6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
درود
شما دو لنز با رنج های متفاوت را باهم مقایسه می کنید!
لنز 200-18 یک لنز سوپر زوم
لنز 85-15 یک لنز زوم هست
لنز 85-15 از لنزهای خوب و با کیفیت در لنزهای Canon می باشد.
این لنز دارای شارپی مناسب تصاویر خروجی در تمامی فوکالهاست!
ولی لنز 200-18 کلا یک لنز کار راه انداز هست و بعنوان کار جدی نمی شود به آن اکتفا کرد. این لنز برای افرادی خوب است که قصد کار جدی ندارند و همچنین دوربین DSLR را بیشتر می خواهند بعنوان دوربین صرفا خانگی استفاده کنند و یا بدلیل محدودیت بودجه و یا هر دلیل شخصی دیگری توانایی خرید لنزهای متنوع را ندارد.
در پایان لازم به ذکر است که پیشنهاد خود شرکت کنون برای خرید لنز حتی برای کاربر خانگی بیشتر شامل موارد زیر است
85-15 (البته قبلا 75-17 بود) و 300-70
ارادتمند
سلام کسی مارو تحویل نمیگیره ؟
درود،
دوست عزیز من سوالتون رو الان دیدم.
مساله ای که فرمودید در مورد کم شدن شارپنس و خروجی تصویر به هیچ عنوان صحت نداره. الان به نظر شما این همه عکاس ورزشی تو کشورمون هست. اگه تو هر مسابقه فوتبال 1000 عکس بگیرند باید بعد از 100 مسابقه دوربینشون و لنزشون رو عوض کنند. در حالیکه چندین و چند سال هست که همه جای دوربین در اثر استفاده زیاد برق افتادگی داره و بهترین و شارپترین تصاویر رو هم میگیرند.
مساله شارپنس تصویر ارتباط مستقیمی با لنز داره و این سنسور نیست که تضمین کننده شارپنس تصویر باشه.
برای شما که اولویتتون فیلمبرداری هست از کنون به خصوص 70D بهتر نتیجه خواهید گرفت تا نیکون. چون تقریبا تمام دوربین های کنون نسبت به دوربینهای همرده در نیکون در مد فیلمبرداری بهتر عمل می کنند. در مورد 70D هم خیالتون تخت باشه که به این زودیها و ظرف چند سال اگه درست و صحیح استفاده بشه هیچ مشکلی پیدا نمی کنه.
فارغ از مساله دوربین باید روی لنز هم تمرکز بیشتری داشته باشید. کیفیت تصویرتون 80% به لنز بستگی داره.
درود بر همه دوستان و اساتید گرامی
من قصد خرید یک دوربین با هزینه حداکثر 4 تومن دارم(بدنه و لنز و سایر متعلقات)
بعد از خوندن بیش از 50 صفحه از نظرات شما در این فروم سایر تحقیقات به دو گزینه D7100 با لنز کیت 18-105 و کنون D70 با لنز کیت 18-135 stm رسیدم.
من دوچرخه سوار و کوهنوردم و بیشتر از دوربینم برای عکاسی در طبیعت و بعضا عکسهای اجتماعی بهره ببرم(بیشتر عکاسی) و میدونم هرکدوم لنز مخصوص خودشو میخواد اما برای الآن امکان هزینه بیشتر نیستش، مگر در آینده.
با توجه به سفرهای طولانی اونم با دوچرخه یا ترکینگ ، سیل بندی، درز بندی مناسب و همچنین مقاومت بدنه برام خیلی اهمیت داره.خصوصا اینکه محل زندگیم در بندرعباس هستش.
تحقیقاتم نشون میده که نیکون سیل بندی مناسب تری داره اما از لنز STM کیت کنون هم نیمشه گذشت!
اما دوتا گزارش منو برای انتخاب نیکون به شک انداخت، با شما به اشتراک میذارم:
1- نیکون d7100 بعد از 1000 شات روی سنسورش لکه هایی ایجاد میشه ... تئ نگاه اول با خودتون میگید گردو غبار ناشی از بازو بسته شدن لنزه ...
