نوشته اصلی توسط
amir3852
با تشكر از همه دوستان
من همه اين موارد رو ميدونستم ولي خواستم نظر استادان عزيز رو هم بدونم بله لنز عالي 24-70 كانن با ديافراگم 2.8 در حدود 7200 قيمتش 70-200 با 2.8 در حدود 8.5 قيمتش و يك 18-35 هم در حدود 4.7 قيمتش كه با موتور USM و عدسيهاي آسفريكال و پوشش فلورايت هستش ولي براي من بسيار زياد چون عرض كردم من فقط ميخوام فرض مثال در سال كلا 100 تا عكس بگيرم اون هم تفريحي اگر بخوام فول فريم بگيرم بايد لنز فول فريم بگيرم كه كراپ نداشته باشم و فاصله كانونيم هم درست باشه
در ضمن بيشتر مواقع عكاسي من به مسافرت ختم ميشه و فقط توي نور روز شب خيلي خيلي كم عكاسي ميكنم
و مسئله ديگه عرض كردم چون اصلا قصد اقتصادي ندارم و حالت تفريحي داره ميخوام به همون كراپ فاكتور بسنده كنم اون هم چون كراپ نيكون 1.5 و كراپ كانن 1.6 پس در واقع عكس با كراپ كمتري دارم و سعي ميكنم همون نيكون D7100 رو حالا با يك لنز 24-70 يا يك لنز با محدوده ديافراگم مناسب بين 2.8 تا 22 انتخاب كنم كه باز هزينم بالا ميره
دوربينهاي كانن به دليل نداشتن فلش سرخود از فكرم خارج ميشن و به دليل كراپ زيادشون چون سايز سنسورشون كوچيك و به همين دليل حتي رزولوشن و مگاپيكسلشون هم پايين مياد
هر چند تأثير اصلي توي لنز ولي چاره اي نيست
استادم پيشنهاد خودم رو به خودم داد
يك بادي 5D MARK III بهمراه يك 24-70 و 70-200 و 400 و يك 18-35 همگي با ديافراگم 2.8
دست دوم به قيمت 32 تومن ولي من نميخوام براي چيزي كه برام سودآوري نداره بالاي 5 ميليون خرج كنم
از الان مشخص فقط طبيعت و منظره عكاسي ميكنم اونهم با خانواده
از همه ممنونم
ولي يك چيز مشخص نشد باز كانن بهتره يا نيكون فقط توي قسمت بادي