!!! كنون 550d چندين وقت هست توليدش متوقف شده اشت! با 850 تومان شما احتمالا دوربيني كاملا نو را نمي خريد. چون الان نوي 1100دي 1100تومان هست و نوي 600دي 1700 هستش! قيمت نوي 550d اگر وجود خارجي داشته باشد حداقل بايد بيشتر از 1300-1200 باشد. بنابراين به نظر من مقايسه قيمتي كه كرديد مقايسه دو دوربين در شرايط كاملا نو نيست.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام.من با توجه به سوالاتی که از شما اساتید پرسیدم بلاخره امروز رفتم بازار دوربین اصفهان خیابان شیخ بهایی.
از بین 10 یا 12 تا مغازه ای رفتم همه چی میپرسیدم ازشون از قیمت گرفته تا لنز و کیف و باطریو و.. ولی بعضی ها هم اصلا چیزی نمیدونستند از دوربینو خیلی حرفای پرت میگفتند.قیمت ها هم تو بعضی مدلها تقریبا 200 بالا پایین بود.نمیدونم چرا اکثرا 600D رو پیشنهاد میدادند و میگفتن فرقی بین 600 و 650 و نیس!
لیست پیشنهاداتی که دریافت کردم رو عرض میکنم.بدونه در نظر گرفتن قیمت میگم.یه خواهشی که دارم اگر گزینه ای رو میگین با دلایل برتری که داره ذکر کنید و بگین چرا نیکون یا کنون.اگه هم قیمت مهم بود با قیمت ذکر میکنم.
canon 700D 18-55
canon 650D 18-55
canon 600D 18-55
canon 1200D
nikon D5200
nikon D3300
nikon D3200
لطفا مثل همیشه صبورانه جواب بدین تا دیگه از بین اینا نهایی کنم انتخابمو.ممنون
در مورد کنن ها از نظر امکانات بهترین گزینه 650 دی است گرچه تفاوت چندانی با 600دی ندارد ولی عملا با 700 دی هیچ تفاوتی ندارد. من کلید جداگانه ای که برای رفتن به مد فیلم برداری دارد و همچنین صفحه لمسی اش را مهم ترین دلایل برتری آن بر 600 دی می دانم. و البته باز هم در مورد کنن بهترین در برابر قیمت 600 دی است. در مورد نیکون اطلاع دقیقی ندارم.
پرترهها کار مشترک هستند
سلام
در خصوص كانن ها، تفاوت عمده بين 600D با 650D و 700D وجود سنسور هيبريد در 650 , 700Dاست كه امكان فوكوس سريع و دقيق در Live View را ميسر مي كند كه به خصوص در فيلمبرداري موثر است و امكان فوكوس ممتد را فراهم مي كند (لبته صفحه نمايش لمسي و پردازنده جديد هم تفاوت هاي قابل توجهي هستند). تفاوت اصلي بين 700Dو 650D لنز كيت اين دو است كه در 700Dاز نوع STMاست كه هم كارائي فوكوس ممتد را محقق مي كند و هم كيفيت تصوير بسيار بهتري از لنز كيت معمولي دارد. اگر بخواهيد 650ِD بدون لنز بخريد و بعد يك لنز STM هم جداگانه بخريد به نظرم گرانتر از 700Dبا لنز كيت STM خواهد شد.
نهايتاً پيشنهاد بنده از ميان كانن ها 650d يا 700d و حتماً با لنز stm و ترجيحاً در صورت امكان لنز 18-135 stmاست.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Tuesday 22 July 2014 در ساعت 09:03
ممنون از حسین جان و داریوش.خیلی لطف کردید.دوستان انگار همه کنونی هستند.یکم هم نیکونی ها بیان که داره حقشون ضایع میشه ؛-)
با توضیحاتی که از شما شنیدم و خودم جمعبندی کردم نظرم رو 650D هست البته با کیت 18-55.چون تجهیزات نیکون گرونه و برا تازه کارا کنون بهتره و همچنین بحث ایزو بالا در نیکون و شارپنس.چون فعلا لنز نمیگیرم ولی در آینده میخرم انشالا.واقعا بودجه نمیرسه برا لنزstm.منم نمیخوام فیلم برداری کنم و شنیدم که stm برا کلیپ خوبه شاید اشتباه برداشت کردم.چون صدای لنز نمیاد دیگه!!(چقدر آماتوری گفتم)
دوستان قیمت 650 و 700 رو از مغازه دار دارین؟نه از سایت.
معایب کنون و این مدل چیه کسایی که کار کردن و دستشونه؟
واقعا یه جوری منو قانع کنین که دیگه منو نبینین اینجا و برم برا خرید.سپاسگذارم
سلام
من برای اولین بار میخوام دوربین dslr بگیرم . هدف من هم کار در آتلیه و عکاسی عروس و ... فضای باز در آینده هست . فول فریم نمیتونم بگیرم چون فعلا بودجه اجازه نمیده ... بین دوربین های 70D canon و nikon D7100 موندم ! به نظر اساتید مهترم کدومش برای من بهتره و بیشتر به کارم میاد ؟ ... اطلاعاتی در مورد هر دو دوربین دارم از آنجایی که تاکید من روی عکسبرداری هست تا فیلمبرداری کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر
این لینک رو ببینید.
لینک
البته دوستان حرفه ای در فروم حتما به شما درباره اهمیت موارد مهمتر از بدنه یعنی لنز راهنمایی خواهند کرد.