این در حالی هستش که حتی اگه در طول این مدت لنزتون رو اصلا از بدنه جادو نکنید (عین بنده ) باز هم این لکه های لعنتی روی سنسور که خودتون میدونید
قلب دوربین هست به وجود میاد اونم بعد از 1000 شات که این امر یه فاجعه هست واسه کمپانی نیکون و همچین دوربینی با این سطح ...
علت اینکه این لکه ها د این مدل ها به وجود میاد هم خود نیکون براش جوابی نداشته تا الان و ...
متاسفانه من این دوربین رو خریدم و خودم این تجربه رو کسب کردم و بعد ازاینکه کلی تحقیق کردم به این امر پی بردم ...
و این تجربه برام مساوی شد با یک میلیون ضرر و فروش دوربین و کلی اعصاب خوردی و جنگ روانی با خودم ...
2- من در پیامهای قبلیم قول داده بودم که اگر dust یا همون لک روی سنسور تو 7100 خودم مشاهده و تجربه کردم براتون توضیح بدم : بله متاسفانه یکی از همکارام D4s داره چون کارش عکاسی ورزشی بیشتر به عنوان دوربین کمکی 7100 رو یک ماه پیش گرفته و بعد از نزدیک 10000 شات حسابی روی سنسور لک نشسته بود البته این حالت بیشتر رو حالت servo که دوربین تعداد شاتر زیادی تو چند ثانیه میزنه پیش میاد و دلیله اینکه بعضی دوستان اشاره ای نمیکنن به این موضوع اینه که رو حالتهای معمولی و تک شاتر این اتفاق به ندرت میفته
حالا به نظر شما من چیکار کنم؟!
به رنگ و بو و طعم طبیعت
عبدالرضا
deepbreath.ir
سلام
من خودم هم تفريحي اهل دوچرخه سواري راه دور و كوهنوردي هستم. بنا به تجربياتم dslr براي اين كار مناسب نيستند به سه دليل
1-وزن و حجم - يك dslr به همراه تجهيزات جانبي مثل لنز و فيلتر و .... خيلي حجيم و سنگين خواهد بود و معمولا نياز به كيف جداگانه داريد كه اين قضيه براي كاربردهاي فوق مشكل ساز خواهد شد
2-شرايط آب و هوايي و همچنين ضربات وارد شده - دوربين-dslr هاي(و لنز) داراي سيلينگ مناسب سنگين و گران هستند و در اين دو ورزش خصوصا دوچرخه سواري تجهيزات به شدت در معرض ضربه و لرزش و ... هستند كه dslr ها به دليل وزن زياد و همچنين قطعات مكانيكي زياد مستعد ايراد خواهند بود.
3-امنيت-dslr ها به اصطلاح توي چشم هستند و توجه برادران سارق رو بيشتر جلب مي كنند كه اين هم به نوبه خود امتياز منفي به حساب مياد.
4-شما كه كمي گرد و غبار روي سنسور d7100 براتون خيلي اعصاب خورد كن بنظر مياد بايد توجه كنيد كه با هر بار تعويض لنز توي محيط باز احتمال ورود گرد و غبار وجو داره.
در كل كامپكتها و همچنين بدون آينه براي شما بهترين انتخاب است.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
سلام دوست عزیز
من خودم در همین فروم خیلی تحقیق کردم سر موضوع سنسور دی 7100 و خیلی شک داشتم
در مورد اون گزارشی هم که گذاشتین میدونم این طرف رفته همه جا نوشته که سنسور دی 7100 گردو خاک میگیره من ریزشو در اوردم همین طرف تو همه ی فروشگاهای ایرانی رفته و این پیغامشو گذاشته من فکر میکنم جنس بد به این اقا دادن حالا میخواد همه جا خبر بده
خلاصه من خودم این دوربینو خریدم و کامل تست کردم الان هم 1100 شات گرفتم باهاش کوچکترین مشکلی نداره از بابت سنسور فقط از جای مطمعین بخرید .
دقیقا با نظر دوستمون موافقم به طور کلی با توجه به دلایلی که گفتند مخصوصا بحث دزدی و سنگینی من هم کامپکت های فوق پیشرفته مثل G1XII یا مشابه رو پیشنهاد میدم.
آخرین بار که با DSLR به قله رفتم امون ازم بریده بود چون فقط دوربین و لنز نیست بلکه کلی بار دیگه هم باید با خودتون ببرید ......
مهدی