Canon EOS 6D In-Depth Review: Digital Photography Review
sample شماره 2 رو ببینید متوجه می شید.
چمن ها پر ازنویزه
تصاویر
http://hamedsalahi.com/wp-content/TV.../160104725.mp4
پاکت بلک مجیک
رو ملاحظه کنید چقدر بی نویزه
Canon EOS 6D In-Depth Review: Digital Photography Review
sample شماره 2 رو ببینید متوجه می شید.
چمن ها پر ازنویزه
تصاویر
http://hamedsalahi.com/wp-content/TV.../160104725.mp4
پاکت بلک مجیک
رو ملاحظه کنید چقدر بی نویزه
7d-15-85mm/50mm f/1.8
جناب عربی عزیز، مشکل همینجاست. من خودم هفته ی پیش تا یک قدمی وسوسه ی خرید 6D رفتم و برگشتم چون بودجه ام برای خرید لنزهای مناسب این دوربین کافی نبود. بودجه ای که داشتم فقط به ترکیب مورد علاقه ام( 6D و لنز 135 اف 2) می رسید و سایر تجهیزات یعنی یک لنز واک اراوند و فلاش و. .. را نمی توانستم بخرم پس از خیرش گذشتم و رفتم یک لنز 85 اف 1.8 خریدم تا بر هوسهایم سرپوش بگذارم. عرضم این است که یا نباید خرید یا در صورت خرید باید گجت مناسب خرید. اگر بودجه کافی نیست باید از خیر فول فریم گذشت.
فرهاد حسيني
جناب حسینی ممنونم از راهنمایی هاتون ، ولی آیا برای من مبتدی و آماتور که بعد از 10 سال استفاده از دوربین غیر SLR حالا میخوام به خانواده SLR دارها ملحق بشم تنوع لنز ضروریه؟ آیا بهتر نیست با همون کیت لنز واک اراند به غکاسی آماتوری مورد علاقه ام ادامه بدم و از خروجی یک فول فریم لذت ببرم و برای خرید تجهیزات بیشتر سالهای آینده اقدام کنم؟ چون که عکاسی شغل و حرفه من نیست. حالا اگر بیام بودجه ام رو صرف خرید APS-C با دو تا لنز EF-S بکنم ، در آینده اگر خواستم برم سراغ فول فریم باید همه تجهیزات کراپ رو بفروشم و از صفر شروع کنم به جمع کردن تجهیزات فول فریم.
ویرایش توسط Niaz : Thursday 24 October 2013 در ساعت 10:44
سلام
بین انتخاب D3200 , D5100 موندم
تازه می خوام وارد dslr بشم
و اینکه کیت لنز18-55 رو پیشنهاد میدد برای تازه کار و یا لنزای دیگه که الان هزینه اضافی نکنم و به جای کیت لنز یه لنز دیگه بگیرم
در مورد لنز راهنماییم کنید لطفا
فرهادجان(خان) لنزهای پرایم کنن که همگی EF هستند به جز 60 م م ماکرو . واک اروندهای EF-S هم که تفاوت قیمت زیادی با 24-105 ندارند به ویژه اینکه از لحاظ اپتیک تنها 15-85 با 24-105 قابل مقایسه است که تقریبا هم قیمت است. تله های EF-S هم که همگی در حد و اندازه ی EF 300 اف 4-5.6 IS هستند و در بین لنزهای واید در EF-S ها هم که فقط 10-22 را داریم که باز هم 24 -105 روی فول فریم واید خوبی دارد و بعید می دانم جناب نیاز در حال حاضر به واید تر از آن نیاز داشته باشند.پس حداقل در حال حاضر و در کنن با خرید فول فریم یا APS-C ما برای لنز باز هم انتخاب های نسبتا یکسانی داریم. فلاش و سه پایه و سایر لوازم هم که فرقی ندارند.
پرترهها کار مشترک هستند