سلام من تصمیم به ارتقا دوربین نیکون دی ۹۰ م به فول فریم کردم.لنز ۲۴-۱۲۰ f4 و ....هم دارم.یکی از دوستام امشب داره میره آمریکا و یک ماهه دیگه میاد.با کمی بررسی دیدم که خرید از اونجا در شرایط فعلی خوبه.خودم در زمینه عکاسی پرتره در محیط غیر اتلیه هستم.به نظر شما D610(1100-1200$ با d800(2100$ خیلی تفاوت داره؟اینوبگه که من عکس هام حداکثر ۱۶ در ۲۴ چاپ می کنم ولی رزولوشن برام مهمه و بخاطر همین تفاوت هم قبلا دوربینم رو عوض کردم(دی ۵۰۰۰ را با ضرر فروختم تا دی ۹۰ بگیرم)
دوربین دی5000 و دی90 نیکون هر دو از یک سنسور واحد استفاده میکنند این سنسور 12 مگاپیکسلی هستش پس رزولوشن یکسانی دارند
برای چاپ با این ابعادی که فرمودید 12 مگاپیکسل خیلی هم زیاده
با این شرایط به نظر میرسه تعویض بدنه برای شما یک ضرر هنگفت دیگر خواهد بود ( همراه با هزینه تغییر لنزها به ف ف )
رزولوشن برام مهمه و بخاطر همین تفاوت هم قبلا دوربینم رو عوض کردم(دی ۵۰۰۰ را با ضرر فروختم تا دی ۹۰ بگیرم)
ممنون دوست عزيز. الان منظورم مقايسه دي ٩٠ و دي ٥٠٠٠ نيست من هر دوي اين دوربين ها را داشتم و كاملا متوجه شدم مقايسه دو دوربين تا وقتي باهاشون عكس نگيري و صرفا بر اساس سنسور و ... ممكن نيست. من كمتر از يك درصد عكس ها رو چاپ ميكنم وبيشتر عكس ها رو روي سيستم ميبينم. منظور من پرفورمنس دو دوربين و كيفيت نهايي عكس هاست و ملموس بودن اون تفاوت هاست. در ضمن لنز من فول فريم است و نصف راه رو رفتم و از نظر هزينه خيلي اهميت نداره
سلام من حدود٣٥٠٠جهت خريد دوربين كنارگذاشتم جهت فيلم كوتاه سازي وعكاسي
دوستان كمك كنن وپيشنهادي بهتر دارند بفرمايند
بنظرخودم
٧٠٠دي بهمراه لنز١٨-١٣٥ ولنز٥٠م م اف١.٨ همين حدودا درمياد ولي خيلي اطلاع ندارم ازفكوس ممتداين دوربين درفيلمبرداري
ويا
٧٠دي بادي بهمراه٥٠م م اف ١.٨
كدوم بسته روپيشنهادميدين
7d-15-85mm/50mm f/1.8
سلام
هر دو دوربين 700D و 70D امكان فوكوس ممتد در فيلمبرداري را دارند ولي در 70D اين قابليت كاراتر و سريعتر است. استفاده از اين قابليت وقتي مشخص مي شود كه از لنز هاي سري STM استفاده كتيد كه سرعت، دقت و بي صدائي فوكوس را تضمين مي كنند. ضمناً با توجه به اينكه 650D و 700D تفاوت فني قابل ملاحظه اي ندارند مي توانيد با هزينه كمتر به جاي 700D يك 650D بخريد.
ارادت
650دي بالنز stmفروخته نميشه وجداگانه گرونتراز٧٥٠دي مشه
فكوس متتد در٧٥٠دي كارايي داره يايجورايي بدون كاراييه؟البته بالنز ١٨-١٣٥ stm منظورمه
7d-15-85mm/50mm f/1.8