درود
با این هزینه یا باید فقط بدنه دوربین را تهیه بفرمایید و یا رنج دوربین ها را تغییر دهید!
با توجه به اهمیت لنز در دوربینهای DSLR حتما مبلغی را برای لنز در نظر بگیرد!
پیشنهاد من هم یکی از دو گزینه زیر هست
Canon EOS 1100D +18-135
Nikon D3200+ 18-105
دوربینهای لیست شما فقط بادی حدود 1.700 الی 2.000 هستند و یا با لنز معمولی رو دوربین (55-18) می باشند!
بنابراین هزینه نهایی را یا باید بالاتر در نظر بگیرید و یا حدود رنج قیمت خودتون به مدلهایی که عرض کردم فکر کنید!
ارادتمند
البته اگر در آینده امکان خرید لنز دیگه رو داشته باشن، میتونن فعلا D5300 یا 700D رو با 18-55 تهیه کنن.
درود
انتخاب با شماست!
ولی بنده بعید می دانم پس از خرید دوربین برای مدت کمتر از 1 الی 2 سال لنز را ارتقا دهید!
افراد زیادی بودند که مثل جنابعالی پیگیر خرید بودند و به لنز در اولین خرید اهمیت ندادند که در نهایت دو دسته شدند
1- دسته اول کمتر از 3 ماه لنز خریدند ولی با قیمت بیشتر از حدی که می شد لنز تهیه کرد
2- تعداد زیادی هم اصلا لنز تهیه نکردند!
آشنا شدن با هنر عکاسی در صورت وجود محدودیت، آزار دهنده خواهد بود
ارادتمند
درود
در مورد قیمت من هیچ نظری نمیتونم بدم در ضمن این دوربین صفحه تاچ داره که اصلا مورد علاقه من نیست این قابلیت به نظر من بیشتر مصیبته تا قابلیت حالا یک بار که توی هوای سرد بخواید با دستکش باهاش کار کنید یا دو قطره بارون روش ریخت متوجه منظورم می شید
بهتره ابتدا قیمت رو بپرسید بعد مکاتبه کنید به هر حال فرق زیادی بین 600d -650d با 700d نیست به عقیده من اون دوتا از 700d بهتر هم هستند
شب خوش
HELP plzZz
سلام عزیزان
چند وقتی هستش دنبال یه D90-D7000-D5200 دست دو هستم ولی انگار کسی دلش نمییاد نیکنشو بفروشه !!
بلاجبار میخام کنون بردارم ، الان یه 550D +18-55 نسبتا تمیز پیدا کردم به مغازه دار گفتم اگه لنزشو با 18-135 عوض کنه ، ورش میدارم ،
چند بخرم خوبه ؟ اصلا بخرم یا نه زیادی قدیمیه ؟
اتفاقا بادی خوبی هستش خصوصا اگه نمونه تمیزش رو دور و بر 800(نمونه خیلی تمیز 900) گیر بیاری ارزشش رو داره. لنز هم بسته به نو یا دسته دو بودن رو به این قیمت اضافه کن رقم تقریبی دستت میاد.کلا تو این سری از 550D تا 700D بیشتر تمرکز روی بهبود فیلم برداری بوده تا عکاسی به همین خاطر 550D در مد عکاسی چیز زیادی از مدلهای فعلی کم نداره.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA