سلام
جناب دکتر روشن با توجه به اینکه مطلب خوبتان را در جواب این پست من نوشته اید :
آیا نکته ای اشتباه یا در تناقض با نوشته شما درپست من وجود دارد که از چشم من دور مانده است !؟
جناب دکتر روشن بنده با کلیت حرف شما موافقم اما نتیجه ای که از این مطلب گرفته اید را درک نمیکنم :
صرفنظر از اینکه چه نوع و چه قطع سنسوری را استفاده میکنیم برای رسیدن به حداکثر وضوح ممکن همواره باید مواردی را رعایت کرد و تمهیداتی را بکاربست , اما از این مسئله چگونه میشود نتیجه گرفت که میزان ثبت جزییات در سنسوری با قطع بزرگتر تفاوتی چندانی با سنسور کوچکتر ندارد و آیا واقعا جزییات بیشتر در چاپهای بزرگ فایده ای ندارد !؟
نکته دیگری که به ذهنم میرسد چگالی یکسان دوربین های D7000 و D800 است (و گویا هرچه چگالی پیکسلی بیشتر باشد دقت بیشتری برای بدست آوردن بهترین نتیجه ممکن لازم است ) که طبیعتا در شرایط یکسان(رعایت نکاتی که اشاره فرمودید) D800 به لطف سطح بزرگتر سنسور خود جزییات بیشتری را ثبت میکند و اگر مشکلی بدلیل چگالی پیکسلی بالای آنها وجود دارد کما بیش برای هر دو سنسور یکسان خواهد بود .
جناب روشن نمیدانم تاپیکی که برای راهنمایی گرفتن در خرید فول فریم از دوستان فروم ایجاد کرده ام را دیده اید یا نه چرا که احساس میکنم شاید این نتیجه گیری انتهایی پست شما در جواب مطالبی باشد که در آنجا گفته ام به هرحال تصور بنده اینست که برای رسیدن به جزییات بیشتر ( بدون پیشداوری و قضاوت که این شخصی که قرار است فول فریم یا مدیوم فرمت و ... تهیه کند با اینهمه پیکسل اضافه یا جزییات زیاد میخواهد چه کند مثلا جلوی مانیتور به جزییات بیشتر که بدست آورده بخندد یا استفاده دیگری از آن داشته باشد
) یکی از قابل دسترس ترین راه ها (اگر بحث کیفیت لنز را برای ساده شدن مطلب در نظر نگیریم) ارتقا به سنسور بزرگتر است و این نه در دوره دیجیتال که از قدیم و دوران فیلم هم چنین بوده است هرچه سنسور بزرگتر میزان جزییات قابل حصول بیشتر (و البته که باید روش بکار گیری ابزارها را بلد بود و بکاربست .)
امیدوارم اگر اشتباهی در مطلب بنده هست راهنمایی بفرمایید
با تشکر