برای شروع چه دوربین DSLR ی بخرم؟؟؟ NIKON d5100 یا NIKON d3100 یا canon 550d
سلام
من تازه میخواهم عکاسی رو شروع کنم... اما میخواهم جدی ادامه بدهم و به چشم تفریح بهش نگاه نمیکنم...
حالا به نظر شما چه دوربین DSLR ی بخرم...؟ گزینه های خودم d3100 و d5100 نیکون و 550d کانن هست...
از طرفی چون فعلا شروع کارمه و فکر میکنم ابتدای کار باید بیشتر روی کسب دید در عکاسی کار کنم تا کیفیت خودم نظرم روی d3100 هست یا 550d...
سوال اینه که آیا تفاوتها اونقدر هست که با خرید d3100 متضرر بشم... خودم در نظر دارم 2 3 سالی با d3100 سر کنم و خوب وارد بشم و بعد اگه نیاز بود دوربین بهتری، (بهتر از d5100) بخرم...
آیا فرضیاتم درسته و اگر نه پیشنهاد شما چیه..؟
در ضمن گرچه به عکاسی طبیعت هم علاقه دارم اما بیشتر هدفم عکاسی اجتماعی هست...
راهنمایی در مورد خرید 5D+Sigma 17-35
سلام دوستان
دوربین 5D به همراه یک عدد لنز Sigma 17-35 همراه با متعلقات لنز و دوربین(شیدر و فلاش 300EZ و ...) مجموعا به قیمت 1450 برای فروش هست
شاید کمی زود باشه برای من کوچ به فول فریم اما دیدم این دوربین قیمت مناسبی داره مضاف بر اینکه کمتر از 15 هزار تا شات خورده و در رویت من دوربین کاملا سالم و تمیز بود و یک لنز واید هم برای لنداسکیپ که زمینه کاری من هست رو هم داره اگرچه لنز شارپ و مرغوبی نیست اما به نظرم برای شروع کوچ بد نباشه و بادی خودم رو هم به عنوان بادی دوم دم دست داشته باشم(Canon 500D+15-85 و Canon 10-22) که البته اگر برای خرید 5D اقدام کنم باید 10-22 رو برای جبران بخشی از مبلغ خرید به فروش بزارم ... اما خوب 17-35 رو میتونم جایگزینش کنم ...
با در نظر گرفتن جمیع جوانب اعم از خود دوربین لنز قیمت و ... دوستان خرید این کیت رو توصیه میکنند یا خیر ؟؟؟
خرید لنز خوب و یا دوربین خوب ؟
با سلام
چند ماه قبل یک دوربین Dslr Like (فوجی اچ اس 20) خریدم، اما از کیفیت عکس هاش راضی نیستم. به همین خاطر هم تصمیم گرفتم یک Dslr بخرم.
حالا تو یک موضوع موندم. فعلا از لحاظ مالی نمیتونم برای دوربین زیاد پول خرج کنم. در بین دوربین های نیکون و کنون، کنون رو انتخاب کردم. حالا میخوام کمکم کنید این دو گزینه رو دارم بررسی میکنم.
1- خرید یک دوربین متوسط مثل 550d ، یک لنز برای پرتره، یک لنز زوم و یک لنز ماکرو
2- خرید یک دوربین خوب مثل 7d و لنز 18-135.
من صرفا تفریحی میخوام عکس بگیرم و چون مسافرت زیاد میرم دوست دارم کنارش هم عکاسی کنم. و یک سوال دیگه هم اینه که اگر گزینه اول رو پیشنهاد میکنید، این لنز ها بعدا به دردم میخورن ؟ مثلا اگه دو سه سال دیگه بخوام یک فول فریم بخرم.
مرسی