با سلام
ابتدا باید خدمتتان عرض کنم اینکه آخرین پستها در اولین صفحه بالا بیاد یا آخرین، دست خودتونه و میتونید تنظیمش کنید(اگر درست متوجه شده باشم)
ضمنا همان گونه که خودتان هم متوجه شدین کمی حال و هوای این فروم با بقیه سایتها و فرومها فرق میکنه و اگه چند روز پستها رو بخونید بیشتر متوجه منظور من خواهید شد و اما بعد...
اینکه جناب چگینی فرمودن Entry Level... چرا دلسرد شدین؟ اصلا مگه با این مقدار پول میشه چیزی جز این رده تهیه کرد؟ اتفاقا بسیاری از دوستان با همین دوربین ها شروع کردن و الآن... حتی شاید بتوان گفت که این اصل قضیه است، شما که میخواهید کراپدار یا حتی فول فرم تهیه کنید(برای اولین بار و با توجه به بودجه محدودتان) بهتره که از همین لول شروع کنی تا کم کم بتوانید نیازهای خودتون رو بهتر و دقیقتر شناسایی و سپس اقدام به تهیه آنها نمائید.
البته من فقط مثال زدم و منظورم دقیقا همان مدل نبود.. شما اگر بدنبال پاسخ دقیق هستید باید امکانات و نیازتون رو بطور دقیق بفرمائید تا عزیزان راهنمائیتون کنن.
جهت اینکه آف نباشه چند نکته رو خدمتتان عرض کنم؛ ابتندا بفرمائید که آیا مصر بر برند خاصی هستید یا خیر؟
و اینکه ترجیح میدین با لنز همه کاره شروع کنین(مثلا 18-55 یا 18-135 یا 18-105) و یا دقیقا ژانر خاصی (و طبیعتا لنز مخصوص بدان) میخواید کار کنید؟
و البته برای تهیه حداقل ها، بنظرم باید کمی بودجه تون رو بالا ببرید حداقل 2ت، یا اینکه سراغ دست دوم ها بخواید برید(تاپیک خرید و فروش در همین فروم)
سپاس.