با سلام
منم تقريبا وضعيتي مشابه شما رو دارم (دوربين فعليم SX20 هست و قصد خريد DSLR رو دارم). با پرس و جو و تحقيقاتي كه در همين فروم انجام دادم به اين نتيجه رسيدم كه بادي Nikon D7000 كاملا برتر از Canon 60D هست. ولي اگه خريد برند كانن رو داريد با كمي افزايش بودجه Canon 7D رو پيشنهاد ميكنم.
سلام دوست عزیز مرسی بابت جوابتون ... علاقه شخصی خودم هم کانن هست اما جدا D7000 دوربین خوبیه , درضمن تقریبا یه سال پیش با دوربین 60D یکی از دوستان عکاسی کردم و زیاد به دلم نشست , البته لنز روی دوربین 18-55بود که بدون شک با 18-135 متفاوته, اما در مورد افزایش بودجه که اصلا نباید بهش فکر کنم چون همین پول هم قراره از وام ازدواج جوز بشه و تازه واسه خرید این دو مدل هم به مشکل میخورم... وگرنه خریدو عکاسی با 7D که میشه گفت از آرزوهامه...
ضمن عرض تبريك و آرزوي خوشبختي
من چون به شخصه روي برند Canon تعصب زيادي دارم با اينكه ميدونم D7000 برتر از 60D هست، اگه بنا به انتخاب باشه بازم 60D رو انتخاب مي كنم. چون داشتن برند مورد علاقم حس خوبي بهم ميده (حتي اگه به لحاظ فني مقداري عقب تر باشه). اگه مثل من تعصب بيجا! نداريد D7000 رو انتخاب كنيد و مطمئن باشيد گزينه درستيه. البته نه به استناد حرفاي من. به استناد مقايسه ها و نمونه هاي سايت معتبري مثل dpreview و مشورت با اساتيد همين فروم كه وجودشون واقعا غنيمته
مرسی عزیزم ...فدای تو
نمیتونم بگم تعصب ندارم , اما به اون حدی نیست که نتونم با یه دوربین نیکون رفیق شم... یه دوربین آنالوگ F70 نیکون داشتم که واسه هزینه نمایشگاه عکسم مجبور شدم بفروشمش , هنوزم دلتنگشم , با اینکه وزنش زیاد بود ولی به راحتی حتی با یه دست هم میشد باهاش عکس گرفت, طراحی خیلی خوبی داشت, میخواستم دوربین انالوگم رو نیکون بردارم که اگه D700 بخرم, واسه پرکردن جای خالی کانن , دوربین آنالوگ رو کانن میخرم...بازم مرسی از جوابات ...خیلی لطف کردی.
راستی به نظرت اگه بتونم یکم پول جور کنم بهتره یکی از همین دوتا دوربین رو بخرم یا مثلا یه بدنه 7Dبا لنز18-55 معمولی؟
ویرایش توسط farhad44 : Saturday 19 January 2013 در ساعت 20:00 دلیل: ترکیب پستهای متوالی
نميتوني بودجه رو به اين برسوني؟
http://www.digikala.com/?Products=Di...t-EF-18-135-IS
اگه قابلیت فیلمبرداری مد نظرتونه اس ال آر های سونی خروجی و عملکرد بهتری دارند.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.