سلام
من یکی از دوستانم تصمیم به خرید دوربین حرفه ای داره و راستش من در قیمتها و مدل ها خیلی وارد نیستم
بیشتر عکاسی معماری هم مد نظرش هست تا حدود قیمت 2 الی 2500 چه بادی و لنزی رو پیشنهاد میکنید؟
خنده هایم را باور نکن!
جوانه زدنم عادت بهاری است
نگین
ویرایش توسط mostafa_1366 : Sunday 22 June 2014 در ساعت 17:24
سلام دوست عزیز
اول از همه از مدیر عزیز عذر خواهی میکنم که به کار اونا دخالت میکنم اما بعنوان یکی از اعضای فروم این وضیفه رو در خودم میبینم که هم خودم به قوانین این فروم اترام بگذارم و هم دیگران رو به قوانین آگاه کنم
طبق قوانین سایت کسی این اجازه رو نداره که اسم فروشگاهی رو ببره توی نوشته های عمومی
حالا چ بد تعریف کنه چه خوب
لطفا به قوانین سایت احترام بذارین تا بعدا مشکلی به وجود نیاد
موفق و پایدار باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
بهتون پیشنهاد میدم که 300 هزار تومن دیگه بزارید روش و یه d7000 بخرید با 18-105 دوربین خیلی بهتری هست و خروجی خیلی بهتری داره . ولی اگر علاقه به تنوع لنز دارید کنون بخرید چون قیمت لنز هاش از نیکون کمتر هست و رنج های خوبی داره از کنون میتونید 60d بخرید توصیم اینه که حتما دوربین پروزیومر بخرید نه سطح متوسط .
سلام ممنون از راهنماییتون راستش برند canon مد نظرم هست
ولی توی این رنج قیمت 700D ,600D هم هست بین این سه چه تفاوتهایی هست؟
700d بهتر نیست؟
ممنون دوست عزیز من خودم 60D دارم و در عالی بودنش شکی نیست ولی توی همین رنج قیمت حتی کمتر و نه بیشتر یکی از دوستانم با من مشورت کرد که چی بگیره ولی واقعا نمیدونم چی بهش پیشنهاد کنم که بعدا پشیمون نشه :\
ممنون دوست عزیز اشنای مطمئن در این زمینه داریم که سالهاست ازش خرید میکنیم بدون هیچ مشکلی :))))))d5200 دورببین خیلی خوبیه مخصوصا توی عکاسی. از لحاظ فیلمبردای ممکنه از 650 یه مقدار پایینتر باشه.
پ ن: اگه خواستی بخری حتما از یه جای معتبر بخر باتری رو هم حتما از لحاظ اصل بودن چک کن مثل من نری از فروشگاه د ک بخری که بعدا .....
خنده هایم را باور نکن!
جوانه زدنم عادت بهاری است
نگین
سلام به همه بنده دیگه زدم به سیم آخر !!!
میخوام دوربین و تجهیزات بخرم دیروز رفتم جمهوری یک عده گرگ گرسنه دم مغازه هاشون بودن که میخوان جیب مشتریو پاره کنن...
وحشت کردم واقعا...
برای شروع میخوام 70d با کیت 135 و سه پایه و کوله بخرم بنظرتون برای شروع عکاسی خوبه ؟؟ با این بودجه که حدود 5.5 میشه گزینه بهتری برای عکاسی خوب و فیلمبرداری روون و خوب هست ؟؟؟ چند ساله این سایتو دنبال میکنم دیگه دلو زدم بع دریا... احساس میکنم کمتر از این راضیم نمیکنه ... 7100 هم خوبه اما احساس میکنم فیلمبرداری و صفحه تاچ واسم مهمه ...
ممنون میشم منو مطمئن کنید و یک جای خوب که طرف جنس قلابی با قیمت فضایی نفروشه به آدم معرفی کنید... خیلی وضع بازار خرابه... واقعا متاسف شدم ... 600d با 18-55 کیت میگفت 2.300نمیدونم چی فکر کردن پیش خودشون...
خواهشا برای خرید از محل مناسب و معتبر منو راهنمایی کنید
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری