دنبال چه خبری هستید که در ریویوها نیست؟
من چند وقت پیش این بدنه را تست کردم. اولین چیری که توجه منو جلب کرد کیفیت بدنه پایینتر از بدنه های حرفه بود از نظر کیفیت ساخت بهر حال اگر بدنه فعلی شما سه رقمی باشد شما را راضی میکند.
امکان تست کیفیت خروجی را نداشتم ولی از تستها مشخص است که بهبود کمی نسبت به 60دی داشته است.
اما از بدنه و کیفیت عکس بگذریم تفاوت این بدنه با بدنه های دیگر سیستم فکوس آن است. فکوس در لایوویو برای عکاسی سرعت مناسبی دارد. قطعا سریعترین سرعت فکوس لایویو نیست حتی در مقایسه با فکوس کنتراستی اما فکوس نرم و بدون پرشی دارد بعلاوه شما امکان مشخص کردن نقطه فکوس را بر روی صفحه نمایش لمسی دارید. بهمین خاطر فکوس دستی در فیلمبرداری در این دوربین بسیار ساده و دقیق است. کافی است بر روی جایی که میخواهید فکوس شود روی صفحه نمایش اشاره کنید. فکوس اتوماتیک هم بسیار خوب عمل میکرد و برای کارهای غیر حرفهای کاملا کارا بود.
درکل من این بدنه را به کسی که در حال حاظر بدنه سه رقمی دارد ویا به دنبال بدنه ای با امکان فیلمبرداری خوب است پیشنهاد میکنم اما برای کسی که به فیلمبرداری جدی نگاه نمیکند و بدنه دو رقمی دارد ارتقای قابل توجهی نیست بهتر است منتظر 7دی مارک دو باشد.