لنز 18-55 روی دوربین SLR درسته پایینترین کیفیت رو نسبت به لنزهای دیگه داره ولی بازم نمیتونین با دوربینهای پایینتر مقایسه کنید اونم hs20 , حالا اگر G12 بود میشد یه چیزی .
خوب من که دوست دارم dslr بگیرم و مطمئنم کیفیتش خیلی بهتره منتها برای منی که فعلا قصد خرید لنز ندارم و از لنز خودش استفاده میکنم میخوام ببینم hs20با اون لنز 24-700 بهتره یا dslr 18-55 که میفرمایید اعواج میده و جالب نمیشه
من قصد مقایسه ندارم فقط میخوام ببینم تو عکس پرتره با کدوم نتیجه بهتری میگیرم و کدوم برای من مناسب تر هستش
آخه دوستان من علاقم تو مسائل دیگه هستش و فقط دنبال 1دوربین خوب میگردم که الان کارمو راه بندازه
من به 1سری عکس با کیفیت پرتره نیاز دارم همینطور میخوام از این قابلبت که پشت مات میشه استفاده کنم raw هم برام مهمه ظاهر بزرگ دوربینم جالبه اما نه خیلی
من برای بودجه فکر کنم تا 750 700- خوبه
ببینید مسلما دوربینی مثل اچ اس20 امکانات خیلی زیادی رو در اختیارتون قرار میده ولی از لحاظ کیفیت همیشه این رو در نظر داشت باشید که ضعیفترین(یا بهتره بگیم ارزانترین) اس ال آر هم کیفیتی خیلی بهتر از بهترین(یا گرانترین)کامپکت یا اس ال آر لایک داره.55 بر روی دوربین کراپدار معادل 88 هست که نیم تنه های خوبی میشه با اون گرفت.اون اعوجاج رو هم با نرم افزار و در نهایت کراپ کردن تا حد قابل قبولی میشه از بین برد.اگر حوصله حمل دوربین بزرگ بعدها تعویض لنز و درنهایت علاقه جدی که منجر به خرید تجهیزات در آینده میشه قطعا اس ال آر.ولی اگر عکاسی یک تفریح جدی هست و فقط قصدتون ثبت خاطرات و مراسم دورهمی هست اس ال آر لایک بهتره .خصوصا اینکه به نظر نمیاد استفاده ای بیشتر از انتشار عکس روی وب داشته باشید.همون دایی بنده که ذکر خیرش بود هم همچین استفاده ای داره و اکثرا روی همون ف ب عکسهاش رو منتشر میکنه کلی هم طرفدار داره کارهاش...البته ایشون هم بعد از 1سال عکاسی اس ایکس 130 قصد خرید 600 دی داره.این مورد رو مد نظر داشته باشید در شناخت دقیق علایقتون همراه با آینده نگری.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دوست عزیز تفاوت فاحشی بین آن چیزی که شما با فوتو شاپ درست کنید وجود دارد تا آنچه با یک لنز با دیاف باز (اگر تله فوتو باشد که دیگر حرفی برای گفتن نماند)بگیریداین مات کردن پشت سوژه رو خیلی راحت میتونی تو فوتوشاپ به بهتر از اون چیزی که دوربین بهت میده برسی
منظورم بوکه با دیاف باز نیست منظورم افکت های خوده دوربینه
به نظر من دوست عزیزمون دوربین اس ال آر با لنز کیت بگیرند و در کنارش یک لنز پرایم 50 1.8 با ارزش بگیرند که هم عکس های ایندور بگیرند و هم با عمق میدانش بازی کنند