سوال از دوستان و اساتیدی که از APS-C به Full Frame آپگرید کردند
دوستان بنده بین خرید نیکون D7100 و کنون 70D مردد بودم ولی با توجه به اشتباهی که چندین سال پیش مرتکب شدم و بین انتخاب Sony F828 که اون زمان SLR Like خیلی حرفه ای و خوبی بود و کانن 300D که یک SLR سطح پایین بود اومدم سونی رو انتخاب کردم و بعدها که با عکاسی بیشتر آشنا شدم فهمیدم که اشتباه کردم چون اگر همون موقع SLR خریده بودم حالا ممکن بود کلی لنز و وسایل داشته باشم.
خلاصه بعد از یک ماه تحقیق و بررسی در مورد نیکون D7100 و کنون 70D به این نتیجه رسیدم که بهتره به جای تکرار اون اشتباه و انتخاب تاپ ترین APS-C چطوره برم سراغ 6D که درسته از لحاظ امکانات در حد مثلا 5D مارک 3 نیست ولی کیفیت تصویری یکسانی دارند . یعنی انتخاب ارزانترین و روی کاغذ ضعیفترین فول فریم به جای تاپ ترین کراپدار.
میدونم که کیفیت تصویری 6D و 70D قابل مقایسه نیست ولی انصافا 70D امکانات بیشتری داره. مثل صفحه لمسی و چرخان و نقاط فوکوس بیشتر.
خواستم نظر اساتید رو بپرسم. با توجه به اینکه من عکاسی رو به عنوان یک هنر دوست دارم و کاملا آماتور و مبتدی هستم و کار و شغلم هیچ ربطی به عکاسی نداره آیا به نظر شما خرید دوربین فول فریم هزینه اضافی و ولخرجیه؟
بودجه ام در حد 7 تومن هستش و سبک عکاسی که دوست دارم منظره، طبیعت و پرتره هست.
با توجه به اینکه علاقه ای به عکاسی ورزشی و حیات وحش و کلا عکاسی اجسام متحرک و سرعت بالا ندارم میدونم که اون نقاط فوکوس کراس تایپ بیشتر اون دو مورد کراپدارها در مقایسه با کنون 6 دی که فقط یک عدد سنتر کراس تایپ داره برام زیاد بدرد بخور نخواهد بود.
به فیلم برداری هم هیچ علاقه ای ندارم و دوربین رو فقط برای عکاسی میخوام.
سوالم از دوستانی که 6D دارند اینه که آیا شده 6 دی با این کم بودن نقاط فوکوس در عکاسی منظره و پرتره کم بیاره؟
آیا این محدود بودنش به 1/4000 واقعا محدودیته؟ آیا تو یک لنز سریع پرایم نیازی به سرعت سریعتر از 1/4000 هست؟
آیا هستند از دوستان و اساتید که قبل از 6 دی دوربین کراپ داشتند؟
آیا موقعی که با 6 دی کار میکنید شده که احساس کنید نسبت به 7 دی ضعف داره یا کم میاره؟
عرض کردم دوربین رو برای مصارف آماتوری خودم میخوام و فعلا یک لنز کیت برام کافیه.
با توجه به اینکه کیت لنز 6 دی از نوع L هست حتی کیتش هم از کیت های کراپدار ها خیلی بهتره، آیا به نظر شما 6 دی ارزش 7 تومن رو داره؟ یا برم سراغ یکی از اون دو تا APS-C ها؟
ممنون