا Rack Focus Follow FOcus Audio Monitoring Very high bitrate و ..............
در مورد مجیک لنترن که سرچ بزنید تمومی امکاناتش میاد چون اگه من بخام به فارسی بنویسم فک کنم چند صفحه ای بشه
سلام آیا 7دی هک میشه؟ مثل 550 دی
سلام
دوربین DSLR تا 1.200 گیر میاد ؟
ممکنه چنتا پیشنهاد بدید ؟
مرسی
من خیلی آماتور هستم
سلام.
من می خواستم یه دوربین بخرم که مد نظرم آلفا 35 یا آلفا 55 بود.(کلا روی سری آلفای سونی، چون سونی داشتم همیشه و راحت ترم باهاش).
اما کلا تو بازار سری آلفا موجود نیست.
حالا دوستان پیشنهاد دیگه ای برام دارن؟ اگه سونی بود که چه بهتر.
حدود 1 ~ 1.200 هم می تونم خرج کنم.
ممنون
چون قیمتها رفته بالا تو این قیمت فقط میتونی رو CANON 1100 و NIKON D3100 فکر کنی
به نظر میاد قیمتهای سونی مناسبتر باشه فکر کنم با ارز دولتی وارد میکنه .
درسته . در مورد کنون میتونی رو 550 هم فکر کنی حدود 1150 هست و از همه نظر بهتر از 1100
سلام
دوست عزیز اگر اینقدر مطمئن هستید که دوربینهای سری آلفا برای شما مناسبتر ، باید خدمتتون عرض کنم که اتفاقا این سری از دوربینها در نمایندگیهای آن زیاد شده ولی مشکل اصلی هزینه ایست که شما برای آنها در نظر گرفتید است که با این مقدار حتی قبل از گرانی هم نمیتوانستید این دوربنها را تهیه کنید.
با سلام
به سونی فکر نکنید بهتره.چونکه هدف از خرید اس ال آر داشتن لوازم اضافه مانند لنز و فلاش و..............
سونی بعلت خاص بودنش لوازمش بسیار گرانه
من توی این رده نیکون رو بعلت داشتن لنز همه کاره 18-105 با قیمت مناسب انتخاب کردم.
کنون تو لنزای تله نسبت به نیکون وسیعتره مثل 70-200 و لنزای تله برای حیات وحش..........